Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuw tuinhuis voorzien van sedum bedekking:

Nieuw tuinhuis voorzien van sedum bedekking

Ik heb een nieuw tuinhuis laten bouwen het dakoppervlak is ongeveer 48 m2. Graag wil ik hier een sedem dakbedekking op plaatsen. Vooral voor t zicht van boven. Wat nu nog een vraag is wat is het gewicht per m2. ivm contructie. Verder heeft de beplanting totaal geen schaduw is dit een probleem? Graag uw advies
Onze klant uit Kelpen-Oler (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw tuinhuis voorzien van sedum bedekking uit heel Nederland:

Complete stenen tuinhuis bouwen

Wij zouden een stenen tuinhuis willen laten bouwen in de tuin. 9,5 x 5m met zadeldak. Binnen een ontvangsthal met douche toilet ruimte (3,5 x 5 m) en daarna studio ruimte van 6 x 5 m. Aansluiting op riool en voorzien wat water en elektra. Gebouw moet geschikt zijn als kangaroo woning voor bejaarde moeder en tot die tijd kunnen worden gebruikt als yoga studio. Optioneel veranda langs de lange zijde van het tuinhuis. Binnen afwerking exclusief. Fundering inclusief. Graag ontvangen we een vrijblijvende indicatieve offerte. Vergunningsvrij om te kunnen bouwen. Oppervlakte vrije ruimte perceel is op te vragen bij kadaster.

Dak tuinhuis renoveren

Tuinhuisje plattegrond ca. 4.60 m x 2.50 m, voorzien van rode dakpanplaten ca. 17.5 m2. De op de foto’s zichtbare goten worden verwijderd. Demonteren houten windveer, daklijsten blijven behouden, hierover valt het nieuwe zetwerk (windveren) van de dakpanplaten. De dakconstructie is volledig tact, geen houtrot. Offerte voor het leveren en aanbrengen van de dakpanplaten inclusief toebehoren zoals: -Ronde nok met 2 eindnokken -Windveren -Druiplijsten -Kilgoot -Vogelschroot Met de offerte ontvangen wij ook graag een indicatie over het tijdstip van uitvoering.

Fundering met vorstrand storten voor een houten tuinhuis

Ik wil een schuur bouwen van 3,6 meter breed en 3 meter diep in mijn tuin. Hiervoor wil ik graag een fundering gemaakt hebben. Belangrijk is dat de fundering zorgt voor een stevige ondergrond. Betreft dus het uitgraven, bekisten, storten betonnen vloer met vorst rand, vloer voorzien van wapening. Bereikbaar via weg langs de tuin.

Tuinhuis voorzien van 4 Aquaplan dakplaten

Aquaplan dakplaten aanbrengen op dak tuinhuis Hellend dak ongeveer 19 gr Br .265 x L 160 (2x) Nu ligt er asfaltpapier op maar dat is versleten. Ik wilde het eerst zelf doen maar gegeven mijn leeftijd (70+) lijkt mij dat bij nader inzien niet zo verstandig. Zoek dus een klusbedrijf om dat voor mij te doen. Dakplaten zijn dus al in huis.

Achtertuin herinrichten, voortuin schutting plaatsen

Achtertuin circa 12 meter diep en 5 meter breed. - rondom voorzien van nieuwe schutting, hout op beton (2 meter hoog) - toegangsdeur met slot in de schutting - verwijderen van 1 naaldboom en 1 conifeer, beide circa 5 meter hoog. - verwijderen van overige struiken en planten - afbreken tuinhuisje circa 6 m2 - tuin is voor de helft voorzien van tegels, deze doorleggen in de hele tuin - plaatsen nieuw tuinhuis/ schuurtje met extra overkapping. Schuurtje circa 3 bij 2,5. Overkapping 2,5 meter (totaal 5 m over gehele breedte van de tuin. Voortuin circa 4 meter diep en 5 meter breed. - schutting aan de zijkant 4 meter (2 meter hoog) -schutting/hekje aan de voorkant 3 meter(1 meter hoog) Al het oude materiaal ook graag afvoeren

Elektrische verwarming voor een tuinhuis

We wensen elektrische verwarming voor ons nieuw tuinhuis, voorzien van zonnepanelen (8 stuks aan 300 Wp). Buitenafmetingen : 5 x 8 meter Inhoud (nuttig) : 90 m3.

Het isoleren en voorzien van dakpannen van een tuinhuis

Ik zoek een dakdekker die het schuine/platte van een tuinhuis kan isoleren en voorzien van dakpannen. Het dak is ongeveer 55 m2 groot en heeft een hoogte van ongeveer 3 meter. Het gaat om het plaatsen van de isolatie en pannen over de bestaande laag bitumen. Het tuinhuis is goed bereikbaar.

Fundering voor tuinhuis garage

Ik wil een funderingsplaat laten storten voor een houtskeletbouw schuur, 5X8 meter, met 45 gr.zadeldak, nokhoogte=5m. Plaat gewenst 8X5X0,1 m op zandlaag. De schuur wordt voorzien van isolatie en een houten zoldervloer. De ondergrond is zand. Los mee geoffreerd svp bodemisolatie.

Tuinhuisje voorzien van nieuwe dakbedekking

Voor ons tuinhuis hebben we afgelopen zomer een dakbedekking laten uitvoeren via een klusjesman die vaker tuinhuisjes monteert. Het is een tuinhuis van 2,5 bij 3 meter. De kwaliteit van het materiaal en de montagewerkzaamheden is ons erg tegengevallen. Graag zouden we van u een prijsopgave willen ontvangen om te inventariseren wat vervanging van het materiaal en de montagekosten gaat kosten. Daarnaast zouden we graag toegelicht krijgen hoe jullie te werk gaan. Welke materialen, welke vorm van bevestiging etc. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM

Tuinhuis Gember plaatsen

Ik wil het tuinhuis Gember (liefst voorbehandeld met impregnatie) laten monteren en op de plaats van mijn oude tuinhuis laten plaatsen. Het oude tuinhuis (hetzelfde maat) moet verwijderd en afgevoerd worden. De bestaande tegels onder het tuinhuis moeten met nieuw zand voorzien en opnieuw geplaatst worden.