Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Breda of directe omgeving.

2352 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van oude boerderij renoveren, dak van nieuwe leien voorzien, dakpannen vervangen, onderhoud aan een rieten dak, daken renoveren, rieten dak en pannendak met kruispannen vervangen, pannendak vervangen, dakpannen leggen en verankeren, dakrenovatie en -isolatie, dakpannen vervangen en isoleren, dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten, dakkapel plaatsen, dakkapel renoveren en dak isoleren, dak vernieuwen, plat dak isoleren en vernieuwen, dak met pannen en isolatie renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Breda:

Daklekkage repareren

Het betreft een herenhuis uit 1934 met een dakpannen dak. Er is lekkage en op 2 plekken aan de binnenzijde zijn de plekken zichtbaar. Ik vermoed dat de lekkage bij de kilgoot is. Het dak is ongeveer 75 m2 groot. Graag laat ik de lekkage opsporen en verhelpen.

Dakpannen vervangen

Betreft 2 daken van ieder 1.10 x 1.50 meter. Daken zijn van 1 woning en te bereiken via dakkapel of dakterras. Mogelijk hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van een ladder of steiger. Het betreft een oude woning. Dakconstructie onbekend, evenals staat van de panlatten. Uitvoeringsdatum in overleg. Geen spoedklus.

Lichtkoepels in aanbouw vervangen

Ls, Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 lichtkoepels in een aanbouw. Het betreft 2 lichtkoepels van ca. 1m x 1m. Kunnen jullie een offerte maken met plaatsen in Breda en zonder plaatsing? Alvast heel erg bedankt voor jullie reactie Met vriendelijke groet

Dak bekleden van dakkapellen

Wij hebben een rijtjeshuis met aan 2 kanten een dakkapel. Hiervan moet het dak opnieuw gemaakt worden.

Nieuwe dakpannen leggen

Nieuwe dakpannen leggen op mijn dak. Een dak met twee grote dakkapellen. Het is circa 30 - 40 m2 dak. Een half vrijstaande woning uit de jaren '30. Onder de pannen dampwerende folie aanbrengen. Dezelfde pan als er nu op ligt. Een standaard pan, oranje/bruin.

Boeiboorden en plafond door Trespa vervangen

Alle boeiboorden wil ik laten vervangen door Trespa. Het gaat om ongeveer 25 meter. Ook een plafond (geperste rietplaten) van een afdak (1.10 bij 3.35 meter) boven de voordeur moet vernieuwd worden door Trespa en daarin wenst de klant LED-verlichting in aangebracht te krijgen. Momenteel zit er geen verlichting in het plafond maar kan doorgetrokken worden anaf de voordeur.

Lichtkoepels plaatsen

Ik ben mij aan het oriënteren op het plaatsen van 1 of 2 lichtkoepels. Het gaat om koepels in betonnen daken. Ik wil kijken naar koepels van 100 x 100 cm. Ze moeten open kunnen en zeer goed geïsoleerd, eventueel uit te rusten met insectengaas.

Dakgoot inspecteren en repareren

Er is momenteel lekkage aan de zinken dakgoot, maar het is niet duidelijk of het lek bij mij zit of mij mijn buren. Ik laat dat hier graag even beoordelen en hoor dan graag waar het probleem zit en wat de reparatie zal kosten.

Dakbedekking vervangen

Ik heb graag van u een offerte voor het vervangen van de dakbedekking van vier platte daken: • Tweemaal dakkapel van 2 × 3 meter • Keukendak van 2,2 × 3,8 meter • Garagedak van 8,5 × 3,2 meter Op zowel de keuken als de garage ligt ballastgrind. De garage is een geschakelde garage met de buren. Graag in de offerte een aparte post opnemen om zijn dak ook te vervangen. Bij de offerte heb ik graag advies van over het materiaal wat te kiezen is. Ik heb geven dat er nogal een verschil zit tussen het traditionele bitumen en EPDM.

Dakgoot vervangen

Aan de voorzijde van mijn woning is de zinken dakgoot gaan lekken, dus moet deze vervangen worden of als er een betere suggestie is sta ik daarvoor open. De dakgoot is 6 meter ongeveer.

Lekkage dak repareren

Sinds een paar dagen krijg ik vlekken op het plafond, ik ga er vanuit dat dit komt omdat mijn dak lek is. Mijn woonkamer steekt wat uit en heeft daarom een stukje plat dak. Het ziet er ook uit alsof hier al lang niets aan is gedaan. Kunnen jullie dit lek voor mij oplossen?

