Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Maastricht of directe omgeving.

1228 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 60 Asbest daken vervangen, nieuw rieten dak, pannendak met asbest in het beschot vernieuwen, realiseren van een hellend dak, isoleren en plaatsen van dakpannen, dakpannen vervangen, rieten spitsboogkap met kapconstructie realiseren, hellend dak door zink vervangen, dak isoleren en EPDM leggen, uVbestendig dakleer, dak isoleren en vervangen, vervangen van het dak, rieten dak vervangen door pannen of platen, dak inspecteren en deels vervangen, dakpannen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Maastricht:

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Ik wil graag op de nokpannen, de kantpannen en op de schoorsteen (schuin pannendak) duivenpinnen te laten plaatsen. Ik schat de totale lengte op zo'n 18 tot 20 meter. het betreft een 2-onder-1 kap woning.

Asbesthoudende leien verwijderen en kunststofleien plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een huis met een plat en schuin dak gedeelte. Dit is totaal ongeveer 40 m2 inclusief 4 dakramen van totaal 8 m2. Dus ongeveer 32 m2 kunststof leien. De bestaande asbesthoudende leien moeten worden afgevoerd. Deze wil ik dan vervangen met kunststof dakleien. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dakgoten van twee panden reinigen

Wij willen een offerte aanvragen voor het reinigen van de dakgoot van ruim 11 meter lang. Ik doe dit met mijn buren dus zou de offerte graag opgesplitst willen hebben.

Schuin dak bedekken van tuinhuis

Oude dakbedekking verwijderen (zit al los) en nieuwe dakbedekking plaatsen. Mij is niet bekend onder welke weersomstandigheden dit het beste gedaan kan worden. Graag ontvang ik offertes per mail.

Dakgoten met mos laten reinigen

Er zit mos in onze dakgoten en dat willen wij graag laten verwijderen. De lengte van de dakgoten bedraagt ongeveer 20 meter.

Volledig dak vervangen

Graag zou ik een indicatie hebben wat een hellend dak (70 m2) vervangen van de pannen en plaatsen van isolatie op bestaande balken. Inclusief het vervangen van 1 dakkapel van 4 meter breed aan de achterzijde. En 1x dakkapel verwijderen voorzijden en deze te vervangen voor 2 keer een dakkapel van 1,5 of 1,75 meter. Graag zou ik hiervan een indicatie ontvangen. De woning heb ik nog niet aangeschaft maar dat ben ik wel van plan.

Vervangen van dakpannen en panlatten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de dakpannen en panlatten op mijn twee-onder-een-kapwoning. Het gaat om ongeveer 80 m². Er is geen haast met de klus, ik wil deze in onderling overleg inplannen.

Dak van bungalow vernieuwen

Van een bungalow het dak vernieuwen. Nokhoogte dak is circa 3,50 meter. Het is een licht hellend dak met nu een PVC bedekking. Ik weet niet hoe oud de bedekking is. Er hoeft niet per se weer PVC op. Graag verneem ik van u of er een andere (kunststof) bedekking op aangebracht kan worden. De onderliggende isolatie blijft gehandhaafd. In totaal is het 144 m2. De houten daklijsten, indien nodig, vernieuwen. De woning is 500 meter over de grens.

Dak maken met lichtkoepel

Vervangen van dak met lichtkoepel. Garage afmeting 21 m2, zal moeten als werk ruimte werken dus zal er genoeg dag licht binnen moeten vallen. Wat zijn de kosten materialen zetten en tijd van verbouwing?

Zinken dakgoten laten vervangen

Ik wil de zinken dakgoot aan de voor- en achterkant van mijn woning laten vernieuwen. Het gaat om 2 x 6 meter lengte. Ik heb momenteel lekkage en wil de klus daarom graag op korte termijn laten verzorgen. Ik ontvang vooraf graag uw offerte.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een plat dak, bitumen.

Leien dak renoveren of vervangen

Het gaat om een woning langs de grens Belgie, Nederland, 5 km van Maastricht. Wij maken graag een afspraak zodat de vakman ons dak kan beoordelen. Het gaat om een leiendak van 40 jaar oud waar bij de leien nog prima in orde zijn maar waar wij wel lekkages hebben. Ook het loodwerk dient te worden bekeken. De oppervlakte van het zadeldak is 180 m2 en het gaat om een bungalowwoning, tevens hoekwoning.

