Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2318 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

maandag 17 februari 2020

Dak Carport vervangen

Aan ons huis zit een Carport. Deze is oud en lekt op verschillende plekken. We willen graag het dak laten vervangen, inclusief 2 licht koepels, inclusief de afwerking. Of we denken aan lichtdoorlatende platen. Voor de afwerking denken we de dakrand afwerken, misschien elektra zodat we licht kunnen ophangen. En de houten balken zijn onderaan een beetje rot, deze willen we het liefst niet vervangen, maar wel repareren. De Carport heeft 2 afvoeren. Wij denken dat de draagbalken nog goed genoeg moeten zijn, maar dit willen we ook graag laten beoordelen. Er ligt nu een dakplaat op met dakleer en kiezels. Afvoeren en verwijderen oud beschot doen we zelf Zie bijlage voor afmeting.
zondag 16 februari 2020

Dak rollen op tuinhuis/overkapping monteren

Graag wil ik bitumen/zelfklevende dak rollen laten monteren op het dak van ons tuinhuis/overkapping. Deze zijn door de storm van het dak gewaaid. Afmetingen 8 x 3 meter. Ik haal zelf het resterende materiaal van de daken, het gaat dus om het gehele dak bekleden.
zondag 16 februari 2020

Dakbedekking vervangen en eventueel groendak realiseren

Graag zouden wij onze dakbedekking laten vervangen. Huidig dak bestaat uit 2 delen die ieder 15 graden dakhelling hebben. Een deel beslaat 72 m2, het andere deel 114 m2. Huidige dakbedekking: leien. Wij hebben een lekkage, maar wij weten niet waar deze vandaan komt. Hier laten wij graag naar kijken. Gevraagd wordt om twee soorten offertes te sturen: 1) voor kunstleien en 2) voor een plat groen dak. Graag advies wat er mogelijk is.
vrijdag 14 februari 2020

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto
donderdag 13 februari 2020

Daken reinigen en coating aanbrengen

Ik wil graag mijn daken (dakpannen) laten reinigen en een coating laten aanbrengen. Het gaat om het garagedak, twee zijden, helling is 45 graden, goothoogte is 3 meter en het oppervlak is ongeveer 70 m2. Dan mijn woonhuis, een zijde, helling is 35 graden goothoogte 3 meter en in totaal ongeveer 80 m2 dat gereinigd moet worden met coating, met zonnepanelen 12x. Het is een half vrijstaande woning en makkelijk bereikbaar. De nok hoogte is ongeveer 8 meter.
woensdag 12 februari 2020

Dakpannen vervangen en isoleren van dak

We hebben een vrijstaande woning met hellend dak. We willen dit aan de buitenkant isoleren en een nieuw dak. Eventueel folie met een RD 2.2. Het is de bedoeling dat wij in overleg met de vakman opzoek gaan naar geschikte pannen. Het gaat om een dakoppervlakte met ongeveer 3800 pannen, met 16 pannen per m2 denk ik aan een oppervlakte van ongeveer 240m2.
woensdag 12 februari 2020

