Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Susteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Susteren heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Susteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Susteren of directe omgeving.

85 klanten uit Susteren bevelen een bij Casius in Susteren aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Susteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Susteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Susteren:

Lekkage schade dak chalet

Door een lekkage is er schade ontstaan aan de trim en boei beplating, lengte +/- 3 m. Reparatie trim en boei beplating en dakgoot ( dakgoot is van bitumen ).

Groendak aanleggen

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van een groen dak op één helft van een tuinhuis. Het dakoppervlak hiervan zal 2.40 x 2.40 meter zijn. Er zal een goed dakleerconstructie aanwezig zijn, deze voorbereidingen hoeven dus niet uitgevoerd te worden.

Isoleren en vernieuwen van 2 daken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor isoleren en vernieuwen van 2 platte daken. De bitumen daken lekken niet en zijn 50 jaar oud. Mijn idee is om het oude dak te laten liggen, EPDM eroverheen te leggen en omgekeerd te isoleren. Dak 1: 11 bij 9,5 meter met 2 lichtkoepels en 1 schoorsteen Dak 2: 18 bij 5 meter met 4 lichtkoepels. De lichtkoepels zijn nog goed dus hoeven niet vernieuwd te worden. Werkzaamheden zijn voor medio september aangezien we het huis dan in ons bezit hebben.

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vernieuwen, hij is uit 1890. Het gaat om een hellend pannendak van 50 m2. Ik wil dat er isolatieplaten wordt geplaatst die voldoen aan de eisen voor subsidie. Er zijn wel asbestplaten die weggehaald moeten worden.

Lekkage repareren

Een stukje van het platte dak van de aanbouw lekt. Graag zou ik een afspraak willen maken met de vakman om advies te ontvangen of het dak gerepareerd kan worden of dat het deel vervangen moeten worden. Het dak is ongeveer 3 bij 3 meter groot.

Dak vervangen en nieuw dakraam plaatsen inclusief isolatie

Het gaat om het vervangen van mijn hellend pannendak. Ook moet er een nieuw dakraam geplaatst worden van 1 bij 1 meter. Het dak is 60 m2. Het dak zit op de 2e verdieping. De nokhoogte is ongeveer 2,40 meter.

Golfplatendak laten vervangen

Ik heb buiten een schuurtje/hondenren waarvan het bitumen golfdak moet worden vervangen. De schuur is 4 bij 3 meter.

Plat dak renoveren en isoleren

Het is 40 jaar oude bitumen (licht hellend dak op 6,5 meter hoogte). Isoleren met 14 of 12 cm PIR platen en afwerken met bitumen. Oude dakbedekking lekt niet en ziet er redelijk goed uit. Type warm dak. Bestaande dakbedekking zo nodig verwijderen.

Onderhoud aan het dak uitvoeren

Divers onderhoud aan het dak: 1. Vervangen circa 6 m zinken dakgoot 2. Montage bladroosters 3. Nakijken en eventueel repareren/vervangen overige dakgoten 4. Reparatie schoorsteen Dak is goed bereikbaar en alle materialen zijn voor de vakman.

Zinken dakgoot vervangen

Zinken dakgoot: 4 meter hoek 90 graden 4 meter hoek 90 graden 2 meter 45 graden 2 meter 45 graden 2 meter en hoek. Met beugels. 1 T-Stuk voor uitmonding naar regenton. Smal gootje. De oude goot wordt zelf gedemonteerd.

Nieuwe dakgoten en boeiboorden aanbrengen

Er dienen 2 nieuwe dakgoten van ongeveer 6 meter vervangen te worden en de boeiboorden bekleed. Voor de goten zou ik graag het verschil willen weten tussen zink en kunststof en de goten dienen vierkant te zijn. Voor de boeiboorden dient de vakman Trespa te leveren.

Dakgoot vernieuwen

Verniewen 18 meter zinkendakgoot met beugels en afvoerpijp

dakbedekking vernieuwen

Dakleer vervangen en rondom boeiboord vervangen (trespa) 4x5 mtr.

Split Level woning uit 62 waarvan dak ...

Split Level woning uit 62 waarvan dak geheel vervangen en geisoleerd te worden..

Beste lezer, Wij zijn voornemens om ...

Beste lezer, Wij zijn voornemens om onze zolder om te bouwen tot een leefruimte. Hiervoor dient er in de eerste plaats een dakvenster geplaatst te worden (bijv. Velux 134 x 98 (bxh). Verder moet er een dakdoorvoer gemaakt worden ten behoeve van de ontluchting van de badkamer. De woning is van 1935 maar het gehele dak is ca 5 jaar geleden vernieuwd (unidekplaten / dakpannen). Voor de plaatsing van het raam hoeft niet in balken gezaagd te worden. In de vrijblijvende offerte dient uitgegaan te worden van levering en montage van de benodigde producten. Alvast bedankt voor uw reactie.

Dak tuinhuisje vernieuwen t.w. ...

Dak tuinhuisje vernieuwen t.w. dakbeschot aanbrengen, op het dakbeschot een bitumineuze onderlaag en daarop singles spijkeren en kitten. De de bestaande dakbedekking wordt mij vooraf verwijderd. Alle materialen zijn bij aanvang van de opdracht aanwezig. dak oppervlak is 23 qm. Het betreft dus enkel het aanbrengen van de nieuwe materialen.