Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2244 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

maandag 15 juli 2019

Dakpannen vervangen van hellend dak

Wij willen de terracotta dakpannen laten vervangen van onze hellend dak met een oppervlakte van 33 meter breed en 17 meter diep.
zondag 14 juli 2019

Houten ombouw dakgoot vervangen voor kunststof

Ik wil graag mijn oude ombouw dakgoot vervangen met een kunststof ombouw. Voor-en achterzijde huis 2 bij 5 meter. Ook klein stukje hoekje om en 2 x op maat maken ivm rolluik/zonnewering. Oude materiaal zal moeten worden afgevoerd door de vakman.
zondag 14 juli 2019

Dakbeschot folie en (deels) pannen vervangen

Ik wil graag een deel (ongeveer 100 vierkante meter) van een tweekapper met een franse kap vervangen. Het dakbeschot zal waarschijnlijk helemaal vervangen moeten worden. Damp doorlatende folie. Een deel van de pannen (kruis) zal ook vervangen moeten worden. Zal worden afgevoerd door de vakman, indien mogelijk opnieuw gebruiken.
donderdag 11 juli 2019

Pvc deklaag op dak aanbrengen

Nieuwe deklaag van 1.8 mm op bestaand pvc dak aanbrengen. Bestaande dak is 2400 m2. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 juli 2019

Dak van carport vervangen

Wij willen een platdak met bitumen bedekking op de carport laten vervangen door EPDM. Afmetingen 980 cm bij 365 cm. Gelijktijdig willen wij de boeiborden rondom laten vervangen. Het gaat om 19,6 meter boeiboord. Graag een kunststof boeiboord.
maandag 8 juli 2019

Dakgoot met trespa bekleden

Wij willen de dakoversteek van onze woning laten bekleden met trespa of andere kunststofplaten. De maten zijn; totale lengte 11.50 meter, de hoogte aan de voorkant 0.37 meter en de onderkant 0.60 meter. Als het mogelijk is willen we graag in licht grijze tint of in wit.
maandag 8 juli 2019

Lekkage plat dak van aanbouw verhelpen

Ik heb een lekkage op mijn platte dak. Waarschijnlijk op de naad van bitumen. De oppervlakte is circa 20 m2, en is makkelijk bereikbaar (aanbouw).
zaterdag 6 juli 2019

Het isoleren van daken en het vervangen van de bedekking

Ik zoek een dakdekker die de platte daken van mijn uitbouw, garage/schuur en erker kan isoleren en opnieuw bekleden. Het gaat in totaal om 31,5 m2, 37,5 m2 en 2 m2. De daken zijn van hout.
vrijdag 5 juli 2019

chalet vernieuwen met dakpanplaten (42 m2)

Op ons chalet liggen nu singles willen dit vernieuwen met dakpanplaten. Oppervlakte van het dak is 42 m2 , willen graag een prijsindicatie zonder, en met het materiaal.
woensdag 3 juli 2019

Dakshingles vervangen voor bitumen

Ik wil mijn dakshingles laten vervangen voor een bitumen dak van mijn schuur. De oppervlakte is ongeveer 32 m2.
woensdag 3 juli 2019

Daksingles vervangen

Mijn dak is bedekt met daksingles en lekt. Ik overweeg de singles te laten vervangen door pannen. De bijlage betreft een constructietekening van onze woning. De singles zijn eerder vervangen en dit betrof 148 m2 onderlaag en singles 42 mtr noksingles en 38 mtr startsingles. Graag ontvang in een offerte hiervoor.
dinsdag 2 juli 2019

Dak slopen en nieuwe plaatsen

Sloop en afvoer bestaand dak ( bitumen ) ca 60 m2, aanbrengen 5 cm pir isolatie, aanbrengen universal dakbedekking + dichtfohnen, afwerken daktrim antraciet grijs 6,5 cm, extra overstort aanbrengen.
dinsdag 2 juli 2019

Vegetatiedak

De aanbouw van ons huis heeft een groot plat dak. Graag advies hoe er een vegetatiedak van te maken. Het heeft een oppervlakte van 4 x 5 meter. Het liefst met subsidie.
dinsdag 2 juli 2019

