Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kelpen Oler te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Kelpen Oler heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Kelpen Oler u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Kelpen Oler of directe omgeving.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Kelpen Oler bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, het vervangen van dakpannen en controleren staat dak, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen van 2 woonhuizen en 3 garages, het realiseren van een dubbel leien dak, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Kelpen Oler staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Kelpen Oler:

Nieuw tuinhuis voorzien van sedum bedekking

Ik heb een nieuw tuinhuis laten bouwen het dakoppervlak is ongeveer 48 m2. Graag wil ik hier een sedem dakbedekking op plaatsen. Vooral voor t zicht van boven. Wat nu nog een vraag is wat is het gewicht per m2. ivm contructie. Verder heeft de beplanting totaal geen schaduw is dit een probleem? Graag uw advies

bijna vierkant plat dak met 3 ...

bijna vierkant plat dak met 3 lichtkoepel(tje)s, cv/ventilatiepijp en div. regenwaterafvoeren. Het dak word schoon opgeleverd op de afgesproken datum en uiteraard moeten de aluminium daktrimmen (bijna 40 meter) ook worden vervangen. in overleg evt. met isolatieplaten onder de bedekking. Het dak is nu met mastiek en kiezel, liever nu met butumeuze bedekking.