Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel:

Polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering in verband met de schade en de kosten voor het vervangen van de platen, en foto's van de schade maken. Ik heb nu als noodoplossing plexiglas op de platen geplakt waar de gaten zitten, dit is verzekeringswerk dus als de offerte door de verzekering wordt goed gekeurd kunt u zo beginnen. De afvoer moet wel door een plaat doorgevoerd worden, is nu ook zo dus het kan. Ik op hoop een goede oplossing voor mijn probleem. Het gaat om het dak van de serre. De platen moeten verwijdert worden en afgevoerd. De oppervlakte is 3,50 x 4 meter ongeveer en het gaat om 3 platen.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel uit heel Nederland:

Vervangen polycarbonaat dakplaten serre

Aanbouw aan de achterzijde van de woning heeft dak met polycarbonaat platen. Deze platen dienen allemaal te worden vervangen inclusief alle profielen/ strips afdichting e.d. Zodat het dak weer waterdicht is. Profielen lekken en platen zijn beschadigd door hagel o.a. Aan 1 zijde buren... hun dak aanbouw is iets over mijn dak heen gelegd. De rest van het dak is vrij. Dak is 5 platen breed + stukje van 20 cm breed. De platen zijn 125 cm breed en 3/3,5 lengte. ( standaard) dubbele kanalen Kleur doorzichtig melk. Graag een all-in offerte. (materialen, arbeidsloon, afvoeren en aanbrengen)

Expertise en uitvoering veiligheid en isolatie dak van serre

We hebben reeds een dichte serre, gebouwd door vorige eigenaren. We hebben twijfels over veiligheid en isolatie van het dak. Nu 14 platen enkel glas met golvende kanaalplaat erover. Graag uw expertise. Misschien 14 sterke isolerende polycarbonaat platen er tussen? Graag snel advies, uitvoering in de lente.

Polycarbonaat platen vervangen van serredak

Ik wil de oude polycarbonaat platen (1,6) vervangen voor nieuwe beter geïsoleerde polycarbonaat platen (2,5) omdat de platen dikker zijn moeten ook de aansluitingen vervangen worden. Lengte dak 3.5 meter breed ongeveer 5.70 meter breedte spanten 125 cm. Hoogte serre: 2.5 meter. Afvoeren is niet nodig, locatie is goed bereikbaar voor de vakman.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Het gaat om vervanging van bestaande polycarbonaat dak inclusief rubbers en dergelijke. Is in totaal 15 m2, oud materiaal ook graag afvoeren.

Dak van terras vernieuwen

Met de storm is het dak van het terras beschadigd en moet het vernieuwd worden. zou u mij een offerte kunnen doen toe komen? met materiaalkosten, arbeid en verwijderingskosten. Het betreft een terras van 4 bij 6 meter. Dak is van polycarbonaat op een houten frame. Ik hoor graag van u.

Dak met polycarbonaat platen door glas vervangen

Wij willen graag polycarbonaat platen door glas vervangen bij onze terrasoverkapping van 5 x 3 meters. Het gaat om 5 platen. Oude platen graag afvoeren.

Nieuwe dakbedekking serre

Vervanging van polycarbonaat van de serre door polycarbonaat met zonwerende coating of groen dak. Gaat om 14 m2.

Serre dak vervangen

Vervangen huidig serre dak naar dubbel glas HR++ of +. Serre is 6 meter breed met dakplaten van polycarbonaat van van 2 bij 1 meter. Dus 6 platen Ook graag afvoeren.

Van de serre 3 polycarbonaat platen vervangen door nieuwe platen

3 Polycarbonaatplaten van het serredak moeten vervangen worden. Afmeting dak: 2.80 x 2.60 meter inclusief het vervangen van de rubbers.

Afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken

We willen een afdak tegen ons huis laten maken. We hebben een hoekhuis. De afdak moet doorlopen naar achter waar we dan een veranda willen hebben. De afdak wordt ongeveer 3,60 x 4,50 meter. De veranda wordt ongeveer 3,70 x 8,60 meter. De afdak willen we van hout met een plat dak met dakleer en een afvoer, de hoogte moet aansluiten op de veranda. De veranda willen we met polycarbonaat platen. Een vergunning is niet nodig. Er is geen fundering nodig. Voor de veranda hoeft niets weggehaald te worden. We hebben een luifel, deze willen we behouden. De balken zouden eronder kunnen komen, dat is ongeveer 2,65 meter. Er is een tuinpoort aanwezig, maar parkeren is wel vrij lastig. Voor het einde van het jaar willen we het afgerond.

Partners

Partners van Casius