Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

706 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

zondag 5 juli 2020

Compleet nieuw dak met dakisolatie en dakkapel

Dak van een tussenwoning. Met asbest. Compleet nieuw dak met dakisolatie en dakkkapel. (2 tot 2,5 m dakkapel)
donderdag 2 juli 2020

Dakbedekking vervangen

Heb een plat dak van ongeveer 140 m² .het dak is belegd met kunststof folie ! Na een flinke hagelbui heb ik rond de 40 kleine gaatjes op het dak , met een lekkage tot gevolg ! Bedoeling is om over de oude laag een nieuwe laag aan te brengen van EPDM of anders weer kunststof folie .
woensdag 1 juli 2020

Bitumen (isolatiedak) uitbouw vernieuwen

Bitumen platte dak van uitbouw vervangen. Liggen momenteel 2 lichtkoepels in (van 1 m2 en van 2,5 m2). De isolatieplaten zijn ooit op het oude bitumen dak gelegd maar nooit afgewerkt met nieuwe bitumen. Men heeft meteen het grind op de isolatieplaten gelegd. Moet er nu dus allemaal af en alles deugdelijk aanleggen/vernieuwen. Gaat om circa 26 a 27 m2 dakoppervlakte.
dinsdag 30 juni 2020

Dakterras aanleggen

Het gaat over een dakterras op 1ste verdieping van een appartementencomplex, van ca 75 m2 (7,5 m breed en 10 m diep) net nieuwe dakbedekking en nog geen ballustrade. Wil graag voor gebruik een duurzame, onderhoudsvrije en kostengunstige oplossing die luxe oogt, met gebruikmaking van verschillende materialen. Eea moet zo lichtgewicht mogelijk worden uitgevoerd.
maandag 29 juni 2020

Bitumendak vervangen 50m2

Het gaat om ongeveer 50m2 van een bitumendak van een keuken serre en slaapkamer. Hier zal de bitumenlaag moeten worden vervangen, wij nodigen u graag uit om te beoordelen of het er overheen kan of dat dit eerst verwijderd moeten worden.
zondag 28 juni 2020

Lamellen dak plaatsen

Ik ga een uitbouw plaatsen en ben op zoek naar iemand die er een lamellen dak op kan plaatsen met de maten 5,50 x 2,70 meter. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 23 juni 2020

Plat dak verlengen

We willen een plat dak verlengen. het huidige dak is van 2013, en dus in goede staat. maar we willen aan de tuinkant een stuk van ongeveer 2,5 x 4 eraan zetten. (2,5 is de breedte) er hoeft geen daglicht doorheen te komen, maar het is wel fijn als er een hemelwaterafvoer gecreëerd kan worden. deze hoeft NIET aangesloten te worden. In de toekomst willen we er zonnepanelen op plaatsen, hiermee moet rekening gehouden worden qua draagkracht.
maandag 22 juni 2020

Dakraam verwijderen en dichtleggen

Aan de voorzijde hebben wij een dakraam (velux GGL4) deze willen we dicht laten maken ivm zonnepanelen. Achter zouden wij een velux dakraam (MK04) willen laten plaatsen.
woensdag 17 juni 2020

Het isoleren van een dak van de garage en bijkeuken

Het gaat om het isoleren van het dak van de garage en bijkeuken. Dit is een plat dak met bitumen zonder lekkage ca 20 jaar. 27 m2 met 1 dakvenster en twee ventilatiepijpen tussen twee woningenen de afvoer.Rc = 4,5 m2 K/W. Een tweede offerte zou een groen dak kunnen zijn.Een groen dak zou dan de epdm als extra laag kunnen krijgen op de huidige bitumen laag. Wij zijn opzoek naar een onderhoudsvrij groen dak.
woensdag 17 juni 2020

Boeiboorden laten bekleden met plastisol

Boeiboord bekleden 14 meter lang en in hoek 60 bij 20 cm.
vrijdag 12 juni 2020

Dakterras op platdak aanleggen

Ik wil op het platte dak van mijn aanbouw, een dakterras met composiet vlonders aan laten leggen. Er ligt nu alleen dakleer op. Ik wil graag weten of dit mogelijk is. Het gaat om 55 m2.
donderdag 11 juni 2020

