Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2147 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

woensdag 13 december 2017

Daklekkage verhelpen

Daklekkage gedeelde plat gaat over in pannen 20 m4
dinsdag 12 december 2017

Dakpannen leggen op nieuw dak

Alle materialen aanwezig. Pannenlatten zijn al aangebracht. Oppervlakte dak ongeveer 100 m2
dinsdag 12 december 2017

Golfplaten dakplaten vervangen

Op aanbouwschuur cq berghok liggen golf-platen dakbedekking. De afmetingen is ongeveer 4 bij 5 meter. Verwijderen en alternatief aanbrengen.
maandag 11 december 2017

Kleine lekkage dakgoot herstellen

Dakgoot lekt druppelsgewijs op 1 plaats. Het gaat om een pvc/kunststof dakgoot. Dit graag herstellen.
maandag 11 december 2017

Geheel nieuw dak op jaren '30 woning

Jaren '30 woning, 4 kanten schuin dak, de hoek van het dak is nu ongeveer 30 graden, wil ik naar 45 graden, zodat het dak dus hoger wordt. Nieuwe pannen, isolatie dakplaten, aan achterkant een dakkapel (2 meter breed). Casco opleveren. Ik doe zelf de betimmering aan de binnenzijde. Het huis is ongeveer 8.50 meter breed en 7.20 meter diep. De schoorsteen mag gesloopt worden.
maandag 11 december 2017

Daklekkage opsporen en herstelwerk

Daklekkage opsporen en repareren. Betreft 20 m² plat dak met bitumen dekking.
zondag 10 december 2017

Nieuwe zinken dakgoot maken

Betreft 7 meter nieuwe zinken dakgoot aanbrengen. Inclusief een kunststof regenpijp vervangen. De huidige goot hangt in beugels en lekt op meerde plekken. De goot hangt aan de achterzijde van de woning. Hij is goed bereikbaar via een plat dak. Als het niet meer sneeuwt, dan graag zo snel mogelijk de goot en pijp vervangen.
zaterdag 9 december 2017

Platte daken renoveren

Grote platte dak van huis is 60 m2 en aanbouw 18 m2. Bitumen+kiezel sterk verouderd en aan vervanging toe. Ik weet niet of er isolatie onder kan/moet.
zaterdag 9 december 2017

Complete dakrenovatie

Ongeveer 70 m² dakpannen + panlatten/tegellatten + goten verwijderen en vervangen. Inschatting 340 meter aanbrengen nieuwe panlatten. Onderzijde dakplaat betimmeren + overbruggen kopgevel met dakplaat. Mastgoot, 16 meter, en aansluiten op regenbuis. Alleen reacties per mail.
vrijdag 8 december 2017

Nieuwe dakpannen leggen

Bestaande dakbedekking: metalen platen met dakpan relief op 10 cm dikke sandwichplaten, vervangen door pannen OVH rood van Monier. Ongeveer 110 m2 pannen. Huis heeft 1 schoorsteen, 1 dakkapel, met plat dak.
donderdag 7 december 2017

Zinken dakgoot repareren

Bij onze vrijstaande woning hebben wij met een aantal goten problemen. Er is 1 zinken dakgoot waar een lekkage aanwezig is, 1 PVC goot van de garage is lek en de goot van de dakkapel is verzakt. Graag wil ik de goten laten beoordelen en repareren daar waar mogelijk is.
woensdag 6 december 2017

Pannendak vervangen bij een 2 onder 1 kap woning

Klant wenst het pannendak van een 2 onder 1 kap woning te laten vervangen. Mogelijk, bij een interessante aanbieding, hebben de buren ook interesse. Klant wenst de sneldakpannen te laten vervangen door betonnen dakpannen. Ook dient er dakisolatie aangebracht te worden. De dakplaten en het dakbeschot zijn van goede kwaliteit en hoeven niet vervangen te worden. Afmeting van het pannendak is 85 m2. In het dak zit 1 dakkapel, 1 Velux dakraam. De woning en het dak zijn rondom goed bereikbaar. Het dak begint vanaf de 2e verdieping.
dinsdag 5 december 2017

Dak vernieuwen

Zijn aan het inventariseren wat de kosten zijn van een nieuw dak incl isolatie. Hebben een Vrijstaande woning gekocht uit 1936 waar het dak op is. Oppervlakte dak is ca 150m3 en bevat ook platte daken die vervangen moeten worden.
dinsdag 5 december 2017

