Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor serredak met hagelschade repareren:

Serredak met hagelschade repareren

6 polycarbonaat platen met gaten vervangen. Diepte van de serre is 5,80 meter en breedte is 6,40 meter. De oude platen moeten afgevoerd worden.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor serredak met hagelschade repareren uit heel Nederland:

Kunststof serredak repareren

Ik wil de kunststof (6) dakplaten vervangen in verband met hagelschade. Het gaat om een serre van 3 x 3 meter. Door de schade loopt er nu water in. Er liggen lichtdoorlatende platen op, deze moeten verwijdert worden. Als het mogelijk is wil ik het liefst dakpannen hebben. Als dit niet mogelijk is, wil ik weer lichtdoorlatende platen. Ook graag de platen afvoeren. Het is wel vrij lastig om er bij te komen. Het dak zit op de eerste etage. er zou drie meter overbrugt moeten worden, om erbij te komen. Ook zou er door de voortuin gewerkt moeten worden.

Polycarbonaat van een serredak herstellen

Onze serre heeft hagelschade opgelopen aan alle vier de polycarbonaat dakplaten. Deze dienen vervangen te worden. Afmetingen van de platen zijn (ongeveer) als volgt: 2 platen van ongeveer 60 centimeter breed en 238 centimeter lang 2 platen van ongeveer 100 centimeter breed en 238 centimeter lang De serre is ongeveer 2 meter hoog op het laagste punt en 2,5 meter op het hoogste punt. De serre is via twee kanten makkelijk te bereiken met een ladder.

Serredak met hagelschade repareren

Ik heb een aanbouw serre. In het dak zitten gaten in de platen vanwege hagelschade. Wil dit graag laten maken en een offerte in verband de verzekering. Klant weet niet precies van wat voor materiaal het dak is, geen glas, hout of kunststof! Steunen zijn wel van kunststof.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Vanwege hagelschade moeten de polycarbonaat platen op het serredak vervangen worden. De platen zijn: 4 stuks 123 x 346 cm, 1 stuks 121 x 346 cm, 32 mm, hoge isolatiewaarde (1.0 - 1.1), opaal. Op het serredak staat ook een serre-zonwering van PBS, circa 630 x 400 cm, tweedelig met vier geleiders. Deze moet gedemonteerd en weer teruggeplaatst worden.

Serredak met hagelschade repareren

Serredak met hagelschade repareren. Ik wil graag een offerte laten maken om te weten welk bedrag er nodig is om de schade te repareren (verzekering). Het serredak is van kunststof platen. Het dak is ongeveer 20 m2 en er liggen ongeveer 12 platen op.

Serredak op een bedrijfshal vervangen

Ik heb op mijn bedrijfshal een schuin aflopend dak op een hoogte van ongeveer 6 meter. Op dit dak liggen 20 jaar oude polyester lichtstraten op houten balken om de 150 cm. Dit serredak heeft hagelschade en moet vervangen worden. Ik wil er graag 7 nieuwe lichtstraten op van circa 14,5 x 1 meter per stuk, die moeten aflopen naar een interne goot. Ik wil er 16 mm heldere polycarbonaat platen in, op rubbers gemonteerd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het verwijderen en afvoeren van de oude platen en de strips en het plaatsen van de nieuwe platen. Het serredak moet ook winddicht worden gemaakt naar de goot en balken (4 cm). De bedrijfshal is rondom goed bereikbaar. Ik wil een gespecificeerde offerte ontvangen en garantie op de levering en plaatsing.

Polycarbonaat serredak herstellen

Er is hagelschade aan de dubbelwandige polycarbonaat platen op mijn serredak plus/min 4 bij 4 meter het gaat om vervanging..

Serre dakplaten vervangen

Ik wil graag het serredak laten vervangen vanwege hagelschade. Het gaat om 5 platen van 280 centimeter lang en 90 centimeter breed en 16 mm dik. De platen zitten in een kunststof profiel.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik wil graag het serredak laten vervangen vanwege hagelschade. Het gaat om 6 platen van 400 centimeter lang en 98 centimeter breed.

Polycarbonaat platen vervangen op een serre

Er is hagelschade aan de dubbelwandige polycarbonaat platen op mijn serredak. Het gaat om 5 platen van 105 x 300 cm en 1 plaat van 100 x 300 cm. De platen zijn 16 mm dik. Graag ontvang ik een offerte voor de vervanging van de platen voor de verzekering. Als die akkoord is wil ik het werk z.s.m. laten uitvoeren.