Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Breda of directe omgeving.

2418 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakgoot en regenpijp of dakdekken en dakreparaties in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Breda:

Dakgoot reparatie en boeiboord vervangen

De dakgoot aan voor en achterzijde moet worden vervangen incl de boeiborden. Beide ca 6 meter lengte. Nieuwe boeiborden alleen vervangen aan dakgoot materiaal trespa wit. Dakgoot van kunsttsof plaatsen. Betreft vrijstaande woning geschakeld door garage

Vervanging van de zinken dakgoot en bekisting

Ik zoek een specialist die mijn dakgoot kan vervangen. Dit moet alleen aan de achterzijde. Het betreft een zinken dakgoot en inclusief de bekisting. Dit betreft houten bekisting. De dakgoot is 650 cm.

Dakgoot schuur vervangen

Dakgoot lengte van 6 mtr. Te koppelen aan een reeds bestaande hemelafvoerpijp. Oude dakgoot graag mee afvoeren. Vanwege coronavirus bij uitvoering graag afstand bewaren en aanlevering / uitvoering vanuit de brandgang. Kunststof goot. De huidige is er al af. Met vriendelijke groet.

Een schuurdak renoveren naar groendak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn schuur kan vervangen. Het huidige dak is rot en de laag bitumen lekt door. Ik wil dat het dak gerenoveerd wordt naar een groen dak. Het dak is 25 m2 groot.

Dakpannen vervangen

Wij willen het gehele dak vervangen ivm losse latten en slechte pannen. De huidige dakpannen moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna willen we nieuwe dakpannen laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Reparatie dakboei en vervanging dakgoten

Water uit de dakgoot loopt niet goed weg en volgens de loodgieter ligt dit aan het onderliggende houtwerk. Dit houtwerk moet vervangen; en in het midden zal het moeten worden opgehoogd; waarna er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst zal worden. De dakgoot is ca 8 meter lang en ook een tweede dakgoot van ca. 4 meter heeft mogelijk hetzelfde probleem - zij het in mindere maten.

Het leggen van pvc dakbedekking op een opslag container

Het betreft een aluminium opslag container. Op het dak liggen nu houten platen. Zijkanten zijn nog aluminium en daar zou de pvc op gelijmd moeten worden. Breedte +- 2,6 meter, lengte 8,3 meter.

Ontmossen, impregneren of coaten van dak met dakpannen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen (ontmossen) van mijn dak. En daarna impregneren of een coating erop zetten. Het betreft een puntdak met dakpannen.

Dakgoot kapot

Wij hebben al eens een bedrijf gevraagd maar liet niets meer van zich horen nu is dakgoot verder kapot en hopen we snel iemand te vinden die dit kan maken voor ons

Groen dak + EPDM

Vervangen 3 platte daken. Tot ca. 69m2

Platte dak vernieuwen

Wij willen ons gehele platte (EPDM) dak laten vervangen, en dan met sedum bedekken. Afmeting 10 x 12 meter. Het bevind zich op de eerste verdieping, bovenop de woonkamer. Graag een offerte.

Inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp herstel of vernieuwing

In onze tussenwoning loopt een inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp "verborgen" tussen twee muren van de buren en onszelf vanaf de opbouw naar de de voortuin. Het is een pluvia systeem. We hebben problemen met deze regenpijp. Er is aan de binnenzijde van de woning een lekkage en de muur is al opengebroken. De regenpijp in de hoek is lek. We willen de regenpijp laten herstellen, laten vervangen of deze aan de buitenzijde over de muur laten aanleggen. Er is een bovengelegen balkon. Graag laten wij een afdoende oplossing verzorgen. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Plat dak isoleren en zonnepanelen plaatsen

De bestaande situatie is een grotendeels plat dak met aan de voor en achterzijde een klein schuin deel met pannen. We willen graag het dak aan de buitenkant isoleren en zonnepanelen plaatsen. Het gaat om 40 m2.

Vervangen van zinken dakgoten

Benieuwd naar een offerte voor het vervangen van onze zinken dakgoten (voor en achter). Ongeveer 8,5 meter bij elkaar. De hoogte schat ik ongeveer al gauw 6 meter. Voor deze klus is steigerbouw wel handig.

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om het vervangen van 24 m aan dakgoot boven de garage met bakgoten en met 4 afvoeren. Hoogte is maximaal 2 meter.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoten vervangen in een rijtjes woning, inclusief boeiboorden, 2x 6 meter.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot van een rijtjes huis vervangen. is een tussenwoning. Voor en achter, beide 6 meter (12m totaal). Beide goed bereikbaar met ladder en/of steiger.

2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag 2 maal 10 m2 nieuwe laag bitumen dakbedekking. Zijn 2 uitbouwen met een plat dak.

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik heb een plat dak waar nu teer met grind op ligt. Dit wil ik graag door bitumen laten vervangen. Het dak is ongeveer 60 m2.

Deel huidig dak vergroenen

We willen op een deel van onze aanbouw een groen dak aan laten leggen. Hellingsgraad ongeveer 30 graden. Andere kant van de nok wordt niet gedaan. Het gaat om 15 tot 20 m2.

Dakpannen vervangen van hellend dak

Wij willen de terracotta dakpannen laten vervangen van onze hellend dak met een oppervlakte van 33 meter breed en 17 meter diep.

Dak bedekken en isoleren

Het betreft een bestaand dak met oude bitumen. Nog wel waterdicht. Oppervlakte is 600 x 800 cm. Gewenst: Extra isolatie (10 cm dik) + nieuwe bitumen. Ik laat mij adviseren over het isolatie materiaal.

Groen dak laten aanleggen

Ik ben voornemens een intensief groen dak aan te leggen. Het betreft een plat dak. Ongeveer 40m2.

Dak isolatie

Het gaat om een tussenwoning uit 1954. De staat van het dak is goed, maar omdat ik het dak eigenlijk van binnenuit wil gaan isoleren en heel recent ontdekte dat er op het dakbeschot onder de dakpannen stoken PE folie zitten (die dan verwijderd dienen te worden), is het wellicht beter om alles van buitenaf te laten isoleren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 40 m2

Dakgoot vervangen

Ik zoek een timmerman die aan de voorzijde van mijn woning de dakgoot en bekisting kan vervangen. Het gaat om 850 cm met een werkhoogte van ongeveer 550 cm. Ik wil graag een kunststof bekisting hebben als vervangen van de houten bestaande bekisting. Het betreft een hoekwoning.