Boeiboord herstellen of vernieuwen

Boeiboord herstellen of vernieuwen
woensdag 10 juni 2020

een lessenaars lichtstraat realiseren

We hebben een plat dak achter het huis van ongeveer 8 bij 4 meter. Wij willen hier een lichtstraat laten inbouwen om meer lichtinval te krijgen. Het moet een lessenaars lichtstraat worden van een afmeting van ongeveer 4 meter breed en 1.5 meter diep. Natuurlijk ligt dit aan de situatie hoe het plat dak is opgebouwd. Graag hoor ik wie er interesse heeft om deze klus vakkundig uit te voeren. Op dit moment zit er een bitumen dak.
dinsdag 9 juni 2020

Terrasoverkapping

Het is voor een terrasoverkapping aan een nieuwbouwhuis welke nog gebouwd gaat worden, met een oppervlakte van circa 45 m2 Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Roofing (bitumen) Balk waterpas houden. Ook zou ik het graag willen isoleren. Kleine hole ruimte behouden ligt ventileren.
vrijdag 5 juni 2020

Circa 50 a 60 m2. Bitumen dakbedekking vervangen en dak (30 graden) meteen isoleren

2-onder-1 kap woning met Bitumen licht hellend dak (30 graden). Bitumen dak moet volledig vervangen worden en meteen isoleren. De woning is circa 6,50 meter breed x circa 8 meter lang.
donderdag 4 juni 2020

Reparatie van regenpijpen

Wij hebben lekkende regenpijpen. Deze moeten gerepareerd/ vervangen worden. De regenpijpen zij al heel wat jaren oud..
donderdag 4 juni 2020

Plat dak vervangen (bitumen) ca. 50-60 m2

Vervangen bitumen dakbedekking op de aanbouw, de garage en de carport. In totaal circa 50 a 60 m2. Er ligt geen grind op.
woensdag 3 juni 2020

Vervangen van bitumen daklaag

Luchtbellen geconstateerd onder het dakleer, deze moeten wij verwijderen ivm plaatsen zonnepanelen. Als u zegt dat dit niet de moeite waard is en het dakleer vervangen moet worden graag een offerte voor het vervangen daarvan. Het gaat om 18m2.
dinsdag 2 juni 2020

Dakpannen op overkapping plaatsen

Plaatsen van geglazuurde dakpannen op een zadeldak van overkapping. Afmeting overkapping 5,6 × 5.6 meter.
donderdag 28 mei 2020

Mos verwijderen

Ik wil graag het mos van mijn dak laten verwijderen. Het betreft een schuin dak (2 zijden) van ongeveer totaal 32 m². Eventueel ook impregneren. De huidige dakbedekking is van dakpannen. De hoogte tot de dak nok is 4 meter en goed bereikbaar van beide kanten.
dinsdag 26 mei 2020

Groendak extensief realiseren op aanbouw

Wij laten in juni een aanbouw plaatsen. De verwachte opleverdatum is eind juni. Wij zouden graag het dak met een extensief (sedum/gras/kruiden) laten bedekken. Het dak is in totaal 5.5 m breed en 3.20 m diep, maar hier komt nog een lichtstraat in van 2.40 x 1.00 m (tegen het pand aan). Graag iemand die ervaring heeft met het leggen van groene daken.
dinsdag 26 mei 2020

Dakbedekking vervangen

Dak is een aanbouw, iets hellend. Voorkeur voor pvc dakbedekking. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Dak is 35 m2.
maandag 25 mei 2020

Daken van 12 garageboxen vervangen

12 garageboxen, aan elkaar. Totaal 12 x 20 m2 = 240 m2
maandag 25 mei 2020

Lekkage schoorsteen verhelpen

Ter hoogte van de bovenkant van de schoorsteen komt het water naar binnen, bij wind en regen. Ik denk zelf dat de loodlappen om de gemetselde schoorsteen vervangen moeten worden en dat de pannen op de schoorsteen niet goed liggen. Ik heb een pannendak, heel lang en hellend. Hij loopt van de zolder tot aan de 1e verdieping. De schoorsteen zit halverwege, ter hoogte van de 1e verdieping. De hoogte schoorsteen is even hoog als de punt van het dak. Het is een jaren '60 huis. Ik kan een paar foto's doorsturen. Graag eerst een prijsindicatie.
vrijdag 22 mei 2020

Volledig vervangen van golfplaten dak

De werkzaamheden bestaan in ieder geval uit: -Het verwijderen en afvoeren van de aanwezige constructie (3,5m X 6.5m). -Het plaatsen van een nieuwe constructie bestaande uit dakbeschot, platen, borders en hemelwaterafvoer. Voor zover ik kan inschatten bevat de constructie geen asbest. Indien u interesse heeft in deze klus zie ik graag uw reactie tegemoet.

Partners

Partners van Casius