Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Kerkrade of directe omgeving.

363 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, het dak van een appartementencomplex vervangen, dakpannen vervangen door riet, verschillende renovatie klussen, dakpannen vervangen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, groen dak realiseren flatgebouw 800m2, dak van boerderij compleet vervangen, behalve de dragende delen, een boerderij dak voorzien van zwarte geïsoleerde dakpanplaten, nieuw dak laten bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Kerkrade:

Volledig vervangen van golfplaten dak

De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: -Het verwijderen en afvoeren van de aanwezige constructie (3,5m X 6.5m). -Het plaatsen van een nieuwe constructie bestaande uit dakbeschot, platen, borders en hemelwaterafvoer. Voor zover ik kan inschatten bevat de constructie geen asbest. Indien u interesse heeft in deze klus zie ik graag uw reactie tegemoet.

Schoorschoorsteen verwijderen

Betreft een bestaande schoorsteen die verwijderd moet worden. Schoorsteen is ongeveer 90 bij 80 cm. Qua isolatie zit er nu dus een gat in de unidekplaten, ik ben nog aan het afwachten of deze unidekplaten nog leverbaar zijn. De bedoeling is dus dat de de schoorsteen echt weg gaat en het dakbeschot + isolatie aangeheeld wordt en vervolgens folie en pannen er op.

Lood vervangen van 2 schoorstenen

Vervangen lood 2 schoorstenen op pannendak.

Complete dakgoot vervanging

De goot is pas in 2008 vernieuwd maar is niet goed en ook het dak hout moet vervangen worden Achterkant is 5.80 m. Voorkant ca 7 m door hoekopstelling Wat zou het gaan kosten bij goed vakwerk afgewerkt met plastisol (heb me laten vertellen dat daar nooit meer iets aan komt)

Herstellen van polycarbonaat dak van de overkapping

Door het vuurwerk zit een gat in mijn overkapping. Afmetingen zijn ongeveer 2,80 bij 3,0 meter. Overkapping lijkt uit 3 polycarbonaat platen te bestaan, maar misschien is het ook 1 geheel. Zie bijgevoegde foto's. Graag de platen afvoeren.

Dakramen plaatsen in asbestdak

Ik wil graag 2 grote velux dakramen laten plaatsen van ongeveer 114 x 98 cm, en 1 bestaand dakraam verplaatsen. Er zitten asbestplaten in het dak, deze hoeven niet over het hele dak weggehaald worden, alleen voor de gaten voor de ramen. Ik heb een zolderverdieping met 2 kleine dakramen. Ik ga daar 2 slaapkamers maken en moet meer licht hebben. 1 dakraam kan blijven, de andere wil ik verplaatsen. In de slaapkamer komen 2 nieuwe dakramen. Er is een hoogte beperking. Er moet 1 bestaand gat verlengd worden want daar komt een groot velux dakraam in, en aan de andere kant moet een groot gat met dakraam gemaakt worden. Verder moet 1 klein gat van ongeveer 98 x 98 cm gemaakt worden. Graag wil ik Velux dakramen met zonwering en met een luchtstand. Wie kan iets voor mij hierin betekenen? En op welke termijn en wat zijn de kosten ongeveer voor montage van de dakramen bij asbest?

Advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen

Ik wil graag laten onderzoeken of de platen van mijn 16 garageboxen daadwerkelijk asbest bevatten. Zo ja dan moet dit verwijderd worden. Het gaat totaal om zo'n 240 m2.

Platen overkapping vervangen

Graag zouden wij de platen van onze overkapping willen vervangen. Het dak is 450 bij 300 cm, met aan een zijkant 320 cm. Het gaat om een overkapping van ongeveer 3 meter hoog.

Hoek dakpan terugplaatsen

Door de storm van afgelopen nacht is er een joekdakpan verschoven (derde hoek dakpan vanaf de nok), bij vorige storm was deze pan ook al verschoven geweest, graag pan terugplaatsen zodat deze niet meer los kan komen. Het is vrij lastig om bij de dakpan te komen. Mogelijk is een hoogwerker, stellage of zeer lange ladder gewenst.

