Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Maastricht of directe omgeving.

1305 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, isoleren en dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Maastricht:

Mos verwijderen

Ik wil graag het mos van mijn dak laten verwijderen. Het betreft een schuin dak (2 zijden) van ongeveer totaal 32 m². Eventueel ook impregneren. De huidige dakbedekking is van dakpannen. De hoogte tot de dak nok is 4 meter en goed bereikbaar van beide kanten.

Groendak extensief realiseren op aanbouw

Wij laten in juni een aanbouw plaatsen. De verwachte opleverdatum is eind juni. Wij zouden graag het dak met een extensief (sedum/gras/kruiden) laten bedekken. Het dak is in totaal 5.5 m breed en 3.20 m diep, maar hier komt nog een lichtstraat in van 2.40 x 1.00 m (tegen het pand aan). Graag iemand die ervaring heeft met het leggen van groene daken.

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een lichtkoepel vervangen van 100 x 280 cm dagmaat, drielaags en acrylaat. De opstaande rand is in goede staat en hoeft niet te worden vervangen. Afvoeren in overleg wie dat doet. De koepel moet vast worden.

Plat isoleren en opnieuw bedekken

Bestaand plat dak vervangen door een geïsoleerd dak van buitenaf inclusief vervangen loodslab van 40 jaar oud. Breedte van het dak is binnen 2 meter). De lengte is 3 meter. Er is een achterom om bij de schuur te komen.

Een kunststof lichtkoepel vervangen

Ik zoek een dakdekker die een lichtkoepel kan vervangen op mijn dak. Dit is een kunststof koepel van 175 bij 118 cm. Het gaat om een nieuwe leveren en plaatsen. De oude koepel mag afgevoerd worden.

Dak ontmossen en coating aanbrengen

Mosreiniging en dakcoating. Huis is van 1981. Dak slaapkamer voor. Dak garage voorzijde. Dak zolderkamer. Dak garage achterzijde. 2 Daken slaapkamers achterzijde (gedeelte bedekt met zonnepanelen). Het totale oppervlakte zal ongeveer 70m2 zijn denk ik, maar ik ben slecht in meten. Ik heb foto's voorhanden om dit te bekijken, mail of bel mij maar.

Dak isoleren en asbest verwijderen

Het huis is gebouwd in 1930. Het is een hellend dak, tussenwoning, oppervlakte dak 35 m2 achter en 20 m2 voor. Dakpannen lijken nog goed. Ook vervanging van 3 velux ramen nodig en vervangen van de piepschuim-isolatie door betere isolatie.

Plat dak isoleren met pirplaten en boeiplaten verhogen

Bestaand plat dak niet geïsoleerd. 30 jaar oud moet voorzien worden van isolatie met pirplaten. Afmeting 3,80x 6,70m Op het dak liggen twee lichtkoepels. Boeiplaten en koepels moeten worden verhoogd. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Knallende dakplaten van een dak vervangen

Vrijstaand huis van 40 jaar oud met unidek dakplaten op schuin dak. Deze platen maken geluid bij temperatuursverschillen. Dak is circa 110 m2 met daarin 2 dakkapellen en 3 velux dakramen. Wil offerte voor afdoende oplossing van geluiden of vervangen van deze dakplaten.

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil mijn platte dak (115 m2) laten isoleren van buitenaf. Het platte dak is 9 jaar geleden vernieuwd. Er ligt grind op. Dakrand is 13.5 cm hoog. Er zou dus een laag PIR of EPS op kunnen van 6 cm.

Hellend dak vernieuwen, isoleren en schoorstenen restaureren

Ik wil ons huidige hellend dak (115 m2) met zonnepanelen laten vernieuwen en isoleren. Daarbij moeten ook 2 schoorstenen worden gerestaureerd.

