Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2207 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van een kerkgebouw vernieuwen, hellend boerderijdak vernieuwen, asbest dak verwijderen en nieuwe plaatsen, gehele dak vervangen, zinken lessenaarsdak bouwen, asbest dak verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen door Korami Modula Engobe, ePDM dak, asbest van dak verwijderen, isolerend dakbeschot aanbrengen en voorzien van dakpanplaten, lessenaarsdak met dakpannen aanbrengen, dakpannen moeten vervangen worden, pannendak vervangen, pannen vervangen door zink, dak isoleren en nieuw pannen erop leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

zaterdag 19 mei 2018

Dakbedekking dakkapel

+\\- 7 m2 320x 240 dakbedekking epdm op de nieuwe dakkapel monteren met 1 hemelwaterafvoer Stijger staat opgebouwd
vrijdag 18 mei 2018

Dakpannen moeten vervangen worden

Bij aanschaf van dit huis wisten we dat de pannen slecht waren. Vandaag hebben wij bezoek gehad van een zonnepaneel installateur en deze heeft gelijk het dak gecontroleerd. Hierbij is gebleken dat de pannen vervangen moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2 en de oude pannen dienen te worden afgevoerd.
donderdag 17 mei 2018

Nest met kauwen verwijderen uit de dakgoot

Onze dakgoot steekt wat uit (jaren 30 stijl). Op de hoek van het huis / dakgoot kruipen de kauwen onder het dak door een ventilatiegat. Voor ons gevoel zitten ze tussen het dak en de muur. Wij kunnen morgen een foto van de plek maken. Dus bij het uitbrengen van de offerte graag een mailadres waar we de foto naar toe mogen sturen.
woensdag 16 mei 2018

Dakshingles op het tuinhuisje leggen

Wij hebben een tuinhuisje van 19 jaar oud, waarvan de dak shingles zijn versleten en er waarschijnlijk ook de onder platen her en der zijn aangetast. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter. Nu zijn er tegenwoordig ook kunststofplaten in de handel en wat zou het als tweede optie kosten als deze door u worden geplaatst en ikzelf voor het materiaal zou zorgen dus gaarne een opgaaf van de kosten bij een reparatie van het dak en een opgaaf van vervanging door kunststof met en zonder materiaal.
dinsdag 15 mei 2018

Dakbedekking vervangen

Een standaard garagebox (circa 18 m2). Geen elektra of water aanwezig. Bitumen compleet vervangen, inclusief afvoer oude dakbedekking. Uitvoering in overleg. Kan vrijwel meteen, maar hoeft niet. Wel graag voor de winter.
maandag 14 mei 2018

Zonnepanelen verwijderen

Ik heb 4 zonnepanelen op een schuin dak liggen, die ik graag wil laten verwijderen. Dak is redelijk bereikbaar met een plat dak ernaast. Afvoeren van materialen is optioneel.
maandag 14 mei 2018

Dak met daklekkage en dakkapel vernieuwen

Wij hebben lekkage op het dak. En we willen ook onze dakkapel vervangen naar kunststof. Dakkapel is ongeveer drie meter breed. Hele dak moet eraf. Ik weet niet precies om hoeveel vierkante meter het gaat.
maandag 14 mei 2018

Vogelnest in de nok van het dak verwijderen

Boven in ons 2 dak, we weten niet exact waar hebben vogels een nest gemaakt. Graag willen we dit nest laten verwijderen en de opening waar ze langs naar binnen gaan dicht laten maken. We hebben een 2 onder 1 dak woning.
zaterdag 12 mei 2018

Schuur ophogen en plat dak maken

Ik wil graag de muren van mijn schuur ophogen en de golfplaten met asbest laten verwijderen. Ik wil de schuur ongeveer 40 tot 50 centimeter ophogen. De schuur is ongeveer 7 m2. Daarnaast wil ik dat er nieuwe dakbedekking op komt en de schuur netjes afgewerkt wordt. Het puin (en asbest) moet worden afgevoerd. Het gaat om een schuur in de achtertuin die via een achterom bereikbaar is.
vrijdag 11 mei 2018

EPDM aanbrengen op dak

Het maken van een nieuw EPDM dak op een reeds aangebrachte PIR isolatie. Omvang circa 55 m2. Er komt ook een lichtstraat in het dak. En een deel van het plat dak komt uit op een pannendak.
donderdag 10 mei 2018

Dakgoten vervangen

Nieuwe dakgoten plaatsen aan de voor- en achterzijde van een tussenwoning. Het gaat over twee lengtes van 6. 30 m. De bak wil ik graag van trespa.
woensdag 9 mei 2018

Dakdoorvoer voor afzuigkap maken

In het platte dak moet een afvoerkanaal gemaakt worden voor de afzuigkap die zich daaronder bevind.
woensdag 9 mei 2018

