Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Venlo of directe omgeving.

437 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Venlo:

2 dakramen plaatsen

Wij willen 2 kunststof dakramen 80 cm x 120 cm (uitzettuimel) laten plaatsen. De dakhelling is meer dan 55 graden. Gipsplaten en isolering zijn al verwijderd. Het huis is van 1938.

Carport dak dichtbranden

Het betreft een plat dak van een carport van 12 bij 6 meter met een totaal oppervlakte van 72 m² uit te voeren met daktrim van 36 meter en 2 stuks hemelwater afvoer. Het dak is afgewerkt met underlayment en behoeft geen isolatie. Als extra graag een prijsopgaaf voor hetzelfde dak maar dan van 54 m² en 30 meter daktrim.

Glasplaten op het serredak vervangen

Het vervangen van 3 glas platen op de serre dak van 340 cm x 60 cm. Platen zijn geknapt door extreem hete weer.

Dak vernieuwen en dakkapel realiseren

Graag zou ik een nieuw schuin dak willen hebben, dat aan de binnenkant geïsoleerd is. Het huis is 6 meter breed bij ongeveer 2.20 m. Het huidige dak wil graag weg laten weghalen eerst en afgevoerd hebben. Daarnaast wil ik ook een dakkapel van 5 meter breed hebben. Graag van kunststof. Deze komt aan de voorkant. De vergunning kan ik zelf regelen, hier ben ik al mee bezig. Het hoeft niet goedkoop, ik wil kwaliteit hebben.

Golfplaten dak vervangen

Na de fikse hagelbui van ongeveer 3 weken geleden heeft mijn golfplaten dak enkele gaten opgelopen. De verzekering doet moeilijk en wil een officiële offerte voor het herstellen van de schade, kunt u mij hiermee helpen? in eerste instantie had ik privé iemand die dit wel wilde doen voor mij, ik ben zelf invalide en kan dus niet veel. Op die manier waren we met 250 euro klaar maar aangezien de verzekering lastig doet wil ik nu, of ben ik gedwongen het officieel te laten gaan en komen zo ongetwijfeld duurder uit. Afmeting is 5 meter breed met een uitval van 2,5 meter licht doorlatende golfplaat.

Serredak met hagelschade repareren

6 polycarbonaat platen met gaten vervangen. Diepte van de serre is 5,80 meter en breedte is 6,40 meter. De oude platen moeten afgevoerd worden.

Polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering in verband met de schade en de kosten voor het vervangen van de platen, en foto's van de schade maken. Ik heb nu als noodoplossing plexiglas op de platen geplakt waar de gaten zitten, dit is verzekeringswerk dus als de offerte door de verzekering wordt goed gekeurd kunt u zo beginnen. De afvoer moet wel door een plaat doorgevoerd worden, is nu ook zo dus het kan. Ik op hoop een goede oplossing voor mijn probleem. Het gaat om het dak van de serre. De platen moeten verwijdert worden en afgevoerd. De oppervlakte is 3,50 x 4 meter ongeveer en het gaat om 3 platen.

Polycarbonaat dak herstellen na schade door hagel

Door de hagel is mijn overkapping beschadigd zitten gaten in dubbele polycarbonaat platen 5 stuks platen. Wie kan dit repareren en een offerte maken voor verzekering. Schade is gedekt

Dakterras dichtbouwen

We hebben een dakterras van 4.51 m lang en 2.97 m breed. Dit dakterras ligt achter de garage en willen we graag dicht laten maken. wat zijn hier globaal de kosten van? U ziet ons huis hier (met de plattegrond waarop u ziet dat het dakterras zich achter de garage bevindt). Met dan eventueel geen ramen tot onderaan maar bijvoorbeeld tot de helft ramen (op een muurtje) of een houten constructie. In ieder geval wel geïsoleerd zodat het een tweede kamer wordt zeg maar. Het bouwen mag en de constructie is dragen want een paar huizen verder is het dicht bouwen van het dakterras ook uitgevoerd.

Serre dakplaten vervangen door zonwerende platen

Kunststof dakplaten vervangen voor zonwerende (helder glas) dakplaten. Afmeting dak 6 x 4, bestaande uit 6 platen op stalen balken. Elektrisch zonnescherm terug te plaatsen.

Dak isoleren en dakpannen plaatsen

Ik wil van mijn hellend dak met dakpannen hoogwaardige dakisolatie met nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaand huis met ongeveer 100-150 m2. Mijn huis komt uit 1970.

