Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

718 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak van een kerkgebouw vernieuwen, hellend boerderijdak vernieuwen, asbest dak verwijderen en nieuwe plaatsen, gehele dak vervangen, zinken lessenaarsdak bouwen, asbest dak verwijderen en nieuw dak plaatsen, dakpannen vervangen door Korami Modula Engobe, ePDM dak, asbest van dak verwijderen, isolerend dakbeschot aanbrengen en voorzien van dakpanplaten, lessenaarsdak met dakpannen aanbrengen, dakpannen moeten vervangen worden, pannendak vervangen, pannen vervangen door zink, dak isoleren en nieuw pannen erop leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

donderdag 17 mei 2018

Golfplaten afdak vervangen

Door hagelschade zijn er golfplaten kapot van een overkapping. Ik wil deze platen laten vervangen van de overkapping welke ca. 5x2 meter is. Het betreft vervangbaar materiaal (verzekeringstechnisch). De golfplaten dienen ongeveer dus hetzelfde te zijn als op de foto. Dus zeker geen 16mm polycarbonaat of iets dergelijks. Graag wil ik een offerte voor de totale klus. Dus voor het vervangen van de platen inclusief materiaal. (ik heb zelf geen golfplaten). Voor meer vragen hoor ik het graag via de mail.
donderdag 17 mei 2018

Lekkende dakgoot bij de VVE repareren

Graag willen wij U vragen een offerte te maken voor ons pand, Castrum de Borne te Born (Sittard-Geleen) gelegen aan de te Born. Het betreft een appartementen complex van 6 woningen en 1 zaak (VVE) Onze dakgoot lekt. Er zit vervuiling in de goot van 10 jaren vuil maar ook enkele soldeerplekken zijn vermoedelijk kapot gegaan. Graag uw expertise en een offerte zodat wij weten waar we aan toe zijn.
woensdag 16 mei 2018

Zinken plaatwerk overkapping bouwen

Het betreft een nieuw te bouwen zinken plaatwerk overkapping in de maat 7.50 x 4.00 meter.
dinsdag 15 mei 2018

Dakpannen leggen

Nieuwe tengellatten en nieuwe dakpannen monteren.
vrijdag 11 mei 2018

Betonnen dakgoot renoveren

Dakgoten renoveren. Binnenkant met rubbermate en buitenkant oude verf laag verwijderen en nieuwe aanbrengen. Lengte goten is 5020 mm per kant. Zowel voor als achterkant van de woning.
vrijdag 11 mei 2018

Dak reinigen en behandelen

Ik wil het dak reinigen en behandelen met anti-mos. Het dak is ongeveer 40 m2.
donderdag 10 mei 2018

Zinken bakgoot laten vervangen

Het betreft het vervangen van 26 meter bakgoot in zink. De vrijstaande woning is goed te bereiken en het gaat om de goot aan de voor- en achterzijde. Bij de goot aan de achterzijde is wel een afdak aanwezig, hier dient rekening mee te worden gehouden.
donderdag 10 mei 2018

Dakisolatie aanbrengen

Mijn dak van zo'n 50 m2 heeft nu geen isolatie. Ik zoek een vakman die PIR isolatie kan leveren en aanbrengen.
woensdag 9 mei 2018

Schuin dak laten bedekken

Twee tussen wanden van 2 meter hoog en 1meter breed
dinsdag 8 mei 2018

Asbest dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

Ik wil asbest dak van de schuur vervangen door golfplaten. Betreft: asbest verwijderen van ongeveer (13,7 + 11,7 meter) x 24 meter, 14 x 47,17 meter en 3,5 bij 10 meter. Gedeeltelijk zit er isolatie onder de dakplaten. Nieuwe golfplaten voor bovenstaande aanbrengen, met uitzondering van het dakoppervlak 13,7 x 24 meter. Graag aparte prijs voor beide onderdelen.
zondag 6 mei 2018

Polycarbonaat dak van overkapping vervangen

Door storm en hagel is ons afdak lek aan de achterkant van de woning. Het gaat om een polycarbonaat afdak. Afmeting afdak 5 meter breed 3 meter lang. Bestaat uit 4 platen. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk geregeld kan worden. Er is een achterom.
vrijdag 4 mei 2018

Dak vervangen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: het pannendak moet geheel vervangen worden, inclusief behandeling boktor. Het is een oude boerderij die verbouwd is tot woonhuis. Ik weet echt niet hoeveel vierkante meter het is. Tussen de 12 en 15 meter lengte waarschijnlijk. Een nieuw dakbeschot en alles vernieuwen.
vrijdag 4 mei 2018

