Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Heerlen of directe omgeving.

860 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Heerlen:

Omgekeerde dakisolatie aanbrengen op plat dak

We willen een omgekeerd platdak isolatie op 2 platte daken. Ongeveer 125 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman

Het reinigen van een natuur-leien dak

Ik zoek een dakdekker die het schuine natuurleien dak en dakgoten van ons bedrijfspand kan reinigen. Het dat bevindt zich deels boven de eerste en tweede verdieping. Het dak heeft een oppervlakte van ongeveer 160 m2. Het dak moet gehydrofobeerd worden. Het dak is goed bereikbaar. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Platte daken isoleren en bedekken

Het betreft 2 platte daken: 1 x plat dak: afmeting : +/- 6 x 13 meter ( +/- 78m² ) 1 x plat dak: afm. : +/- 4 x 10 meter ( +/- 40 m² ) Er ligt nu bitumen + grind op het dak. We willen het dak laten isoleren + nieuwe dakbedekking laten aanbrengen. Het grind, mag van ons hergebruikt worden. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman Graag ook de situatie van de trespa boeiboorden aan de onderkant bekijken.

Dakisolatie verhogen

Het betreft een dakoppervlak van ongeveer 365 m2. Momenteel is hier 5 cm isolatie en dakleer aanwezig en 5 cm kiezel. Graag wil ik de RC waarde verhogen naar 4.0. Kunt u mij de mogelijkheden aangeven?

Bitumen dak vervangen

Het huidige dak van onze 2 onder 1 kap woning heeft een bitumen dak. Het huidige bitumen dak willen wij laten vervangen in verband met het plaatsen van zonnepanelen. Het dak moet worden geïsoleerd en pannen geplaatst. Er zijn geen dakramen of kapellen aanwezig. De oppervlakte is ongeveer 90 m2.

Plat dak vervangen

Ik wil graag het platte dak vervangen door PVC of EPDM. De oude bedekking is nu voorzien van kiezel, ik weet niet wat daarmee moet. Het dak is nu geïsoleerd en de woning is uit 1998. De afmeting is ongeveer 55 m2. Eventueel zou het met de buren kunnen maar deze zijn nog niet geïnformeerd.

Lichtkoepel vervangen op een plat dak

Wij willen onze bestaande lichtkoepel vervangen op een plat dak (bitumen) van de aanbouw. Er is lekkage geweest en de koepel zit los. We willen de isolatiewaarde hiermee ook verhogen. Afmeting is ongeveer 1 x 1 meter.

Daklekkage op een plat dak laten repareren

Ik wil de lekkage van mijn platdak laten repareren. Tevens staan er 2 zonnepanelen op het dak die er af moeten.

Dakgoten reinigen

Graag de dakgoten reinigen. Het betreft een vrijstaande woning waarvan beide kanten (25 meter) gereinigd moeten worden.

Dakpandragers vervangen

Wij willen graag ons dak deels vervangen aan de achterzijde van de woning. De breedte van het is 6 meter en ik schat de hoogte tot de nok ook op 6 meter. Hierin zit ook een dakkapel van 2,5 meter breed. Er moet plastic geplaatst worden onder het dak, daarnaast moeten er nieuwe dakpandragers geplaatst worden en de nieuwe dakpannen moeten van hoge kwaliteit zijn. Het dak moet gereed zijn om zonnepanelen op te plaatsen.

Dakleer aanbrengen op de schuur

Dakleer is van de schuur afgewaaid door stormschade. Deze graag er op branden of lijmen. Afmeting schuur is 3 x 3 m. Het dak steekt iets boven de schuur uit, dus 3 x 4 m.

Dakgoot vervangen

Ja ik heb een die dakgoot moet vervangen worden, daar heb ik een offerte voor nodig, maar boven hoog heb ik verhuurd, maar die zolderkamer en die 2 slaapkamers zijn op slot. De vriend van mijn man is in het buitenland. Kan die dakgoot van buitenuit vervangen worden dat je niet op de kamers hoeft te zijn? Daar kom ik niet op die kamers (heb ik geen sleutels van). De werkplek is goed bereikbaar.