Dak inclusief dakbeschot vervangen

Graag ontvangen wij een (waar mogelijk) gespecificeerde offerte / eerste richtprijs voor het onderhoud van ons dak. Betreft van oorsprong 2 woningen. Voorzijde is mansarde met diverse dakkapellen, achterzijde schuin met 1 grote dakkapel over bijna gehele breedte. Totale dak hoofdwoning is +/- 70m2 excl. dakkapellen. Dak ophogen willen we niet i.v.m. aansluiting buren / voorkomen vergunningenwerk. Werkzaamheden, vervangen dakbeschot en isolatie aanbrengen (binnenzijde danwel buitenzijde). Een zijde woning aanbrengen tweetal slapers t.b.v. ondersteuning nokgording (dak bestaat uit gordingen met daksporen met daartussen riet en stuc aan binnenzijde riet). Andere zijde moeten gordingen verlaagd worden om één dakvlak te creeren (dak bestaat uit houten dakbeschot met g-g delen). Dakpannen VHV zwart glazura of blauw gesmoord. Een dakkapel heeft nu dakpannen, willen we graag ook van zink voorzien zoals andere dakkapellen voorzijde (+/- 1,5m2). Binnenafwerking gipsplaten, liefst tussen houten balken indien mogelijk (niet noodzakelijk). Dak aanbouw is +/-25m2 zal alleen voorzien moeten worden van nieuwe dakpannen en mogelijk folie/latjes. Goten zink vervangen met nieuwe houten gootombouw met klossen (+/- 30 meter).
maandag 1 juli 2019

Het maken van een schilddak op een bouwproject

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een schilddak op een bouwproject/vrijstaande woning. De woning wordt 10,5 bij 13 meter groot. Het dak moet van een houten en metalen constructie zijn.
zaterdag 29 juni 2019

Groendak aanleggen

Betreft een plat dak van 41 m2. Deels betonnen dak 6 x 4, deels bitumen 4 x 4. op het betonnen dak ligt nu nog grind. op het bitumen dak mag gelopen worden en grind gelegd worden. interesse gaat naar een sedum dakbedekking. Het dak is zowel vanaf de voor- als achtertuin te bereiken en ligt op 3 meter hoogte.
zaterdag 29 juni 2019

Vervangen dakbedekking

Huidige bedekking is 35 jaar oud toe aan vervanging. Het gaat om een dak van 60 m2 waar nu bitumen op ligt, en dit wil ik laten vervangen door nieuwe dakleer. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 27 juni 2019

Hellend dak isoleren en 2 dakramen vervangen

Ik wil een hellend dak met dakpannen laten isoleren en 2 dakramen vervangen. Het dak is ongeveer 60 m² en is een duplicaat.
donderdag 27 juni 2019

Dak bedekken met dakpanpanelen

Leggen van dakpanpanelen tussen de 200 en 250 vierkante meter. Keuzes over kleur, geïsoleerd of niet etc. moeten in overleg worden gemaakt. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 27 juni 2019

Vogelwerende dakvoetprofiel monteren

Ik ben opzoek naar een offerte voor het leveren en plaatsen van vogelwerende dakgootprofielen voorzijde woning, lengte ongeveer 6 meter. Het betreft een 2 onder 1 kap woning, tevens op hoek van dakgoot leveren en plaatsen van vogelwerende pinnenstrip. De dakgoot is goed bereikbaar met een ladder vanuit de grotendeels van bestrating voorziene voortuin. Goothoogte is boven de eerste verdieping. Vanaf september graag.
woensdag 26 juni 2019

Groendak aanleggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een groendak. Het gaat om een dak van 70 m2.
woensdag 26 juni 2019

Hellend dak isoleren

Dakisolatie hellend dak via buitenzijde. Jaren 30 woning,nu alleen dakspanten met dakpannen aanwezig. Als mogelijk hergebruik van dakpannen. Het dak is 90 m2.
maandag 24 juni 2019

Dak bedekken en isoleren

Het betreft een bestaand dak met oude bitumen. Nog wel waterdicht. Oppervlakte is 600 x 800 cm. Gewenst: Extra isolatie (10 cm dik) + nieuwe bitumen. Ik laat mij adviseren over het isolatie materiaal.
maandag 24 juni 2019

Groen dak laten aanleggen

Ik ben voornemens een intensief groen dak aan te leggen. Het betreft een plat dak. Ongeveer 40m2.
maandag 24 juni 2019

Asbest golfplaten verwijderen en renoveren dak

Beschadigde asbestplaat op dak van tuinschuurtje vervangen. Oppervlakte circa 2x3 meter of als het noodzakelijk is gehele dak vervangen circa 60 m2.

Partners

Partners van Casius