Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Breda of directe omgeving.

2431 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, pannendak vervangen door geisoleerd dak met nieuwe pannen, dak vernieuwen, nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen, het opnieuw bedekken van een groot dak, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen, dampfolie, isolatie vervangen en plaatsen van zonnepanelen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, sedumdakbedekking realiseren, het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten, dakisolatie, pannen vervangen en zonnepanelen installeren, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, rieten dak leggen op 7 vakantie huizen van 90m2 per huis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Breda:

Het leggen van pvc dakbedekking op een opslag container

Het betreft een aluminium opslag container. Op het dak liggen nu houten platen. Zijkanten zijn nog aluminium en daar zou de pvc op gelijmd moeten worden. Breedte +- 2,6 meter, lengte 8,3 meter.

Ontmossen, impregneren of coaten van dak met dakpannen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het reinigen (ontmossen) van mijn dak. En daarna impregneren of een coating erop zetten. Het betreft een puntdak met dakpannen.

Dakgoot kapot

Wij hebben al eens een bedrijf gevraagd maar liet niets meer van zich horen nu is dakgoot verder kapot en hopen we snel iemand te vinden die dit kan maken voor ons

Groen dak + EPDM

Vervangen 3 platte daken. Tot ca. 69m2

Platte dak vernieuwen

Wij willen ons gehele platte (EPDM) dak laten vervangen, en dan met sedum bedekken. Afmeting 10 x 12 meter. Het bevind zich op de eerste verdieping, bovenop de woonkamer. Graag een offerte.

Inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp herstel of vernieuwing

In onze tussenwoning loopt een inpandige hemelwaterafvoer/ regenpijp "verborgen" tussen twee muren van de buren en onszelf vanaf de opbouw naar de de voortuin. Het is een pluvia systeem. We hebben problemen met deze regenpijp. Er is aan de binnenzijde van de woning een lekkage en de muur is al opengebroken. De regenpijp in de hoek is lek. We willen de regenpijp laten herstellen, laten vervangen of deze aan de buitenzijde over de muur laten aanleggen. Er is een bovengelegen balkon. Graag laten wij een afdoende oplossing verzorgen. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang dan graag uw plan van aanpak en een offerte.

Plat dak isoleren en zonnepanelen plaatsen

De bestaande situatie is een grotendeels plat dak met aan de voor en achterzijde een klein schuin deel met pannen. We willen graag het dak aan de buitenkant isoleren en zonnepanelen plaatsen. Het gaat om 40 m2.

Vervangen van zinken dakgoten

Benieuwd naar een offerte voor het vervangen van onze zinken dakgoten (voor en achter). Ongeveer 8,5 meter bij elkaar. De hoogte schat ik ongeveer al gauw 6 meter. Voor deze klus is steigerbouw wel handig.

Zinken dakgoten vervangen

Het gaat om het vervangen van 24 m aan dakgoot boven de garage met bakgoten en met 4 afvoeren. Hoogte is maximaal 2 meter.

Zinken dakgoten vervangen

Ik wil graag een zinken dakgoten vervangen in een rijtjes woning, inclusief boeiboorden, 2x 6 meter.

Dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot van een rijtjes huis vervangen. is een tussenwoning. Voor en achter, beide 6 meter (12m totaal). Beide goed bereikbaar met ladder en/of steiger.

2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag 2 maal 10 m2 nieuwe laag bitumen dakbedekking. Zijn 2 uitbouwen met een plat dak.

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik heb een plat dak waar nu teer met grind op ligt. Dit wil ik graag door bitumen laten vervangen. Het dak is ongeveer 60 m2.

Deel huidig dak vergroenen

We willen op een deel van onze aanbouw een groen dak aan laten leggen. Hellingsgraad ongeveer 30 graden. Andere kant van de nok wordt niet gedaan. Het gaat om 15 tot 20 m2.

Dakpannen vervangen van hellend dak

Wij willen de terracotta dakpannen laten vervangen van onze hellend dak met een oppervlakte van 33 meter breed en 17 meter diep.

Dak bedekken en isoleren

Het betreft een bestaand dak met oude bitumen. Nog wel waterdicht. Oppervlakte is 600 x 800 cm. Gewenst: Extra isolatie (10 cm dik) + nieuwe bitumen. Ik laat mij adviseren over het isolatie materiaal.

Groen dak laten aanleggen

Ik ben voornemens een intensief groen dak aan te leggen. Het betreft een plat dak. Ongeveer 40m2.

Dak isolatie

Het gaat om een tussenwoning uit 1954. De staat van het dak is goed, maar omdat ik het dak eigenlijk van binnenuit wil gaan isoleren en heel recent ontdekte dat er op het dakbeschot onder de dakpannen stoken PE folie zitten (die dan verwijderd dienen te worden), is het wellicht beter om alles van buitenaf te laten isoleren. De oppervlakte van het dak is ongeveer 40 m2

Dakgoot vervangen

Ik zoek een timmerman die aan de voorzijde van mijn woning de dakgoot en bekisting kan vervangen. Het gaat om 850 cm met een werkhoogte van ongeveer 550 cm. Ik wil graag een kunststof bekisting hebben als vervangen van de houten bestaande bekisting. Het betreft een hoekwoning.

Dakleer vervangen

Wij willen het dakleer vervangen van het dak van de keuken. Het dakleer is al rond 20-30 jaar oud. Er staat een afzuiginstallatie op het dak, dus daar moet deels omheen gewerkt worden. Qua vierkante meters denk ik tussen 50 en 80 m2.

Dak halfvrijstaande woning renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn halfvrijstaande woning kan renoveren. Het gaat om een schilddak van 12 bij 8 meter. Ik wil graag dat de dakpannen en vorsten vervangen worden. Wellicht moeten de panlatten ook vervangen worden. Eventueel ook het isoleren van het dak.

Graag garage dak vervangen met groen dak

Graag een 22 m2 bitumen dak verwijderen en daarvoor in de plaats met epdm bedekken. Graag apart in de offerte vermelden wat de kosten zijn van een sedum dak

3 Daken voorzien van een extra laag EPDM

Ik zoek een dakdekker die 3 daken die bedekt zijn met bitumen kan voorzien van een laag EPDM. Het gaat om de daken van mijn woonhuis, garage en erker. Het woonhuis is ongeveer 9 meter bij 6 meter, de garage ongeveer 6 meter bij 3 meter, de erker ongeveer 1 meter bij 3 meter.

Aanleg sedum dak van aanbouw

Aanleg nieuw plat dak bij het zetten van een aanbouw. Gewicht wordt berekend door constructeur, graag informatie. Sedum mag goed zichtbaar zijn, wat hoger groeien onder het raam boven. Een gedeelte van het dak krijgt een lichtstraat. Afmetingen sedum dak ca 20 m2.

Houten overkapping bedekken met kunstlei

Het betreft een nieuw gebouwde houten overkapping met puntdak voor in de tuin. Willen dit laten bedekken met kunstlei (antraciet, rechthoekig, niet te kleine lei). Dak is in een L-vorm. Totale oppervlakte plm 100-130 m2. Graag prijs incl. Alles, dus ook leien. Graag vooraf wens ik enige info over de mogelijkheden en keuze uit materiaal.