Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

710 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: isolatie en renovatie van boerderij dak, volledige dakrenovatie, mastiek dak (119 m2) vervangen met EPDM en isoleren, dakisolatie van meerdere woningen, nieuwe dak bedekkingen en groendak, rieten dak vernieuwen, kunstleien vervangen door natuur leien, dakpannen vervangen, nieuw Mansarde dak, dak isolatie van buitenaf en dakkapel plaatsen, dak isoleren aan de buitenkant, dak van 450 vierkante meter vervangen met geïsoleerde dakpannen, isoleren + dakpannen hellend dak, asbest dak vervangen, dakpannen vervangen van hellend dak en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

donderdag 16 mei 2019

Dakpannen vervangen van hellend dak en isoleren

Ik wil op een hellend dak van ongeveer 72 m2 nieuwe pannen en unilin aanbrengen. Daarbij wil ik mij laten informeren over subsidiemogelijkheden om het te isoleren. Ook moet de zinken dakgoot van ongeveer 18 meter worden vervangen.
maandag 6 mei 2019

Dakinspectie en ontmossen van schuin keramische dakpannen dak

Het betreft een schuin keramische dakpannen dak van circa 140 m2 groot. Het is verkleurd met mogelijk mos. Gaarne na inspectie overleg voor mogelijke behandelingen.
maandag 6 mei 2019

Boeiboorden bekleden

Ik wil graag onze boeiborden laten bekleden met een kunststof of metaal. Geen voorkeur voor specifiek materiaal, ik krijg graag advies over de verschillen. Het gaat om de boeiborden langs de hele dakrand, ongeveer 24 meter, in RAL9001. En om een gevelplaat tussen ons huis en de buren, ongeveer 8 meter hoog, in RAL 6004. Ik heb foto's bijgesloten. De buurman (het is een twee-onder-1-kap) heeft ook interesse, dus de kans bestaat dat het twee woningen worden.
dinsdag 30 april 2019

Isoleren van plat dak

Het gaat om ongeveer 40 m2 plat dak met 2 lichtkoepels. Graag PIR-platen van min. 8 cm. De randen zullen moeten worden verhoogd en voorzien van nieuwe boeiboorden. Daarnaast nog een dak van 5,25 m2.
maandag 29 april 2019

Bitumen dak vernieuwen inclusief isolatie en eventueel regenpijp vervangen

Bitumen dak (ongeveer 64 m2) is bijna 30 jaar oud! Graag vernieuwen en isoleren. Over het laatste laat ik mij graag informeren over de mogelijkheden. Eventueel als het nodig is ook de regenpijp en bijbehoren vervangen.
woensdag 24 april 2019

Plat dak van bungalow bedekken met EPDM

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van mijn bungalow opnieuw kan dekken. Het gaat om een dak van 200 m2 wat momenteel met bitumen bedekt is. Na het verwijderen van de huidige bedekking dient er EPDM op het dak gelegd te worden. Het dak is goed bereikbaar.
dinsdag 23 april 2019

Isoleren en vernieuwen van 2 daken

Ik zou graag een offerte ontvangen voor isoleren en vernieuwen van 2 platte daken. De bitumen daken lekken niet en zijn 50 jaar oud. Mijn idee is om het oude dak te laten liggen, EPDM eroverheen te leggen en omgekeerd te isoleren. Dak 1: 11 bij 9,5 meter met 2 lichtkoepels en 1 schoorsteen Dak 2: 18 bij 5 meter met 4 lichtkoepels. De lichtkoepels zijn nog goed dus hoeven niet vernieuwd te worden. Werkzaamheden zijn voor medio september aangezien we het huis dan in ons bezit hebben.
zondag 21 april 2019

Houten ombouw van dakgoot vervangen door kunststof

De houten ombouw van onze dakgoot ,heeft 2 rotte zijkanten. Hij is zo,n 8 m lang. Heeft 2 zijpanelen ongeveer 50.cm en 3 planken aan de onderkant. Het betreft een oud huis uit 1930 Het schilderen en repareren, brengt ook veel kosten met zich mee. Wat zijn de kosten voor een kunststof ombouw.
zondag 21 april 2019

Vervangen boeiboorden

Ik wil graag een boeiboord vervangen. Het is circa 600 * 30 cm. Werkhoogte 5.50 meter. Het is op een plat dak en het moet van trespa zijn.
dinsdag 16 april 2019

Beugel van de regenpijp vastzetten

Mijn regenpijp aan de buitenmuur zit los. De pijp is naar mijns inziens nog prima in orde. Graag zou ik een indicatie ontvangen om de regenpijp beugel vast te zetten. De woning is houtskeletbouw.
dinsdag 9 april 2019