Asbest dakbedekking afvoeren en vervangen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van een asbest dak van 1080 m2 en het aanbrengen van een alternatieve dakbedekking.

Boeidelen vervangen door kunststof

De windveren/ boeiboorden van onze woning met Franse kap zijn aan vervanging toe, zowel aan de voor- als achterkant. We willen deze laten vervangen door kunststof delen. De groene delen willen we graag antraciet (RAL 7016), de witte delen aan de onderzijde zouden ook vervangen moeten worden en bij voorkeur voor witte (RAL 9010) kunststof delen. De breedte van de kap is zo’n 6 meter. Graag zouden we een indicatie krijgen van de mogelijkheden, de termijn en de kosten.

Leien dak vervangen

Vervangen van huidige leien van een dak van ongeveer (zeer globale schatting) 160 m2. Deze zijn van natuursteen en zijn 15 bij 20 cm. Ik weet niet welke ik hiervoor in de plaats wil hebben, dat hangt af van de kosten. Ik wil ten slotte dat de vakman eventueel de leien kan vervangen. Ook moet er een steiger komen omdat de dakgoot op een meter of 10 begint.

Dak- en loodwerk op de woning

De nokvorsten zijn aan vervanging toe. Ook willen wij een kachel terug plaatsen. Kunnen jullie dit ook?

Lichtkoepels of lichtstraat plaatsen

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon tehouden? En geeft het lawaai als het regent?

Lichtstraat of koepels plaatsen in aanbouw

Het is te donker in huis en ik zou graag een lichtstraat of 2 lichtkoepels willen laten plaatsen in het dak van mijn aanbouw, welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de prijzen? Is zoiets ook goed schoon te houden? En geeft het lawaai als het regent?

Lichtkoepel in de keuken laten maken

Wij willen lichtkoepel in keuken laten maken van 1 bij 2 meter in houten dak

Dakpannen leggen op schuurtje

Op ons schuurtje zijn een aantal dakpannen kapot en moeten vervangen worden. Ook de dakpanlatten hebben hun beste tijd gehad. Wij hebben zelf nog een voorraad dakpannen liggen dus die hoeven niet aangeschaft te worden. Het gaat dus om 1 helft van een gedeelde schuur. Deze helft is ongeveer 3.80 bij 2.40 meter groot.

Dakpannendak en panlatten vervangen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het vervangen van ons dak. Het betreft een dakpannen dak. Dak beschot is nog goed panlatten moeten vervangen worden

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is volgens een andere specialist aan vervanging toe. Ons huis is 8 meter met het huis van de buren erbij 15 meter. Kunststof of zink. Ik ben naar beide benieuwd. Betreft de voorkant van het huis. Coating willen we niet. Ik heb nu een zinken goot. We hebben een huis uit 1933. De goor is over poreus en er is ook een deel lek.

Houten dakgoot reparatie

De houten dakgoot bak en de houten onderstreuners zijn door lekkende dakpannen verrot. Doordat de muur nat is geworden. De houten plaat aan de onderkant gaat over een lengte van 1 meter, klossen 5/6 stuks. De zinken bak is ok. Wat is het advies, nieuwe houten bak met steunen of reparatie.

Vervangen van een complete dakkap

Wij willen graag een woning kopen waarbij we de complete kap willen vervangen, behalve de spanten en nokbalken. De pannen willen we graag hergebruiken. Kunt u een indicatie aangeven wat de kosten zijn als wij de pannen doen en de kap strippen en u de dakplaten, goten en pannen teruglegd. Het betreft een dak van 9 x 20 meter en de nok is 4,75 meter hoog. Er zijn geen dakramen of dakkappellen. Wel een schoorsteen. Uiteraard zullen wij dan als we tot koop kunnen overgaan u een offerte opvragen.

Kauwennest verwijderen onder de dakpannen

Op de erfgrens met mijn buurman hebben zich kauwen onder de dakpannen genesteld en ligt de dakgoot vol met takken. De goot hangt aan de bovenkant van de eerste verdieping, een meter of zes hoog. Ik zou ze graag verwijderd hebben en ook preventieve maatregelen aangebracht hebben: ik denk aan een strook aan de onderzijde van het dakbeschot of een ander vogelwerend materiaal. Suggesties zijn welkom. Indien mogelijk kan meteen naar een slechte afloop van de dakgoot aan de voorkant gekeken worden.

Vogelnest uit de dakgoot verwijderen

We hebben een kauwennest in de dakgoot en zouden dit graag verwijderd hebben.