Dakbedekking aanbrengen op nieuwe aanbouw

Dakbedekking van een nieuwe aanbouw van circa 40 m2.

Kleurencoating aanbrengen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Kleurencoating aanbrengen Om welke dakbedekking gaat het? Vezelcement golfplaten eternit (geplaatst NA 1997) Wat is de oppervlakte van uw dak? Minder dan 10 m² De golfplaten zijn wit uitgeslagen, willen deze weer zwart hebben.

Dak van oude boerderij renoveren

Het dak van de oude boerderij uit 1777 is aan renovatie toe. De totale oppervlakte van het zadeldak is ongeveer 240 m2. Gordingen en sporen zullen grotendeels vervangen moeten worden. Afhankelijk van de totaalkosten zal het een geïsoleerd dak worden of niet.

Regenpijp vervangen

Ik heb lekkage in de kelder en een gaatje in de regenpijp, vermoedelijk moet de gehele pijp vervangen worden. Dit wil ik gerepareerd hebben. De onderkant is kunststof en de bovenkant is van zink.

Dakpannen vervangen

De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er dampwerende folie moeten worden aangebracht, nieuwe panlatten en nieuwe betonnen pannen. Het dakdeel aan de voorzijde dient zeker gedaan te worden, dit is 25 m2. Het dakdeel aan de achterzijde moet gecontroleerd te worden en eventueel ook vervangen.

Schoorsteenlood vervangen of schoorsteen verwijderen

Wij willen graag in verband met een lekkage in de badkamer (deze bevindt zich onder het dak en de schoorsteen) de schoorsteen laten nakijken, lood vervangen, en wellicht schoorsteen laten verwijderen, omdat wij denken dat lekkage daar vandaan komt

Dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen

Ik wil een 81 m2 dak vernieuwen. Er moet unideck erop komen en het asbest eraf. Ook wil ik een dakkapel voor en achter van 7 strekkende meters.

Nieuw hellend dak maken

ToeIk ben op zoek naar dakbedekking voor een nog te bouwen tuinhuis. Denk daarbij aan dakpanplaten. De afmetingen van het dak wordt 6 bij 7 meter en ga het zelf monteren wel graag leveren in Kerkrade Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 42 m2 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten

Dakgootreparatie

Ik wil mijn zinken (U - vorm) dakgoot repareren. De voor en achterkant zijn samen 14 meter. Aan de achterkant staat een overkapping aan de gehele breedte van het huis waardoor een steiger nodig is. Ik weet niet precies waar alle lekkages zitten.

Dakpannen schoonmaken en impregneren

De dakpannen reinigen en impregneren. Het aantal m2 dient u te meten.

Lichtkoepels in plat dak plaatsen

Het plaatsen van 2 lichtkoepels in een plat dak met betonondergrond. Dak koepels 60 x 60 cm en drie dubbele wand.

Dakgoot repareren

Ik wil mijn dakgoot repareren. De voor en achterkant zijn samen 14 meter. Aan de achterkant staat een overkapping aan de gehele breedte van het huis waardoor een steiger nodig is.

Dakgoot repareren

Dakgootlekkage lokaliseren en repareren. Zowel voorkant en achterkant van het huis. Voorkant zou eventueel met een steiger/ladder gedaan moeten worden. Een vraag: kan ik het bedrag ook in termijnen betalen?

Dakgoten schoonmaken

Wij willen voor en achter de dakgoten schoongemaakt krijgen, De voorkant is gewoon goed bereikbaar, aan de achterzijde hebben wij een overkapping met een uitval van 3,5 meter. Ik weet niet of daar met een ladder op gestaan kan worden. Het gaat om een totaal aan dakgoten van ongeveer 11 meter. Het zijn zinken dakgoot met een houten ombouw. De woning heeft twee verdiepingen.

Lekkage dakgoot verhelpen

Ik heb een lekkage in de zinken dakgoot op de plaats van de lasnaad (1e verdieping). Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie.

Vervanging bitumen dak

Het gaat om het vervangen van een bitumen dak met kiezels erop van een lage berging op 2,50 meter hoogte. De afmeting van het dak is 8 vierkante meter met 1 afvoer. De underlayment platen onder de dakbedekking moeten ook vervangen worden.