Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor boeiboorden bekleden met aluminium:

Boeiboorden bekleden met aluminium

Hierbij de vraag voor het offreren van 140 meter aluminium boeiboord (géén plastisol), breedte 40 cm in de kleur Ral9010. Ik hoor graag van je.
Onze klant uit Eijsden (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeiboorden bekleden met aluminium uit heel Nederland:

Keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen

Wij willen graag in eerste instantie de boeiboorden en dakkapellen aan de voorkant van het huis laten bekleden met keralit. De geschatte lengte is 25 meter exclusief de zijkanten van de dakkapellen (2 stuks). Wanneer het bevalt willen wij de rest van het huis (deel zijkant en achterkant, ongeveer 40 meter) laten doen. Als jullie een goed alternatief hebben voor keralit hoor ik dat natuurlijk graag.

Nieuwe boeiboorden plaatsen

Circa 18 meter bestaande daktrim verwijderen en circa 15 meter bestaande houten boeiboorden verwijderen. Vervolgens deze 15 meter bekleden met gecoate staalplaat en opnieuw bevestigen van 18 meter gecoate stalen randkappen. Dit allemaal op begane grond.

Boeiboord en berging bekleden met hout

Welke oppervlakte moet bekleed worden? 50 m² Wil je de muren ook isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Berging en boeiboorden bekleden met hout. Goed toegankelijk.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Ik wil graag het bestaande houten boeiboord, waarbij enkele delen vervangen dienen te worden, laten bekleden met 'plastisol'. Het gaat om een lengte van ongeveer 38 m. Van een vrijstaande woning. Het boeiboord bevindt zich op de eerste verdieping.

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

We willen graag alle boeiboorden (minimaal 40 meter) laten bekleden met Plastisol. Tevens ook het dakkapel, entree voordeur, erker en garage overkapping hiermee bekleden maar dit graag in overleg met de vakman. Gaarne uw advies.

Boeiboorden bekleden met Plastisol

Graag een offerte voor het vervangen van bestaande boeiborden door Plastisol. Hoekwoning, 9.77 meter bij 5.15 meter. Onderkant boeiboord dient ook vervangen te worden.

Boeiboorden bekleden met plastisol

Ik wil de boeiboorden bekleden met plastisol. De dakgootbekisting dus in de kleur antraciet. De totale lengte is 28 meter en de hoogte van het huis is te zien in het PDF blad dat ik heb bijgelinkt. De onderkant waar 38 cm staat moet wel 35 cm zijn, dat was een fout. Ik wil een complete offerte met steigerbouw.

Boeiboorden met kunststof of staalplaat bekleden

Ik wil graag mijn boeiboord laten bekleden met kunststof of staalplaat. Wij hebben een vrijstaande moderne woning met een afwijkend dak. Dak ziet eruit als een skischans of halve halfpipe. Boeiboord loopt dus rond omhoog. Circa 40 meter lengte en 30 tot 40 cm hoog.

Boeiboorden met Plastisol laten bekleden

Ik wil graag mijn boeiboorden laten bekleden met plastisol. De totale lengte boeiboord is ongeveer 42 meter en is gemaakt van watervast verlijmde plaat. Deze is nu geverfd in een teak bruine kleur. Plastisol gaarne in deze kleur. Breedte van plastisol ca 25cm. Hoogte van boeiboorden is van 4,5 mtr tot de top v/h huis ca 9mtr.

Boeiboorden bekleden met Trespa

Ik wil het overstek van de zijgevel van het huis bekleden met Trespa kleur wit ral 9010. Er zit een uitbouw met puntdak onder de zijgevel, waardoor er een rolsteiger of een hoogwerker gebruikt moet worden.