Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Eijsden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Eijsden heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Eijsden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Eijsden of directe omgeving.

83 klanten uit Eijsden bevelen een bij Casius in Eijsden aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Eijsden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: plat dak renoveren, dakpannen vervangen, asbesthoudend golfplaten dak verwijderen en vervangen, dakrenovatie uitvoeren, prijsopvraag groendak, isoleren van een nieuwbouw dak van boerderijwoning, dak vervangen, dakpannen plaatsen en dak isoleren, dak vervangen, volledig dak vervangen, asbest dak woonhuis vervangen, zonnepanelen plaatsen en aansluiten, dakbedekking vernieuwen, plat dak repareren, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Eijsden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Eijsden:

Plat dak bedekken met rubber

Ik ben op zoek naar een vakman voor de levering en montage van rubberen/EPDM dakbedekking. Het gaat om twee platte daken, momenteel bedekt met rubber, waarvan er een momenteel lekt. Een dak is 42 m2 en het andere 30 m2. Ik zou graag willen dat de vakman alle materiaal regelt.

Boeiboorden bekleden met aluminium

Hierbij de vraag voor het offreren van 140 meter aluminium boeiboord (géén plastisol), breedte 40 cm in de kleur Ral9010. Ik hoor graag van je.

Dakgoten reinigen en zo nodig repareren

De zinken dakgoten reinigen, 2 stuks, à ongeveer 6 meter per stuk. Nakijken of er geen lekkages zijn. Als die er zijn dan moet dat gerepareerd worden. Ze hangen aan de bovenkant van de eerste verdieping.

Dakdoorvoer in plat betonnen dak maken

Ik wil graag een dakdoorvoer op mijn plat betonnen dak van de garage laten maken. Er dient een betonboring gerealiseerd te worden door 20 centimeter beton en een aircodoorvoer (rond - 50 mm.) gemaakt te worden. Deze dient dus waterdicht gemaakt te worden met bitumen dakbedekking. Inclusief waterdichtheid garantie van 10 jaar.

Pannendak vernieuwen en dakkapel plaatsen

Wij zitten in de afrondende fase van de aankoop van een heel oude woning, waar wij het hele dak willen laten vervangen, inclusief de spanten. Er moet een nieuw geïsoleerd dak worden geplaatst met een dakkapel. Ik nodig bedrijven graag ter plaatse uit om de situatie te beoordelen en alles in te meten.

PVC dakbedekking op een loods aanbrengen

Goede morgen, Graag prijsopgave voor het bedekken van een loods van 10 m1 x 20 m1 met een lichtstraat van 2m1 x 10 m1 met pvc dakbedekking

Boeiboord vervangen

Boeiboord met een maat van 380 cm x 35 cm vervangen boven de garagedeur. Het liefst met plastic bedekte aluminium panelen. Reden: schade van een klap van een grote huurbus. Foto's zijn beschikbaar.

Plat dak met lichtstraat plaatsen

Hierbij gaat het om een plat dak te plaatsen met een lichtstraat. De afmetingen: 5,65 breed en 2,57 diep.

Vernieuwing pannendak

Vernieuwen pannendak van een halfvrijstaand huis, offerte met en zonder isolatie. Woning uit 1953. Oppervlakte heb ik geen idee van. Vermoed ook nieuwe latten. Materialen als pannen etc. ook leveren.

Reparatie garagedak

Geschakelde garage. Herstel lekkage d.m.v. vervanging plaatwerk en dakbedekking. Standaardgarage van ongeveer 3 bij 8 meter. Bitumen dakbedekking.

Garage met EPDM bedekken

Een garage van 4 bij 9,5 meter bedekken met EPDM. Belangrijk is voor mij de kwaliteit, dikte en afwerking van het EPDM.

Nieuw plat dak

Renoveren van een bestaand plat dak tussen twee gebouwen in. Het gaat om ongeveer 50m2 plat dak. Er moeten nieuwe balken komen en een nieuwe dakbekking. Materiaal in overleg.

Plat dak is door vorige eigenaar zelf ...

Plat dak is door vorige eigenaar zelf gelegd en had hier totaal geen ervaring in. Ons dak moet volledig hersteld worden. Het dak lekt momenteel, dus volledig nieuw plat dak + isolatie etc... = ONGEVEER 50 VIERKANTE METER. Wij wonen net over de grens in Belgie in Riemst, hopelijk is dat voor bedrijf geen probleem.