Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepel vervangen:

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een lichtkoepel vervangen van 100 x 280 cm dagmaat, drielaags en acrylaat. De opstaande rand is in goede staat en hoeft niet te worden vervangen. Afvoeren in overleg wie dat doet. De koepel moet vast worden.
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel vervangen uit heel Nederland:

Lichtkoepel op plat dak vervangen

Bij ons op de zaak moet de lichtkoepel worden vervangen omdat deze gebroken is. Dit moet zo snel mogelijk worden gedaan ivm met lekkages met regen.

Plaatsen Dakunit inspectie

Het vervangen van huidige lichtkoepel door een Dakunit inspectie van bv JET BIK Dagmaat 70x70 cm; Sapringsmaat 90x9cm

Dakkoepel vervangen voor een dakkoepel met gasvering

Ik wil graag een dak koepel met gasvering (ongeveer 1 bij 2 meter) voor toegang naar het dakterras laten plaatsen. Op deze plek zit nu een lichtkoepel en deze zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. Dit is boven een trapgat. Hier zullen we ter zijne tijd een vaste trap laten plaatsen. Toegang tot het dakterras is nu via een vlizotrap.

Lichtkoepel vervangen naar eentje die open kan

De huidige lichtkoepel kan niet open. Voor ventilatie zouden we dat mogelijk willen laten maken door deze te vervangen door een die open kan. De geschatte afmetingen zijn: 1 x 1,80 meter/ 90 cm x 1,70 meter.

Een kleine lichtkoepel vervangen

Ik heb een kleine lichtkoepel op mijn zolder (schuin dak, 40x45 cm binnenmaat) van kunststof, met openingsmechanisme maar deze word langzaam broos. Hoeveel kost de montage van en nieuwe koepel? Deze zou ik ook weer in een kunststof versie willen hebben.

60 m2 betonnen dakpannen vervangen

Ik zoek een dakdekker die ongeveer 60 m2 aan betonnen dakpannen kan vervangen. Daarnaast zou ik ook een lichtkoepel willen laten vervangen. Overige klussen bespreek ik graag met de specialist. De panlatten en dakzeil zouden nog in goede staat moeten zijn.

Verbouwen zolder

Wij willen onze zolder laten verbouwen. Het gaat om het plaatsen van 2 velux (dakkapel 3 ramen) ramen en 1 lichtkoepel (1x1m). Voorzijde vervangen van ruiten voor dubbel glas. Nieuwe balkondeur. Aan binnenzijde een raamkozijn maken. Achterzijde nieuw (driehoek) raam plaatsen tussen stenen muren en overige vervangen voor dubbel glas. Deur en kozijn verplaatsen/nieuw. Aan binnenzijde raamkozijn maken. Badkamer en toilet plaatsen, nog geen aansluitingen aanwezig. Dak isoleren. Ongeveer de helft van de nok ( 3x4m) zal een extra berging worden. Afwerking binnenzijde en verplaatsen wanden en deuren, indien mogelijk graag later bepalen. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Plaatsen lichtkoepel voor dakbetreding

Voor het betreden van mijn platte dak is een dakluik aanwezig. Deze wil ik graag laten vervangen door een lichtkoepel die ook open kan. De dakuitsparing meet 88x63cm. Ik zal foto's toevoegen van de huidige situatie. Het vertrek onder dit dakluik wordt een slaapkamer, dus onderdelen met goede isolerende waarden zijn gewenst. Graag ontvang ik een offerte van u. Met vriendelijke groet,

Een kunststof lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan vervangen op mijn dak. Dit is een kunststof koepel van 175 bij 118 cm. Het gaat om een nieuwe leveren en plaatsen. De oude koepel mag afgevoerd worden.

Vervangen of aanpassen van een dichte lichtkoepel

Momenteel is onze lichtkoepel in de badkamer dicht. Ventilatie hebben wij niet. Is er eventueel een mogelijkheid om de ‘oude’ lichtkoepel te hergebruiken, doormidden van een opening systeem. Het huidige raam is ongeveer 80 bij 110 cm en waarschijnlijk van kunststof. Het nieuwe raam moet handmatig open kunnen.

Partners

Partners van Casius