Dak ontmossen en kleurencoating aanbrengen

Wij zoeken iemand die onze betonpannen dak kan ontmossen en vervolgens een kleurencoating kan aanbrengen. Oppervlakte is om en nabij 100 m2. Dak is redelijk bereikbaar. Materialen voor de vakman.
dinsdag 8 mei 2018

Isoleren van een dak met pur

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een dak van 200 vierkante meter die vernieuwd moet worden met isolatie. Het liefst met pur.
dinsdag 8 mei 2018

Isolatielaag op dak aanbrengen

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag iemand langs sturen om de situatie te bespreken. Gaat om een plat dak van 9 bij 10 meter. Houten balk constructie met een rietlaag van 8 cm en daarbovenop bitumen met een grindlaag, dit is de situatie van het huidige dak. Wat is hier handig in qua isolatie? nog een laag bitumen bijvoorbeeld?
dinsdag 8 mei 2018

Dak ontmossen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen, ik laat mij adviseren over de mogelijkheden. Wat is de oppervlakte van uw dak? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ontmossen aan de achterkant van het dak ongeveer 100 m2, voorkant ongeveer 50 m2.
zondag 6 mei 2018

Dakbedekking leggen op tuinoverkapping

Ik wil graag dat mijn tuinoverkapping die los in mijn tuin staat van dakbedekking wordt voorzien. Voorwerk doe ik zelf, alleen dakbedekking en afwerking is nodig. Het betreft ongeveer 16 m2 dak. Het is goed bereikbaar en er is een achterom.
zaterdag 5 mei 2018

Kuil in plat dak wegwerken

Dakterras op de tweede verdieping (190 cm x 785 cm) heeft links en rechts afvoerpijpen voor het hemelwater (ook van dak daarboven). Precies in het midden van die twee afvoerpijpen zit een kuil in het dakterras. Als het veel geregend heeft staat het in het midden blank en kan het overlopen boven de loodstrip die aan de binnenkant van de balkonwering zit, waardoor het uiteindelijk gaat lekken in de woonkamer. Die kuil moet weg. Bitumen is nog in orde. Vloer dakterras is van beton. Het gaat om een hoekwoning uit '97. er is een achterom.
vrijdag 4 mei 2018

Dak reinigen en impregneren

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen. Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak en dakgoten reinigen, hydrofoberen (transparante bescherming). Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in 2017 nieuwe dakpannen gelegd. Deze zijn nu met een beetje mos bedekt. Graag informatie over schoonmaken en eventueel impregneren.
donderdag 3 mei 2018

Dakbedekking van schuurtje vervangen

Dakbedekking van een schuurtje vervangen; circa 12 m3. Het is een schuurtje gekoppeld aan de buren dus er moet een goede afscheiding/aansluiting zijn. Het betreft een platdak met dakleer.
woensdag 2 mei 2018

Keuken dak voorzien van bitumen

Keuken dak plat dak +/- 20 vierkante meter nu voorzien van bitumen.
dinsdag 1 mei 2018

Dakinspectie en -reparatie

Wij hebben een hoekwoning van ongeveer 8 meter breed bij 6 meter lang. Er is op dit moment op 1 plek een lekkage zichtbaar. Graag willen wij dit laten repareren. Daarnaast willen wij gelijk het pannendak laten controleren en eventueel volledig laten vervangen. Hier ontvangen wij graag advies over.
dinsdag 1 mei 2018

Dakgoot boven overkapping schoonmaken

Het schoonmaken van mijn dakgoot boven een overkapping achterzijde huis. Schoonmaken dakgoot voorzijde huis goed bereikbaar.
maandag 30 april 2018

Dak vernieuwen van een twee-onder-een-kap woning

Het dak is 8.7 x 6.8 meter. Op de achterkant van het dak zit een dakkapel. Bijgebouw (keuken en bijkeuken) heeft een dak van 6.48 x 2.9 meter. Het hout, de latten en pannen moeten vervangen worden. De pannen moeten in het oranje rood. Het betreft een 2 onder 1 kap, waarvan de buren niet mee doen.
maandag 30 april 2018

Overkapping met lessenaarsdak realiseren

Wij zijn geïnteresseerd in het realiseren van een open overkapping (3 x 6 meter). Hier bovenop moet dan een lessenaarsdak komen met ongeveer de afmetingen 3.25 x 1.25 meter. Een kunststof frame (maar willen ook graag de prijs weten van aluminium) en met gelaagd glas (prijs graag zowel zonwerend als niet zonwerend). We hebben ondertussen wel begrepen dat aannemersbedrijven allemaal erg vol zitten dus als er iemand in het najaar, of desnoods in het voorjaar van 2019 de opdracht aan zou willen nemen, dan horen we dat ook graag. Ik heb begrepen dat aannemersbedrijven allemaal erg vol zitten. Dus als er iemand in het najaar, of desnoods in het voorjaar van 2019 de opdracht aan zou willen nemen, dan horen we dat ook graag. Als het lukt om de opdracht over drie tot zes maanden uit te voeren, vernemen we dat graag van u.

Partners

Partners van Casius