Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2328 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

zaterdag 4 juli 2020

Rookafvoer kanaal naar het dak maken

Ik heb een pelletkachel met de afvoer door de muur naar buiten en die wil ik naar boven brengen door twee plafonds en dakpan. Doorsnee 20 dubbelwandig.
vrijdag 3 juli 2020

Dakpannen vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van onze dakpannen. Het is een twee onder een kap huis, met voor- en achter een dakkapel en uitbouw van de keuken. Oppervlakte is niet bekend, graag de oude dakpannen ook verwijderen en afvoeren.
donderdag 2 juli 2020

Dakpannen vervangen

Vrijstaand huis met huidige betonnen sneldekkers heeft circa 1770 nieuwe pannen nodig en de vrijstaande garage circa 500 pannen.
donderdag 2 juli 2020

Overkapping van 12 m2 in tuin plaatsen

Wij hebben een achterwand met daaraan grenzend een schuifpui die schuin weg loopt. De overkapping moet die hoek overdenken. Willen een aluminium antraciet kleurige overkapping. Zijn nog in twijfel over de bovenkant. Een bezoek zouden we wel fijn vinden ivm de hoeken er in en de hoogte.
woensdag 1 juli 2020

Dak van loods bedekken

Loods 27 x 8 m buitenwerks moet een eterniet dak op komen 1 zijde moeten platen 30 cm oversteken , andere zijde komt een goot. offerte incl windveren , maar zonder nokplaten , deze heb ik nog liggen , maar moeten wel gemonteerd worden
woensdag 1 juli 2020

plat dak vanaf buiten isoleren met XPS

Bestaand plat dak vanaf buiten isoleren met XPS. Dakbedekking is nog goed, er ligt nu alleen grind op het dakje cq 1 meter bij 3 meter.
woensdag 1 juli 2020

Polycarbonaat serre dak laten vervangen

Serre dakplaten vervangen, inclusief nieuwe rubbers. Polycarbonaat platen. Maat serre 3.90x3.60 mrt. 4 platen: 3 platen 3x1 m breed,1 plaat 0.90 m breed.
maandag 29 juni 2020

Nieuwe draagbalken, dakkapel en een inspectie op het dak

Ik wil graag 1 of 2 doorhangende draagbalken herstellen of vervangen aan de voorzijde. En ik wil een dakkapel plaatsen aan de achterzijde. Verder wil ik een algehele inspectie van het dak op gebreken. Oppervlakte is 12 bij 5.
maandag 29 juni 2020

Nokvorst renovatie

Het cement bij de nokvorst laat los. Graag verwijderen en herstellen, het gaat om ongeveer 1 stuk van 5 meter. en een stuk van 4 meter haaks.
maandag 29 juni 2020

Sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen

Onze huidige betonnen sneldekkers-pannendak ligt inmiddels ruim 40 jaar op ons dak, tijd voor vervanging. Dus de oude sneldekkers verwijderen en afvoeren. Wij zouden graag nieuwe pannen willen die uitgerust zijn met zonnecellen. Het totale dakoppervlak schat ik op circa 110 m2. Mogelijk willen schoonouders die paar huizen verderop wonen ook meteen meedoen met een nieuwe dak.
maandag 29 juni 2020

Groendak aanleggen

Ik wil graag een dak plaatsen van sedum extensief groen dak op circa 55 m² plat dak op de aanbouw, schuur en dakkappel. De woning is uit 1993 en de aanbouw van 2007, de dakkappel is in 2019 geplaatst met versterkte dakconstructie (voor evt. zonnepanelen) en is circa 15 m². De capaciteit moet minimaal 30 l/m² zijn en bevat in ieder geval anti-worteldoek, drainage, substraat en sedum. De totale oppervlakte is 55 m2 en bestaat uit garagedak en aanbouwdak, en dakkapel op zolder.
zondag 28 juni 2020

Dakrenovatie op achthoekig tuinhuisje

De houten onderlaag van ons achthoekig tuinhuisje is onder de shingles is aan het rotten, vooral aan de onderkant waar regendruppels vaak blijven hangen. Het hout van het dak aan de binnenzijde ziet er overal nog prima uit, dus waarschijnlijk is alleen de onderlaag van de shingles toe aan vervanging. We willen nieuwe shingles rondom (bitumen zwart of grijs) dus dan kunnen de bestaande hoeklatten ook vervallen. Een eerste optie is een dakgoot rondom maar op de hoek waar de deur onder staat, is zoals we het nu voor ons zien geen ruimte voor een goot, het zou dan een gootsysteem worden voor de overige 7 hoeken. Het huisje is rondom goed bereikbaar. Een tweede optie is dat we zelf bereid zijn om de bestaande lagen shingles er af te halen en de onderplaten onder de shingles. Andere werkzaamheden die we zelf uit willen voeren: eventueel schilderwerk.
zaterdag 27 juni 2020

