Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Baarle Nassau te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Baarle Nassau heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Baarle Nassau u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Baarle Nassau of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Baarle Nassau bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Baarle Nassau staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Baarle Nassau:

Betimmering van de dakgoot vervangen

Graag wat meer informatie over de mogelijkheden en kosten voor het vervangen van de betimmering van mijn kunststof dakgoot. De afmeting is ongeveer 2 x 8 meter.

Dakvervanging plat dak

Het gaat om een plat dak van ongeveer 50m2. Het is nu bedekt met EPDM er zitten 2 dakkoepels en 1 groot dakraam van 3.5 x 2 meter in. Het is de bedoeling dat deze terug komt na het herstel. Ik heb nu al een paar jaar verschillende lekkages. Ik vermoed dat het gehele dak moet worden vervangen.

Boerderij dak isoleren en bedekken

Ik heb een boerderij met dakpannen en plankenkap dit willen we isoleren met geïsoleerde dakpanplaten ongeveer 420 vierkante meter.

Dakpannen van stal vervangen

Het gaat om een stal waarvan de pannen vervangen moet worden door platen met rode pan erop. Het is per kant +-275m2 het dak zal niet overal begaanbaar zijn denk ik Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

EPDM dakbedekking leggen

Het betreft een 2 onder 1 kap woning met een oppervlakte van 60 m2 en een lessenaarsdak van 11-12 graden. Hier moet de bitumen dakbedekking en de schoorsteen verwijderd worden en EPDM geplaatst. Hierna zal er zonnepanelen door derden geplaatst gaan worden, graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor eventueel isolatie. Wellicht gaan de buren ook mee doen, er zal dan nog een keer 60 m2 bij gaan komen. Helaas is dit nog niet zeker.

Vervangen van een plat dak

Wij willen wellicht ons plat dak vervangen en isoleren. Dit ivm een lekkage en meerdere oude vochtplekken. Afmetingen van het dak zijn 4.10 bij 5.50 meter. De werkzaamheden zullen op korte termijn moeten worden uitgevoerd. Het dak van de begane grond.

Dubbelwandige dakkoepel plaatsen

Dubbelwandige dakkoepel plaatsen van 100 x 100 cm of 130 x 100 cm (even kijken wat het mooiste is) op een plat, houten dak.

Plat dak op afschot maken

Graag ontvang ik een offerte voor het maken van een plat dak op afschot. Het zal gaan om ongeveer 100 m2. Kunt u een offerte maken inclusief en exclusief isolatie?

Dakgoot vervangen

Ik wil mijn dakgoot laten vervangen over een lengte van 2 x 9 meter met 4 regenpijpen. De goot hangt op 3 meter van de grond.

Rietendak vervangen

Ik heb een tuinhuisje van 2,50 x 2,50 met een rieten dak. Ik wil dit dak laten vervangen. Wat gaat dit kosten? Ook het oude dak eraf halen en afvoeren.

Dak op een loods vernieuwen

Ik wil een asbestgolfplaten dak van een oude koeienstal laten vervangen. De stal is ongeveer 450 m2. Aan alle kanten is het goed bereikbaar met een hoogwerker. Deels is het dak al eens vervangen door niet asbesthoudende materialen. Het gehele dak moet nu vervangen worden door golfplaten of eventueel andere profielplaten. Graag apart de kosten voor het verwijderen, het materiaal en het plaatsen van het nieuwe dak berekenen.

Dakbedekking op een plat dak vervangen

Het betreft het vervangen van de dakbedekking van een plat dak van ongeveer 45 m2. Er ligt nu uit bitumen op met een laag kiezelstenen. Tevens zitten er 2 water afvoeren in plus een smal stukje bedekking over een muurtje met rondom het gehele dak, daktrims.

Dak en shingles vervangen

Vervanging van huidige shingles. Eigenlijk ben ik ook op zoek naar andere shingles en geen dakpannen. De oppervlakte van het te vervangen dak is ± 400 m2.