Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

700 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, dakrenovatie van een monument, scharnierkap aanbrengen op de woning, dakleien vervangen en aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

woensdag 18 oktober 2017

Bitumen dakbedekking vervangen en optioneel isoleren

Ik heb een bovenwoning die ik ga verhuren. Het huis heeft een plat dak van ongeveer 50 m² met bitumen dakbedekking. Ik wil laten beoordelen of dat geïsoleerd kan worden en daarbij moet het bitumen worden vervangen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
dinsdag 17 oktober 2017

Dak van bungalow vernieuwen

Van een bungalow het dak vernieuwen. Nokhoogte dak is circa 3,50 meter. Het is een licht hellend dak met nu een PVC bedekking. Ik weet niet hoe oud de bedekking is. Er hoeft niet per se weer PVC op. Graag verneem ik van u of er een andere (kunststof) bedekking op aangebracht kan worden. De onderliggende isolatie blijft gehandhaafd. In totaal is het 144 m2. De houten daklijsten, indien nodig, vernieuwen. De woning is 500 meter over de grens.
vrijdag 13 oktober 2017

Saneren van een dakbeschot

Ik ben op zoek naar een vakspecialist die voor mij tegen vergoeding een offerte kan verzorgen voor het saneren van asbesthoudend dakbeschot. De situatie is als volgt. Ik plaats dit verzoek namens mijn partner, die Française is. Zij heeft in 2012 met haar ex-partner een woning verkocht. Nadien is daar door de huidige eigenaar een asbesthoudend dakbeschot geconstateerd van 100 tot 110 m². Er is een rechtszaak gevoerd waarin mijn partner en haar ex is verweten dat ze redelijkerwijs konden weten dat daar een dergelijk materiaal aanwezig kon zijn en dit zou bij de verkoop besproken moeten zijn geworden. De kosten van de sanering legt deze eigenaar nu neer bij mijn partner, omdat haar ex-partner geen inkomen heeft. Omdat de kosten die de huidige eigenaar presenteert erg hoog zijn, vermoeden wij dat daarin ook een verbetering / isolatie van het dak is meegenomen. Dit is de reden dat mijn partner zelf ter vergelijking een offerte wil laten verzorgen. De offerte moet betreffen: verwijderen en later herplaatsen van de dakpannen. Verwijderen en afvoeren van het asbesthoudende dakbeschot. Het dak voorzien van de goedkoopte versie dakplaten die de het huidige dakbeschot evenaren, ik denk bijvoorbeeld aan OSB watervast verlijmd met tengelwerk. Duurzame isolatie van het dak is niet van toepassing. Ik hoor graag van u wat de kosten zijn voor het opmaken van deze offerte.
donderdag 12 oktober 2017

Dakrenovatie of -vervanging

- Huidige dakbedekking verwijderen en afvoeren - Aanbrengen nieuwe dakbedekking EPDM, onderlaag en toplaag - Aanbrengen metalen daktrim. • Het betreft een hoekwoning, ongeveer 80 m2 • Dak is goed toegankelijk alleen offertes na een bezichtiging - Alleen reageren indien er voldoende referenties zijn
woensdag 11 oktober 2017

Groendak aan laten brengen

Betreft 63 m2 groendak, nieuw. Bijvoorbeeld vinyl met groen mos/ vetplantjes. Is er nog afschot voor nodig? Het is een overkapping, inclusief schuur. Plaatsing plusminus april mei.
woensdag 11 oktober 2017

Dakgoot van dakkapel repareren

Dakgoot van dakkappel op bijgaande foto's lekt . Gaarne opgave reparatie kosten incl. Vervanging witte onderplaat (trespa of iets dergelijks)
maandag 9 oktober 2017

Dakgoot vervangen

Ja ik heb een die dakgoot moet vervangen worden, daar heb ik een offerte voor nodig, maar boven hoog heb ik verhuurd, maar die zolderkamer en die 2 slaapkamers zijn op slot. De vriend van mijn man is in het buitenland. Kan die dakgoot van buitenuit vervangen worden dat je niet op de kamers hoeft te zijn? Daar kom ik niet op die kamers (heb ik geen sleutels van). De werkplek is goed bereikbaar.
zondag 8 oktober 2017

Bitumen of EPDM rubber aanbrengen

We gaan een overkapping met platdak naast ons huis plaatsen van 3 bij 3,5 m. De constructie staat klaar hier hoeft alleen maar dakbedekking op te komen
zondag 8 oktober 2017

Dak dekken op overkapping naast huis

We gaan een overkapping naast het huis maken met een platdak van 3,5 bij 3 m. Hier hoeft alleen dakbedekking op te komen. Graag zou ik een offerte willen voor bitumen en EPDM rubber.
zaterdag 7 oktober 2017

