Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Noord-Brabant.

2297 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunstriet van mansarde dak vervangen, dak vernieuwen met dakkapellen of opbouw, epdm plus groen dak vervangen op meerdere garage daken, dak vervangen, dak isoleren en dakpannen vervangen, het realiseren van groen dak i.c.m. zonnepanelen. over 702m platdak, dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages, boerderijdak van 300 m2 isoleren, een sedumdak realiseren op een loods, dak isoleren en dakpannen vervangen, dak isoleren, rieten dak vervangen door dak, pannendak isoleren, vervangen pannen en goot en schoorsteen opmetselen, dakpannen vervangen op twee daken, complete dakvernieuwing en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Noord-Brabant:

dinsdag 17 september 2019

Boerderijdak van 300 m2 isoleren

We hebben een oude boerderij met een groot dakoppervlak, het is een schuin dak op een huis met de afmeting 25 m x 12 m. Het exacte oppervlak van het dak heb ik niet berekend of gemeten. In dit dak is het mogelijk dat asbest zit maar daar heb ik geen weet van en wat ik zo zie zit er in ieder geval niet veel in. Dit dak is niet geïsoleerd en er is geen dakbeschot waardoor van binnenuit isoleren waarschijnlijk geen reële optie is maar over alle opties laat ik me graag informeren. Ik zou ook op het gebied van subsidies willen weten wat de mogelijkheden zijn. De dakpannen zijn herbruikbaar en mogen er weer terug op worden geplaatst.
dinsdag 17 september 2019

Dakpannen vervangen en eventueel isolatie aanbrengen

De dakpannen zijn verouderd en moeten vernieuwd worden. Of er isolatie zit is niet bekend. Rijkswaterstaat heeft in de slaapkamers aan de binnenkant isolatie geplaatst tegen geluidsoverlast, maar heeft de zolder niet meegenomen. In de schotten zit als het goed is tempex. Ikj ontvang graag advies of isolatie nodig is, en zo ja wat dan de beste oplossing is. Het is een vrijstaand huis. Oppervlakte van het hellende dak schat ik op 60-65 m2. Er zitten op het dak 2 schoorstenen. De oude dakpannen zouden afgevoerd moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 16 september 2019

Dakelementen plaatsen en vastmaken

Graag laat ik 8 dakelementen plaatsen. De fabricaat is IsoVlas van 1220 mm breed en 324 mm hoog. 51 m2 bevestigen met 99 stuks tellerkopschroeven 8 x 400 mm. Het is nieuwbouw, nok en muurplaten zijn geplaatst. Het moet van buiten geplaatst worden met een kraan. Het gaat om het leggen en vastmaken, de dakelementen worden momenteel al in een fabriek gemaakt.
vrijdag 13 september 2019

Zinken dakgoten vervangen

Graag een prijsindicatie voor het vervangen twee van zinken dakgoten. Het gaat om 2 x 6 meter, aan de voor- en achterkant van de woning.
vrijdag 13 september 2019

Complete dakvernieuwing

We willen onze dak compleet laten vervangen. Deze is aan vervanging toe. Op dit moment hebben wij een hellend dak dat gelegd is met keramische pannen. De afmetingen zijn ons niet helemaal bekend maar de lengte van de woning is 7.5 x 6 meter. Wij zijn opzoek naar een dakdekker die met ons kan kijken naar de verschillende opties qua pannen afwerking en het ook kan uitvoeren.
vrijdag 13 september 2019

Boeiboorden bekleden met aluminium

Ik wil graag op dak garage en keuken de boeiboorden vervangen in aluminium. Graag offertes hiervoor.
donderdag 12 september 2019

Dakbedekking vervangen en groen dak leggen op meerdere garages

Graag wil ik voor 11 garages de dakdekking vervangen en er een groen dak opleggen. Het dak is nog niet beoordeeld of het sterk genoeg is. Er ligt nu bitumen op. De afmeting van een garage is 18 m2. Dit keer elf. De garages staan allemaal naast elkaar. Ik heb iets vernomen over een subsidie regeling. Hier ontvang ik graag advies en de mogelijkheden over. Graag zou ik offerte willen zien.
donderdag 12 september 2019

Asbest saneren

Het betreft saneren van asbesthoudende kunst dakleien op een mansardedak. Rondom het huis is overal goed bereikbaar door vrijstaande woning met aanbouw. Goothoogte van woning betreft circa 2,8 m1 en nokhoogte betreft 5,5 m1. Er is een inventarisatierapport.
woensdag 11 september 2019

Lekkage bij de lichtstraat herstellen

Sinds deze zomer hebben we een kleine lekkage binnen aan 1 balk van een lichtstraat. Graag advies, opsporen van de oorzaak van de lekkage en repareren. Lichtstraat is ongeveer 7 jaar oud. De lekkage zit bij de derde balk, maar we hebben geen idee waar het vandaan komt. De lichtstraat is ongeveer 6 x 1,20 meter en is aan twee kanten gelast. Het zit in een aanbouw die ongeveer 3 meter hoog is. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 11 september 2019

Huidig dak vernieuwen, isoleren en nieuwe dakpannen

Wij zijn ons aan het oriënteren voor een nieuw dak. Graag zouden wij het huidige dak willen isoleren en wellicht nieuwe dakpannen laten leggen. Of het buiten of binnen geïsoleerd moet worden, weten wij niet, graag hiervan het goedkoopste en beste. We hebben een eenzijdige nokverhoging op zolder. Het schuinedak is ongeveer 8-9 meter breed. Het is een twee-onder-een-kapwoning. Eventueel oud materiaal afvoeren.
dinsdag 10 september 2019

