Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2324 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

woensdag 25 maart 2020

Dak isoleren

Woning met bouwjaar 1969 met zover bekend geen asbest in het dak aanwezig. Een ruim dakkapel op het dak geïnstalleerd die wij ook willen voorzien van warm dak isolatie.
woensdag 25 maart 2020

Dakpannen vervangen en isolatie aanbrengen

Oude dakpannen vervangen en dakisolatie aanbrengen. Ongeveer 80 m2 hellend dak, daarin zit een dakkapel van 3,5 meter breed en een dakraan van 1 m2. Er liggen nu verbeterde Hollandse dakpannen op. Graag een indicatie van de kosten van ssortgelijke of betonnen pannen.
dinsdag 24 maart 2020

Plat dak maken voor aanbouw

We gaan een aanbouw maken en daar een plat dak voor bouwen, een houtenskelet met een ijzeren frame. Het gaat om ongeveer max 90m2 waar EPDM op terecht moet komen. Het is makkelijk bereikbaar en van alle faciliteiten voorzien zoals heftruck steiger etc. we willen het dak ook graag goed geïsoleerd hebben graag dit in prijs meenemen.
maandag 23 maart 2020

Pannen garage opnieuw aanbrengen (en folie plaatsen)

Het gaat om een vrijstaande garage die vocht/waterdicht gemaakt moet worden. Advies is om waterkerende folie onder de dakpannen aan te brengen. Garage afmeting: 5.50 x 7.80 m Hellend dak met pannen. Pannen zien er nog goed uit. Zijn denken wij nog geen 20 jaar oud. Heeft geen haast maar we willen de economie in deze tijden wel vooruit helpen Garage staat op erfscheiding maar is van alle kanten goed bereikbaar. Buren zijn akkoord
zondag 22 maart 2020

Nieuw dak plaatsen

Graag een offerte voor het vervangen van het complete dak van een halve boerderij (zie foto). Op dit moment bevindt zich asbesthoudend dakbeschot (Eternit) in het dak. Graag willen we zowel de dakconstructie als het dak vervangen en laten isoleren met een (soort) unidekplaat of vergelijkbaar materiaal - bovenop de 'nieuwe' gordingen. Hierbij willen we het nieuwe dak een klein stukje laten overhellen over de kopse kant (±30cm). Het gehele dak is (gemeten over de schuine zijde) zo'n 180 m2 groot.
zondag 22 maart 2020

Dakpannen vervangen

Wij willen het gehele dak vervangen ivm losse latten en slechte pannen. De huidige dakpannen moeten verwijderd en afgevoerd worden, en daarna willen we nieuwe dakpannen laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Bitumen dakbedekking vervangen

Het gaat om +/- 57 m2 aan plat dak waarvan de bitumen dakbedekking vervangen moet worden.
woensdag 18 maart 2020

Daklekkage vaststellen en oplossen

Er is een klein lek bovenin het dak, dicht bij de zijkant van de dakkapel, waardoor af en toe water druppelt in de zolderkamer. Dit moet definitief worden verholpen. Waarschuwing: de dakpannen zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk breken. Ik heb geen reserve dakpannen meer, dus breek er geen! Van binnenuit zal dit op gang moeten kunnen komen.
dinsdag 17 maart 2020

Rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning

Voor onze nieuwe woning laat ik graag een rieten dak leggen. Het dak krijgt een hellingshoek van 45 graden en zal 9 x 14.2 m worden. De woning moet nog gebouwd worden. Isoleren wordt gedaan vanuit de fabriek. Graag zou ik het 3 of 4 kwartaal van dit jaar willen starten.
zondag 15 maart 2020

Dakpannen vervangen inclusief panlatten en dakfolie

We willen graag 250 m2 dakpannen vervangen inclusief dakfolie en panlatten. Momenteel liggen er dakpannen op, oud zeil en oude latten. Dit moet eerst weggehaald worden.
zaterdag 14 maart 2020

