Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Brunssum of directe omgeving.

274 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: realiseren 350 m2 dak op nieuw te bouwen huis, alle dakpannen van een vrijstaande woning vervangen, een puntdak realiseren voor woning, zinken dak van 369 m2 realiseren op een nieuwbouw woning, nieuwbouw woning met sedumdak of leidakbedekking, het vervangen van dakpannen door dakpanplaten, het totaal renoveren van een dak, dak vervangen en isoleren, betonpannen vervangen door keramische pannen, herstelwerkzaamheden dak van woning uit 1910, extensief of vegetatiedak, complete dakvernieuwing, sedumdaken realiseren, dakpannen vervangen door een rieten dak, vernieuwen platte daken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Brunssum:

Dakpannen vervangen van hellend dak en isoleren

Ik wil op een hellend dak van ongeveer 72 m2 nieuwe pannen en unilin aanbrengen. Daarbij wil ik mij laten informeren over subsidiemogelijkheden om het te isoleren. Ook moet de zinken dakgoot van ongeveer 18 meter worden vervangen.

Dak isoleren

Het betreft een bungalow met een dakoppervlak van ongeveer 120 vierkante meter. Het is nu van binnen met glaswol geïsoleerd, wat zeer slecht uitgevoerd is. Wij wensen een goed geïsoleerd dak dat ook geschikt is voor zonnepanelen. Het dak is licht hellend van 2.50 meter naar 2.85 meter. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, groendak. Ik laat mij adviseren door de vakman.

Solatube daglichtbuis plaatsen

Graag willen we advies en een offerte voor het plaatsen van een solatube systeem. Het is een plat dak en we vermoeden dat het systeem DS 290 geschikt is.

Dakbedekking op de luifel vervangen

Het dakleer heeft losgelaten en er lekt regenwater waardoor de houtbekleding nat wordt. Een paar vierkante meter dus slechts.

Betonnen dakgoot renoveren

Dakgoten renoveren. Binnenkant met rubbermate en buitenkant oude verf laag verwijderen en nieuwe aanbrengen. Lengte goten is 5020 mm per kant. Zowel voor als achterkant van de woning.

Dakpannen vervangen

Op een tussenwoning dakpannen vervangen en isolatieplaten aanbrengen. Vloerafmeting zolder

Pannendak vernieuwen

Het betreft een huis van 1900. Er zit houtworm in de balken. Er is vocht geconstateerd. En enkele pannen liggen niet goed. We willen een volledig nieuw dak inclusief nieuwe balken. We willen enkele dakramen en het dak laten isoleren. De woonoppervlakte is ongeveer 235 m2.

Daklekkage repareren met vloeibare dakbedekking

Daklekkage repareren door een plat dak volledig met vloeibare dakbedekking te bedekken. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Renovatie van een plat dak

Nieuwe laag dakleer branden op een plat dak aan achterkant woning, in totaal circa 20m2. Er ligt nu ook bitumen op. Nieuwe loodlaag aanbrengen, strook tegen muur onder de ramen, circa 6 meter. Tot slot aanbrengen 4 regenkappen op de schoorsteen. Graag ontvang ik een offerte.

Oude dakbedekking vernieuwen

Betreft het vervangen van de bitumen dakbedekking, dit is een plat dak, verkeert in goede staat en het moet vervangen worden in verband met het plaatsen van zonnepanelen. De nieuwe dak bedekking moet van de beste kwaliteit bitumen zijn. De woning is in 2001 opgeleverd en het dak is ongeveer 4,90 meter bij 6,25 meter groot, afgerond ongeveer 31 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Lekkage aan lichtkoepel op plat dak repareren

Ik wil graag mijn lekkage aan de lichtkoepel laten repareren. De koepel is 1 bij 1.30 meter groot en is gemonteerd in het platte dak van de bijkeuken. De lekkage lijkt op 1 plek te zitten.

Dakgoot schoonmaken en repareren

Ik wil de voorkant en achterkant laten schoonmaken en repareren waar nodig. De achterkant is bereikbaar via het platte dak van de aanbouw. Het water druppelt nu vanaf de dakgoot op het platte dak, ook nog als het niet meer regent.