Lekkage plat dak uitbouw

Reparatie lekkage plat dak uitbouw

Dakgoot en dakpannen laten reinigen

Mijn dakgoot reinigen en tevens de dakpannen vrij maken van aanslag van mos. Het betreft een rijtjes huis en is ongeveer 6 x 8 meter lang. Graag een prijs opgave is wenselijk.

Folie met isolatie op het dak leggen

Folie met dakisolatie aanbrengen in plaats van de bitumen dakbedekking. Of aparte folie en isolatie aanbrengen. Twee rechthoekige daken, samen 120 m2. Er is een schoorsteen en er zijn drie hemelwaterafvoeren op het dak. De daktrim moet bekeken worden. Op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Vervangen van dakpannen

Ca. 210 m2 verwijderen en vervangen. Het zijn 2 spitstoelopende vierhoekige daken. Vermoedelijk stellage bouwen

Schuin dak met bitumen platen bedekken

Ik wil graag een schuin dak laten bedekken met bitumen platen. Het gaat om 6 platen en 3 nokplaten. Wat zijn de kosten voor montage?

Plat dak vernieuwen

Ik ben partner van Casius en werkzaam in de renovatie. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingen met elektriciens, loodgieters, tegelzetters en stukadoors. Nu heb ik een offerte aanvraag liggen voor de renovatie van 2 slaapkamers waarbij ook het platte dak gerenoveerd dient te worden. Het gaat om het verwijderen van het bestaande plat dak met het vernieuwen van het platte dak compleet met Trespa. Het dak is ongeveer 40 m2.

EPDM op de stacaravan aanbrengen

Dak stacaravan vernieuwen 11 x 3 meter met epdm

Dak van een tuinschuurtje repareren

Wij hebben een lekkage bij het afvoerputje op het platte dak van een tuinschuurtje. Het schuurtje is 3 bij 2 meter groot en er ligt nu bitumen op.

Renoveren van een pannendak

Wij willen het dak van onze tussenwoning graag laten renoveren. De keramische grijsblauwe dakpannen moeten vervangen worden, inclusief de panlatten. Er moet ook folie worden geplaatst. Het gaat om 2 dakvlakken van 5 x 6 meter, waarbij op de achterzijde een grote dakkapel staat. De dakgoten zijn recent vervangen, dus hoeven niet. In de nok staat een gedeelde schoorsteen met de buren, waarvan het lood moet worden vervangen. Aan de voorzijde moet met een steiger worden gewerkt, aan de achterzijde is er een plat dak op de 1e verdieping. Aan de voorzijde moet ook een regenpijp worden vervangen. We hadden lekkage, deze is tijdelijk verholpen, maar de klus is toch wel urgent. We maken graag een afspraak om de werkzaamheden te laten beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Pannen en goten vernieuwen

Ik wil graag mijn dak laten renoveren. Dit is een pannendak van ongeveer 80 m2. Hier wil ik het aanwezige eterniet laten verwijderen, dampdoorlatende folie laten aanbrengen en nieuwe klei pannen aan laten brengen. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte.

Dakplaten met asbest verwijderen en vervangen door geïsoleerde dakpanelen

Wij willen graag een offerte voor het verwijderen van Eternit platen op onze aanbouw en deze laten vervangen door geïsoleerde dakpanelen en eventueel zonnepanelen. Ook willen wij graag informatie over eventuele subsidiemogelijkheden van de provincie/overheid/gemeente Maastricht. Het gaat om ongeveer 75 vierkante meter. Er is nog geen asbestsaneringsrapport aanwezig.

Dakgoten reinigen

Graag zou ik een offerte ontvangen wat betreft het reinigen van de dakgoot zowel voor als achter. De voorkant zal geen probleem zijn wat betreft bereibaarheid maar aan de achterkant is er een uitbouw waardoor de goot niet bereikbaar is vanaf de grond maar eventueel vanuit venster op dak

Zinken dakgoot vervangen

Slopen en afvoeren van 7,5, zinken dakgoot. Slopen en afvoeren van gootbeugels. Het leveren en aanbrengen van 16 stuks gegalvaniseerde gootbeugels. Het leveren en aanbrengen van 1 stuks zijkant buurman. Het leveren en aanbrengen van 7,5m zinken dakgoot (nieuw goede kwaliteit) zink no 14, incl. 2 zijkanten en 1 afvoerpijpje 80 mm. Klein materialen en dergelijke, incl. rolsteiger. PS de telefoon wordt enkel opgenomen indien nummerweergave aanstaat.