Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Boxtel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Boxtel heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Boxtel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Boxtel of directe omgeving.

140 klanten uit Boxtel bevelen een bij Casius in Boxtel aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Boxtel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, hellend dak isoleren, dakvorsten vervangen, complete dakvernieuwing, asbest saneren, huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen, vervangen van compleet dak en plaatsen dakkapel, dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Boxtel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Boxtel:

Dak isoleren en mogelijk vervangen

het betreft hier een dakvlak opgebouwd als sporenkap 60 cm met planken met daarop een damprem, tengels, panlatten en gebakken pannen in goede staat, dus deze uit sorteren op breuk en schade, dakisolatieplaten bevestigen en nieuwe tengels en panlatten aanbrengen en terugleggen pannen, oppervlakte ongeveer 160 m2.

Dak bedekken met sedum

Wij hebben nu een pannendak dat we graag willen vervangen, isoleren en uiteindelijk met sedum dakbedekking willen afwerken. Hiervoor ontvangen we graag een offerte of maken we graag een afspraak om vervolgens een offerte te maken. Totale oppervlak circa 250 m2.

Dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen

Ik wil de dakpannen vernieuwen en toevoegen van isolatie (PIR platen), in overleg vernieuwen van dakgoten. Oppervlakte is ca 115 m2

Pannendak vervangen

Ouden Betonpannen weg en nieuwe er op.

Verwijderen van asbest golfplaten van een houtloods

Op onze houtloods liggen 315 m² asbest golfplaten die wij willen laten verwijderen en afvoeren. We beschikken al over een inventarisatie rapport. We ontvangen graag uw offerte.

Dakgoten vernieuwen bij meerdere huizen

Voor 3 huizen de dakgoot aan de voorzijde vernieuwen + nieuwe regenpijpen. 5 meter dakgoot per huis. De goten zijn van 1970. Ze lijken van zink te zijn. Graag zink en kunststof offeren. De dakgoot hangt aan de bovenzijde van de eerste verdieping. Daarnaast bij minimaal 1 woning ook de dakgoot aan de achterzijde van het huis. Graag een prijsopgave hiervoor.

Asbestdakplaten van een schuur verwijderen

Asbestdakplaten van een schuur verwijderen. Circa 120 m2. Alleen de dakplaten verwijderen en afvoeren. Wat zou dat kosten? Er is nog geen asbestinventarisatie gemaakt.

Dak van carport vernieuwen

Het dak op een nieuwe carport

Pannendak renoveren

Ik ontvang graag een globale prijsindicatie voor het vervangen van mijn dak. Het huidige dak ligt sinds de bouw van huis en is ongeveer 55 jaar oud. Het dak is niet geïsoleerd, de schoorstenen beginnen mankementen te vertonen en de dakpannen zijn fragiel. Ik overweeg een complete kap vervanging. Het huis is een tweekapper, ik weet de mening van buurman nog niet. Op het huidige dak liggen zonnepanelen. Ik ben voornamelijk benieuwd naar de kosten en of deze werkzaamheden haalbaar zijn, op de korte termijn zal het werk nog niet uitgevoerd hoeven worden.

Asbesthoudend dak vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen, het isolatie materiaal en het verwijderen van het dakbeschot inclusief asbest. De 2 dakvlakken zijn elk 8 meter breed. Het dakbeschot moet worden verwijderd, het dak geïsoleerd en daar na nieuwe pannen gelegd.

Dakpannen en panlatten vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de dakpannen en de daklatten van een 2 onder 1 kap woning. De oppervlakte zal ongeveer 40 2 zijn en de isolatie dient te worden gecontroleerd. De pannen en de latten moeten zeker vervangen worden. Er is een foto beschikbaar.

Reinigen of vervangen van dakpannen

Op het dak van mijn woning is een baan zichtbaar van ongeveer 1 meter breed die loopt van de nok tot de goot. De dakpannen zijn vervuild o.i.d. Dit is ontstaan na het verwijderen van de schoorsteen, waarschijnlijk door het gebruik van een pannenlift. Het betreffende bedrijf geeft echter niet thuis.

Franse kap isoleren

We hebben een huis met een Franse kap die aan de buitenzijde moet worden voorzien van een dampopen folie en aan de binnenzijde moet het dak worden voorzien van een dampdichte folie en isolatie. De oppervlakte van het dak is ongeveer 80 m2, denk ik.

