Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Breugel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Breugel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Breugel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Breugel of directe omgeving.

47 klanten uit Breugel bevelen een bij Casius in Breugel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Breugel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Breugel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Breugel:

Asbest houdend materiaal verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning van 14 meter lang met een schuin dak van 6 meter hoog, oppervlakte dus 168 m2. Hier is uit de jaren 70 asbest houdend materiaal aanwezig. 'De pannen dienen te worden verwijderd en het dak geïsoleerd. Daarna dienen er nieuwe pannen geplaatst worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig voor het asbest.

Vervangen golfplaten dak schuur

Graag een offerte voor het vervangen van een golfplaten dak ongeveer 2 x 6 meter, inclusief materiaal en afvoer van de oude platen.

Plat garagedak compleet vervangen

Mijn platte garage dak moet helemaal vervangen worden. Er ligt nu bitumen met kiezels erop en is al meer dan 25 jaar oud en er zitten vezel platen onder deze moeten ook vervangen worden. De garage is gekoppeld aan 2 zijden met de buren en is ongeveer 24 m2 groot. Het dak is makkelijk bereikbaar.

Pannendak plaatsen

In de achtertuin heb ik een schuur met een pannendak, 6 poeren met palen. De afmeting is 6 bij 3 meter. Klant wil graag een offerte voor vernieuwen pannendak en een offerte met eventueel ook de poeren en palen.

Pannendak vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een pannendak. Het dak is ruim 40 jaar oud. Het betreft een twee onder een kap woning. De woning is van binnenuit geïsoleerd. Het is een puntdak. Het huis is 6.50 meter breed, de hoogte van het dak weet ik niet.

Lood rondom de schoorsteen vervangen

Wij willen het daklood vervangen. Bij de buren is al lekkage geweest. Volgens het Rapport Woningkeuring moet het op korte termijn gebeuren. De loodaansluiting met opgaand metselwerk, voor en achtergevel, 12 meter, dient vervangen te worden. Daarnaast dient het loodslab/loket van de schoorsteen, 4 meter, vervangen te worden. Graag laten wij dan gelijk ook een dakpan, beton, vervangen en een aantal pannen recht leggen.

Dakbeschot en dakpannen laten vervangen

Het dakbeschot vervangen en nieuwe dakpannen plaatsen. Het betreft een tussenwoning en het dak is in totaal ongeveer 60 m2.

Lood rondom de schoorsteen vervangen

Het betreft het vervangen van het lood rondom de schoorsteen van een vrijstaande woning met een schuin dak. Het gaat om een meter of 5.

Dakgoot vervangen

Voor en achter het woonhuis dient in totaal 14 meter dakgoot vervangen te worden. 2 x 7 meter. Zink met beugels. Graag een nieuwe zinken dakgoot.

Schuurplaten vervangen

Demonteren van 6 asbest platen van de schuur en daarna afvoeren. Vervolgens asbestvrije platen leveren en monteren. De platen zijn ongeveer 3,00 meter lang en ongeveer 97 cm breed.

Oude dakpannen vervangen voor nieuwe

Op bestaande woning (deel van 2-kapper) oude dakpannen vervangen voor nieuwe dakpannen. Huis heeft geen dakkapel, aan de achterkant klein dakraampje. 1500 dakpannen totaal inclusief garage. Op bestaande garage (vrijstaand) oude dakpannen vervangen voor nieuwe. Geen dakkapellen en of dakramen aanwezig.

dakrenovatie

dakbeschot van dakkapel vervangen.3,5 x 3 m en 1 zijwand van trespa plat dak aanbrengen onderlaag met nieuwe toplaag daktrim 8,5 m 2 ontluchtingen 125 en 1 afvoer onderuitloop.