Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

704 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen, kap op garage plus doorbreken dak, lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken, van een plat dak een hellend dak maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

vrijdag 20 maart 2020

Nieuw tuinhuis voorzien van sedum bedekking

Ik heb een nieuw tuinhuis laten bouwen het dakoppervlak is ongeveer 48 m2. Graag wil ik hier een sedem dakbedekking op plaatsen. Vooral voor t zicht van boven. Wat nu nog een vraag is wat is het gewicht per m2. ivm contructie. Verder heeft de beplanting totaal geen schaduw is dit een probleem? Graag uw advies
donderdag 19 maart 2020

Vervangen van plat dak en nieuwe isolatie realiseren

Het gaat om een plat dak van ongeveer 36m2 waar het het dakleer vervangen moet worden door of bitumen of EPDM. Nu ligt er isolatie boven, dit willen wij weghalen een een type isolatie eronder realiseren. Eventueel nieuwe houten platen.
dinsdag 17 maart 2020

Puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen

Goedemiddag, Wij (koppel uit Limburg) zijn op zoek naar een bedrijf dat aan de slag kan met ons dakproject. We willen ons verouderde puntdak laten vervangen (incl. asbest saneren) en vervolgens een nieuw geïsoleerd dak laten maken, met dan ook meteen zonnepanelen. Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te stellen bij ons thuis? De oppervlakte van het dak is namelijk onbekend.
maandag 16 maart 2020

Pvc regenpijp vervangen door zink

Ik wil de pvc-regenpijpen van het huis met schuine daken voor en achter én van de schuur met plat dak, laten vervangen door zinken regenpijpen. De regenpijpen van het huis dienen voorzien te worden van een bladvanger. De afmeting van de huis regenpijp is ongeveer 2 x 5 meter. Van de garage ongeveer 4 meter.
maandag 16 maart 2020

Polycarbonaat dak serre vervangen met nieuwe platen

4 polycarbonaat platen vernieuwen ivm schade cq ouderdom. De veranda is ongeveer 3 bij 3 mtr.
zaterdag 14 maart 2020

Dak schuur lekkage verhelpen

Het dak van de schuur heeft een lekkage, denk ik. De muur van de schuur wordt nat als get regent. Het ligt niet aan de goot. Het gaat om een dak van 12 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 13 maart 2020

Polycarbonaat platen van de terrasoverkapping vervangen

Onze terrasoverkapping is inmiddels vele jaren oud en de Polycarbonaat opaal platen zijn aan vervanging toe en ook de rubbers. Het betreft een plaat van 980 mm x 3500 mm en 3 platen van 1200 mm x 3500 mm en moeten ter plekke op de juiste maat gemaakt en monteert worden incl. de rubbers 5 x 3500 mm en afvoer oude materialen graag een prijsopgave incl btw. en montage.
dinsdag 10 maart 2020

Lekkage pijp verhelpen

Bestaand lood aan schoorsteen opnieuw vast maken en voegen.( 2 horizontale voegen van 70 cm). Lekkage aan pijp afzuigkap verhelpen, vet komt met water naar binnen. (Nieuw lood?) Dit alles op hellend pannendak.
vrijdag 6 maart 2020

Lood vervangen van 2 schoorstenen

Vervangen lood 2 schoorstenen op pannendak.
zondag 23 februari 2020

Ophogen dak

In voorbereiding van plaatsing stalen lessenaarsdak tegen gevel (3,8m x 1,9m), plat dak +/- 44 cm ophogen in een gebied van 15 m2. Ook wil ik een nieuwe lichtstraat van 190 cm x 380 cm laten plaatsen. Foto's zijn van toekomstig lichtstraat.
maandag 17 februari 2020

Vervangen van rietendak door leien

Ben voornemens om mijn deels (natuur-)rietgedekt dak, oppervlak 80 à 85 m2 te vervangen door leien. Het riet zit er nu 17 jaar op, de rest van de keramische pannen kunnen blijven liggen. Graag ga ik in gesprek met een vakbedrijf die hierin kan adviseren en het natuurlijk kan uitvoeren.
maandag 17 februari 2020

Dakdoorvoer maken voor airco in een dak

Ik wil een dakdoorvoer aanbrengen door een plat dak ten behoeve van een airco. De diameter van het gat moet circa 60 millimeter zijn. Gat moet terplaatse van buitenmuur in een bestaande ingerichte slaapkamer gemaakt worden. Bovenkant van het platte dak is voorzien van bitumen en daarop moet een AC-doorvoer worden geplakt. Het dak is circa 25 centimeter gewapend beton en daarbovenop ligt een isolatiepakket van circa 15 centimeter.
zondag 16 februari 2020

asbest dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die het beschadigde dak van een caravanstalling kan verwijderen. Het gaat om asbesthoudende platen. Na het verwijderen dient het dak (6 bij 4 meter) van nieuwe golfplaten te worden voorzien. Het gaat om 21 platen (7 x 3).
vrijdag 14 februari 2020

