Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

702 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, daken van meerdere huizen renoveren, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakpanplaten en dakpannen vervangen, hellend dak renoveren zonder isolatie, hellend dak renoveren eventueel met dakkapellen, rieten dak herstellen, schuin dak vervangen, pannendak laten renoveren, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

woensdag 21 februari 2018

Dak reinigen

Wat is de oppervlakte van uw dak? Tussen de 50 m² en 100 m². Welk type dak wilt u laten reinigen? Hellend dak (dakpannen of leien). Welke werken moeten worden uitgevoerd? Dak ontmossen, dak coaten en beschermen, schoonmaken van dak en dakgoten. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De dakpannen liggen er al circa 40 jaar op en naar ons idee is er nooit iets aan gedaan. Er staat aan de voorzijde een esdoornboom, deze is van de gemeente en hun snoeien deze helaas niet. Mede hierdoor hebben wij minder zon,veel blad en die zaad dingen (helikopters). Aan de achterzijde is het op het zuiden en bevinden zich 2 oude dakraampjes. We willen ook graag een offerte om deze te vervangen en wellicht een derde te plaatsen aan de voorzijde.
zaterdag 17 februari 2018

Pannendak laten renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 140m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ik weet het niet Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Optimaal isoleren daken huis en aan/bijbouw. Is een monumentaal gebouw. Wij krijgen 1 juni de sleutel en willen voor de herfst werkzaamheden voltooid hebben.
zaterdag 17 februari 2018

Dak vervangen en zonnepanelen plaatsen

Ik wil waarschijnlijk het platte dak van ons restaurant laten vervangen en zonnepanelen laten plaatsen. Het dak is in ieder geval meer dan 25 jaar oud!
vrijdag 16 februari 2018

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten+regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen etc) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 mtr dakgoot en 9 mtr regenpijp op een werkhoogte van 5,5mtr. Ik zie graag een reactie van u en een prettig weekend gewenst,
vrijdag 16 februari 2018

Regenpijpen en dakgoten vervangen

Graag zou ik in contact willen komen/een prijsindicatie willen vragen voor het vervangen van de dakgoten en regenpijpen aan de voor- en achterzijde van een vrijstaande woning met schuin pannendak. Het nieuwe materiaal (van dakgoten t/m beugels en eindkappen et cetera) heb ik onlangs echter al aangeschaft. In totaal betreft het 14 meter dakgoot en 9 meter regenpijp op een werkhoogte van 5,5 meter.
vrijdag 16 februari 2018

Geveldakpannen vervangen

2 geveldakpannen vervangen
vrijdag 16 februari 2018

Omgekeerd dak laten plaatsen

Ik wil weten wat het gaat kosten om een omgekeerd dak te laten plaatsen. Ik wil de isolatie boven het dak laten plaatsen in plaats van onderuit. Het gaat om ongeveer 275 m2.
donderdag 15 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Het is 40 jaar oude bitumen (licht hellend dak op 6,5 meter hoogte). Isoleren met 14 of 12 cm PIR platen en afwerken met bitumen. Oude dakbedekking lekt niet en ziet er redelijk goed uit. Type warm dak. Bestaande dakbedekking zo nodig verwijderen.
donderdag 15 februari 2018

Dakshingles leggen

Ik wil graag 60 vierkante meter dakshingels leggen. Wat zijn hiervan de prijzen?
dinsdag 13 februari 2018

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 3 bij 7 meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is het plat dak van de keuken met in het midden een lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1,5 meter. De lichtkoepel vervangen door een nieuwe en de best isolerende variant die mogelijk is en liefst met melkglas. Het dak van de buitenkant isoleren en afwerken met dakbedekking zodat later eventueel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Aan de zijkant over lengte van iets meer dan een meter loopt het plat dak door naar de carport. Deze overgang ook vernieuwen inclusief de afvoer van de carport. Over een lengte van ongeveer 6 meter grenst de keuken aan de garage. Het garagedak is ongeveer 75 cm lager dan de keuken. Dus over die lengte en hoogte het stuk uitstekende muur van de keuken bekleden met bijvoorbeeld trespa.-
zaterdag 10 februari 2018

Betonnen dakpannen vervangen

Graag laat ik de betonnen dakpannen van mijn 2 onder 1 kap woning vervangen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Daarnaast zullen er ook nieuwe panlatten geplaatst moeten worden en dampwerende folie.
vrijdag 9 februari 2018

Asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Andere Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 360m² Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande asbest golfplaten verwijderen, nieuwe geisoleerde golfplaten aanbrengen. Zadeldak, dakvlak 2x 6,2x29m
woensdag 7 februari 2018