Goot schoonmaken

Dakgoot schoon laten maken. Wat zijn de kosten hiervoor inclusief BTW? Hoogte ruim 8 meter en brede ruim 6 meter. Ivm werken telefonisch niet bereikbaar, alleen via mail.

Dakisolatie

Het betreft een vrijstaande woning met een hellend dak van ongeveer 18 meter breed en 2 delen van ongeveer 7 meter schuin. Het dak dient te worden geïsoleerd waarbij er rekening gehouden dient te worden met verschillende dakkapellen. Verder zou ik de overkapping willen verlengen. Dit deel zal 18 meter breed en 4 meter diep moeten worden en van hout.

Dak met dakkapel vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die mijn dakdekking kan vervangen. Het gaat om 60 m2. Daarnaast wil ik dat er een dakkapel geplaatst word. Hoe groot en of het aan de voor- of achterzijde geplaatst moet worden graag in onderling overleg. Het kan zijn dat er asbest verwijderd dient te worden. De woning is goed bereikbaar.

EPDM aanbrengen

Het platte dak van de garage dient een nieuwe dakbedekking te krijgen. De voorkeur gaat naar EPDM. De oppervlakte is 45 m2 en het materiaal is aanwezig.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Door storm en hagel is ons afdak lek aan de achterkant van de woning. Het gaat om een polycarbonaat afdak. Afmeting afdak 5 meter breed 3 meter lang. Bestaat uit 4 platen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk geregeld kan worden. Er is een achterom.

Polycarbonaat platen vervangen

Ik heb hagelschade aan mijn polycarbonaat platen. Het betreft 6 ramen van ongeveer 120 x 120 cm. Mijn vraag is wat het kost om deze te vervangen, in verband met verzekering. Graag een offerte. Het gaat overigens om de bovenste laag.

Nieuwe dakbedekking op plat dak

We willen het platte dak opnieuw laten bedekken. Het dak is 36 m2 groot en er ligt nu bituum op. Graag zou ik er een nieuwe laag op willen plaatsen.

Dakgoot repareren en reinigen

Bij de dakgoot aan de achterzijde van ons huis dicht bij regenpijp zit een lekkage. Deze willen we graag laten repareren. In de dakgoot zitten nog oude takken en bladeren. Deze graag ook schoonmaken. Aan de voorzijde van het huis graag ook de, hoogste, goot schoonmaken. Totaal ongeveer 10 meter lengte.

Daklekkage repareren of dak vernieuwen

Heb een lekkage en wil twee offerte aanvragen. Een voor het repareren van de lekkage. En een voor het vernieuwen van het hele dak. lekkage zolder meerdere plekken plafond zichtbaar Het betreft een hoekwoning.

Dakgoot schoonmaken en regenpijpen doorsteken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij 18 meter dakgoten kan schoonmaken en ook 2 regenpijpen kan doorsteken. Er zit veel blad en vuil in de goten. Die bevinden zich op een hoogte van 5 meter. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Goot schoonmaken

Wil mijn dakgoot aan de voorkant gereinigd hebben zo snel mogelijk

Dakpannen allemaal laten vernieuwen

De pannen van ons rijtjes huis dient te worden vervangen inclusief de panlatten. Aan de voorzijde zit 1 dakkapel en aan de achterzijde 2 Velux ramen. Aan beide zijden zit een brede goot van 30 cm waar men in kan staan. Er dienen ook 12 linker afdekpannen geleverd en geplaatst te worden. Het afvoeren van de oude pannen dienen separaat vermeld te worden op de offerte. De oppervlakte is 65 m2.

Pannen vervangen op dak met Velux ramen

De pannen van ons rijtjeswoning dienen te worden verwijderd en vervangen voor nieuwe pannen. De daklatten en dergelijke moeten nog goed zijn. Daarnaast dienen de 2 Velux dakramen van 114 bij 118 cm vervangen te worden. De nieuwe dakramen krijgen dezelfde maat.

Bestaand losstaand houten afdak vernieuwen

Ik heb een houten afdak van 5,5 meter breed en zo'n 3 meter diep, nu met jaloezieën er op tegen de zon. De jaloezieën wil ik er af hebben en er een net afdak, met OSB platen en dakleer van laten maken, zodat 't ook 'dicht' is. Het afdak staat op 6, dikke - hilhout grenen, palen en niet tegen het huis vast. Ze zouden dus zo'n dak moeten kunnen dragen. Ik wil het een stukje van het huis afhouden, omdat ik de hete lucht in de zomer weg wil laten stromen én er hangen rolluiken.