Nieuw dak leggen

Ik wil graag een nieuw dak laten plaatsen op een bestaande woning. De bestande dak is doorgezakt. Dus ik wil graag weten hoeveel het gaat kosten. Het gaat om een woning uit 1941. bestaande dak is doorgezakt, schuin dak

Dakgoot schoonmaken

Dakgoten van de woning voor en achterkant reinigen.

Dakgoot reinigen en repareren

Onze dakgoot lekt. Wij zouden m graag willen laten reinigen en dan bekijken of hij niet meer lekt. Wat zijn de kosten ongeveer? En kan dit op redelijk korte termijn??

Plat dak vernieuwen en isoleren

Een plat dak volledig vernieuwen en dus ook de isolatie. 168 m2 in totaal. Tekeningen zijn beschikbaar. Alle materialen ook leveren.

Dakje opknappen

Het dak van ons tuinhuis met nok en bitumen golfplaten moet vervangen worden, bij voorkeur door OSB platen met dakleer. Afmetingen: 2 x ongeveer 3 x 2 meter.

Nieuw dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte van een heel nieuw dak inclusief onderlaag, latten en pannen. Aan de voor- en achterkant zitten twee kleine dakkapellen, deze zouden ook gedaan moeten worden met pannen. En de zijkanten met trespa afwerken. Plus minus 90 tot 100 m2. Graag uw offerte hiervoor.

Sparing van het dakraam dicht laten maken

Om binnenkort ons dak volledig te kunnen benutten voor zonnepanelen, willen we weten hoeveel het kost om een klein zolderraampje van ongeveer 50 x 50 centimeter dicht te laten maken zodat ook daar een paneel op kan. Aan de andere kant van het dak zou dan een dakraam van 1 x 1 meter groot geplaatst moeten worden. Graag een indicatie van de kosten zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze begroting.

Metalen boeideel vernieuwen

Het huidige boeideel op het bovenste deel van de woning is van metaal en vaak vuil op het deel waar ik moeilijk bij kan. De afmeting is ongeveer 500 cm X 20 cm. De woning is te zien op Streetview. Wat zijn de kosten van het vernieuwen van het boeideel in kunststof antraciet kleur?

Leien, isolatie, lood en dakgoot vervangen

Het betreft een dak van ongeveer 8 m2. Dit dient geïsoleerd te worden, leien en lood vervangen en de dakgoot van 8 meter lang dient ook te worden vervangen. De dakgoot is van zink.

Boeiboorden en gevelplaten bekleden met Plastisol

Ik wil de boeiboorden aan mijn geschakelde woning graag laten bekleden met Plastisol. De boeiboorden variëren qua lengte- en hoogtemaat. Ook de beplating onder de kozijnen moet bekleed worden. Ik maak graag een afspraak om alles hier in te komen meten. Daarna ontvang ik graag een prijsopgave.

Boeiboorden met Plastisol en nieuwe dakbedekking plaatsen

Wij wonen in een geschakelde woning uit bouwjaar 1968 met twee verdiepingen en een plat dak. Het dak op de 2e verdieping is 100 m² en beneden boven de keuken en berging ongeveer 40 m². Wij willen daarop de bitumen dakbedekking laten vervangen. Er ligt geen grindballast op. Er zijn 1 lichtkoepel, 2 dakdoorvoeren en 1 HWA. Ook moet er 36 meter daktrim worden vervangen. Verder wil ik de oude boeiboorden laten verwijderen en daar Plastisol boeiboorden laten plaatsen. De huidige boeiboorden zijn 36 meter lang en ongeveer 48 cm hoog. Het heeft mijn voorkeur dat al deze werkzaamheden indien mogelijk door 1 bedrijf worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een offerte.

Asbest golfplaten van garagedak verwijderen

Het verwijderen van 30 m2 golfplaten van een garagedak. Hoogte dak ongeveer 2.3 meter en is goed bereikbaar.

Regenpijp terug plaatsen

Doordat de auto tegen de regenpijp is aangereden is deze uit de dakgootopening geschoven. Ook de verbinding in de grond is verschoven.