Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen:

Dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen

Ons vrijstaande huis heeft 2 woonlagen en een zadeldak met dakpannen. Ik wil dit hele dak laten renoveren. Ik wil het laten isoleren en er nieuwe dakpannen op laten leggen. Op dit moment zitten er 2 kleine dakkapellen op en ik wil er graag een dakkapel over de gehele breedte laten plaatsen van ongeveer 8 meter lang. Ons huis heeft een oppervlak van 9,5 x 5,5 meter, het dak moet door de vakman eerst even worden bekeken en opgemeten. Ik wil daarvoor een afspraak maken. Ik ontvang graag uw advies en een gedetailleerde offerte.
Onze klant uit Siebengewald (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen uit heel Nederland:

Dakrenovatie van een schuin pannendak

Ik wil het dak laten renoveren. Het gaat om een schuin dak van 23 m2 met dakkapel en daar moeten nieuwe houten platen, dakpannen en isolatie komen. Het dak is op de 2e verdieping.

Dakrenovatie: dak volledig vernieuwen en isoleren

Rijtjes woning uit 1978, dakpannen dak, circa 63 m2, piepschuim isolatie platen aan buitenkant. Offerte aanvraag voor verwijderen oude isolatie, nieuw isolatie met hogere waarde leggen, nieuwe latten, nieuwe pannen, nieuwe boeiborden?

Dakrenovatie

Bij het schoonmaken van de dakgoot zagen wij dat de dakplaten met isolatie aan de onderzijde slijtage gaven. Graag laten wij het dak controleren en beoordelen of hier op dit moment iets aan gedaan dient te worden. Het gaat om een tussenwoning van 6.25 meter breed, schuin dak met pannen.

Dakrenovatie en nokverhogende dakkapel plaatsen

Heer, mevrouw Graag zou ik een indicatie hebben van de kosten voor de volgende verbouwing. Huidige staat: - Hoekwoning, schuin dak, totaal dakoppervlak zo'n 60 m2, - Dakbeschot is aan vervanging toe (constructie nog wel goed), - Dakpannen zijn nog goed. Gewenste staat: - Nieuw dakbeschot met isolatie, hoe hoger de isolatiewaarde hoe beter, - Huidige dakpannen hergebruiken, - Nokverhogende dakkapel noordkant, - Zonnepanelen zuidkant. Ik sta open voor suggesties, zoals compleet nieuw prefab dak als dit voor mijn situatie gunstiger zou zijn. Zie bijgevoegd een foto van de woning waar het om gaat. Momenteel woonachtig in China gelieve rekening te houden met 6 uur tijdsverschil in verband met telefonisch contact. Met vriendelijke groet.

Complete dakrenovatie

Verwijderen oude dak, vervangen houtplaten, isolatie, en nieuw wortelwerend doek... het gaat om 50 m2. Plat dak en is bereikbaar via het dak van het naastgelegen schuurtje.

Volledige dakrenovatie

Het dak is vanuit 1915. Hier en daar wat dakpannen stuk en geen isolatie. Het betreft een Franse kap met nu 2 dakkapellen. Graag zouden we meerdere dakkapellen en dakramen willen plaatsen. Ik denk dat het gehele dag vervangen dient te worden. Betreft een woning met een een oppervlak van 155 m2, ongeveer 2/3 hiervan is dak.

Dakrenovatie en isolatie

Ik wil graag mijn mansarde dak laten renoveren. Oppervlakte 140 m2. Nieuwe pannen dakbeschot en panlatten. Wil graag een indicatie met isolatie en zonder isolatie.

Dakrenovatie en -isolatie

We willen het dak van ons huis in vervangen en isoleren. Het dak is ongeveer 180 m2 (13 meter breed en ongeveer 6,8 meter hoog). In het achterhuis is het dakbeschot van asbest dat verwijderd moet worden. De dakisolatie moet een minimale warmteweerstand (R-waarde) van 3,5 m²K/W hebben, maar bij voorkeur hoger (tegen de 6). We willen graag keramische dakpannen (Vlakke Muldenpan Blauw-Zwart).

Dakrenovatie inclusief dakconstructie

Huidige pannendak slopen, nieuwe constructie aanbrengen, nieuw dak aanbrengen met dakkapel van 2 meter. Dak voorzien van isolatie. Het betreft een gordingen dak met afgeschuinde voorzijdes van circa 120 m2. Het huis is afgekeurd vanwege boktor daarom moet er een nieuw dak op aangebracht worden. Kunt u een inschatting van de kosten geven?

Dakrenovatie bij een boerderij

Wij zijn voornemens op korte termijn een nieuw huis te kopen. Het grootste project en kosteninvestering na aanschaf gaat het vervangen van het dak worden. Het is een oude boerderij, oppervlakte dak is ongeveer 234 m2 1 dakvlak is ongeveer 19 x 6,2 meter We willen de oude pannen eraf, van buitenaf isoleren en nieuwe pannen erop. Verder voorzien van nieuwe dakramen ongeveer 6 stuks, gemiddeld formaat. Kunt u aangeven wat de vanaf prijs is, waarbij nieuwe pannen, isolatie en dakramen geïntegreerd zijn. Voeren jullie ook nieuwe goten uit? Voor ons is een reële indicatie van groot belang in verband met taxatie verbouwing voor de bank. We hopen dat u ons van dienst kunt zijn in dit stadium.

Partners

Partners van Casius