Compleet nieuw dak met dakpannen

Compleet nieuw dak incl dakpannen
zaterdag 7 oktober 2017

Dak maken met lichtkoepel

Vervangen van dak met lichtkoepel. Garage afmeting 21 m2, zal moeten als werk ruimte werken dus zal er genoeg dag licht binnen moeten vallen. Wat zijn de kosten materialen zetten en tijd van verbouwing?
donderdag 5 oktober 2017

Dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil de dakpannen van mijn woning reinigen en impregneren. Het gaat om een oppervlak van 83 m2.
woensdag 4 oktober 2017

Dak inclusief beschot en goten vervangen

Het betreft een 60 jaar oud dak waar het dakbeschot, dak en goten vervangen dienen te worden. Het hellende dak is ca. 80 m2.
woensdag 4 oktober 2017

Asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen

De asbest golfplaten op het pand dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om ongeveer 500 m2 en er is 1 zijde goed bereikbaar, de andere zijde zal gaan via de tuin van de buurman. Tevens dienen er ook nieuwe golfplaten geleverd en geplaatst te worden. Er is nog geen inventarisatierapport aanwezig.
zondag 1 oktober 2017

Golfplaten op de schuur vervangen

Vervangen van asbestvrije golplaten. Het gaat om 156 stuks van 110 x 152cm op een pluimveestal.
zondag 1 oktober 2017

Daklekkage opheffen

Daklekkage repareren/renoveren. Lijkt op meerdere lekkages, maar dat weet ik niet zeker. Dak is op de 2e etage en is bereikbaar via balkon of via de grond. Betreft plat dak circa 85 m2. Bouwjaar 1999.
zaterdag 30 september 2017

Dakgoot schoonmaken en regenpijpen doorsteken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij 18 meter dakgoten kan schoonmaken en ook 2 regenpijpen kan doorsteken. Er zit veel blad en vuil in de goten. Die bevinden zich op een hoogte van 5 meter. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.
maandag 25 september 2017

Asbest golfplaten verwijderen van een aanbouw

Aan de kopgevel van een stal is in het verleden een aanbouw gemaakt van 3.70 x 20 meter. Daarop is een schuin dak geplaatst met asbesthoudende golfplaten, maximaal 270 cm hoog. Ik wil die golfplaten nu laten verwijderen en afvoeren. Er is al een inventarisatierapport aanwezig. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
zondag 24 september 2017

Dak, dakspanten en dakkapellen vervangen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit de jaren '30. De woning heeft een zadeldak dat wij willen vernieuwen. We willen het dak laten voorzien van nieuwe spanten, isoleren, nieuwe dakpannen en ook 2 dakkapellen. Ik wil hiervoor graag een globale prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's van de woning op Funda.
zaterdag 23 september 2017

Vervangen van de dakgoot

Het vervangen van 30 jaar oude zinken dakgoot. Circa. 27 meter goot M 37, 2 hoeken 90 graden, 3 expansiedelen. Optioneel vervangen van regenpijpen 80 mm. 2 stuks circa 5,50 meter, 2 pijpen circa 3 meter. Om de goot aan de achterzijde te vervangen is een loopbrug van circa 6 meter nodig i.v.m. serre.
donderdag 21 september 2017

Asbest dakbeschot vervangen, dak isoleren en dakramen plaatsen

Het betreft een vrijstaande bungalow met 2 dakvlakken van 15 x 5 meter. De dakpannen zijn pas geleden door de vorige eigenaren vernieuwd, maar helaas is het asbest niet verwijderd. Graag inclusief asbestinventarisatie, verwijderen asbest, nieuw beschot en isolatie. En drie dakramen of een dakkapel plaatsen. Het huis is van 1969.
donderdag 21 september 2017

Afwatering op plat dak verbeteren

Op de aanbouw van ongeveer 4 bij 3.50 meter loopt het water niet goed weg, blijft staan. Er is wel een afvoer aanwezig, maar kan niet bereikt worden door het water. Als het straks een beetje gaat vriezen kunnen de rolluiken niet meer open en dicht gaan. Het werk dient dus op korte termijn uitgevoerd te worden.
donderdag 21 september 2017

Compleet dak vervangen

Ik wil het dak van de hoekwoning uit 1910 geheel vervangen, inclusief balkenconstructie. Het oppervlakte is ongeveer 96 m2 en het dak is een zadeldak. Ook wil ik het dak isoleren en nieuwe goten vervangen. Als dit teveel kost om te renoveren zal ik het huis niet kopen.
dinsdag 19 september 2017

Zinken dakgoten laten vervangen

Ik wil de zinken dakgoot aan de voor- en achterkant van mijn woning laten vernieuwen. Het gaat om 2 x 6 meter lengte. Ik heb momenteel lekkage en wil de klus daarom graag op korte termijn laten verzorgen. Ik ontvang vooraf graag uw offerte.
maandag 18 september 2017

Rieten dak vervangen door kunstriet

Ik wil het rieten dak vervangen door kunstriet en het gaat om circa 65 m2 wat ik wil vervangen in patentriet of novariet of iets anders dat beter is.

Partners

Partners van Casius