Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hellende dakconstructie bouwen :

Hellende dakconstructie bouwen

Het betreft een garagedak (6 x 3 meter). Momenteel een plat dak (bitumen) waarbij we overwegen er een hellende dakconstructie van te willen maken die aansluit op het pannendak van het woonhuis. We hebben overigens een tekening
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellende dakconstructie bouwen uit heel Nederland:

Dak isoleren

Het betreft het aanbrengen van dakbedekking op 2 schuren. Het bestaande dak bestaat uit asbest leien. Deze zullen door een erkend asbest saneerder worden verwijderd. Het aanbrengen van dakbedekking gebeurd dus op dakbedekking vrij gemaakte schuren. De grootste schuur met ongeveer 550 m2 dakvlak heeft een 'Franse kap' vorm hellend dak. De andere schuur met ongeveer 70 m2 dakbedekking heeft een normaal hellende dakconstructie. Mijn voorkeur gaat uit naar een gecoat staal dakpannen-profiel.

Dakconstructie voor hellende dak plaatsen

Een dakconstructie voor hellende dak plaatsen voor nieuwe aanbouw. Aanbouw van ongeveer 7,5 m bij ongeveer 10m. Staalconstructie is geplaatst en het betreft het aftimmeren van het dak.