Dakpannen vervangen

Ik wil graag alles aan mijn dak vervangen i.v.m. oude pannen en lekkage. Dit dus inclusief isolatie. De dakpannen wil ik graag hetzelfde als de buren. Het oppervlak van het dak betreft ongeveer 80m2. Het gaat om een twee-onder-één kap woning en er is een achterom.
donderdag 3 mei 2018

Solatube plaatsen

Graag willen we een offerte voor het plaatsen van een solatube om meer daglicht in de huiskamer te krijgen. Graag advies over de grootte, plaatsing en dergelijke.
dinsdag 1 mei 2018

Polycarbonaatplaten vervangen

Door de hagel van afgelopen week zijn in al onze platen gaten ontstaan waar nu water in staat. Hoe duur is het om 6 platen te vervangen. Hiervan moeten er 3 op maat gemaakt worden.
dinsdag 1 mei 2018

Polycarbonaat platen vervangen

Ik heb hagelschade aan mijn polycarbonaat platen. Het betreft 6 ramen van ongeveer 120 x 120 cm. Mijn vraag is wat het kost om deze te vervangen, in verband met verzekering. Graag een offerte. Het gaat overigens om de bovenste laag.
zondag 29 april 2018

Dak ontmossen en kleurencoating aanbrengen

Om welke dakbedekking gaat het? Dakpannen Welke werken moeten uitgevoerd worden? Dak ontmossen, kleurencoating aanbrengen Wat is de oppervlakte van uw dak? Meer dan 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betonpannendak uit 1994, verweerd (vuil en vaal)
woensdag 25 april 2018

Dak van een tuinschuurtje bedekken

Ik wil het dak van mijn tuinschuur opnieuw bedekken. De nok is 2,20 en beide zijden zijn 1,50 meter. Momenteel zit er bitumen golfplaten op die vervangen moeten worden voor Aquapan dakbedekking. Eventueel mag alles door de vakman zelf ook verwijderd worden en afgevoerd worden.
maandag 23 april 2018

Dakdekking op de garage vernieuwen

Bestaande garage is 2 meter langer gemaakt. De vakman voor het dak af te werken met teer/bitumen is opeens niet meer beschikbaar. Ga volgende week dinsdag op vakantie, dus moet zo snel mogelijk iemand hebben die het dak kan dekken.
maandag 23 april 2018

Solatube laten plaatsen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om een solatube te plaatsen in ons huis en dus een vrijblijvend offertebezoek van een installateur te krijgen.
maandag 23 april 2018

Dakshingles op tuinhuisje leggen

We hebben een nieuw tuinhuisje geplaats. Ik heb alleen geen verstand van shingles leggen en zou hier graag hulp bij hebben. Het dak is 12m2 en de shingles heb ik al gekocht.
maandag 23 april 2018

Golfplatendak laten vervangen

Ik heb buiten een schuurtje/hondenren waarvan het bitumen golfdak moet worden vervangen. De schuur is 4 bij 3 meter.
maandag 23 april 2018

Aanbrengen dakisolatie en EPDM

Gaarne vrijblijvende offerte voor aanbrengen dakisolatie en een laag epdm. Het betreft een woning twee onder een kap te voorzien van pir isolatie met alu folie en een epdm folie de bovenverdieping betreffende slaapkamers overloop is voorzien van een 12 cm dikke steenwolisolatielaag de woning is vrij bereikbaar en het dak toegankelijk via vlak dak aanbouw plus minus 65 vierkante meter . Nok hoogte van vloer vliering tot hoogste punt dak is 75 cm dit ivb hellingsgraad . Eventuele randafwerking ter plaatse door te nemen. Eventueel willen de buren hetzelfde laten monteren door uw bedrijf indien de offerte naar tevredenheid uitvalt. Het betreft twee huizen onder een kap
woensdag 18 april 2018

Dak bedekken met EPDM

Het vermoedelijk vervangen van bitumen A kwaliteit op een lessenaarsdak door EPDM, indien daklekkages aan de zijkanten niet te verhelpen zijn. Het dak is globaal 14 x 13 meter.
vrijdag 13 april 2018

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

We willen graag alle boeiboorden (minimaal 40 meter) laten bekleden met Plastisol. Tevens ook het dakkapel, entree voordeur, erker en garage overkapping hiermee bekleden maar dit graag in overleg met de vakman. Gaarne uw advies.

Partners

Partners van Casius