Dakleer laten vervangen

Op mijn schuurtje, ongeveer 3 bij 4 meter moet het dakleer, bituum, vervangen worden. Er is in ieder geval op 1 plek lekkage zichtbaar. Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het bituum. Het dak heeft geen schoorstenen of iets dergelijks.

Solatube daklicht laten plaatsen

Ik wil een Solatube laten plaatsen in het dak. Een plat dak op 2.60 meter hoogte. Het dak is van een gang van 1.20 meter breed en ruim 3 meter lang. De afmeting van de Solatube moet nog bepaald worden. Wat kunt u aanbieden?

Dakdoorvoer plaatsen

Ik heb een Itho mechanische ventilatie. Deze is aan gesloten op een oude dakdoorvoer. De oude moet van het dak af en een nieuwe moet geplaatst worden. De dakdoorvoer heb ik al liggen dus hij moet alleen op het dak geplaatst worden. Gewoon door het oude bestaande gat. Ik durf het dak niet op. Het is een dakdoorvoer met loden flap. Eentje die ook gebruikt wordt bij een cv ketel

Kantelraam in het dak verplaatsen

Graag wil ik een een offerte voor het verplaatsen van mijn kantelraam in het dak, van de achterzijde van de woning naar de voorzijde van de woning. Het ontstane gat in het dak aan de achterzijde wil ik opnieuw gedicht hebben met de pannen die vrijkomen van de voorzijde.

Nok met waterafstotende Flexim dakmortel aansmeren

Wat ik nodig heb is 6 meter nokvorst vernieuwing. De oude nokvorsten en ondervorsten moeten verwijdert worden. Nieuwe nokvorsten geplaatst worden. De nokvorsten moeten vastgezet worden in de flexim en er moeten vier beluchtingspannen geplaatst worden. Oud materiaal moet afgevoerd worden.

Vervangen van bitumen dakbedekking

Onze bitumen dakbedekking moet een keer vervangen worden. Het betreft circa 80-100 m2 en heeft verschillende pijpjes uit het dak. Het dak is op de eerste verdieping en het ligt er ongeveer 10 jaar op. Er zijn een paar slechtere plekken. Het dak is goed bereikbaar.

Rietenkap van een boerderij vervangen

In 2013-2014 zijn we toe aan het vervangen van de rietenkap. De boerderij(anno 1865)is 35 meter lang en 10 meter breed,vanaf dakgoothoogte zijn 6 lagen dakpannen aangebracht. De klus bestaat uit het uitvlakken/isoleren van de strook met pannen en het vervangen van het riet met respect voor de bestaande houtconstructie,of het dak ook geisoleerd moet worden is nog niet bepaald.

Vervangen van boeiboord door Trespa

Op hoekwoning moet bestaande houten boeiboord (standaard woning, dus omgekeerde V tegen pannendak) vervangen worden door Trespa. Opbouw steiger, pannen opzij leggen, verwijderen oude materiaal, plaatsen nieuw Trespa. Ook het leveren van de materialen. Aantal meters weet ik niet precies.

Dakbedekking vervangen - dakrenovatie

Gaat om ongeveer 100m2 plat dak te vervangen. 1 van ca. 40 m2 met hierin 2 schoorstenen; 1 van ca. 53 m2 met hierin 4 lichtkoepels vam 150x130cm+ 2 doorvoeren; 1 lichthellend dak van ca. 10 m2 met 1 doorvoer; Eventueel de 4 lichtkoepels vervangen/aanpassen.

Vervangen nokpannen

Vervangen van 18 nokpannen.

zink aanbrengen

Dakkapellen en overstek voorzien van zink; 3 aan voorzijde, 2 halve aan achterzijde.

Onderhoud aan bestaand rieten dak van ca ...

Onderhoud aan bestaand rieten dak van ca 450 m2. Rietendak ontdoen van mos en alggroei, en het gehele dak weer netjes bijwerken. Op sommige plaatsen bevestiging vervangen door gegalvaniseerde staaf van 5mm. Van ca 18m1 nokvorsten opnieuw specie aanbrengen en voorzien van gaas voor versteviging en ter bescherming van vogelschade. Twee kleine dakramen vervangen door aangeleverde dakramen en weer netjes waterdicht aanwerken. Afvoer van afval wordt door mij verzorgd.