Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest sanering:

Asbest sanering

Het verwijderen van 150 m2 golfplaten van een vrijstaande schuur (zonder beschot). De golfplaat wil ik graag vervangen voor staalplaat met pur (minimaal 30 mm). De staalplaat mag ook damwand profiel zijn. De huidige 18 golfplaten hebben een lengte van 2.95 meter lang x 5,50 meter breed. De zonnepanelen die er nu op liggen moeten er af. Het gaat om 30 panelen van 250 Watt (zitten er nu 3 jaar op).
Onze klant uit Heythuysen (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest sanering uit heel Nederland:

Dakleien vervangen (asbest)

Wij willen ons dak met leien laten vernieuwen voor asbest vrije leien het gaat om ongeveer 40 m2 er moet een steiger bij van ongeveer 10 meter lang en 3 meter hoog schat ik.er zijn ook nog 2 buren geïnteresseerd en dan word het rond de 120 m2 vervanging en meer steigerwerk.er moet waarschijnlijk ook asbest sanering bij voor de leien.

Asbest sanering en plaatsing zonnepanelen

Wij willen graag het asbest van het dak (ongeveer 55 m2) en het dak geschikt maken voor het plaatsen van zonnepanelen. Of eventueel zonnepanelen integreren in de dakbedekking. Ik wil hier graag advies voor hebben.

Asbest sanering dak

Bedrijfsverzamelgebouw met drie kappen circa 25 graden dakhelling. 3x kap á 15 m2 vloeroppervlakte. 6 units, 5 adressen. Gaarne indicatie voor asbestsanering voor 3x kap en 2x kap. Huidige dakbedekking zijn asbest golfplaten, nieuwe dakbedekking in overleg. Het gaat om een indicatie in verband met financiering.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbest golfplaten verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 1700 m2 abc golfplaten van 2 staldaken, inclusief afvoeren van het materiaal. Inclusief asbestinventarisatie, een correcte factuur ivm subsidie en registratie in het LAVS. Het betreft een locatie in Utrecht, goed bereikbaar. De sanering kan aanvangen vanaf 2 februari en moet klaar zijn voor 22 februari.

Sanering dak met asbest

We hebben interesse in een huis waarbij een schuur staat met een asbest dak. 29 lang 9 breed en 2 meter tussen nok en goot. Wat kost het om dit laten verwijderen.?

Asbest golfplaten verwijderen van een schuurdak

Ik wil graag een offerte aanvragen voor asbestsanering. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van ongeveer 450 m² asbesthoudende golfplaten van een schuurdak. Ik heb de papieren voor de subsidieaanvraag en asbestinventarisatie al binnen. De sanering moet worden verzorgd door een gecertificeerd bedrijf en gemeld worden bij de L.A.V.S. Ik laat de klus bij voorkeur binnen 2 maanden uitvoeren, in onderling overleg.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe platen monteren

Asbest golfplaten van 2 schuurtjes verwijderen en nieuwe golfplaten monteren, ongeveer 200 m2. Graag een offerte voor het totale plaatje van zowel de sanering alsmede de plaatsing.

Asbest golfplaten vervangen op een schuur

Wij hebben een schuur van 225 m² waar vermoedelijk asbesthoudende golfplaten op liggen. De schuur is gebouwd in 1986. Ik wil het dak even laten beoordelen en ontvang graag uw offerte voor de sanering van het dak als het inderdaad om asbest gaat. Ik bezit nog geen inventarisatierapport. Ik wil een ook een offert ontvangen voor het leggen van nieuwe golfplaten.

Asbest dakplaten verwijderen en vervangen op een huizenblok

Ik wil graag een asbestsanering aanvragen voor de daken van een blok van 4 woningen met 2 garages uit bouwjaar 1980. Op de daken liggen eternit platen. Wij beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Er moet in totaal ongeveer 700 m² platen worden vervangen. We zoeken een totaal-oplossing. Daarmee bedoelen we niet alleen de sanering, maar ook direct het aanbrengen van nieuwe dakplaten. We willen de klus het liefst nog dit jaar laten verzorgen. Dit blok maakt onderdeel uit van 56 woningen hier in de wijk. We hebben getracht een collectief op te zetten voor de aanvraag, maar dat gaat moeizaam. Daarom laten we nu eerst ons eigen blok aanpakken. Mogelijk volgen anderen dan later. We maken graag een afspraak.

Partners

Partners van Casius