Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor isolatielaag op dak aanbrengen:

Isolatielaag op dak aanbrengen

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag iemand langs sturen om de situatie te bespreken. Gaat om een plat dak van 9 bij 10 meter. Houten balk constructie met een rietlaag van 8 cm en daarbovenop bitumen met een grindlaag, dit is de situatie van het huidige dak. Wat is hier handig in qua isolatie? nog een laag bitumen bijvoorbeeld?
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatielaag op dak aanbrengen uit heel Nederland:

Schuin dak van binnen isoleren

circa 43 m2 dakbeschot dat aan de panzijde van een opgeschuimde 35 jr. oude isolatielaag is voorzien. Graag van een betere isolatiekwaliteit voorzien.

Dakpannen leggen

Ik wil de dakpannen vervangen. Het gaat om een oppervlak van 55 m2 met een dakkapel. Het dakkapel heeft een isolatielaag eronder zitten. Bij de rest van het dak zou eventueel isolatie onder kunnen.De woning heeft 2 verdiepingen.

Plat dak van oud huis renoveren en isoleren

Het betreft een oud huis van 100 jaar oud, waarbij zo te zien enkele jaren geleden de gehele dakbedekking vernieuwd is en dit nog in prima staat is. Echter zonder isolatielaag eronder waardoor het nu een 'koud dak' is en we geconstateerd hebben dat er condens druppels aan de binnenzijde van het dakbeschot hangen. Bij 2 van de kamers hebben we Rockwool geplaatst aan het plafond en de andere 3 kamers zijn niet geisoleerd. Ik denk dus dat de isolatie straks ook verwijdert moet worden uit de plafonds van de 2 kamers als hier er een nieuwe isolatielaag op het dakbeschot geplaatst word. Volgens mij is de beste optie dak te voorzien van isolatie met grind erop aangezien dakbedekking nog prima is? Graag jullie advies. Het dak is volledig asbestvrij en circa 40 m2.

Pannendak en boeiboorden vernieuwen

Het betreft de renovatie van een pannendak van ongeveer 100 m2. De boeiboord is door lekkage kapot en moet vervangen worden. Het gaat om ongeveer 6 meter overstek. De andere boeiboorden lijken goed. Ik heb een aanvullende vraag: is wat de meerprijs is als het dak aan de buitenzijde van isolatielaag wordt voorzien.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Vervangen van een plat dak

Wij hebben een plat dak van ongeveer 25,5 m² boven onze keuken. We hebben flinke lekkage gehad en een dakdekker heeft een noodreparatie verzorgd aan de bitumen dakbedekking. Hij heeft mij laten zien dat het dak veert en dat de 3 cm dikke isolatielaag op die plek volledig volgezogen is met water. Dat materiaal is blijkbaar zo verzadigd dat het water nu door de gipsplaten komt. De dakdekker meldt dat het gehele dak vervangen zou moeten worden inclusief een groot deel van het isolatiemateriaal dat volgezogen is. Het dak is van binnen naar buiten als volgt opgebouwd: gipsplaten, dakplaten, isolatiemateriaal en bitumen. Ik wil de klus hier laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in de vrije ruimte tussen de zijkant van onze woonkamer en de achterzijde van onze garage, ongeveer 3 x 3 m. Er moet een fundering worden gemaakt die aan twee zijden kan worden geankerd in onze bestaande betonfundering. Er zal tenminste op 1 hoek een heipaal moeten worden geslagen. Er moet een doorbraak worden gemaakt in de buitenmuur van de woonkamer. Daarboven moet een draagbalk worden gemaakt om de bovenliggende muur op te vangen. De bestaande achterdeur in de buitenmuur van de garage moet worden dichtgemetseld. De uitbouw wordt tegen een buitenmuur van de buren aangebouwd. Daar hoeft dus geen spouwmuur te komen, er kan worden volstaan met een halfsteens muur met een dunne isolatielaag tegen de bestaande buitenmuur. In de gevel van de uitbouw moeten openslaande deuren komen. In de bijlage een foto van te te bebouwen ruimte. De dak overstek boven de uitbouw van de buren zal worden verwijderd. Locatie is goed bereikbaar via de garage en brandgang. Inclusief afvoeren van materialen.

Jaren '70 woning geheel isoleren

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1970 en krijgen daarvan op 14 december de sleutel. Wij willen zowel de vloer als de spouwmuren en het dak laten isoleren. Er is een betonnen vloer op de begane grond van ongeveer 50 m², die rechtstreeks op een zandbed ligt met een dunne piepschuim isolatielaag eronder. Het huis heeft een zadeldak met aan de binnenzijde een minimale isolatie. Voordat er in januari 2018 zonnepanelen op geplaatst worden willen wij het dak optimaal laten isoleren. We gaan graag in gesprek met isolatiespecialisten. Het is onze wens om een zo hoog mogelijke isolatiewaarde te bereiken met gebruik van natuurlijke materialen. Wij krijgen daarover graag advies en ontvangen uw gedetailleerde prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Bedekking van een plat dak vervangen

Twee jaar geleden is een lekkage verholpen, maar nu blijkt bij een nieuwe lekkage dat toch de hele dakbedekking vervangen moet worden. Het gaat op 65 m2 dakbedekking. Ik zou graag willen dat de vakman eerst even een inspectie doet en even bespreekt wat er allemaal moet gebeuren. Ik denk zelf bitumen met isolatielaag en waterdichte onderlaag op het beton. Afgedekt met kiezelstenen. Ik weet alleen niet of dit op het hele dag gedaan moet worden.

Dak met isolatieplaten en dakpannen vervangen

Op dit moment ligt er een bitumen shingles dak dat aan vervanging toe is. Maar dit wil ik laten vervangen door een dak met isolatieplaten en dakpannen. Gegevens: - dakoppervlak: ±200 m² - 1 Velux klapraam - Inclusief vervangen huidige zinken goot (ongeveer 45 meter) en aanpassen houtwerk rond goot i.v.m. gewijzigde hoogte van het dak Ik heb al offertes voor het vervangen van de isolatielaag en de shingles. De kosten vind ik vrij hoog. Wat kost het om isolatieplaten en pannen te laten leggen?

Partners

Partners van Casius