Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoot van dakkapel repareren:

Dakgoot van dakkapel repareren

Dakgoot van dakkappel op bijgaande foto's lekt . Gaarne opgave reparatie kosten incl. Vervanging witte onderplaat (trespa of iets dergelijks)
Onze klant uit Stein (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoot van dakkapel repareren uit heel Nederland:

Zinken dakgoot repareren

Bij onze vrijstaande woning hebben wij met een aantal goten problemen. Er is 1 zinken dakgoot waar een lekkage aanwezig is, 1 PVC goot van de garage is lek en de goot van de dakkapel is verzakt. Graag wil ik de goten laten beoordelen en repareren daar waar mogelijk is.

Dakpannen reinigen en coaten

Ik wil graag de dakpannen van onze 2 onder 1 kap woning laten reinigen en coaten. De woning is ongeveer 9 meter lang en 9 meter diep en aan beide zijde is er een dakkapel aanwezig. Daarnaast is er aan 1 zijde van de woning een zinken dakgoot aanwezig die vervangen moet worden.

Lekkages opsporen, verhelpen en dakgoot vervangen

Onze voorgevel aan de linkerzijde is zeiknat (zie foto). Het begint in huis ook een beetje muf te ruiken, dus volgens mij is dit dan al langer aan de gang. De oorzaak van de lekkage willen wij graag laten verhelpen (misschien liggen er pannen niet goed in combinatie met een verouderde dakgoot). Graag in de offerte ook een prijs om deze dakgoot aan de voorzijde te vervangen. Deze is zo'n 5 meter. Ik denk dat deze sowieso zijn beste tijd gehad heeft. De meeste buren hebben deze afgelopen jaren al vervangen. Tevens ook nog een klusje om lekkage bij ons dakkapel op te lossen. Vaak bij bepaalde windrichting en veel regenslag lekt het naar binnen. Het dakkapel is via het platte dak te bereiken. Overige info: in de spouw zitten momenteel sinds 2 jaar isolatie bolletjes.

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Lekkage verhelpen en dakgoot reinigen

Ik heb op 1 plek in de hoek van het dak zichtbare lekkage. Graag laat ik de lekkage opsporen en repareren. Tevens blijft er op de dakkapel water liggen. Hier zal waarschijnlijk een aantal bladeren in de goot de boosdoener zijn, maar ik laat dit graag controleren en oplossen.

Trespa en kunststof kozijn van de dakkapel reinigen

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en in de was laten zetten. Ook willen wij graag dat jullie de dakgoot schoonmaken. Hij is 2.70 meter lang en op de zolder verdieping.

Lekkage op hellend dak tegengaan

Wij hebben een lekkage van ongeveer 30 bij 50 cm zichtbaar onder het dakkapel van binnen uit. Er is een aantal jaar geleden de dakgoot vervangen en in het verlengde van een brede strook lijkt de lekkage te zitten.

Dakplaten vervangen

Dakconstructie bestaat uit spaanplaat (28 mm dik) met daarop de panlatten en de dakpannen. Spaanplaat is licht aan het verzakken, wat we graag laten vervangen. Dak is niet rot en de dakpannen zijn nog netjes. Betreft een hoekwoning en een tussenwoning, woning is gebouwd in 1964 en dakconstructie is uit 76. Aan de achterkant zit in beide woningen een dakkapel. Dak is per woning 6 meter breed en van de nok tot de dakgoot 5 meter lang. Graag zouden we een offerte aan vragen voor mij en mijn buurman.

Aansluiting van de regenpijp aanpassen

De woning is voorzien van een dubbel dakkapel, er is een aparte afwatering voor het dakkapel die direct uitkomt in de dakgoot aan het eind precies op de hoek. Wat verder naar rechts is vanuit de dakgoot aparte de afwatering/ een regenpijp tot de grond voor de rest van het regenwater. Door hevige regenval stroomt de dakgoot over op de hoek van het afvoerwater van de dakkapel.

Daklekkage aan kapel en goot verhelpen

De dakkapel blijkt al jaren te lekken en de dakgoot lekt volgens mij ook. In ieder geval de dakkapel. De dakkapel heeft een plat dak. Dat we het huis kochten is er een bouwkundig rapport gemaakt. Dat kan ik u mailen. Kunt u de lekkage opsporen en verhelpen?

Partners

Partners van Casius