Deelreparatie verrot dakbeschot

Ik heb een vochtprobleem met mijn dakbeschot. Het betreft een spaanplaten dak, met sneldekkers gedekt welke deels verrot is. Ook de muur waar hij op aansluit is deels voelbaar vochtig. Ik wil u vragen wat de mogelijkheden zijn van reparatie en wat dit gaat kosten.  Ik heb een foto gemaakt maar krijg deze niet geupload. Bij interesse kan ik deze mailen.
zaterdag 14 maart 2020

Dakbedekking van dakkapel vervangen

Ik ontvang graag een prijs voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de dakbedekking van en dakkapel, dmv bitumen brandrol het dak is 4x4 meter. De schoorsteen is 80 x 110 cm.
woensdag 11 maart 2020

Hellend pannendak ontmossen

Ik heb een (flauw) hellend pannendak waar mos op groeit. Ik wil dit laten schoonmaken, omdat er een lekkage door is ontstaan. Het dak helt maar een kant op dus heeft geen nok. Ik wil een offerte opvragen voor vier daken (nr 22, 24, 26 en 28). Het dak van nr 28 is 640 cm breed en 788 cm lang. In de breedte zit ook een oversteek van 25 cm, dus de totale breedte van de vier daken zou 615 x 4 + 25 = 2485 cm zijn. De lengte is de platte lengte, dus van bovenaf bekeken zonder de helling mee te rekenen. Totaal zitten er in de daken een dakraam en twee dakkapellen.
woensdag 11 maart 2020

Van een plat dak een hellend dak maken

Het huidige dak bestaat uit een bitumen dak, deze mag gewoon blijven liggen. verder zit de afwatering in het dak verwerkt. En het gaat over een chalet waar ongeveer 20 jaar het dak opligt, van 10 bij 8 meter. Met in het midden een punt op het dak en rondom ongeveer 1 meter plat dak. Ook zouden we de boeiborden meewillen laten nemen in deze renovatie. En een dubbelwandige kachelpijp in het midden. Dak met isolatie staal of aluminium. Mogelijk dat er een puntdak van gemaakt kan worden? het plan is dus om een nieuw pannendak in helling te realiseren. Het zou fijn zijn als een vakman de situatie een keer komt inschatten, aangeeft wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk ook een offerte opstelt.
dinsdag 10 maart 2020

Asbest golfplaten verwijderen 600 m2

Ik wil graag 600 m2 asbesthoudende golfplaten van een bijgebouw laten verwijderen. Ik heb een inventarisatierapport. Graag het asbest ook afvoeren. Over de nieuwe dakbedekking ben ik nog niet helemaal uit, maar ik denk weer aan golfplaten. Het gebouw is vrij van obstakels en te bereiken met steiger/hoogwerker. Uitvoeringstermijn kan vanaf april.
dinsdag 10 maart 2020

Asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen

Het gaat om een huizenblok van 10 woningen waar mogelijk meerdere huizen hun asbest houdende golfplaten willen laten saneren en nieuwe golfplaten terugplaatsen eventueel met vervangen bestaande isolatie. Oppervlakte dak per huis ongeveer 60 vierkante meter. Het gaat om de daken van 10 huizen ongeveer.
dinsdag 10 maart 2020

Glazen dak van serre vervangen

Ik wil mijn glazen dak van mijn hardhouten serre/aanbouw van 6 x 3 laten vervangen. Deze bestaat nu uit 8 dubbelglas panelen geplaatst op de lengtebalken van de serre. Het dak van de serre loopt schuin af. Wil deze (gedeeltelijk) laten dichtmaken met een lichtstraat in het dak. Wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.
maandag 9 maart 2020

nokvorsten opnieuw plaatsen en verwijderen

Timing: ca. 5 m nok en 2 hoekkepers van elk ca. 4 m met beginvorst. Graag advies en offerte voor 1) opnieuw plaatsen van de bestaande nokvorsten en hoekkepervorsten (optisch mooier dan nieuw) 1a) in flexibele mortel of 1b) geschroefd op een ruiter met ondervorst 2) het plaatsen van nieuwe vorsten geschroefd op een ruiter met ondervorst. Ik beschik over ca. 40 dakpannen en 1 schubvorst. Verder wil ik graag hand en span diensten leveren, zoals schoon borstelen, gaten boren in vorsten,
maandag 9 maart 2020

