Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Venlo of directe omgeving.

442 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak isolatie en vernieuwen van dakpannen van meerdere woningen, dakbedekking vervangen, schildkap dak realiseren op nieuwbouw woning, advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen, dak vervangen, isoleren en zonnepanelen plaatsen, bitumen dak renoveren, dak vervangen, dakreparatie, advies en plaatsen zonneboiler in combinatie met zonnepanelen, dakpannen vervangen en dak isoleren, totale renovatie woonboerderij, asbest verwijderen, dakconstructie vervangen, dak vervangen, dak vervangen, isoleren en koepel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Venlo:

Serre dakplaten vervangen door zonwerende platen

Kunststof dakplaten vervangen voor zonwerende (helder glas) dakplaten. Afmeting dak 6 x 4, bestaande uit 6 platen op stalen balken. Elektrisch zonnescherm terug te plaatsen.

Dak isoleren en dakpannen plaatsen

Ik wil van mijn hellend dak met dakpannen hoogwaardige dakisolatie met nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om een vrijstaand huis met ongeveer 100-150 m2. Mijn huis komt uit 1970.

Goot schoonmaken

Dakgoot schoon laten maken. Wat zijn de kosten hiervoor inclusief BTW? Hoogte ruim 8 meter en brede ruim 6 meter. Ivm werken telefonisch niet bereikbaar, alleen via mail.

Dakisolatie

Het betreft een vrijstaande woning met een hellend dak van ongeveer 18 meter breed en 2 delen van ongeveer 7 meter schuin. Het dak dient te worden geïsoleerd waarbij er rekening gehouden dient te worden met verschillende dakkapellen. Verder zou ik de overkapping willen verlengen. Dit deel zal 18 meter breed en 4 meter diep moeten worden en van hout.

Dak met dakkapel vernieuwen

Ik zoek een dakdekker die mijn dakdekking kan vervangen. Het gaat om 60 m2. Daarnaast wil ik dat er een dakkapel geplaatst word. Hoe groot en of het aan de voor- of achterzijde geplaatst moet worden graag in onderling overleg. Het kan zijn dat er asbest verwijderd dient te worden. De woning is goed bereikbaar.

EPDM aanbrengen

Het platte dak van de garage dient een nieuwe dakbedekking te krijgen. De voorkeur gaat naar EPDM. De oppervlakte is 45 m2 en het materiaal is aanwezig.

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Door storm en hagel is ons afdak lek aan de achterkant van de woning. Het gaat om een polycarbonaat afdak. Afmeting afdak 5 meter breed 3 meter lang. Bestaat uit 4 platen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk geregeld kan worden. Er is een achterom.

Polycarbonaat platen vervangen

Ik heb hagelschade aan mijn polycarbonaat platen. Het betreft 6 ramen van ongeveer 120 x 120 cm. Mijn vraag is wat het kost om deze te vervangen, in verband met verzekering. Graag een offerte. Het gaat overigens om de bovenste laag.

Nieuwe dakbedekking op plat dak

We willen het platte dak opnieuw laten bedekken. Het dak is 36 m2 groot en er ligt nu bituum op. Graag zou ik er een nieuwe laag op willen plaatsen.

Dakgoot repareren en reinigen

Bij de dakgoot aan de achterzijde van ons huis dicht bij regenpijp zit een lekkage. Deze willen we graag laten repareren. In de dakgoot zitten nog oude takken en bladeren. Deze graag ook schoonmaken. Aan de voorzijde van het huis graag ook de, hoogste, goot schoonmaken. Totaal ongeveer 10 meter lengte.

Daklekkage repareren of dak vernieuwen

Heb een lekkage en wil twee offerte aanvragen. Een voor het repareren van de lekkage. En een voor het vernieuwen van het hele dak. lekkage zolder meerdere plekken plafond zichtbaar Het betreft een hoekwoning.

