Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakbedekking vernieuwen:

Dakbedekking vernieuwen

Dakbedekking vernieuwen van een licht hellend platdak.
Onze klant uit Nuth (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking vernieuwen uit heel Nederland:

Garagedak met een daklekkage vervangen

Garagedak vernieuwen i.v.m. lekkage. Nieuwe platen en waterdicht maken met kunststof dakbedekking. Betreft een dak van 3 bij 6,80 meter.

Dakbedekking beoordelen en eventueel vernieuwen

De huidige dakbedekking ligt 22 jaar op het platte dak van 120 m2 groot. Daar wij voornemens zijn om zonnepanelen te laten monteren willen wij graag eerst weten of het dak in een goede staat is. Op dit moment ligt er bituum op met een grindlaag.

Dak vernieuwen en isoleren

Het gaat om isolatie van een plat dak van 6 bij 10 meter. Huidige dakbedekking is dicht, wel oud, en de reden voor vernieuwing van het dak is het plaatsen van zonnepanelen. Het dak heeft een paar doorvoeren voor ontluchting en een enkele doorvoer voor de CV-ketel van zolder. Het dak ligt ongeveer op 17 meter hoogte vanaf de straat gemeten.

Dak van het tuinhuis vernieuwen

Dak van tuinhuis leggen met Aqua-pan dakpanplaten metaal en afwerken met nokstukken, windveren en afsluitstuk. Als onderlaag moet bitumen worden geplakt of gespijkerd. Afmeting dak 285 cm breed; 160 cm hoog (2 x). Er hoeft geen rekening te worden gehouden met dakgoten of regenpijpen. De bestaande dakbedekking wordt door mij verwijderd. We willen dit graag na 29 maart laten doen.

Dakbedekking vernieuwen

Ongeveer 8 m2 dakbedekking vernieuwen. Plat dak / dakterras

EPDM op platte daken vernieuwen

Bitumen dakbedekking vernieuwen met EPDM 2 daken ongeveer 30 m

Dakpannendak isoleren en vernieuwen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ik weet het niet Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het is een bestaand dak dat vervangen moet worden en op nieuw moet worden geïsoleerd.

Hellend en plat dak vernieuwen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Leien, Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 220 vierkante meter (huis + appartement). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag twee offertes. Een voor leisteen en een voor zink. Wij wonen in een bungalow, twee onder één dak. Er liggen nu shingles/bitumen op. Wij willen of leisteen of zink. Die keuze heeft ook met de prijs te maken. We gaan het samen met onze buren oppakken. Er is behalve ons huis ook nog een appartementje in de tuin dat ook gelegd moet worden.

Plat dak isoleren en vernieuwen

Bestaand platdak (ongeveer 160 m2) bestaand uit 2 lagen dakbedekking op 1 laag henneppapier afgestrooid met grind vervangen voor EPDM. Het voorwerk graag in overleg, het ligt aan de meerprijs. Dak is goed bereikbaar voor de vakman.

EPDM-dak vernieuwen

Het is momenteel een bitumineuze dakbedekking en het wordt tijd om die langzaam aan te vernieuwen. Denk dat het ongeveer 100 m2 bedraagt en ik zou graag een laag isolatie toevoegen direct met de renovatie. Een plan voor de toekomst is om een dakterras te plaatsen dus die mogelijkheid graag openhouden met de keuze voor welk type dakbedekking.

Partners

Partners van Casius