Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen:

Asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 360m² Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande asbest golfplaten verwijderen, nieuwe geisoleerde golfplaten aanbrengen. Zadeldak, dakvlak 2x 6,2x29m
Onze klant uit Egchel (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen uit heel Nederland:

Asbest platen verwijderen

In de schuur op de balken onder de verdiepingsvloer (bij elkaar zo'n 135 m2) asbesthoudende golfplaten van 3 x 12 meter (geschroefd) verwijderen en afvoeren. Locatie is goed bereikbaar.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

We hebben een schuur met 480 vierkante meter asbesthoudende golfplaten. Je kunt er aan 4 kanten goed bij om ze te verwijderen. Er moeten ook weer platen op gelegd worden. Deze schaf ik waarschijnlijk zelf aan.

Asbest verwijdering kippenschuur en daken van loodsen

We hebben een woning op het oog, met daarachter een grote loods van 7. 92 bij 31. 32 (schuin dak) en een tweede loods van(schuin dak). Hierop liggen naar alle waarschijnlijkheid asbesthoudende golfplaten en de binnenkant van de schuine daken is naar alle waarschijnlijkheid ook bekleed met asbesthoudende materialen. Daarnaast staat er nog een oude kippenstal geheel aan de buitenkant bekleed met asbesthoudende golfplaten (zowel zijkant als bovenkant). Afmeting ongeveer 20/5 Concrete vraag ter indicatie: Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren? Wat zou het kosten om de daken van de 2 loodsen te laten saneren en te vervangen met nieuwe platen? Wat zou het kosten om de kippenstal in zijn geheel te saneren? Ik heb eventueel wat foto's beschikbaar die ik u kan bezorgen. U kunt ook google maps bekijken van de beekstraat 25 te Limbricht. Daar ziet u van bovenaf de loodsen liggen op de satellietbeelden. We willen voordat we verder gaan met onderhandelen een indicatie hebben van prijzen. Alvast bedankt voor de moeite,

Asbesthoudende golfplaten van de schuur verwijderen

Het betreft het verwijderen en afvoeren van Verwijderen en afvoeren van asbest golfplaten bij een schuur. De oppervlakte is 170 m2. De schuur heeft een nokhoogte van ongeveer 5 meter en de goothoogte ongeveer 2.50 meter De schuur is goed bereikbaar en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig. Separaat ontvang ik graag een offerte voor het leveren en plaatsen van cement vezel platen.

Golfplaten op de schuur vervangen

Vervangen asbesthoudende golfplaten door vezelcement golfplaten. Afmetingen schuur/garage: 836 x 434 cm. Op het dak liggen 16 golfplaten van 244 x 105 cm, waarvan twee lichtdoorlatend, plus nok. Dit vervangen door 12 vezelcement golfplaten en 4 lichtdoorlatende golfplaten, plus nok, plus schuimprofielen. Op het dak liggen nu zonnepanelen. Die zal ik zelf verwijderen en weer terug plaatsen.

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen van bedrijfspanden

Wij willen een asbestsanering laten verzorgen van 2 daken met asbesthoudende golfplaten. Het gaat om 2 stenen gebouwen met elk een flauw puntdak. De 1e ruimte heeft prioriteit en is een voormalige stal en nu in gebruik als werkplaats en kantoorruimte. De 2e ruimte is in gebruik voor opslag. De daken zijn grof geschat 100 en 80 m². Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. We laten ons graag eerst voorlichten over de hele procedure en alle kosten. We willen na de sanering ook nieuwe daken laten aanbrengen. We zoeken een bedrijf dat zowel de sanering kan verzorgen als de nieuwe daken kan plaatsen of laten ons adviseren over een goede partij voor dat laatste.

Asbesthoudende golfplaten verwijderen

Het verwijderen van 800 m2 asbesthoudende golfplaten van een landbouwschuur.

Schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1912 en krijgen daarvan op 1 februari de sleutel. Bij de woning staat een houten schuur van 54 m² op een betonnen fundering. Wij willen die schuur laten verwijderen en afvoeren. Ook het dak van 60 m² asbesthoudende golfplaten moet worden verwijderd en afgevoerd. Het dak is licht schuin, heeft een kleine overstek en heeft een maximale hoogte van 220 cm. De huidige eigenares heeft in het verleden al een asbestinventarisatierapport laten opmaken, maar ik weet niet of dat nog geldig is. Wij willen op de betonnen fundering een nieuwe schuur gaan bouwen. Daarin gaan wij dan wonen wanneer we de woning geheel gaan verbouwen. We zoeken nu een sloopbedrijf dat de totale klus kan verzorgen, eventueel met een partner voor de asbestsanering. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius