Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hemelwaterafvoer buis vervangen:

Hemelwaterafvoer buis vervangen

Hemelwaterafvoer gevel voorkant huis kapot door vuurwerk. Buis vernieuwen lengte 3 meter. Halve meter in de grond, rest erboven.
Onze klant uit Grevenbicht (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hemelwaterafvoer buis vervangen uit heel Nederland:

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Hemelwaterafvoer buis vervangen

Ik wil een hemelwaterafvoer buis vervangen. Deze zit aan de voorkant van de gevel. Deze zit ongeveer 1/2 meter onder de grond en 2 meter boven de grond. Zit een gat door vuurwerkschade.

Verstopte hemelwaterafvoer ontstoppen

Opsporen waarom de afvoer verstopt is en de pijp (2.80 meter) daardoor lekt en oplossen/vervangen. Het materiaal is kunststof. Het gaat om de pijp die in de grond gaat. De buis ligt tegen de uitbouw aan.

Drainage aanleggen rondom een woning en tuin ophogen

Graag willen wij een kunststof drainage buis om ons huis laten leggen (6 x 15 meter) met een eventuele aansluiting op de hemelwaterafvoer. Het huis ligt in een veengrondgebied met een hoog waterpeil. Er blijft water staan in de tuin en dat loopt in de reeds geïsoleerde kruipruimte. Tevens moet de gehele tuin van ongeveer 500 m² worden opgehoogd. Door de kans op inklinken van de grond zal dit gedeeltelijk of helemaal, met een licht gewicht en duurzaam materiaal moeten gebeuren (Granulight, schelpen, of anders). De tuin is geheel betegeld, dit zal eerst moeten worden verwijderd. De tegels willen wij laten vervangen voor (boeren)grind, voorzien van een anti-wortel doek en grindrooster in verband met de oprit en het parkeren van auto's. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte voor de bovenstaande werkzaamheden met een indicatie voor de prijzen. Een bezoekje stellen wij op prijs.

Drainage in de achtertuin aanleggen

We willen in onze achtertuin graag drainage. In de achtertuin ligt kleigrond. 3 stenen van +/- 5 meter in lengte die aangesloten zijn op een buis in de breedte van ongeveer 9 meter. Daar moet een drainageput komen die dan weer wordt aangesloten op de hemelwaterafvoer +/- 4 meter. De tuin is 10 x 10 meter groot en de eerst 40 m2 is bestraat.

Hout-/betonschutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen van houten schermen, betonpalen en een betonnen onderstrook maximaal 20 cm boven het maaiveld. De op de erfgrens te plaatsen schutting dient om mijn achtertuin af te schermen van mijn buren. De rechte schermen uitvoeren in verduurzaamd hout, geen hardhout, extra dicht, 21 planken?, voor meer privacy. De schutting is 5,7 meter lang en in minimaal 1,8 meter tot 2,0 maximaal meter hoog. Op de erfgrens is een regenwater afvoerbuis van mijn woning aanwezig. De eerste paal van de schutting dient dus voor de hemelwaterafvoer geplaatst te worden. De buis wordt dus als het ware in de schutting opgenomen. Zie schets. Het adres is zeer gemakkelijk bereikbaar. De achtertuin ligt aan een rustige straat met parkeergelegenheid op 3 meter van de achtertuin. Graag als volgt aanbieden: • Prijs voor de levering van de materialen • Prijs voor het plaatsen van de schutting • Meerprijs 23 planks schermen, een dichtere uitvoering voor meer privacy • Meerprijs verwijderen van de bestaande schutting compleet, zonder afvoeren In de bijlage een schets van de gewenste schutting, een foto van de bestaande schutting en een voorbeeld van de gewenste schutting.

Lekkende hemelwaterafvoer repareren

Wij hebben een woning met een plat dak. Daar waar het water via de hemelwaterafvoer weg moet lopen is de aansluiting niet meer goed/los en loopt het water langs de buitenmuur naar beneden. De buis is nog intact. Graag een offerte voor deze klus.

Naad in de dakgoot repareren

Het gaat om de reparatie van een naad in de dakgoot aan de voorzijde, het betreft een naad die in de breedte van de dakgoot is gescheurd. Ik wil dit graag op deze plek laten repareren en niet in de gehele goot een nieuwe beschermingslaag. Daarnaast wil ik een extra hemelwaterafvoer aan de voorzijde van de woning laten plaatsen. Er moet een afvoer worden geplaatst met daar onder een pvc buis van 5 a 6 meter lang. De werkhoogte is tussen de 5 en 8 meter en het is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.