Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2222 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, serre naar vaste uitbouw, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

woensdag 20 maart 2019

Vegetatiedak garage

Aub een prijsopgave voor aanleg van een vegetatiedak op de garage (ongeveer 8x3.20cm. ) met bitumendak (zonder grind)
woensdag 20 maart 2019

Dak vernieuwen

Per 1 april gaan we verhuizen naar een nieuw adres. Het dak willen we vernieuwen met meteen een goede isolatielaag eronder. De afmetingen van het huis zijn 11. 5 x 7. 75 meter. Er zit een klein dakkapel op.
dinsdag 19 maart 2019

Advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen

Ik wil geadviseerd worden over het gebruik van een zonneboiler als de mogelijkheid bestaat dat dit op mijn dak geplaatst kan worden. Ik zou dit graag willen combineren met 12 zonnepanelen en eventueel een nieuwe ketel.
dinsdag 19 maart 2019

Dakpannen vervangen

De huidige dakbedekking mag in z'n geheel vervangen worden. Aan de voorkant moet in ieder geval 1 panlat vervangen worden. Het dak is ongeveer 40 m2. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
maandag 18 maart 2019

Plat dak isoleren en bedekken

Het betreft een plat dak van dakkapel van 24 m2. Dit wil ik isoleren langs buiten met PIR 10cm en vervolgens nieuw dakleer. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
maandag 18 maart 2019

Dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen

We willen graag van ons nieuwe huis het dak vervangen met nieuwe isolatie/dakplaten en strakke dakpannen. Isolatie graag volgens huidige eisen. Tevens willen we een indak-systeem met 24 zonnepanelen plaatsen op de achterkant (hier hebben we dan ook geen dakpannen nodig. Het dak is 9. 90 meter breed. Waarvan 40cm overstek aan beide zijde het is 5. 5 meter hoog waarvan ook 40cm overstek. Graag onderkanten afwerken met onderhouds vrij trespa in zwart. Tevens nieuwe dakgoten van zink.
woensdag 13 maart 2019

Nieuwe regenpijp plaatsen

Voor de tweede keer is onze pvc regenpijp (rijtjeshuis op een hoek) kapot gewaaid. Graag zouden wij een zinken willen indien mogelijk. Vanwege hoog eigen risico bij onze verzekering komt het er op neer dat het weer voor ons eigen rekening zal zijn. Vandaar graag de ALL-In prijs zodat we vooraf weten waar we aan toe zijn.
dinsdag 12 maart 2019

Dak isoleren en bedekken

Ik wil mijn platte dak (circa 9,5 bij 8,5 meter) laten isoleren en opnieuw bedekken. Ik weet nog niet met welk materiaal ik hem wil laten bedekken dus ik heb graag dat de vakman mij hierover adviseert. Ook wil ik de voorkant van mijn dak laten repareren. Er zit een schuin stukje van 8,5 m breed met een dakraam en 2 dakkapellen. Ik wil het repareren want ik zie dat er een lekkage aan gaat komen. Graag een offerte. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, Ik laat mij adviseren door de vakman
maandag 11 maart 2019

Dak en nok vervangen van kippenren

Ik wil de bitumen golfplaten dak vervangen en nok. Evt. nokbalk en houtenbalk van dak in kippenren vervangen indien gebroken. Stormschade door omgevallen boom op het dak. Betreft kippenhok met ren.
maandag 11 maart 2019

Boeiboorden plat dak vervangen

Door storm stuk boeiboord eraf gewaaid. Ongeveer 3 meter lang bij 50 cm breed, van woonhuis eerste verdieping, plat dak. Tweede stuk is kapot van de garage, ongeveer 8 m lang en 50cm breed.
maandag 11 maart 2019

Dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen

Ik wil mijn dak vervangen en ook isolatie plaatsen. Ook moet de koepel vervangen worden. Ik weet niet hoe groot het dak ongeveer is. De koepel is ongeveer 1 m2. Ik heb een plat dak maar ik weet niet wat voor materiaal het is.
maandag 11 maart 2019

Lood vervangen dakkapel

Loodflap aan onderkant van het dakkapel, circa 2,5 meter breed, is links en rechts ingescheurd. Graag repareren, zsm. Graag tevens controle overige lood flappen.
zondag 10 maart 2019