Hellend en plat dak renoveren met isolatie

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Ongeveer 120 m2 hellend dak en 30 m2 plat dak. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ja, van het hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil het hellend en plat dak isoleren, mogelijk mag er ook een dakkapel geplaatst worden.
dinsdag 6 februari 2018

Gevelpannen terug plaatsen

Er zijn met de storm 2 gevelpannen afgewaaid. Wat zijn de kosten om die te vervangen.
maandag 5 februari 2018

Plat dak met bitumen renoveren en isoleren

Ik wil graag op mijn dak (circa 35 m2) nieuwe bitumen of roofing. Het pand telt slechts 1 verdieping. Het gaat om een zeer licht hellend dak, zonder asbest. Er is nu in het geheel geen isolatie aanwezig. De bestaande dakbedekking is bitumen van 8 jaar oud, die er nog goed bij schijnt te liggen.
zaterdag 3 februari 2018

Hellend dak renoveren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Het oppervlak is 200 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het hellend dak voorzien van een isolatie. Daarbij ook nieuwe (hogere) boeiborden plaatsen en dakgoot dragers aanbrengen. Het dak heeft de schoorsteen niet door de nok, maar in 1 van de hellende vlakken. De schoorsteen zou eventueel ook meteen verwijderd kunnen worden. De huidige dakpannen worden hergebruikt, maar een offerte van nieuwe vlakke pannen met eventueel zonnepanelen erin is ook welkom.
donderdag 1 februari 2018

Hemelwaterafvoer buis vervangen

Ik wil een hemelwaterafvoer buis vervangen. Deze zit aan de voorkant van de gevel. Deze zit ongeveer 1/2 meter onder de grond en 2 meter boven de grond. Zit een gat door vuurwerkschade.
maandag 22 januari 2018

Dakpandragers vervangen

Wij willen graag ons dak deels vervangen aan de achterzijde van de woning. De breedte van het is 6 meter en ik schat de hoogte tot de nok ook op 6 meter. Hierin zit ook een dakkapel van 2,5 meter breed. Er moet plastic geplaatst worden onder het dak, daarnaast moeten er nieuwe dakpandragers geplaatst worden en de nieuwe dakpannen moeten van hoge kwaliteit zijn. Het dak moet gereed zijn om zonnepanelen op te plaatsen.
zondag 21 januari 2018

Bitumen dakbedekking op de overkapping aanbrengen

We zouden graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het volgende: Plat dak van overkapping dicht maken met bitumen dakbedekking. Totale oppervlakte ongeveer 60 m2 Inclusief: Onderlaag, Toplaag met grit, Trim, Afwerken van 3 lichtkoepels, Afwerking op bestaand huis, Aanbrengen van 2 afwaterings punten.
zaterdag 20 januari 2018

Dakbedekking op de schuur vervangen

Ik wil de dakbedekking laten vervangen van een schuur. Momenteel liggen er bitumen rollen op die ik wil laten vervangen door shingles of iets dergelijks. Totale oppervlakte is ongeveer 40 m2.
zaterdag 20 januari 2018

Golfplaten van zadeldaken verwijderen

Het slopen van 3 zadeldaken en af voeren in buitengebied
vrijdag 19 januari 2018

Nieuw dak

Het dak van ongeveer 100 m2 moet worden voorzien van nieuwe dakplaten. De oude bevatten asbest en zijn niet geïsoleerd. Daarnaast willen we meteen een dakkapel laten plaatsen van ca 2 meter breed. De oude dakpannen kunnen daarna weer het dak op.
donderdag 18 januari 2018

Dakleer aanbrengen op de schuur

Dakleer is van de schuur afgewaaid door stormschade. Deze graag er op branden of lijmen. Afmeting schuur is 3 x 3 m. Het dak steekt iets boven de schuur uit, dus 3 x 4 m.
donderdag 18 januari 2018

Afgewaaide dakpannen rechtleggen

Door de storm zijn 2 dakpannen afgewaaid. Ik ben lichamelijk niet meer in staat om ze zelf terug te leggen. Een langgevelboerderij met een dak vanaf 2.5 meter hoogte. Het dak zelf is 2.5 meter hoogte. Er zijn reserve pannen aanwezig. Graag een opgave van de kosten.
donderdag 18 januari 2018

Dak met isolatie vernieuwen

Oude dak vervangen met isolatie buitenzijde en nieuwe pannen en 4 dakramen, ongeveer 130. Circa 5m2

Partners

Partners van Casius