Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot van dakkapel repareren:

Dakgoot van dakkapel repareren

Dakgoot van dakkappel op bijgaande foto's lekt . Gaarne opgave reparatie kosten incl. Vervanging witte onderplaat (trespa of iets dergelijks)
Onze klant uit Stein (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot van dakkapel repareren uit heel Nederland:

Dakplaten vervangen

Dakconstructie bestaat uit spaanplaat (28 mm dik) met daarop de panlatten en de dakpannen. Spaanplaat is licht aan het verzakken, wat we graag laten vervangen. Dak is niet rot en de dakpannen zijn nog netjes. Betreft een hoekwoning en een tussenwoning, woning is gebouwd in 1964 en dakconstructie is uit 76. Aan de achterkant zit in beide woningen een dakkapel. Dak is per woning 6 meter breed en van de nok tot de dakgoot 5 meter lang. Graag zouden we een offerte aan vragen voor mij en mijn buurman.

Aansluiting van de regenpijp aanpassen

De woning is voorzien van een dubbel dakkapel, er is een aparte afwatering voor het dakkapel die direct uitkomt in de dakgoot aan het eind precies op de hoek. Wat verder naar rechts is vanuit de dakgoot aparte de afwatering/ een regenpijp tot de grond voor de rest van het regenwater. Door hevige regenval stroomt de dakgoot over op de hoek van het afvoerwater van de dakkapel.

Daklekkage aan kapel en goot verhelpen

De dakkapel blijkt al jaren te lekken en de dakgoot lekt volgens mij ook. In ieder geval de dakkapel. De dakkapel heeft een plat dak. Dat we het huis kochten is er een bouwkundig rapport gemaakt. Dat kan ik u mailen. Kunt u de lekkage opsporen en verhelpen?

Extra afvoer in de dakgoot maken

Dakgoot op dakkapel aan achterzijde woning. Bereikbaar vanaf de uitbouw aan achterzijde. Capaciteit afvoer bij veel neerslag onvoldoende. Extra afvoer aan linkerzijde van goot waar water blijft staan.

Voorzijde woning buiten schilderen

Er dien schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde van de woning: begane grond, eerste verdieping en (deur en ramen en op de tweede verdieping de dakkapel. De dakgoot aan de voorzijde moet ook worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Hiervoor is een aparte aanvraag ingediend. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Dakgoot aan de voorzijde repareren of vervangen

De dakgoot aan de voorzijde moet worden vervangen. En moet er een dakpan worden vervangen. Verder dient er schilderwerk te worden gedaan aan de voorzijde (deur / ramen / dakkapel). Hiervoor loopt een aparte aanvraag. Er is een steiger nodig voor de werkzaamheden.

Buiten schilderwerk aan de bovenwoning

Het betreft het schilderen van de voorzijde van onze bovenwoning (1ste, 2de en 3de verdieping). Buiten schilderwerk. - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Kozijnen voorzijde woning: 6 en 1 dakkapel plus dakgoot Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot Het dak wordt 16 oktober 2017 (week 42) opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Schilder samen met de Glazenzetter aansluit op de dakdekker i.v.m. steiger. (Glazenzetter is reeds bekend en deze informatie kan gedeeld worden indien nodig)

Dakgoot en schuur repareren

De dakgoot van mijn dakkapel lekt op een bepaalde plek. Het water druppelt niet meer, maar loopt er echt uit. Ik weet niet zeker of reparatie mogelijk is, daarom graag de kosten voor reparatie en herstel offreren. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. Daarnaast heeft de houten schuur aan de achterzijde schade. Er is een plank stuk van totaal 4 meter lengte. Deze wil ik graag gelijk laten vervangen.

Vervanging dakgoot dakkapel

De huidige dakgoot (pvc bakgoot) loopt niet goed af.

Nieuw buitenschilderwerk

Nieuw buitenschilderwerk: - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Schilderen bestaande muurornamenten voorzijde woning (3 kleine) - Schilderen bestaande muurornament onder dakgoot voorzijde woning. - Kozijnen voorzijde woning: 6 + 1 dakkapel + dakgoot* - Kozijnen achterzijde woning: 1 achterpui + schuifpui + badkamer raam + 2 dakkapellen + dakgoot** * Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 Kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot ** Kozijnen achterzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping, gehele achtergevel is van glas met houten kozijnen. 2de verdieping, schuifpui slaapkamer en doucheraam 2de verdieping, muur opnieuw wit 3de verdieping 2 dakkapellen en dakgoot Het dak wordt 21 augustus opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de schilder aansluit op de dakdekker in verband met de steiger.

Partners

Partners van Casius