Dakpannen vervangen hoekwoning

Ik wil graag een offerte voor het vervangen van mijn dakpannen. Het dak is 22 m2. Ik hoor het graag.
zaterdag 9 maart 2019

Geïntegreerde oplossing zonnepanelen met Stonewold dakpannen

Ik wil graag een prijs indicatie voor de vervanging van mijn stonewold dakpannen voor dakpannen met geintegreerde zonnepanelen. Het dakoppervlak aan de zuidzijde is ongeveer 35 m2 (zie foto)
zaterdag 9 maart 2019

Boeiboord overstek vervangen

Ik zou graag mijn overstek van mijn woning opnieuw laten aftimmeren. Het liefst met een onderhoud vrij materiaal. Hiervoor is een hoogwerker nodig volgens mij. Eventueel ook nog ook graag de voor en achter goten aanpakken maar het belangrijkste is de overstek.
woensdag 6 maart 2019

Dakplaat vervangen van uitbouw en advies over groen dak

Betreft een plat dak van de uitbouw. De uitbouw is houtskeletbouw. Een dakplaat moet vervangen worden. Vervolgens geschikte dakbedekking. Een groen dak willen we graag, maar we vragen ons af of de constructie voldoet voor dit gewicht. Graag advies in deze. Er ligt nu bitumen. Afmeting 2x4 meter. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen), groendak, Ik laat mij adviseren door de vakman
woensdag 6 maart 2019

Rubber velux dakraam ggl3 vervangen

Ik wil graag het rubber van mijn velux dakraam GGL3 vervangen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
woensdag 6 maart 2019

Vervangen van dakpannen en isolatie

De dakpannen en huidige isolatie zijn aan vervanging toe. De bedoeling is een goede isolatie te creëren zonder dat er een overgang naar de buren ontstaat. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 5 maart 2019

Asbest verwijderen

Het plafond in de schuur dient te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte hiervan is ongeveer 40 m2. Er is nog geen inventarisatierapport aangevraagd.
maandag 4 maart 2019

Dakgoot repareren

De bitumen dakgoot van 9 x 0,40 meter dient te worden vervangen in verband met lekkage. Het is op de 2de verdieping maar makkelijk te bereiken via platdak. Het gaat om het vervangen van bitumen dakgoot die nu lek is, geconstateerd door verzekering. Tegelijkertijd wil ik de overige bitumen delen laten controleren.
maandag 4 maart 2019

Dak vervangen

Het gaat om een Franse kap van circa 170 m2. Het gaat om het vervangen van de dakpannen en daklaag onder de dakpannen. Tevens de mogelijkheid om te isoleren.
donderdag 28 februari 2019

Dak isoleren, bedekking vernieuwen en schoorstenen slopen

Ons huis uit 1953 is toe aan een nieuw dak. Er zijn twee schoorstenen die in het verlengde van de gevels boven de nok uitsteken. Deze worden niet meer gebruikt en zullen verwijderd moeten worden. Op het oude dakbeschot moet isolatie worden aangebracht. Verder willen wij het dak iets over de gevels laten steken om een mooiere uitstraling te k rijgen. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden over de verschillende soorten dakpannen of andere dakbedekking. Ik heb een pannendak.
woensdag 27 februari 2019

Dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen

Betreft dak isolatie en vernieuwen dakpannen van 7 misschien 8 huizen in twee blokken van 4 huizen.
vrijdag 22 februari 2019

Boeiboorden vervangen van schuur

Ik wil de boeiboorden van de schuur vervangen, drie lengtes: lengte 272,50 cm lengte 259 cm lengte 264 cm breedte is 30 cm
vrijdag 22 februari 2019

Dakpannen vervangen

De dakpannen van het zadeldak zijn aan vervanging toe, vooral aan de achterzijde van de woning. Ze zouden met onderhoud nog wel een paar jaar mee kunnen maar aangezien we zonnepanelen willen plaatsen vervangen we bij voorkeur nu de dakpannen. Zowel aan de voor en achterzijde hebben we een dakkapel.

Partners

Partners van Casius