Renovatie/reparatie pannendak met allerlei klein werk aan schoorstenen

Mijn huis (1971, aanbouw 1981, over volle breedte en lengte, uitgebouwd met zelfde pannen) heeft 3 lessenaarsdaken. Alle 3 goed beloopbaar en goed bereikbaar. Opbouw; dakelementen van 80 mm dik met Pur iso. Dun vliesje, panlatten en betonnen sneldekkers. 2 schoorstenen, 3 doorvoeren. 1e dak 60 m2 is al herdekt met nieuwe dampdoorlatende waterkerende laag. Deze hoeft enkel nagelopen en goed schoongemaakt worden. Geen lekkageproblematiek. Weinig werk aan (uurtje) 2e dak 60 m2 geen lekkages, wel veel mos. Moet goed nagekeken worden incl wat herstelwerk aan voegwerk schoorsteen (en impregneren) ook check ivm mogelijkheid zonnepanelen. Is een groot vlak op zzw dus ideaal hiervoor. 3e dak 60 m2 blijkt al jaren te lekken. Door vlies eronder lang gemaskeerd. Een rij pannen, 2 pannen onder de nok blijkt op dubbele panlatten te liggen. Daardoor een overlap in deze rij van hooguit een cm. (?!?!) Daardoor jaren lang meer of minder water onder de pannen. Meeste kwam wel in de goot vanwege vlies, behalve waar dat vliesje is beschadigd. Dus een paar rotte plekken in geïsoleerde elementen. En veel panlatten rot. (Daardoor ontdekt, pannen zakte weg) Ivm budget geen ruimte voor complete renovatie. Ik wil de pannen herdekken, vlies en oude latten weg, nieuwe tengels, miofol/tyvek eroverheen spannen, nieuwe panlatten, nu wel goed uitgelijnd en pannen terug (incl vervanging van 15/20 beschadigde exemplaren). Nokafwerking onder plank waar dakbedekking op zit deze loshalen, flexim weg (valt er onderuit) en vanonder die plank lood tot op de bovenste rij pannen. Diezelfde plank aan buitenzijde voorzien van gemoffeld Alu profiel (soort daktrim maar dan op maat gemaakt, is aanwezig, enkel erop schroeven. Een zijde kantpannen hergebruiken, andere zijde aansluiten op dak buren. Boeiboorden en windveer in goede staat, geen rot. Ja, zit zelf in t vak maar kan het fysiek niet zelf. Je hebt van mij geen last, kan wel meedenken en weet hoe het hoort.
maandag 10 februari 2020

Dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen

Wij betrekken eind februari onze nieuwe woning en willen een grote renovatie van het dak laten uitvoeren. Ik ben op zoek naar iemand die binnen ons budget kan werken. Dak renovatie van een langgevelboerderij. van 18m bij 10m. verwijderen asbest dakbeschoten (nog geen asbestrapport). aanbrengen nieuwe dakbedekking en isolatie. aanbrengen 3 dakkapellen en 3 dakramen. vervangen dakgoten en afvoer. vernieuwen schoorsteen en verwijderen schoorsteen. dakstuunbalken verhogen of aanpassen. neem gerust contact met me op voor een eventueel een afspraak. mvg Robert jan bos
maandag 10 februari 2020

Klapperende dakpannen

Wij slapen rechtstreeks onder het dak, deze is goed geïsoleerd, maar als de wind hard waait dan klapperen de dakpannen. Hier willen naar laten kijken en iets aan laten doen. Wij denken dat het om het hele dak gaat. Het gaat om een Franse kap, dus 2 rechte stukken en 2 schuine, het dak is 4 jaar oud. Het huis is 8, 5 m bij 6 m breed. Is hier iets aan te doen en wat zou dit ongeveer kosten?
maandag 10 februari 2020

Dakrenovatie

Oude pannen eraf, eterniet beschot eraf. Schoorsteen (gemetseld) verwijderen. En dak isoleren van buitenzijde. Nieuwe pannen erop. Oppervlakte totaal 128 m2 (Inc buurman)
maandag 10 februari 2020

Gehele pannendak vernieuwen

Het is de bedoeling dat de oude dakpannen worden verwijderen en afvoeren en nieuwe dakpannen het leveren en maken waar nodig dakbeschot vernieuwen 4 dakhellingen totaal ongeveer 100m2. Het is een ouder dak, met wat nieuwe. Het zijn ruwweg 2000 pannen, het is de bedoeling dat dit zwarte pannen worden.
zondag 9 februari 2020

Pvc dak plaatsen op opbouw

Het gaat om een werk in Rijen, de klanten willen graag een dak met pvc. Kunnen jullie voor mij een offerte maken voor een dak van 15 m2 het gaat om een opbouw op een aanbouw. Steigerwerk zal om het dak heen staan. Isolatie hoef je niet mee te nemen in de offerte. Het dak krijgt 2 HWA's uitlopen mochten er vragen zijn hoor ik het graag. Als de klus doorgaat willen wij in oktober dit jaar beginnen.
zondag 9 februari 2020

Dakpannen recht leggen en enkele vervangen

Dakpannen op het dak recht leggen en eventueel een enkele vervangen
zaterdag 8 februari 2020

Vogelnest verwijderen onder dakpannen en gat dichten

Het verwijderen van een vogelnest onder mijn dakpannen en het plaatsen van bescherming (vogelwering) zodat dit niet nog eens kan gebeuren. De vogels nestelen onder de dakpannen bij het rookkanaal van de CV ketel. Ik wil graag weten wat het kost om de vogelnesten permanent te laten verwijderen en geen overlast meer te hebben in de toekomst. De vogels hebben waarschijnlijk ook wat isolatie weggehaald, dus er zal ook een stukje opnieuw geisoleerd moeten worden (met PUR lijkt is dit wellicht mogelijk).
zaterdag 8 februari 2020