Zinken dakgoten en regenpijpen vervangen inclusief metselwerk schoorsteen

Ik wil einde voorjaar de zinken dakgoten van ongeveer 20 meter vervangen. En ook een stuk of 4 regenpijpen. Daarna heb ik een metselklus aan de schoorsteen.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe dakpannen en isoleren met unidek

Mijn 2-onder-1-kapwoning zou ik graag willen isoleren en eventueel nieuwe pannen laten leggen. Ik ga met mijn buurman overleggen of hij het direct ook wil doen. Het is een woning uit 1972, de pannen zijn niet stuk. Het dak is niet zo groot, ongeveer 2 x 40 m2.
zondag 9 februari 2020

Keramische dakpannen vervangen

Dakpannen en panlatten vervangen van zadeldak ~67m²
maandag 3 februari 2020

Lekkage dak verhelpen

Ik heb een lekkage aan de binnenkant van mijn dak en ik wil het graag laten verhelpen. Ik heb een pannendak en het stuk waar de lekkage zit is ongeveer 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 31 januari 2020

2 dakramen plaatsen

Wij willen 2 kunststof dakramen 80 cm x 120 cm (uitzettuimel) laten plaatsen. De dakhelling is meer dan 55 graden. Gipsplaten en isolering zijn al verwijderd. Het huis is van 1938.
vrijdag 31 januari 2020

Platte daken en terrassen vernieuwen

Offerte aanvraag voor vernieuwen plat dak + terras (waar ook dakleer op ligt, en daarbovenop tegels). Het gaat om een dak van 3 aaneensluitende woningen, afmeting totaal dak =+- 5.74 m bij 8.77 m, terrassen 3.20 m bij 877 m.
woensdag 29 januari 2020

Groen dak en lichtkoepels realiseren op garage

Behalve een groendak zou ik ook graag twee lichtkoepels laten installeren. Het gaat om het dak van mijn garage, hier ligt momenteel bituum op. De garage is 3m breedt en 8m lang. Graag zal ik ook regenpijp aan de andere kant van het dak laten plaatsen. Het dak ligt tussen houten balken van 5-6cm dik en 12 cm breed. Onderhouds vrij
woensdag 29 januari 2020

Boeiboorden en dakgoten renoveren

Ik zoek een bedrijf dat ervaring heeft in het “bekleden” van de houten boeiboorden en onderkant van de dakgoot met gecoate aluminium profielen kan voorzien. Het betreft een jaren 30 vrijstaande woning met aan de voor- en achterkant een dakkapel. Hoeveel strekkende meter het exact is, bespreek ik graag met de vakman.
dinsdag 28 januari 2020

Vervang / herstel bitumen dak

Vervangen/herstel bitumen dakbedekking, dit willen wij laten inspecteren. Het zijn meerdere daken, maar het deel dat aan vervanging toe is is het bovenste gedeelte. Dit heeft een afmeting van 9 x 4.5 meter. Dit is boven op de tweede verdieping.
maandag 27 januari 2020

Asbest houdend dak vervangen

2 x hellend dak +/- 3 meter lengte.Totale dakoppervlak +/- 180 m2. Er liggen nu asbest golfplaten op en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik heb nog geen rapport aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 27 januari 2020

Plat dak isoleren aan de buitenkant

Bestaand plat dak (aanbouw/uitbouw) aanbrengen isolatie buiten (OP bestaand) verbeteren afschot en WITTE bedekking i.v.m. te plaatsen zonnepanelen. Het dak is tussen de 35 en 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 23 januari 2020

Dak isoleren en nieuwe pannen erop

Huidige dak dateert uit 1982. Dakisolatie moet vervangen worden voor min 14 cm nieuwe isolatieplaten. Er zit momenteel een soort tempex piepschuim van ongeveer 8 cm in het dak. Wat mijn idee is om een soort deken (isolatiemateriaal) over bestaande isolatie te plaatsen. De huidige isolatie blijft dus. Nieuwe keramische pannen moeten op het dak, nieuwe boeiboorden en nieuwe hemelwater afvoer(goot en buis). Woonhuis betreft 86 m2. Aanbouw betreft 54 m2. Graag een inclusief prijs. In mei/ juni wil ik beginnen.

Partners

Partners van Casius