Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hemelwaterafvoer buis vervangen:

Hemelwaterafvoer buis vervangen

Hemelwaterafvoer gevel voorkant huis kapot door vuurwerk. Buis vernieuwen lengte 3 meter. Halve meter in de grond, rest erboven.
Onze klant uit Grevenbicht (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hemelwaterafvoer buis vervangen uit heel Nederland:

Drainage aanleggen rondom een woning en tuin ophogen

Graag willen wij een kunststof drainage buis om ons huis laten leggen (6 x 15 meter) met een eventuele aansluiting op de hemelwaterafvoer. Het huis ligt in een veengrondgebied met een hoog waterpeil. Er blijft water staan in de tuin en dat loopt in de reeds geïsoleerde kruipruimte. Tevens moet de gehele tuin van ongeveer 500 m² worden opgehoogd. Door de kans op inklinken van de grond zal dit gedeeltelijk of helemaal, met een licht gewicht en duurzaam materiaal moeten gebeuren (Granulight, schelpen, of anders). De tuin is geheel betegeld, dit zal eerst moeten worden verwijderd. De tegels willen wij laten vervangen voor (boeren)grind, voorzien van een anti-wortel doek en grindrooster in verband met de oprit en het parkeren van auto's. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte voor de bovenstaande werkzaamheden met een indicatie voor de prijzen. Een bezoekje stellen wij op prijs.

Drainage in de achtertuin aanleggen

We willen in onze achtertuin graag drainage. In de achtertuin ligt kleigrond. 3 stenen van +/- 5 meter in lengte die aangesloten zijn op een buis in de breedte van ongeveer 9 meter. Daar moet een drainageput komen die dan weer wordt aangesloten op de hemelwaterafvoer +/- 4 meter. De tuin is 10 x 10 meter groot en de eerst 40 m2 is bestraat.

Hout-/betonschutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen van houten schermen, betonpalen en een betonnen onderstrook maximaal 20 cm boven het maaiveld. De op de erfgrens te plaatsen schutting dient om mijn achtertuin af te schermen van mijn buren. De rechte schermen uitvoeren in verduurzaamd hout, geen hardhout, extra dicht, 21 planken?, voor meer privacy. De schutting is 5,7 meter lang en in minimaal 1,8 meter tot 2,0 maximaal meter hoog. Op de erfgrens is een regenwater afvoerbuis van mijn woning aanwezig. De eerste paal van de schutting dient dus voor de hemelwaterafvoer geplaatst te worden. De buis wordt dus als het ware in de schutting opgenomen. Zie schets. Het adres is zeer gemakkelijk bereikbaar. De achtertuin ligt aan een rustige straat met parkeergelegenheid op 3 meter van de achtertuin. Graag als volgt aanbieden: • Prijs voor de levering van de materialen • Prijs voor het plaatsen van de schutting • Meerprijs 23 planks schermen, een dichtere uitvoering voor meer privacy • Meerprijs verwijderen van de bestaande schutting compleet, zonder afvoeren In de bijlage een schets van de gewenste schutting, een foto van de bestaande schutting en een voorbeeld van de gewenste schutting.

Lekkende hemelwaterafvoer repareren

Wij hebben een woning met een plat dak. Daar waar het water via de hemelwaterafvoer weg moet lopen is de aansluiting niet meer goed/los en loopt het water langs de buitenmuur naar beneden. De buis is nog intact. Graag een offerte voor deze klus.

Naad in de dakgoot repareren

Het gaat om de reparatie van een naad in de dakgoot aan de voorzijde, het betreft een naad die in de breedte van de dakgoot is gescheurd. Ik wil dit graag op deze plek laten repareren en niet in de gehele goot een nieuwe beschermingslaag. Daarnaast wil ik een extra hemelwaterafvoer aan de voorzijde van de woning laten plaatsen. Er moet een afvoer worden geplaatst met daar onder een pvc buis van 5 a 6 meter lang. De werkhoogte is tussen de 5 en 8 meter en het is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.