Dakgoot kapot

Wij hebben al eens een bedrijf gevraagd maar liet niets meer van zich horen nu is dakgoot verder kapot en hopen we snel iemand te vinden die dit kan maken voor ons
vrijdag 7 februari 2020

Groen dak + EPDM

Vervangen 3 platte daken. Tot ca. 69m2
woensdag 5 februari 2020

Mansardedak van buitenaf isoleren

Het betreft een toekomstige woning uit 1929. Ik wil het mansardedak van buitenaf laten isoleren, en optioneel nieuwe dakpannen laten leggen. De oppervlakte van de woning is 7.20 meter x 3.60 meter.
woensdag 5 februari 2020

Polycarbonaat platen van de overkapping vervangen

Ik wil graag de polycarbonaat platen van mijn terrasoverkapping laten vervangen, de platen zijn circa 3500 x 900 mm en dit zijn er 5 stuks. inclusief afvoeren. De tuin is goed bereikbaar.
woensdag 5 februari 2020

Het ontmossen van een rietendak

Er zit mos op ons rietendak aan de achterkant van het huis, voorzover we zelf kunnen beoordelen is het rietendak aan de voorkant van het huis nog prima. We willen graag dat er iemand kan komen kijken hoe we het dak achter het huis weer netjes kunnen krijgen en wat de kosten daarvan zijn. De woning is 14 meter breed en 14 meter lang, het is denk ik het handigste als u een keer langs komt om de situatie in te schatten.
dinsdag 4 februari 2020

Zinken dakgoten vervangen

Mijn dakgoot (waarschijnlijk B50 van zink) is aan vervanging toe, denk ik. Ik heb een hoekhuis 6 meter breed. Mogelijk voor en achter. Ook mijn buren willen wel een nieuwe goot. Ik wil zink er weer voor terug. Afvoeren doe ik zelf. De dakgoot zit op de tweede verdieping. Aan de voor en achterkant is het bereikbaar, achter is een uitbouw.
maandag 3 februari 2020

Warm isoleren dak + eventueel sedumdak

Gaat om plat dak aanbouw. Voorzijde is ongeveer 2,34 meter en de achterzijde is ongeveer 3,86 m breed. Lengte ongeveer 5,85 m. Het de de bedoeling om het warm te isoleren. Ik wil het dak vanaf buiten isoleren. Het isolatiemateriaal moet beloopbaar zijn, maar ik laat me graag adviseren door u welk materiaal hiervoor het beste te gebruiken is. Als het kan moet het dak zoveel opgehoogd worden dat het aansluit op het balkon omdat de vorige bewoner veel last heeft gehad omdat aanbouw ook een deel onder het balkon doorloopt. Dit zal bij een schouw ter plaatse beoordeeld moeten worden. Ik overweeg om een sedumdak aan te laten leggen als de dakconstructie hiervoor geschikt is.
maandag 3 februari 2020

Schuine daken ontmossen

Ik wil 2 schuine daken (dakpannen) ontmossen aan zowel oost als west zijde. Coating is als het goed is niet nodig. Het gaat om ongeveer 70 m2.
maandag 3 februari 2020

Zonnepanelen plaatsen

Ik ben me aan het voorbereiden om zonnepanelen te plaatsen op mijn huis. Graag zou ik advies en offertes ontvangen hiervoor. Er kunnen 18 panelen op het huis, de oppervlak van het dak weet ik niet. Het is een pannendak van een normaal huis met puntdak. Er is nog geen draagconstructieberekening gemaakt. Ik zoek iemand die de zonnepanelen levert, monteert en advies geeft voor ontwerp van de installatie.
zaterdag 1 februari 2020

Pannen op het dak vervangen

Ik wil de oude dakpannen verwijderen en daarna vervangen door nieuwe. Het gaat om 65 m2 plus schoorsteen weghalen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 30 januari 2020

Dak renovatie: isolatie en pannen vernieuwen

Op een ongeveer 100 m2 van bestaand dak op een boerderij uit 1890 dient de OVH dakpannen te worden vervangen en het dak ook meteen te worden geïsoleerd. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen.

Partners

Partners van Casius