Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakbedekking vernieuwen:

Dakbedekking vernieuwen

Wij hebben een huis gekocht en hebben het advies gekregen om nieuwe pannen te leggen. Graag willen we horen wat hiervan de prijs zou zijn en wat er allemaal bij komt kijken.
Onze klant uit Buchten (Limburg) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakbedekking vernieuwen uit heel Nederland:

Dak isoleren en dakbedekking vernieuwen

Er komt een nieuw dak op mijn 2 garages, ca. 70m2 bij elkaar. Het dak gaat dienen als dakterras dus moet goed beloopbaar zijn. De dakconstructie zal bestaan uit een houten balklaag (op afschot) Wat is de beste methode om te isoleren (warm of omgekeerd dak? ) En wat zouden de kosten hier van zijn?

Economisch afgeschreven dakbedekkingen vernieuwen

Vernieuwen van de economisch afgeschreven dakbedekking op 4 plekken: 1. 10 vierkante meter dakbedekking uitbouw 2e etage. 2. 8 vierkante meter dakbedekking uitbouw 1e etage. 3. 11 vierkante meter dakbedekking plat dak keuken en het plaatsen van een daklichtkoepel. 4. 20 vierkante meter dakbedekking dakterras boven woonkamer en een slecht afschot herstellen.

Dakbedekking vernieuwen met bitumen

Op mijn bijkeuken en op de 1e verdieping van mijn woning wil ik in totaal 50 m² bitumen dakbedekking laten vervangen. Er ligt geen grindballast op. De bijkeuken heeft 1 afvoer, het andere dak 2, en deze dienen ook te worden vervangen. Bovendien wil ik de nokpannen laten renoveren. Er is momenteel lekkage bij de aansluiting van die nokpannen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bekijken en ontvang daarna graag uw offerte.

Dakbedekking vernieuwen

Nieuwe dakbedekking op een plat dak, 22m.

Dakbedekking op een plat dak vernieuwen

Het bituum op mijn platte dak ligt er ruim 25 jaar op. Er is nog geen lekkage aanwezig, maar ik wil het dak graag laten beoordelen en advies ontvangen. De oppervlakte is 80 m2.

Vernieuwen bitumen in dakgoot

Onlangs had ik lekkage via mijn dakgoot en dit is verholpen met wat kit. De dakgoot zit op 8 meter hoogte en is 10,5 meter lang en 70 cm breed. In de goot is bitumineuze dakbedekking geplakt. Ik wil de ondergrond laten schoonmaken. Er liggen wat zand en losse bolletjes mos in. Daarna wil ik een nieuwe laag bitumen laten aanbrengen, bijvoorbeeld APP470K24. Ook moeten er 2 nieuwe afvoeren van rond 80 mm worden geplaatst en aangesloten in bestaande regenpijpen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Plat dak vernieuwen met EPDM

Wij willen graag een indicatieve prijsindicatie voor een vernieuwing van het huidige oude bitumen dak door middel van EPDM. Van 25 m2, inclusief een isolatielaag. Tevens moeten nieuwe nokvorsten, berekend op 60, worden aangebracht aangezien het platte dak grenst aan een schuin pannendak voor en achter. Tevens aanbrengen van een zinken daklijst. Graag zien wij ook graag uw certificatie vermeld. Wat garantie betreft is ons verteld dat die louter de dakbedekking betreft maar niet de constructie!? Waarschijnlijk is en inspectie ter plaatste noodzakelijk voordat er sprake kan zijn van een definitieve offerte. Ik afwachting van uw reactie

Dakbedekking renoveren of vernieuwen op een bedrijfspand

Wij zitten al 15 jaar in een bedrijfspand met op de 1e verdieping een groot dak van 400 tot 500 m² met bitumen dakbedekking zonder grindballast. Er komen nu hier en daar scheuren in die dakbedekking en ik wil graag door een vakman laten bekijken wat voor onderhoud er nodig is. Ik overweeg om eventueel op het hele dak nieuwe dakbedekking te laten aanbrengen. Ik wil graag op korte termijn een afspraak maken. Na inspectie ontvang ik graag uw plan van aanpak en een gedetailleerde offerte. Ook wil ik weten welke soorten materialen het meest geschikt zijn als nieuwe dakbedekking.

Lekkend plat schuurdak herstellen

De hele dakbedekking vernieuwen inclusief nieuwe daklijsten en water afvoer. Naar schuurtje ongeveer 2 x 3 meter

Dakgoot repareren en dakbedekking vernieuwen

Het gaat om circa 35 m2 dakbedekking vernieuwen. Na hevige regen stroomt regen uit mijn dakgoot. Zoeken naar een oplossing namelijk repareren of vervangen.

Partners

Partners van Casius