Boeiboorden en plafond door Trespa vervangen

Alle boeiboorden wil ik laten vervangen door Trespa. Het gaat om ongeveer 25 meter. Ook een plafond (geperste rietplaten) van een afdak (1.10 bij 3.35 meter) boven de voordeur moet vernieuwd worden door Trespa en daarin wenst de klant LED-verlichting in aangebracht te krijgen. Momenteel zit er geen verlichting in het plafond maar kan doorgetrokken worden anaf de voordeur.
maandag 4 december 2017

Alle dakpannen vervangen

Een drie-onder-een-kap. De pannen beginnen slecht te worden. Een puntdak. Per huis is het circa 60 m2, geschat. Wij willen de dakpannen vervangen door nieuwe keramische pannen.
zondag 3 december 2017

Dakgoot aan de schuur vervangen

In het middenstuk is onze dakgoot gescheurd waardoor deze water lekt. Deze is verbonden met beide buren, maar wij willen enkel ons gedeelte vervangen of repareren als dat mogelijk is. Het gaat om een PVC S lon mastgoot. Deze is ongeveer 7 meter lang.
zondag 3 december 2017

Vervangen dakbedekking plat dak

Vervangen dakbedekking circa 50 m2.
zaterdag 2 december 2017

Dakplaten, isolatie en dakbedekking vervangen

Dakplaten vervangen, isolatie en dakbedekking alles nieuw 150 m2.
vrijdag 1 december 2017

Dakpannen vervangen na hagelschade

De dakpannen op onze woning zijn onlangs fors beschadigd tijdens een hagelstorm. We willen ze daarom laten vervangen. Het gaat om ongeveer 62 m² betonpannen. We wonen in een geschakelde woning, er zijn ook nokvorsten en hoekpannen. Wij ontvangen graag uw offerte. We hebben die niet nodig voor onze verzekeringsclaim, want er is al overeenstemming met de maatschappij.
donderdag 30 november 2017

Lekkage aan dakgoot oplossen

Precies op de scheiding van onze dakgoot waar bij de buren de regenpijp vanuit de dakgoot naar beneden loopt, lekt de goot zowel aan de achterkant als de voorkant.
donderdag 30 november 2017

Daklekkage op plat dak repareren

Mijn keuken dak (plat dak) heeft een kleine lekkage aan de achterzijde, waardoor eerst de binnenmuur nat wordt en nu ook het plafond vochtvlekken begint te vertonen. Het lijkt een klein lek te zijn, maar ik ben uiteraard geen expert.
woensdag 29 november 2017

Dakgoot vernieuwen

Graag willen wij onze zinken dakgoot vernieuwen. De lengte bedraagt totaal 16 meter. Het dak is ongeveer 6 meter hoog. Ik zou voor de winter willen beginnen met deze klus.
maandag 27 november 2017

Asbest leien op het dak vervangen

We zijn in gesprek om een huis (in Gilze) aan te kopen. Uit een bouwtechnisch onderzoek is gebleken dat dit dak daarop dakleien liggen met asbest. Om een helder beeld van de kosten te krijgen zouden we voor we tot een definitieve koop over gaan een kosteninschatting willen ontvangen voor het verwijderen van alle dakleien en het plaatsen van nieuwe dakleien. Graag zouden we deze in de diverse varianten (kunststof lei/ natuursteen lei) ontvangen. In de bijlage zit de bouwtekening van het huis inclusief dakplan. Bij voorbaat dank.
maandag 27 november 2017

Daklekkage laten herstellen

Ik heb een natte binnenmuur, een paar meter onder de schoorsteen. Op de plek lopen geen water- of verwarmingsleidingen en ben zelf al op het dak geweest maar niets kunnen zien aan dakpannen of dak lood. Op de meters tussen de natte plek en de schoorsteen is een deel van de muur afgetimmerd dus niet 1-2-3 te bekijken, maar vermoeden bestaat dat het daar ook nat zal zijn. Gelieve contact op te nemen om een schade vaststelling voor de verzekeringsmaatschappij. Hierna zal het werk door de vakman uitgevoerd moeten worden.
maandag 27 november 2017

Dak compleet laten vernieuwen

We hebben momenteel een dak zonder isolatie. We kijken op zolder tegen de dakpannen aan. We willen graag isolatie aanbrengen. Aan de binnenkant lopen er horizontale balken die het dak ondersteunt. Breedte is 6,5 meter, diepte van huis is 8 meter. Hoogte van zolder is volgens mij 2,5-3 meter. Wat is dan ongeveer de offerte?

Partners

Partners van Casius