Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakshingles leggen:

Dakshingles leggen

Ik wil graag 60 vierkante meter dakshingels leggen. Wat zijn hiervan de prijzen?
Onze klant uit Neer (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakshingles leggen uit heel Nederland:

Dakshingles op het tuinhuisje leggen

Wij hebben een tuinhuisje van 19 jaar oud, waarvan de dak shingles zijn versleten en er waarschijnlijk ook de onder platen her en der zijn aangetast. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter. Nu zijn er tegenwoordig ook kunststofplaten in de handel en wat zou het als tweede optie kosten als deze door u worden geplaatst en ikzelf voor het materiaal zou zorgen dus gaarne een opgaaf van de kosten bij een reparatie van het dak en een opgaaf van vervanging door kunststof met en zonder materiaal.

Dakshingles op tuinhuisje leggen

We hebben een nieuw tuinhuisje geplaats. Ik heb alleen geen verstand van shingles leggen en zou hier graag hulp bij hebben. Het dak is 12m2 en de shingles heb ik al gekocht.

Dakshingles op tuinhuisje leggen

Een gedeelte van de dakshingles van ons tuinhuisje zijn eraf gewaaid. Nu willen wij ze allemaal vervangen. Het is een tuinhuisje met een schuindak, shingels antraciet, 17,5 m2. Zou u me aan kunnen geven hoeveel dit zou kosten en wanneer dit mogelijk gemaakt zou kunnen worden? Mvg,

Shingles leggen op overkapping

Dakshingles leggen op een tuinhuisje. Ca. 10 tot 12 m2

Shingles op blokhut leggen

Ik wil shingles op mijn blokhut laten leggen. De blokhut is 3 bij 3 meter met een flauw schuin puntdak. De onderlaag is van grenen planken. Dakshingles, zwart monteren. De totale oppervlakte is ongeveer 10 m2.

Dakshingles of bitumen op een verandadak leggen

Wij hebben een veranda van 4 x 5,2 meter voorzien van nieuw dakbeschot. We willen er nu een onderlaag met bitumen of dakshingles op laten plaatsen als afwerking. We ontvangen graag een offerte van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Dakshingles leggen

Ik wil dat er dakshingles worden gelegd op het schilddak van het tuinhuis met overkapping. De afmetingen zijn 4,00 meter x 7,80 meter. Dakhelling is ongeveer 40 graden. Shingles zijn aanwezig.

Dakshingles leggen op tuinhuis

Wij hebben een tuinhuis geplaatst van 5 x 2,50 meter, dit is inclusief overkapping. Gekocht bij Van Kooten Velp. Type Rianne 250 x 250 cm met piramidedak. De shingels moeten nog worden geplaatst. Nu moeten de shingels er nog op De singels zijn al in ons bezit. Wat gaat dit kosten als u dat voor ons verzorgd?

Tuinhuisje in elkaar zetten en plaatsen

- In elkaar zetten en plaatsen van het tuinhuisje inclusief bijbehorende accessoires (o.a. windverankeringsset en dakshingles); - Het tuinhuisje is een (stapel/ bouwpakket) en heeft de volgende afmetingen: 2.5 meter x 2.0 meter (een foto van het tuinhuisje en de technische specificaties zijn bijgevoegd); - Het deel van de tuin (max. 3 meter bij 3 meter) waar het tuinhuisje komt te staan, moet waterpas worden gemaakt (d.w.z. bestaande stenen tegels opnieuw leggen en eventueel verplaatsen naar de juiste locatie in de tuin) en de bijgeleverde houten funderingsbalken moeten op maat worden gezaagd en gelegd. Graag ontvang ik een offerte inclusief eventueel benodigd additioneel materiaal (NB hierboven genoemde accessoires, spijkerset en montagekit worden bij het bouwpakket meegeleverd). Het huisje zou binnen 1 tot 2 weken geplaatst moeten worden.

Dakshingles leggen op tuinhuis

Dak van een blokhut is inmiddels bedekt met "spijkerrol" en moet afgewerkt worden met dakshingles. Shingles aanwezig, kit en spijkers ook. Dak is 25 m2.