Dak schoonmaken

Wij hebben redelijk wat mos op het dak en het dak is enige tijd niet meer schoon gemaakt. Wij willen graag een onderhoudsbeurt voor onze dakpannen. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, hydrofoberen (transparante bescherming), ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Wat is de oppervlakte van uw dak? 90 m²

Lekkage dak bijkeuken herstellen

Het plat dak van mijn bijkeuken lekt tussen de bijkeuken en het huis aan de buitenmuur. Er is een grote vochtige plek zichtbaar en ook de buitenmuur is nat.

Bitumen dak isoleren

Het gaat om het isoleren en opnieuw aanbrengen van een plat dak met twee bestaande lichtkoepels van 2 x 1 meter. Het dak is zelf totaal 28 m2. Het dak was vroeger een overkapping die wij van binnenuit hebben geïsoleerd, maar dat werkt niet goed dus willen wij dit ook van buitenaf laten isoleren. Het gaat om een bitumen dak. Het dak is 2,5 meter hoog ongeveer en zeer toegankelijk.

Dak dekken

Gaat om een licht hellend dak van 8 meter breed en 4,5 meter diep met daarin 3 velux dakramen van circa 1 m2. Het huidige dak is pannendak. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Zink platen of sandwich panelen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest.

Daklekkage opsporen en repararen

Ik heb lekkage aan mijn dak en dit zou ik graag willen verhelpen. Ik weet niet precies wat er aan de hand is maar het lek moet opgespoord worden en gerepareerd worden. Het gaat om een schuin pannendak en de goot begint op ongeveer 5-6 meter.

Repareren of vervangen van lichtkoepel

Ons huis heeft 3 dakkoepels op een plat dak. In 1 koepel zit een barst. Graag willen we deze of laten repareren of vervangen (eventueel de andere 2 wanneer er sprake is van stijlbreuk). We wonen in Maastricht en ontvangen graag offertes hiervoor.

Leien asbest verwijderen

Het bestaande dak bestaand uit 2 delen . Beide makkelijk bereikbaar. De leien (asbest)dienen te worden verwijderd totaal 54 m2. Het onderdak, tengels en latten zijn nog in goede staat. Nieuwe te plaatsen leien Eternitte Beronda27/40 Graag gespecificeerde offerte

Dakpannen met kapellen vervangen

Wij zouden graag een offerte willen van het vervangen van onze dakkapellen en het dak zodat ook geïsoleerd is. Het gaat om twee dakkapellen. De afmetingen heb ik niet maar ik kan foto's doorsturen.

Dakgoot laten reinigen

Het betreft de zinken dakgoot (6 meter lang tweede etage) aan de voorzijde van het huis die gereinigd dient te worden!

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Ik wil graag op de nokpannen, de kantpannen en op de schoorsteen (schuin pannendak) duivenpinnen te laten plaatsen. Ik schat de totale lengte op zo'n 18 tot 20 meter. het betreft een 2-onder-1 kap woning.

Asbesthoudende leien verwijderen en kunststofleien plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een huis met een plat en schuin dak gedeelte. Dit is totaal ongeveer 40 m2 inclusief 4 dakramen van totaal 8 m2. Dus ongeveer 32 m2 kunststof leien. De bestaande asbesthoudende leien moeten worden afgevoerd. Deze wil ik dan vervangen met kunststof dakleien. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dakgoten van twee panden reinigen

Wij willen een offerte aanvragen voor het reinigen van de dakgoot van ruim 11 meter lang. Ik doe dit met mijn buren dus zou de offerte graag opgesplitst willen hebben.

Schuin dak bedekken van tuinhuis

Oude dakbedekking verwijderen (zit al los) en nieuwe dakbedekking plaatsen. Mij is niet bekend onder welke weersomstandigheden dit het beste gedaan kan worden. Graag ontvang ik offertes per mail.

Dakgoten met mos laten reinigen

Er zit mos in onze dakgoten en dat willen wij graag laten verwijderen. De lengte van de dakgoten bedraagt ongeveer 20 meter.