Asbest verwijdering en dak vervangen van schuur

Ik wil graag een asbest dak laten verwijderen en een geheel nieuw dak laten leggen van de schuur. Het is een plat dak, ik durf niet met zekerheid te zeggen welk materiaal erop ligt. Het is ongeveer 35 m2. De houtenplanken moeten vernieuwd worden en de dakbedekking moet vervangen worden. Ik heb nog geen inventarisatierapport. Zelf kan ik het helaas niet verwijderen. Bij het dak is makkelijk te komen, er is een gang en aan de andere kant kan er via de overkapping makkelijk bijgekomen worden. Rond april en mei graag beginnen.
maandag 9 maart 2020

Reparatie dakboei en vervanging dakgoten

Water uit de dakgoot loopt niet goed weg en volgens de loodgieter ligt dit aan het onderliggende houtwerk. Dit houtwerk moet vervangen; en in het midden zal het moeten worden opgehoogd; waarna er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst zal worden. De dakgoot is ca 8 meter lang en ook een tweede dakgoot van ca. 4 meter heeft mogelijk hetzelfde probleem - zij het in mindere maten.
maandag 9 maart 2020

Extensief groen dak voor schuur en aanbouw

Wij zijn benieuwd wat het kost om op onze aanbouw een groen dak aan te leggen en wellicht ook op onze schuur (als die geschikt blijkt). Onze aanbouw (plat dak) is ongeveer 3 x 6 meter en heeft nu een bitumen dakbedekking. Die zal dus vervangen moeten worden, graag meenemen in de offerte. Het dak van onze schuur is ongeveer 3 x 6 meter en momenteel bedekt met golfplaten. Wij denken niet dat het asbest is, maar gezien ons huis uit 1987 komt, is met mogelijk asbest verdacht materiaal. De helling van ons dak op de schuur is volgens mij niet meer dan 60%. Voor beide daken is een sedumdak voldoende, er wordt niet op gelopen. graag beide daken in de offerte apart vermelden.
maandag 9 maart 2020

PVC aanbrengen op het dak

Dak van bedrijfshal 15 x 20 (300 m). Verwijderen van oud materiaal en opnieuw pvc aanbrengen 1,5 mm en aansluiten van 8 x afvoer en nieuw aan te brengen nood overlopen 4 stuks.
zondag 8 maart 2020

Klein pannendak vervangen, inclusief isolatie

Ik wil graag een offerte voor een heel nieuw dak. Het betreft een klein huisje van 5 x 9 meter, het is een gebroken kap met 4 dakkappelletjes erop. Ik denk dat er ook wat aan de draag constructie gedaan moet worden, is een beetje doorgezakt. Ik hoor graag van u. met vriendelijke groet,
donderdag 5 maart 2020

Dakbedekking vervangen wss door EPDM en extensief groen dak leggen

Wij willen dakbedekking laten vervangen (plat dak) van ons schuurtje. Het is een metselwerk schuurtje. Dit is de eerste helft, verder willen wij kijken of het mogelijk is om hier een extensief dak willen realiseren. Graag laten wij dan ook een draagkrachtberekening uitvoeren hiervoor, en een offerte ontvangen voor het realiseren van dit groene dak. Waarschijnlijk door EPDM omdat wij graag een extensief groen dak willen. Onze schuur is gekoppeld aan die van de buren en deze willen ook vervangen. De afmeting is 340 cm x 230 cm, totaal 340 x 460 cm
dinsdag 3 maart 2020

Dakbedekking vervangen chalet

Gaat om een chalet 11 bij 8. Ligt nu bitumen op en vind de platen mooi. Dus 2 licht gelijke delen die iets aflopen Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Partners

Partners van Casius