Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Maastricht of directe omgeving.

1241 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, dak isoleren en vervangen en dakkapel plaatsen, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, aanpassing + vernieuwen van het dak, boerderij dak isoleren, golfplaten dak op de schuur vernieuwen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dak vervangen, schuurdak vervangen, dakrenovatie pannendak, schuurdak vervangen, dakkoepel inspecteren en repareren, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Maastricht:

Daklekkage opsporen en repararen

Ik heb lekkage aan mijn dak en dit zou ik graag willen verhelpen. Ik weet niet precies wat er aan de hand is maar het lek moet opgespoord worden en gerepareerd worden. Het gaat om een schuin pannendak en de goot begint op ongeveer 5-6 meter.

Repareren of vervangen van lichtkoepel

Ons huis heeft 3 dakkoepels op een plat dak. In 1 koepel zit een barst. Graag willen we deze of laten repareren of vervangen (eventueel de andere 2 wanneer er sprake is van stijlbreuk). We wonen in Maastricht en ontvangen graag offertes hiervoor.

Leien asbest verwijderen

Het bestaande dak bestaand uit 2 delen . Beide makkelijk bereikbaar. De leien (asbest)dienen te worden verwijderd totaal 54 m2. Het onderdak, tengels en latten zijn nog in goede staat. Nieuwe te plaatsen leien Eternitte Beronda27/40 Graag gespecificeerde offerte

Dakpannen met kapellen vervangen

Wij zouden graag een offerte willen van het vervangen van onze dakkapellen en het dak zodat ook geïsoleerd is. Het gaat om twee dakkapellen. De afmetingen heb ik niet maar ik kan foto's doorsturen.

Dakgoot laten reinigen

Het betreft de zinken dakgoot (6 meter lang tweede etage) aan de voorzijde van het huis die gereinigd dient te worden!

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Ik wil graag op de nokpannen, de kantpannen en op de schoorsteen (schuin pannendak) duivenpinnen te laten plaatsen. Ik schat de totale lengte op zo'n 18 tot 20 meter. het betreft een 2-onder-1 kap woning.

Asbesthoudende leien verwijderen en kunststofleien plaatsen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een huis met een plat en schuin dak gedeelte. Dit is totaal ongeveer 40 m2 inclusief 4 dakramen van totaal 8 m2. Dus ongeveer 32 m2 kunststof leien. De bestaande asbesthoudende leien moeten worden afgevoerd. Deze wil ik dan vervangen met kunststof dakleien. Het puin moet door de vakman worden afgevoerd.

Dakgoten van twee panden reinigen

Wij willen een offerte aanvragen voor het reinigen van de dakgoot van ruim 11 meter lang. Ik doe dit met mijn buren dus zou de offerte graag opgesplitst willen hebben.

Schuin dak bedekken van tuinhuis

Oude dakbedekking verwijderen (zit al los) en nieuwe dakbedekking plaatsen. Mij is niet bekend onder welke weersomstandigheden dit het beste gedaan kan worden. Graag ontvang ik offertes per mail.

Dakgoten met mos laten reinigen

Er zit mos in onze dakgoten en dat willen wij graag laten verwijderen. De lengte van de dakgoten bedraagt ongeveer 20 meter.

Volledig dak vervangen

Graag zou ik een indicatie hebben wat een hellend dak (70 m2) vervangen van de pannen en plaatsen van isolatie op bestaande balken. Inclusief het vervangen van 1 dakkapel van 4 meter breed aan de achterzijde. En 1x dakkapel verwijderen voorzijden en deze te vervangen voor 2 keer een dakkapel van 1,5 of 1,75 meter. Graag zou ik hiervan een indicatie ontvangen. De woning heb ik nog niet aangeschaft maar dat ben ik wel van plan.

Vervangen van dakpannen en panlatten

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de vervanging van de dakpannen en panlatten op mijn twee-onder-een-kapwoning. Het gaat om ongeveer 80 m². Er is geen haast met de klus, ik wil deze in onderling overleg inplannen.

Dak van bungalow vernieuwen

Van een bungalow het dak vernieuwen. Nokhoogte dak is circa 3,50 meter. Het is een licht hellend dak met nu een PVC bedekking. Ik weet niet hoe oud de bedekking is. Er hoeft niet per se weer PVC op. Graag verneem ik van u of er een andere (kunststof) bedekking op aangebracht kan worden. De onderliggende isolatie blijft gehandhaafd. In totaal is het 144 m2. De houten daklijsten, indien nodig, vernieuwen. De woning is 500 meter over de grens.

Dak maken met lichtkoepel

Vervangen van dak met lichtkoepel. Garage afmeting 21 m2, zal moeten als werk ruimte werken dus zal er genoeg dag licht binnen moeten vallen. Wat zijn de kosten materialen zetten en tijd van verbouwing?

Zinken dakgoten laten vervangen

Ik wil de zinken dakgoot aan de voor- en achterkant van mijn woning laten vernieuwen. Het gaat om 2 x 6 meter lengte. Ik heb momenteel lekkage en wil de klus daarom graag op korte termijn laten verzorgen. Ik ontvang vooraf graag uw offerte.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een plat dak, bitumen.

Leien dak renoveren of vervangen

Het gaat om een woning langs de grens Belgie, Nederland, 5 km van Maastricht. Wij maken graag een afspraak zodat de vakman ons dak kan beoordelen. Het gaat om een leiendak van 40 jaar oud waar bij de leien nog prima in orde zijn maar waar wij wel lekkages hebben. Ook het loodwerk dient te worden bekeken. De oppervlakte van het zadeldak is 180 m2 en het gaat om een bungalowwoning, tevens hoekwoning.

Lekkage plat dak uitbouw

Reparatie lekkage plat dak uitbouw

Dakgoot en dakpannen laten reinigen

Mijn dakgoot reinigen en tevens de dakpannen vrij maken van aanslag van mos. Het betreft een rijtjes huis en is ongeveer 6 x 8 meter lang. Graag een prijs opgave is wenselijk.

Folie met isolatie op het dak leggen

Folie met dakisolatie aanbrengen in plaats van de bitumen dakbedekking. Of aparte folie en isolatie aanbrengen. Twee rechthoekige daken, samen 120 m2. Er is een schoorsteen en er zijn drie hemelwaterafvoeren op het dak. De daktrim moet bekeken worden. Op de eerste en tweede verdieping van de woning.

Vervangen van dakpannen

Ca. 210 m2 verwijderen en vervangen. Het zijn 2 spitstoelopende vierhoekige daken. Vermoedelijk stellage bouwen

Schuin dak met bitumen platen bedekken

Ik wil graag een schuin dak laten bedekken met bitumen platen. Het gaat om 6 platen en 3 nokplaten. Wat zijn de kosten voor montage?

Plat dak vernieuwen

Ik ben partner van Casius en werkzaam in de renovatie. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingen met elektriciens, loodgieters, tegelzetters en stukadoors. Nu heb ik een offerte aanvraag liggen voor de renovatie van 2 slaapkamers waarbij ook het platte dak gerenoveerd dient te worden. Het gaat om het verwijderen van het bestaande plat dak met het vernieuwen van het platte dak compleet met Trespa. Het dak is ongeveer 40 m2.

EPDM op de stacaravan aanbrengen

Dak stacaravan vernieuwen 11 x 3 meter met epdm

Dak van een tuinschuurtje repareren

Wij hebben een lekkage bij het afvoerputje op het platte dak van een tuinschuurtje. Het schuurtje is 3 bij 2 meter groot en er ligt nu bitumen op.