Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Urmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Urmond heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Urmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Urmond of directe omgeving.

70 klanten uit Urmond bevelen een bij Casius in Urmond aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Urmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: het maken van een schilddak op een bouwproject, vervangen riet en dakpannen (monument), rieten dak vervangen door dakpannen, 4 nieuwe daken bedekken, het vervangen van dakpannen door panplaten, pVC dakbedekking voor koelcellen complex, pvc deklaag op dak aanbrengen, nieuw geïsoleerd dak plaatsen op boerderijwoning (270 m2), dakgoot verleggen, schoorsteen verwijderen, zonnepanelen aanbrengen en mogelijk dakkapel realiseren, dak en dakkapel vervangen, inclusief dak isoleren, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, new roof with insulation, dak inclusief dakbeschot vervangen, groendak onderhoud extensief, dak vervangen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Urmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Urmond:

Aanvullende dakisolatie met EPDM folie

Betreft een door ons gekochte bungalow, waarvan het voorlopig koopcontract getekend is, maar waar we op dit moment nog geen sleutel van hebben. Het totale dak oppervlak zal tussen de 106 en 110 m2 bedragen. Dak is reeds geïsoleerd, en we zouden EPDM folie over bestaande dakbedekking willen laten leggen. Afhankelijk van het kostenplaatje kunnen we besluiten dit nu te doen of op een later tijdstip. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Dak vervangen

Het hoofddak moet vervangen worden en het houtwerk ook en er moeten isolatie platen komen die aan de binnenzijde zijn afgewerkt. Ook moeten er nieuwe dakpannen en een nieuwe dakgoot komen. Het dak is ongeveer 150 m2. Het gaat om een dakpannen dak.

EPDM dakbedekking vervangen

Ons dak circa 6 bij 5 meter. is waarschijnlijk aan vervanging toe. Er zijn geen lichtkoepels aanwezig alleen een dankdoorvoer wasemkap. Er ligt nu perelli dakbedekking met kiezel en er zijn geen lekkages. I.v.m. het leggen van zonnepanelen op dit dak vragen wij ons af of het verstandig is het dak te vernieuwen. Leeftijd dak ca. 20 jaar

Solatube laten plaatsen in het dak

Graag willen wij een 'Solatube' laten plaatsen in het hellend dak in de keuken.

Pannendak vernieuwen

Het gaat om het verwijderen en vernieuwen van de klant zijn pannendak van 80 vierkante meter eenzijdige kantpannen (2 onder een kap). De vakman is verantwoordelijk voor de aanschaf van de dakpannen van het merk "Thule du Nord".

Nieuw dak aanbrengen of dak reinigen en coaten

Graag willen wij advies inwinnen met betrekking tot de kosten van nieuwe pannen vs reinigen & coaten. Afhankelijk van de uitkomst willen wij graag 1 van de 2 laten uitvoeren. De oppervlakte van het dak van onze hoekwoning is 55 m2.

Golfplaten leggen op schuurverlenging

Ik wil graag mijn schuurverlenging met eterniet (of ander merk) golfplaten laten beleggen. Voorbereidingen van de stal-aanbouw zijn inmiddels klaar. Een gedeelte is ongeveer 3 meter breed x 4.50 meter lang. Een gedeelte is ongeveer 3 meter breed x 2 meter lang.

Nokpannen vastleggen

Nokpannen zijn scheefgewaaid, daardoor lekkage gekregen. Aan 2 dakramen en kachelpijp.

Dakpannen vervangen

Ik wil mijn beton dakpannen vervangen van een half vrijstaand huis. De oppervlakte is ongeveer 55 vierkante meters. Een antraciet betonpan Monier. De daklatten moeten bekeken worden. Voor de grootte van de pan hoeven ze niet vervangen te worden.

Dakaanbouw plaatsen

Het dak van de keuken is ongeveer 7 m lang en 3,5 m breed is nu niet geïsoleerd. Het is een schuin pannendak van de bijkeuken. Graag zou ik de kosten hiervan willen weten.

EPDM-dak repareren

Ik heb een nieuwbouwhuis net over grens in koningsbosh in waldfeught hontem Duitsland in 2009 heb ik door een firma uit noord Holland het epdm dak laten aanbrengen, in eerste instantie zag het er goed uit totdat ik iemand voorbij heb laten komen voor lood in de muur aan te laten brengen, deze vertelde mij dat bepaalde zaken niet goed gedaan waren zoals hoekstukken wat niet aangebracht waren en aluminium uitvoeren waar de epdm op vast gekit was etc. Mijn vraag is of u ook dak reparaties uitvoert o bestaande epdm daken? Het gaat zich om het volgende, • Aanbrengen lood +- 12 meter • drie doorvoeren vervangen voor epdm doorvoeren 60/80 mm • twee hoekstukken aanbrengen • dak geheel nakijken en eventueel drie ontluchtingspunten opnieuw aanbrengen omdat ik hier dus ook geen

Dakgoot met lekkage laten solderen

De dakgoot vertoont in de hoeken lekkage. Hier zijn de hoekplaatjes ook los. De goten zijn goed te bereiken aan de achterzijde van de woning.

Nokpannen vastzetten

Ik heb de nokpannen los zitten, die moeten vast gezet worden. De nokpannen moeten in cement gezet worden. De nok zit op ongeveer 10 meter hoogte. Steiger kan gezet worden.

Dakgoot laten schoonmaken

Is het mogelijk om een afspraak te maken voor een de dakgoot schoonmaken. Wat zijn de kosten hiervan?

Dak renovatie

Dakrenovatie. Alles moet er van af zowel hout, betimmering als pannen. Dit moet alles vernieuwd worden plus dakisolatie bij zowel het hoofddak als bij de aanbouw. Aanbouw heeft ook een pannendak. Half vrijstaande woning met eigen kap. Afmeting van het dak weet ik niet, graag komen kijken. Offerte inclusief levering materialen.

Dakleer overkapping

Dakleer overkapping 15 m2. 3.50x3.90

dakreperatie

Op platdak is een lek waar de afvoer van het water naar de regenpijp gaat. Dit dient verholpen te worden.

Repareren van een lek bij aanbouw / ...

Repareren van een lek bij aanbouw / dakbedekking lood.

Inbouwen van Solatube of TruLite buis in ...

Inbouwen van Solatube of TruLite buis in Pirelli platdak