Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schinnen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Schinnen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Schinnen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Schinnen of directe omgeving.

18 klanten uit Schinnen bevelen een bij Casius in Schinnen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Schinnen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Schinnen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Schinnen:

Vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen

Ik wil een nieuw dak op mijn huis laten leggen met unidek en keramische pannen. Het betreft nu een pannendak van de woning en aanbouw, in totaal 140 m2. De houten balken wil ik behouden. Nu loopt het dak tot aan de gevel, maar wil een overstek creëren, afgetimmerd met trespa platen. In het nieuwe dak moeten er Velux dakramen komen met het type MK-06. Ook moeten de zinken goten vervangen worden, met een totale lengte van ongeveer 32 meter. En regenpijpen met een lengte van 25 meter. Voor deze gehele klus moet er een steigerbouw aangelegd worden.

Plat dak plaatsen

Ik wil een plat dak laten plaatsen op mijn dakkapel. Het dakleer wat erop ligt moet vervangen worden en is ongeveer 1-2 m2. Ik zou graag een EPDM dak hiervoor willen hebben. Ook wil ik de boeiborden vervangen en het liefst plakken in plaats van plaatsen met schroeven.

Zinken dakgoot aan achterkant vernieuwen

De dakgoot lekt aan het eindgoot. Hij is al verschillende malen afgeplakt maar gaat na een vorstperiode steeds weer opnieuw lekken. Het is een zinken bakgoot. Lengte 7 meter. De goot moet uitgericht worden. Aan de achterkant waar goot vernieuwd dient te worden, bevind zich een terrasoverkapping van circa 3 meter diep. De goten hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Solatube plaatsen

Een solatube laten plaatsen in het dak. 1 of 2 lichttubes voor badkamer en keuken.

Dakpannen vervangen

Ik wil de dakpannen laten vervangen, kleur rood/oranje. De panlatten ook vervangen. Oppervlakte circa 80 m2, het is mijn deel van een 2 onder 1 kap. Het dak begin aan de onderkant van de twee verdieping. Graag eerst per mail een indicatie van kosten.

Daklekkage op plat dak opsporen

Er zit een lek in mijn platte woningdak. Het betreft een PVC-dakfolie met grind. Ik heb het grind deels verwijderd maar vind geen zichtbaar lek. Nu zoek ik iemand met apparatuur (b.v. rook of nevel) en expertise om het lek te vinden. Graag prijsopgave.

Dakgoot schoonmaken

De dakgoot aan de voorzijde van de woning dient schoon- en leeggemaakt te worden. De lengte van de dakgoot is 6 meter en bevindt zich op een hoogte van 5 a 6 meter en is goed bereikbaar.

Dakgoot schoonmaken

Het schoonmaken van de dakgoot over een lengte van 5 a 6 meter. Dakgoot is op tweede verdieping, achter een uitbouw. Kan moeilijk een ladder geplaatst worden. Er zal dus even gekeken moeten worden wat de beste mogelijkheid is om bij deze dakgoot te komen.

140 m2 dak moet vervangen worden. Er ...

140 m2 dak moet vervangen worden. Er zitten 2 schoorstenen op. Monumentaal pand uit 1900.