2 maal bitumen dakbedekking vernieuwen

Ik wil graag 2 maal 10 m2 nieuwe laag bitumen dakbedekking. Zijn 2 uitbouwen met een plat dak.
maandag 9 september 2019

Zinken dakgoot vervangen

Ik wil graag mijn zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken dakgoot van ongeveer 6 meter lengte en ongeveer 15 cm breed. Het gaat om een tussenwoning. Ook graag de oude dakgoot afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 7 september 2019

Vervangen polycarbonaatplaten veranda

Vervangen polycarbonaat platen oppervlakte schuin dak circa 4,90 x 4,20 meter. Graag Lexan 3TS heldere platen 16 mm 3 kamers indien mogelijk om isolatie waarde te verhogen en geluid te beperken.
vrijdag 6 september 2019

Dakpannen vervangen

Monier sneldak beton met coating. Betreft 1 woning van een 2 onder 1 kap woning. 500 pannen. 20 gevelpannen en 25 pannen op de nok. Graag een offerte inclusief verwijderen en afvoer oude pannen en plaatsen nieuwe pannen.
woensdag 4 september 2019

Asbest verwijderen riolering

Willen in onze gang de riolering laten vervangen en de asbest riolering laten verwijderen en zijn benieuwd wat verwijderen van asbest riolering kost.
woensdag 4 september 2019

Dakbedekking plat dak vervangen

Ik heb een plat dak waar nu teer met grind op ligt. Dit wil ik graag door bitumen laten vervangen. Het dak is ongeveer 60 m2.
maandag 2 september 2019

Dakpannen van oud dak vervangen

Het gaat om het dak van een oud pand uit 1906. De voorkant (20 m2) van het dak moet vervangen worden. De oude dakpannen moeten verwijderd + afgevoerd worden en daarna moeten er nieuwe op komen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
maandag 2 september 2019

Rieten dak renoveren

Het dak heeft behoorlijke vogelschade opgelopen. De gaten dienen opgevuld te worden. Bovendien heeft het gehele dak van de woning en bijgebouw groot onderhoud nodig. Aangezien de woning nu in de verkoop gaat, willen we dat het weer netjes oogt. Het is een rieten hellend dak van 350 m2 (met bijgebouw erbij) en het ligt er al 12 jaar op.
maandag 2 september 2019

Dak isoleren

Ik wil mijn dak aan de binnenkant laten isoleren (zolder). Totaal 61 m². Isolatie kan vrij eenvoudig aangebracht worden tussen de balklagen, afgewerkt met gipsplaten.
vrijdag 30 augustus 2019

Daklatten vervangen

Ik wil graag daklatten plaatselijk vervangen - pannen(betonpennen zij pannen nok pannen - daklood vernieuwen - oude materialen afvoeren. Gaat om 90 m2 plastic aan brengen - eventueel isoleren(optie).
donderdag 29 augustus 2019

Isoleren en nieuw PVC dak maken

Wij hebben een pvc plat dak wat we willen isoleren het is ongeveer 8 bij 3 het is een garagedak.
woensdag 28 augustus 2019

Isoleren van ons dak conform subsidieregeling

Grove berekening van ons komt uit op een dak van 320 m2. Wij zijn bezig met zonnepanelen, zonneboiler en spouwmuur isolatie. Voor het einde van dit jaar zullen deze werkzaamheden starten. Dus graag op heel korte termijn een adviesgesprek/offerte. Het is een boerderij waar we met 2 gezinnen in wonen. Het liefst hebben wij dus isolatie, waarbij het dak zo min mogelijk omhoog gaat. Maar wellicht hebben de buren ook interesse om mee te doen.
woensdag 28 augustus 2019

Dak isoleren

voorhuis: isolatieplaten 5 meter lang en 11 meter breed, op dicht afgetimmerd dak.met dakpannen (per zijde, 2x) stal (wordt woondeel): isolatieplaten 10 meter lang en 10 meter breed, op open dakframe met dakpannen (per zijde, 2x) schuur (wordt woondeel): isolatieplaten 10 meter lang en 12 meter breed, op een open dakframe met golfplaten (enkele zijde, 1x).
woensdag 28 augustus 2019

Dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam

Ik wil graag mijn dak laten isoleren en vernieuwen, (minder tocht/trek en beter leef klimaat) dit schijnt van buitenaf te kunnen en de betere manier te zijn. Uiteraard ben ik geïnteresseerd in eventuele andere opties. ik heb een tussenwoning uit 1953. Wat de leeftijd is van het huidige dak weet ik niet. Maar ik denk dat dit 30+ jaar is. het dak is ongeveer 2* 4* 6meter. er zit 1 dakraam in, die moet worden vervangen, mogelijk willen we een dakraam extra. Graag ontvang ik nog wat extra informatie, en ook een prijs indicatie, zodat ik beetje een idee hebt wat het zou kunnen gaan kosten.
woensdag 28 augustus 2019

Dak en gordingen van schuur vervangen inclusief isolatie

Het gaat om een schuur waarbij het dak inclusief gordingen vervangen zullen gaan worden. Advies over vormen en dikte isolatie. Incl prijsopgave indien jullie dit kunnen en willen doen (200 m2 dak). Dakpan wordt vlakke milden pan (zwart).

Partners

Partners van Casius