Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Best te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Best heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Best u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Best of directe omgeving.

199 klanten uit Best bevelen een bij Casius in Best aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Best bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, dak lekkage herstellen, realiseren van sedum dak, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Best staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Best:

Dak renoveren

Licht hellend dak +/- 14 graden, +/- 70m2. Zit nu natuur leisteen op maar gezien de lichte hellingsgraad en mogelijke lekkages zouden wij het totale dak(constructie) willen laten vervangen door een bitumen dak met mogelijk extra dakisolatie en eventueel vernieuwd daklijsten en afschot (30 meter lang).

Kunstleien vervangen door natuur leien

Op ons dak van ongeveer 250 m2 liggen kunst-leien. Die willen we bij voorkeur vervangen door natuur-leien. Ook is de zinken dakgoot aan vernieuwing toe. De goot is ongeveer 50 strekkende meters lang.

Keramische pannen plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van bestaande beton sneldakpannen door keramische pannen. Het bestaande dak bestaat uit 720 stuks sneldakpannen, 17 nokpannen, en 36 hoekpannen(hoekhuis).

Dakpannen leggen

Ik wil de dakpannen vervangen. Het gaat om een oppervlak van 55 m2 met een dakkapel. Het dakkapel heeft een isolatielaag eronder zitten. Bij de rest van het dak zou eventueel isolatie onder kunnen.De woning heeft 2 verdiepingen.

Dak reinigen en impregneren of coaten

Heb dakpannen (antraciet kleurige Teeuwen sneldekpan) met overwegend verontreiniging door mos. Graag een prijs voor het reinigen en daarna behandelen zodat mos langer weg blijft. Er zitten verder geen dakkapellen of dakramen in het dak. Gaat om een semi vrijstaande woning die geschakeld is door de garage. Het dak is goed bereikbaar is. Oppervlakte ca. 78m2.

Dakbedekking vervangen

Dakpannen vervangen schuin dak rijtjeshuis

Dakbedekking op de erker vervangen

Op korte termijn willen wij 4 m2 dakbedekking van onze erker vervangen. De dakbedekking die er nu opligt is bitumen. Het is een platdak aan de voorzijde van onze woning.

Compleet dak vernieuwen

In verband met de aanwezigheid van Boktor in de gordingen, dient het dak compleet te worden vervangen. Het huidige dak is niet geïsoleerd. Spanten zijn nog in orde. Het dakvlak is ca. 2x 55 m2 Kan helaas geen foto toevoegen omdat wij nog geen eigenaar zijn van de woning, wij willen deze mogelijk aankopen.

Dakpannen vervangen op de schuur

Dakpannen vervangen op schuur.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Het betreft het verwijderen van een vogelnest onder 3 zonnepanelen. Tevens wil ik gelijk over de hele lengte van 10 meter vogelwering laten plaatsen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Op onze zolder vliegen de kraaien onder het dak om daar een nest te maken. Naast dat het enorme herrie geeft, hebben ze ook al een groot deel van de isolatie weggeplukt. Graag willen we vogelwering in de dakgoten en herstel van de isolatie van het dak van de zolder.

Serredak vervangen

Ik wil graag het dak van de serre laten vervangen. Het dak is ongeveer 2.5 x 6 meter groot en momenteel voorzien van 4 thermotheen beglazing. Deze beglazing wil ik laten verwijderen en laten vervangen voor een plat dak met bitumen dakbedekking.

Nokvorstreparatie en pannendak nakijken

Zeker 1 nokpan ligt los waardoor er lekkage is onder de dakgoot: een stukje buitenmuur wordt nat onder de dakgoot. Nakijken of de rest vastligt en de nokpan vastleggen.

Vogelwering bij zonnepanelen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het aanbrengen van vogelwering tegen de kauwen die onder de zonnepanelen kruipen en daar nesten bouwen. Het gaat om een vrijstaande woning waarbij de vogelwering tussen de zonnenpanelen en de dakpannen geplaatst moet worden. Het gaat om ongeveer 23 meter.

Lekkage bij de dakkapel repareren

Ik heb lekkage aan de dakkapel. Dit is tevens de slaapkamer van mijn dochter. Het water komt binnendruppelen.

Dakgoot schoonmaken en regenpijp checken van 4 huizen

Ik en 3 huizen naast ons hebben last van verstopte dakgoten en regenpijpen. Er zit enorm veel mos en ander natuurafval in en op de dakgoot. We zouden hier graag iemand voor langs laten willen komen die kan bepalen wat de kosten hiervoor zijn om het schoon te maken.

Dakpannen laten vervangen

Ik wil graag de dakpannen van mijn dak laten vervangen in verband met daklekkage. Het gaat in totaal om ongeveer 35 m2. Maten, kleur en merk dakpannen in overleg. Het gaat om een huis uit 1963.

Complete zadeldak vervangen

Het complete dak van de woning ca. 130 m2 dient vervangen te worden. Slopen doe ik zelf. Het betreft nieuwe dakplaten op bestaande gordingen bevestigen en van daaraf compleet afwerken. Ca. 12m1 nokvorsten, 1 schoorsteen (ca. 1m2) bedekken met vlakke pan (bijvoorbeeld monier). Gelieve offerte incl. Leveren materialen complete werk.

Golfplaten vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de golfplaten op mijn schuurtje en aanbouw. De totale oppervlakte is circa 8 meter. Golfplaten van 305 cm. De offerte inclusief afvoer huidige golfplaten, materialen en arbeid. Woon plaats in Best / hoekwoning. Schuurtje grenst dus ook aan schuur buren, maar deze worden niet vervangen.

EPDM leggen op plat dak

Ik heb een plat dak van 150 m2. Het betreft een woning met alleen begane grond. Graag een aparte specificatie voor de kosten van materiaal en arbeid. Een indicatie is voldoende.

Zadeldak compleet vervangen

Wij willen ons huis wit gaan schilderen, maar eigenlijk moet het dak eerst opgeknapt worden (40 jaar oude betonpannen). We twijfelen nog of we renovatieplaten moeten toepassen of gewoon goten en pannen vervangen. Geen zin om binnen opnieuw aan de slag te gaan, dus renovatie op bestaande dakbeschot.

Vogelnest onder de zonnepanelen verwijderen

Onder mijn zonnepanelen nestelen kauwen. Graag wil ik dit nest laten verwijderen. Is het ook mogelijk om ervoor te zorgen dat de kauwen niet meer onder de zonnepanelen kunnen komen? Er zijn in totaal 9 panelen met een totale breedte van ongeveer 3 meter en een lengte van 4,5 meter.

Shingles vervangen op een tuinhuis

Ik wil graag shingles laten vervangen op het tuinhuis. Het gaat om een dak van 4 schuine punten, het is lastig op te meten om hoeveel meter het gaat.

Shingels op het dak vervangen

Shingles op dakhuisje vervangen.

Dakpannen en nokvorsten vervangen

Wij willen graag onze dakpannen vervangen,maar alleen om de dakkapellen heen. Deze worden na het vervangen van de de dakpannen erop geplaatst. De dakkapellen zijn 5 meter breed. En ons dak 6 meter breed. Verder zitten we 50 cm van de bovenkant. En 95 van de goot af met onze dakkapellen dus het gaat niet om veel vierkante meters. Maar hoeveel precies weet ik niet.