Dakgoot schoonmaken en regenpijpen doorsteken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij 18 meter dakgoten kan schoonmaken en ook 2 regenpijpen kan doorsteken. Er zit veel blad en vuil in de goten. Die bevinden zich op een hoogte van 5 meter. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Goot schoonmaken

Wil mijn dakgoot aan de voorkant gereinigd hebben zo snel mogelijk

Dakpannen allemaal laten vernieuwen

De pannen van ons rijtjes huis dient te worden vervangen inclusief de panlatten. Aan de voorzijde zit 1 dakkapel en aan de achterzijde 2 Velux ramen. Aan beide zijden zit een brede goot van 30 cm waar men in kan staan. Er dienen ook 12 linker afdekpannen geleverd en geplaatst te worden. Het afvoeren van de oude pannen dienen separaat vermeld te worden op de offerte. De oppervlakte is 65 m2.

Pannen vervangen op dak met Velux ramen

De pannen van ons rijtjeswoning dienen te worden verwijderd en vervangen voor nieuwe pannen. De daklatten en dergelijke moeten nog goed zijn. Daarnaast dienen de 2 Velux dakramen van 114 bij 118 cm vervangen te worden. De nieuwe dakramen krijgen dezelfde maat.

Bestaand losstaand houten afdak vernieuwen

Ik heb een houten afdak van 5,5 meter breed en zo'n 3 meter diep, nu met jaloezieën er op tegen de zon. De jaloezieën wil ik er af hebben en er een net afdak, met OSB platen en dakleer van laten maken, zodat 't ook 'dicht' is. Het afdak staat op 6, dikke - hilhout grenen, palen en niet tegen het huis vast. Ze zouden dus zo'n dak moeten kunnen dragen. Ik wil het een stukje van het huis afhouden, omdat ik de hete lucht in de zomer weg wil laten stromen én er hangen rolluiken.

Zinken dakgoot vervangen of repareren

Ik wil de zinken dakgoot vervangen door een nieuwe zinken of kunststof dakgoot of misschien als het voordeliger is met EPDM folie bedekken. Gaat om een dakgoot van ongeveer 6.5 meter lang en zit op ongeveer 6 meter hoogte. Graag zou ik de kosten willen weten.

Dakrenovatie met dakisolatie

Graag ontvang ik een offerte voor het isoleren en vervangen van de platte en zadeldaken. Voor hebben wij een plat dak van 10 m2 en achter is ongeveer 38 m2. Het zadeldak is ongeveer 60 m2. De platte daken zijn van bitumen en het zadeldak betreft een gordingendak met kepers zonder spant/gebint.

Balkonbedekking vervangen

Wij hebben op de 1e verdieping een balkon van ongeveer 7 m², dat aansluit op een serre. Er is op dit moment lekkage. Het balkon is bedekt met dakleer, dat mogelijk vervangen moet worden. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Regenpijp vervangen

Ik wil graag de regenpijp laten vervangen. Het gaat om een PVC buis. De buis zit op een hoogte van ongeveer 5.50 meter. Aan de voorzijde van het huis. Door brand is deze verschroeid.

Dakgoten schoonmaken

Voor 1 dakgoot 11 meter/achter 1 dakgoot 4 meter.

Dakgoten bij een hoekhuis vervangen

De zinken dakgoten van mijn hoekwoning wil ik graag laten vervangen. Het gaat om de voor- en achterzijde van de woning. De totale lengte is ongeveer 12 meter en de vakman kan er goed bij.

Dakbedekking van schuur en veranda vervangen

Twee platte daken bekleden van vrijstaande schuur en verranda... afvoer aanbrengen.. geen daktrim.. het betreft 27m2

Loodsdak plaatsen na verwijdering huidig asbest dak

Ik wil graag het dak op de loods vervangen. Er liggen nu asbestplaten op. Die zullen worden gesaneerd door een bedrijf. Diezelfde dag moet er wel een ander golfplatendak op. Het dak hoeft niet geïsoleerd te worden. De loods is 6 bij 12 meter. Elke zijde van het dak is (bij benadering) 5 x 12 meter. De loods ligt volledig vrij en is goed toegankelijk. In de loods zal weinig tot niets staan. Zie afbeeldingen. 1 afbeelding geef ligging aan (geel gemarkeerd) en 1 afbeelding geeft klein beetje weer hoe de loods gebouwd is. Dit alles zal over 4 tot 6 weken moeten gebeuren.

Beschadigd plafond door een daklekkage

Het plafond is beschadigd in de slaapkamer. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering en daarna reparatie.