Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot reparatie en boeiboord vervangen:

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot reparatie en boeiboord vervangen uit heel Nederland:

Reparatie stukje dakgoot

Koppeling op de kunststof dakgoot lekt. Er is een stukje net naast de koppeling afgebroken. gaat misschien om een stuk vervangen met een of twee nieuwe koppelstukken.

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Buitenkant woning schilderen: voordeur, dakkapel, dakgoot, kozijnen

Het gaat om het schilderen van de buitenkant van mijn woning en reparatie dakgoot. Timing, ergens in juni of september of oktober. Gaat om 2 verdiepingen en dakkappel. Voordeur, dakgoot, dakkappel en 7 kozijnen. Steiger/ hoogwerker noodzakelijk. Verf kan ik zelf regelen.

Dakgoot reparatie

Wij hebben bij hardere regenbuien last van water aan de voorkant van ons huis,dit wil zeggen dat de stenen erg nat worden. Waarschijnlijk kapot of verstopt ?

Dakgoot reparatie/vervangen

Dakgoot lekt. Reparatie of vervangen. 6 meter.

8 zonnepanelen tijdelijk verwijderen

Er moeten 8 zonnepanelen tijdelijk verwijderd worden ivm reparatie van de dakgoot. Het gaat om de onderste rij zonnepanelen direct onder de dakkapel. Het betreft een jaren-30 woning met een schuin dak met dakpannen. Tussen het verwijderen en terugplaatsen zal ongeveer een week zitten ivm de werkzaamheden aan de dakgoot.

Reparatie dakgoot en lood dakkapel

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te repareren van ongeveer 1 meter breed. En een stuk van van daklood van dakkapel is gescheurd.

Plat dak van schuur vervangen

Schuur is geschakeld met schuur van de buren. Houtrot boeidelen en lekkage! Graag nieuwe boeidelen en dak met bitumen (nieuw) bedekken. Mogelijk ook reparatie aan dakgoot-omkasting woonhuis en mogelijk voegenreparatie aan achtergevel.

Gootbetimmering vervangen plus plaatselijk reparatie goot

Graag wil ik mijn gootbetimmering achter huis laten vernieuwen door nieuw hout. Hierbij moet er ook links en rechts van de dakgoot de goot nageken/gerepareerd worden worden ivm. lekkage. De goot heeft een breedte van circa 550cm. Afval hoeft niet afgevoerd te worden. Zelf kan ik de betimmering verwijderen met de ladder.

Reparatie dakboei en vervanging dakgoten

Water uit de dakgoot loopt niet goed weg en volgens de loodgieter ligt dit aan het onderliggende houtwerk. Dit houtwerk moet vervangen; en in het midden zal het moeten worden opgehoogd; waarna er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst zal worden. De dakgoot is ca 8 meter lang en ook een tweede dakgoot van ca. 4 meter heeft mogelijk hetzelfde probleem - zij het in mindere maten.

Partners

Partners van Casius