Tuile du Nord dakpannen aanbrengen

Dak vernieuwen met Tuille du Nord rood. Circa 117 m2. De panlatten moeten ook vernieuwd worden. Er zit ook iets van kippengaas met een dunne laag bitumen onder de pannen. Dat moet ook verwijderd worden. Daarna folie, panlatten en pannen aanbrengen. Het dak start op de eerste verdieping. Op de zolderverdieping moet de binnenzijde afgetimmerd worden met OSB platen. Het is een zadeldak met een dakkapel.

Zink op de boeiboord aanbrengen

Ik wil zink laten aanbrengen op de boeiboorden van mijn woning uit 1923. Graag ontving ik vrijblijvend informatie.

Dakgoten laten vervangen

Ik wil graag mijn dakgoot laten vervangen. Het gaat om twee delen van 6 meter. We hebben nu een zinken goot. Graag het nieuwe materiaal in overleg. De goten zitten boven de eerste verdieping.

Vernieuwen van dakpannen

Huidige toestand: normaal schuin dak met 80 m2 betonpannen van plusminus 35 jaar oud. Voornemens om oude pannen te vervangen tegen nieuwe gladde S- betonpannen of keramische (klei) pannen. Slechte of rotte houtdelen daar waar nodig vervangen en rond de schoorsteen het lood vervangen. Schoorsteen zit in de zijgevel aan de gootzijde en zit voor de helft in het dak en de andere helft steekt uit naast de gevel. Indien u meer info wenst gelieve contact op te nemen.

Dakpannen vernieuwen en het dak isoleren

Het huis is ongeveer 18 meter breed en 4 meter de nok hoogte . Nou wil ik graag weten wat het gaat kosten om de dakpannen te vernieuwen en het dak te isoleren.

Asbest dak verwijderen

Vanuit de gemeente hebben wij een brief ontvangen dat er asbest in het dak verwerkt is. Het zijn vierkanten blokken met 4 huizen. Aan de achterzijde is het dak ongeveer 8 meter breed en 3 meter hoog. Het lijken dakpannen die op het dak verwerkt zijn. Graag maak ik een afspraak met een vakman om het dak te laten inspecteren en een offerte te ontvangen. Er is een foto beschikbaar.

Nieuw kunststof dak aanbrengen

Het gaat om een nieuw kunststof dak aanbrengen. Het gaat om 160 m2, plat dak. Er ligt al een kunststof dak (alkorplan) op. Er zitten 9 lichtkoepels in en 2 dakdoorvoeren en er staat 1 schoorsteen op. Er zijn 4 hemelwaterafvoeren.

Reiniging van de dakgoot

Het betreft een dakgootreiniging van ongeveer 50 meter rondom.

Dak op de stal repareren

Dak van de stal lekt, vorig jaar dakgoot vervangen nu lekt t ergens anders.

Boeiboorden vervangen

Ons hoek huis is aan de zijkant 7 meter breed en 11 meter hoog. De boeiboorden in de twee schuine daken (nok) wil ik graag laten vervangen. Deze zijn nu van hout en ik wil hier graag trespa platen voor in de plaats hebben. Ik vermoed dat deze boeiboorden in totaal ongeveer 10 meter lang zijn. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Zinken dakgoot in houten bak vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn zinken dakgoot. Het gaat in totaal om 14 meter, 7 meter voor het huis en 7 meter achter het huis. Deze zinken dakgoot ligt in een houten bak, welke nog in een goede staat verkeerd. De dakgoot zit op ongeveer 5 a 6 meter hoogte.

Zinken dakgoten vervangen

Voor- en achterzijde van 4 aaneengesloten woningen de dakgoten vervangen. Voorzijde tuinen schuin hellend, achterzijde vlak. Totale lengte ongeveer 28 meter per zijde.

Zinken dakgoten vernieuwen

Voor- en achterkant woning nieuwe zinken dakgoot van ca. 6.5 m. lengte per stuk incl. klein stukje regenpijp. Voorkant ca. 4 m. hoogte. Achterkant ook 4 m. Echter alleen te bereiken via terrasoverkapping. Breedte ca 20 cm., diepte 10 cm.