Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakrenovatie of -vervanging:

Dakrenovatie of -vervanging

- Huidige dakbedekking verwijderen en afvoeren - Aanbrengen nieuwe dakbedekking EPDM, onderlaag en toplaag - Aanbrengen metalen daktrim. • Het betreft een hoekwoning, ongeveer 80 m2 • Dak is goed toegankelijk alleen offertes na een bezichtiging - Alleen reageren indien er voldoende referenties zijn
Onze klant uit Voerendaal (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrenovatie of -vervanging uit heel Nederland:

Complete dakrenovatie

Opppervlakte van het platte dak is 60m2. Vervanging van bestaande lagen (met grind), door dampremmende folie plus isolatie (pur platen 7 cm) en bitumen lagen. Mogelijk ook isolatie..

Dakrenovatie/vervanging stacaravan

Door de storm is er een boom op mijn stacaravan gevallen. De boom is inmiddels verwijdert en nu is er wat schade aan het dak. Het dak bestaat uit dakpanplaten en sommige platen zijn ingedeukt. De ingedeukte platen moeten vervangen worden en eventueel alle platen.

Dak inspecteren

Wij hebben enige tijd geleden een lekkage gehad. De oorzaak is inmiddels verholpen, maar wij overwegen om ons dak te laten vervangen. Wellicht is complete vervanging niet nodig en is een dakrenovatie voldoende. Graag willen wij ons dak laten inspecteren om te bekijken wat nodig is en daarna een offerte ontvangen. Onze buren overwegen ook hun dak te laten doen, wellicht kan tijdens de inspectie hun dak ook gelijk worden bekeken?

Dakrenovatie bij een woningblok

Ik woon in een oude rijtjeswoning in een blok van 3. De pannendaken zijn daar aan vervanging toe. Wij willen de dakpannen en panlatten laten verwijderen en er nieuwe panlatten, folie en dakpannen laten plaatsen. We willen graag per woning een berekening laten maken. Verder wil ik bij mijn woning een klein pannendak op een schuurtje laten vervangen en ook de EPDM dakbedekking op een plat dak. Ik wil een afspraak maken en de klus hier laten inmeten. Daarna ontvang ik graag voor elk adres afzonderlijk uw gedetailleerde offerte.

Dakrenovatie en nokverhogende dakkapel plaatsen

Heer, mevrouw Graag zou ik een indicatie hebben van de kosten voor de volgende verbouwing. Huidige staat: - Hoekwoning, schuin dak, totaal dakoppervlak zo'n 60 m2, - Dakbeschot is aan vervanging toe (constructie nog wel goed), - Dakpannen zijn nog goed. Gewenste staat: - Nieuw dakbeschot met isolatie, hoe hoger de isolatiewaarde hoe beter, - Huidige dakpannen hergebruiken, - Nokverhogende dakkapel noordkant, - Zonnepanelen zuidkant. Ik sta open voor suggesties, zoals compleet nieuw prefab dak als dit voor mijn situatie gunstiger zou zijn. Zie bijgevoegd een foto van de woning waar het om gaat. Momenteel woonachtig in China gelieve rekening te houden met 6 uur tijdsverschil in verband met telefonisch contact. Met vriendelijke groet.

Dak vernieuwen en dakramen plaatsen

Volledige dakrenovatie. Vervanging van dakbeschot (asbest), isoleren en nieuwe dakpannen, plaatsen van 3 dakramen. Ongeveer 50 m2.

Dakrenovatie van een pannendak

Het betreft de nodige renovatie van het dak van een woning van ongeveer 90 jaar oud. Zo hangen pannen in de dakgoot, liggen pannen niet meer goed aan elkaar en zijn het dakbeschot en panlatten aan vervanging toe. Tevens is het een goed moment om isolatie te overwegen, dus graag aanbod in- en exclusief isolatie van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 140 m2.

Dakrenovatie of -vervanging

Ik wil dat mijn dak wordt gerenoveerd. Het dakbeschot is niet sterk, hierdoor zakt het pannendak aan de zijkant in. Deze moet versterkt of vervangen worden. Het huis komt uit 1915. De isolatie is van riet. Ik wil een geheel nieuw dak waarvan de afmeting 140 vierkante meter is.

Dakrenovatie van een plat bitumen dak

36m2 het betreft renovatie/vervanging. Dak is als volgt opgebouwd. Hout/oude dakleer/isolatie/bitumen. Bitumen ligt er nu ongeveer 17 jaar op. Is bitumen zonder leislag of belast erop. Het dak heeft 4 dakdoorvoeren, 2x ventilatie, 1 cv en 1x beluchting riolering. Daarnaast 3 dakvoeren die niet meer in gebruik zijn en verwijderd dienen te worden. Als het zou kunnen meerdere opties als dakbedekking. Groendak, bitumen, EPDM, witdak etc.

Dakrenovatie van een bitumen dak

Hierbij zouden wij u willen vragen geheel vrijblijvend een offerte te maken op basis van de volgende gegevens: Het betreft het vervangen / renoveren / vernieuwen van ons huidige bitumen dak uit 1994. In totaal ongeveer 672 m2. Derde verdieping, 4e woonlaag. Wij zouden graag het dak vernieuwen door de randen kaal te maken en opnieuw te beplakken met nieuwe trim. De vlakke gedeelte kunnen worden overplakt mits dit mogelijk is. De vermoedelijk datum van vervanging zou het voorjaar zijn. Indien de offerte interessant genoeg is zullen wij een afspraak maken voor een definitieve offerte.

Partners

Partners van Casius