Regengeluid op kunststof serre dempen

Ik zoek een specialist die het kunststof dak van mijn serre kan meer geluid dempend kan maken. Het betreft een dak van ongeveer 15 m2. Ik wil niet dat het dak vervangen wordt. Met misschien een deklaag kan het geluid al verminderd worden.
zaterdag 27 juni 2020

Dakherstel en sedum plaatsen op bijkeuken

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn bijkeuken kan renoveren. Het betreft een dak van 28 m2, van hout en momenteel bedekt met bitumen. Ik wil dat hier een sedumdak van gemaakt wordt.
woensdag 24 juni 2020

Dakrenovatie

Het betreft een bestaande woning uit 1928. De bovenste verdieping heeft een platdak met een hellend dak naar dit plat dak toe. Het gaat om een vrijliggend dak waarbij dus alle 4 de zijden nu dakpannen hebben. Het platdak is ca. 2 jaar geleden vernieuwd. Het hellend dak beslaat ca. 75/80m2 en er zitten 3 hoeken in (geen 4 doordat voorzijde woning iets anders is). De dakplint naar het platdak toe is ook vernieuwd met rockwool boeiboorden. Tevens zijn er 3 nieuwe dakvensters in geplaatst. Op 1 lange zijde bevindt zich een dakkapel. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van het realiseren van een zinken dak i.p.v. dakpannen. En het bekleden van de dakkapel met zink.
woensdag 24 juni 2020

Dak shingels vervangen

De Shingels moeten verwijderd en afgevoerd worden omdat deze rot zijn. Graag zou ik samen met jullie willen bekijken wat het beste is. Ik zat zelf te denken aan kunststof shingles die ongeveer 1 bij 1 mtr zijn. Ik weet de afmeting niet precies een ander idee is ook welkom.
dinsdag 23 juni 2020

Dakbedekking vervangen

Van de garage (plat dak), het vervangen (verwijderen en vernieuwen) van de bitumen dakbedekking door EPDM, totale oppervlakte 9 mtr bij 6 mtr. Rekening houden met 4 aansluitingen HWA afvoer en 1 doorvoering voor zonnepanelen. Deze verwijder en plaats ik zelf terug. Thermisch verzinkte rand met kraag rondom blijft intact houden, moet wel over lengte van ca 20 mtr weer vastgezet worden (stormschade). Als optie toevoegen: Vervangen underlayment houtplaten ivm lekkage (weet niet hoe toestand is), ga uit van 5 platen.
dinsdag 23 juni 2020

Daklekkage verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn lichtkoepel en bij mijn afzuigkap waarvan de afvoer op het platte dak uitkomt. Beide lekkage zitten op het plat dak van de aanbouw welke z’n 12 jaar geleden gedaan is. Het is een PVC dak van 4 x 10 meter.
maandag 22 juni 2020

Lichtbuis monteren

Ik heb een platdak van massief beton op mijn woonkamer en wil daar 1 of 2 lichtbuizen van 25 of 35 cm. in laten monteren. Ik ontvang graag advies en een offerte.
maandag 22 juni 2020

Nesten onder zonnepanelen verwijderen en vogelwering plaatsen

24 zonnepanelen op dak. Nesten verwijderen en bescherming aanbrengen. Er zijn 5 huizen die dit graag gedaan willen hebben Offerte voor mijn huis en ik overleg met de buren
zaterdag 20 juni 2020

5 meter dakgoot vervangen

Graag zou ik op korte termijn mijn dakgoot willen vervangen dit is een bakgoot in beugels van +- 5 meter met een kant een kopstuk en een afvoer en de andere kant weer aansluiten op de buren. Dit speelt achter boven de serre. Als ik op de serre sta, kan ik al bij de goot dus u kunt er vrij makkelijk bij. Het glas van de serre word op korte termijn vervangen vandaar dat ik de goot (die lekt) wil vervangen Graag als u op korte termijn tijd heeft, graag een offerte.
vrijdag 19 juni 2020

Dak vervangen

Nieuw pannendak met isolatie. Dak goed bereikbaar langs platdak buren en gangetje andere kant (ddar zou je een steiger kunnen plaatsen). Het gaat om een zadeldak van totaal zo'n 66m2.
vrijdag 19 juni 2020

Golfplaten op schuur vervangen

ik wil graag deels oude golfplaat van het schuurtje laten vervangen vanwege daklekkages. De afmeting van het dak is ongeveer 5m2. Ik laat alle materialen graag leveren door de dakdekker.
donderdag 18 juni 2020

Schoorsteen verwijderen en dak dichten

Graag willen we onze schoorsteen verwijderen op de begane grond en op zolder, mogelijk door heel het huis,aangezien er regenwater langs lekt en we de schoorsteen toch niet gebruiken.
woensdag 17 juni 2020

Puntdak en vloer van de zolder vervangen

Ik wil het puntdak in geheel met luik en klapraam vervangen. De vloer van de zolder moet ook vervangen worden. Er ligt een houten vloer. Het is circa 30 m2.

Partners

Partners van Casius