Dak bedekken met dakpannen

Het gaat om een dak van ± 60 m2 waar nu snel dek beton pannen op liggen die vervangen moeten worden. Steiger hoef niet geplaatst te worden want op het moment dat wij het dak willen laten vervangen zorgen wij voor de steiger.
dinsdag 9 april 2019

Omgekeerde dakisolatie aanbrengen op plat dak

We willen een omgekeerd platdak isolatie op 2 platte daken. Ongeveer 125 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman
maandag 8 april 2019

Asbest verwijderen

Er zit asbest in het dakbeschot (dak is circa 170 m2) en dit zou ik graag willen laten verwijderen + isolerende dakpannen plaatsen. Volgens het rapport gaat het om chrysoliet massa 2-5% binding H.
woensdag 3 april 2019

Dak schoonmaken

Wij hebben redelijk wat mos op het dak en het dak is enige tijd niet meer schoon gemaakt. Wij willen graag een onderhoudsbeurt voor onze dakpannen. Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak en dakgoten reinigen, dak ontmossen, hydrofoberen (transparante bescherming), ik laat mij adviseren over de mogelijkheden Wat is de oppervlakte van uw dak? 90 m²
dinsdag 2 april 2019

Boeiboorden en dakkapellen bekleden met aluminium

Graag een offerte om de boeiboorden en 3 dakkapellen te bekleden met aluminium. Huidige bekleding betreft hout.
dinsdag 2 april 2019

Schoorsteenkap monteren

Ik wil graag op de schoorsteen een kap gemonteerd hebben zodat de vogels niet in de schoorsteen kunnen om eventueel te nestelen.
woensdag 27 maart 2019

Dakpannen vernieuwen van geheel dak

Ik wil het dak van ongeveer 50 m2 opnieuw bedekken met dakpannen. De oude moeten er eerst af en afgevoerd worden.
maandag 25 maart 2019

Dak opnieuw bedekken

Ik zoek een dakdekker voor het (grotendeels) vervangen van mijn puntdak. Zelf verwijder ik het oude dak. Het gaat om het plaatsen van nieuwe dakplaten met panlatten. Daarnaast moeten nieuwe dakpannen geplaatst worden. Het gaat om een vrijstaande woning met een dak van 100 m2. De rest bespreek ik met de vakman.
vrijdag 22 maart 2019

Dak vervangen

Ik wil graag mijn huidige bitumen dak (40 m2 ) vervangen naar een hellend pannendak met isolatie, dakkapel, 90° roteren nieuw dak. Kan dit? Ik hoor het graag van u.
woensdag 20 maart 2019

Dakgoot en regenpijp reparatie

Aan de voorkant van het huis is een afdak boven de voordeur. Dit is een bak waar regenwater in komt en via de regenpijp wegloopt. Ook de regenpijp vanuit de nok zit hierop aangesloten. Nu zit de regenpijp los en is ook het afdakje aan vervanging toe. Graag uw hulp
vrijdag 15 maart 2019

Serre dakplaten vervangen door polycarbonaat kanaalplaten of door zonwerende platen

Ik heb een aluminium serre van 3.00 meter diep bij 5.20 meter lang met harmonicadeuren. Er liggen momenteel 5 polycarbonaat kanaal platen op die aan vernieuwing toe zijn omdat het op sommige plaatsen lekt, hetzij door een gaatje; of de platen zijn naar beneden gezakt; of de rubbers zijn aan vervanging toe. Ik had graag een offerte ontvangen voor vervanging door nieuwe polycarbonaat kanaalplaten en voor zonwerende platen.
dinsdag 12 maart 2019

Asbest verwijderen

Het verwijderen van +/- 80m2 asbesthoudend dakbeschot eternit, steiger wordt geplaatst en pannen worden er van te voren afgehaald, inventarisatierapport heb ik.
donderdag 7 maart 2019

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vernieuwen, hij is uit 1890. Het gaat om een hellend pannendak van 50 m2. Ik wil dat er isolatieplaten wordt geplaatst die voldoen aan de eisen voor subsidie. Er zijn wel asbestplaten die weggehaald moeten worden.
woensdag 6 maart 2019

Advies en onderzoek naar mogelijke asbest van garageboxen

Ik wil graag laten onderzoeken of de platen van mijn 16 garageboxen daadwerkelijk asbest bevatten. Zo ja dan moet dit verwijderd worden. Het gaat totaal om zo'n 240 m2.
maandag 4 maart 2019

Asbest dak vervangen

Ik wil graag mijn dak met asbest laten vervangen (nieuwe dakpannen). Ik heb nog geen inventarisatierapport aangevraagd en de afmetingen weet ik helaas ook niet. Kan de vakman dit voor mij opmeten en mij een offerte geven? Ik hoor het graag! Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Partners

Partners van Casius