Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor 2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen:

2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag 2 maal 10 m2 nieuwe laag bitumen dakbedekking. Zijn 2 uitbouwen met een plat dak.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen uit heel Nederland:

Garage dak opnieuw bekleden met stalen dakplaten

Wij willen nieuwe dakbedekking op onze garage, vanwege een lekkage. Het betreft een bestaand dak van de garage, hellend met een graden van ongeveer 45, beide zijde en een nok. De dakvlakken zijn 4 meter hoog en 8 meter breed en dit 2 maal. We dachten aan ijzeren dakpanprofielen erop leggen die van boven naar beneden in 1 lengte. Wij denken dat de huidige dakbedekking kan blijven zitten, we hebben nu bitumen singels. Nieuw houtwerk en dakpanprofiel zou erop kunnen. Aan de voorkant kan er een steiger geplaatst worden, tot aan 2,80 meter. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.

Bitumen dakbedekking aanbrengen

Aanbrengen 14.5 meter maal 6.6 meter bitumen over bestaand dak.

Dak(bedekking) op het tuinhuis vervangen

Bestaand dak van bitumen van tuinhuis op volkstuincomplex is op. 22 m2, schuin dak. Conditie onderlaag onbekend. Graag prijs opgave van totale vervanging van dak en onderlaag met isolatie en zonder, met nieuwe dakgoot en afvoer op riool(2x 5 meter) ( 10 meter goot en twee maal pijp naar afvoer) of zonder

Vervangen van plat dak

Het betreft het vervangen van de platte daken, bitumen, namens VvE. Graag ontvang ik offertes voor de volgende werkzaamheden: * Verwijderen van grindlaag; * Verwijderen van oneffenheden op het dak; * Verwijderen van dakbedekking waar nodig; * Vast zetten van belast dak met drukverdeelplaten; * Verwijderen van zinken daklijsten; * Verwijderen van loodwerk rond schoorstenen; * Aanbrengen van dakbedekking ongeveer 100 m2; * Leveren en plaatsen van 8 maal dakdoorvoeren; * Inbranden van dakdoorvoeren; * Aanbrengen van kantstroken, randafwerking; * Aanbrengen van nieuwe zinken daklijsten; * Plaatsen en leveren van lichtkoepel, ongeveer 60 bij 80 cm; * Inslijpen van loodwerk rondom schoorstenen; * Afvoeren van grindlaag. Werk schoon en netjes opleveren.

Bitumen dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen. Oude dak er af, isolatie aanbrengen en nieuw dak. Lengte dak 100 meter; Breedte voordak 4 meter; Breedte achterdak 8 meter; Oppervlak zijdaken 14x2 meter 2 maal; Op het dak aan de achterzijde staan 13 opstanden en een tegelpad; Nu is er 3 cm isolatie en 3 cm van een soort kurk; Ook is er plaatselijk grint op het dak; Er zitten nog ± 12 uitlopen die nog vervangen/ingeplakt moeten worden. Kunt u een m2 prijs afgeven? En kunt u een totaalprijs afgeven? Uitvoering eventueel gedeeltelijk dit jaar en deels volgend jaar, of in 1 keer.

Platte daken branden en goten plaatsen

Een Casius aangesloten vakman is op zoek naar een collega aangesloten bedrijf in de bitumen dakbedekking voor een project 70 kilometer over de grens in Duitsland. Opdracht is: twee rode gebrande bitumen daken van beide 45m2 (totaal 90m2) en het leggen van goten van 4 maal 7 meter. Werk moet gedaan zijn voor 22 juni 2013 of zoveel sneller als mogelijk.

Oriëntatie dakopbouw

Wij staan voor de keuze verbouwen of verhuizen. Bij verhuizen zijn de kosten duidelijk maar gezien de huidige markt wordt het verkopen van de huidige woning waarschijnlijk een bottleneck. Graag zou ik een indicatie ontvangen van de kosten van een dakopbouw. Situatie: Plat dak 6,10m x 7.80m stahoogte 2,65 m² ondergrond is beton, dakbedekking: bitumen + grind, bouwvergunning nog niet aangevraagd. Type opbouw: houtskelet, gevelsoort: Rabat, kozijnen over de gehele korte zijdes + 2 maal op de lange zijde ongeveer 21 m² hr++ glas. Afwerking: casco hardhouten kozijnen, plaatsing vuren trap, elektra en leidingen geïnstalleerd.

Dakbedekking

Ik wil het platte dak van de schuur (bitumen) van 2 x 4 meter ongeveer vervangen, daar moet een regenpijp doorheen en een afvoer van de afzuigkap en eventueel de dakgoten vernieuwen 2 maal.

dak renoveren

Houten schuur 8 x 4 meter bitumen dakbedekking moet nodig vervangen worden. Vier lichtkoepels en twee maal hemelwaterafvoer.

Het schuin aflopende dak heeft een ...

Het schuin aflopende dak heeft een bedekking met bitumen shingles. Het dak lekt regelmatig, is al een aantal maal opgelapt maar ik wil het, met het oog op verkoop binnen nu en 1,5 jaar de shingles vernieuwen