Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakisolatie verhogen:

Dakisolatie verhogen

Het betreft een dakoppervlak van ongeveer 365 m2. Momenteel is hier 5 cm isolatie en dakleer aanwezig en 5 cm kiezel. Graag wil ik de RC waarde verhogen naar 4.0. Kunt u mij de mogelijkheden aangeven?
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie verhogen uit heel Nederland:

Nokverhoging met dakisolatie en afwerking

Ik wil graag de ruimte op zolder vergroten en daarbij de energieverbruik van mijn huis verbeteren door: - het verhogen/doortrekken van de nok, incl. nette afwerking binnen, elektra etc. - het isoleren van het complete dak van het huis (inblazen isolatie buiten of optie beplating binnen) - optie: het gelijktijdig plaatsen van zonnepanelen (dak ca. 6 x 4 meter, 1 schoorsteen, huidig jaarverbruik el. 2500 kWh op het zuiden. Vergunning is waarschijnlijk nodig.

Dubbelwandige lichtkoepels vervangen

Op het platte dak hebben wij 3 dubbelwandige melkglazen lichtkoepels van 40 jaar oud. We willen deze koepels laten vervangen door dubbelwandig heldere lichtkoepels. De maat van de plafonddoorgang is 72 x72 cm. Eventueel willen wij de dakopstand laten verhogen met 60 mm in verband met extra dakisolatie.

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is ...

Ik wil mijn garage, die nu in gebruik is als speelkamer voor de kinderen, laten isoleren. Wij kiezen voor isolatie van buitenaf via dakisolatie. Het is een schuindak met dakpannen. Het gaat om: Het leveren en aanbrengen van isolatie Thermaroof 5 cm dik RC waarde 2.15 en een waterkerende, dampdoorlatende folie op onze ex garage. Het leveren en aanbrengen van panlatten en tengels. Het verhogen van de ruiter onder de nokvorsten. het opnieuw aanbrengen van de bestaande dakpannen en sluitend maken van de dakpannen op het boeideel.

Bewoonbaar maken van de bestaande ...

Bewoonbaar maken van de bestaande zolder. Dakkapel achter: breedte 400cm. Dakkapel voor: breedte 250 cm. Beloopbaar maken: Circa 12 steunbalken met houten vloer (vloerplaten) (Daarbij de bestaande steunbalken ca. 5 cm verhogen). Vaste trap plaatsen (vurenhout, open trap) Schoorsteen aanpassen tbv plaatsen trap. CV-ketel verplaatsen. Elektra. Afwerking, stucwerk, dakisolatie.