Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

703 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak, asbesthoudend dak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

donderdag 14 december 2017

Daklekkage

We hebben een dakkapel van ongeveer 1mx1m. En hier lekt het in het midden aan de kant van het raam. Bruine vlekjes ontstaan nu op het plafon en via het kozijn loopt bruinwater in een plasje op de venster. Kunnen we een offerte / afspraak maken? +
zondag 10 december 2017

Asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Wij willen in de 1e helft van 2018, maar het liefst zo snel mogelijk het dak van onze schuur van 12 x 100 meter laten verwijderen, de stal voor ongeveer 1/3 slopen en op 2/3 weer een nieuw dak leggen (golfplaat met isolatie).
zondag 10 december 2017

Dakbedekking op platte daken van een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en de ruwbouw is klaar. Ik wil er in januari graag dakbedekking laten aanbrengen op 130 m² plat dak. Het dak bestaat uit 3 delen van respectievelijk 80, 30 en 20 m². Het dak is al voorzien van dakisolatie, Ecotherm Topline XR, 2-zijdig gecacheerd. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor EPDM, PVC en bitumen dakbedekking, inclusief alle montagekosten.
donderdag 7 december 2017

Pannendak vernieuwen

Het betreft een huis van 1900. Er zit houtworm in de balken. Er is vocht geconstateerd. En enkele pannen liggen niet goed. We willen een volledig nieuw dak inclusief nieuwe balken. We willen enkele dakramen en het dak laten isoleren. De woonoppervlakte is ongeveer 235 m2.
donderdag 7 december 2017

Dakrenovatie met isolatie en vervangen van dakkapellen

Ons vrijstaande huis heeft 2 woonlagen en een zadeldak met dakpannen. Ik wil dit hele dak laten renoveren. Ik wil het laten isoleren en er nieuwe dakpannen op laten leggen. Op dit moment zitten er 2 kleine dakkapellen op en ik wil er graag een dakkapel over de gehele breedte laten plaatsen van ongeveer 8 meter lang. Ons huis heeft een oppervlak van 9,5 x 5,5 meter, het dak moet door de vakman eerst even worden bekeken en opgemeten. Ik wil daarvoor een afspraak maken. Ik ontvang graag uw advies en een gedetailleerde offerte.
dinsdag 5 december 2017

Dakbedekking vernieuwen

Wij hebben een huis gekocht en hebben het advies gekregen om nieuwe pannen te leggen. Graag willen we horen wat hiervan de prijs zou zijn en wat er allemaal bij komt kijken.
zondag 3 december 2017

Daklekkage repareren met vloeibare dakbedekking

Daklekkage repareren door een plat dak volledig met vloeibare dakbedekking te bedekken. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.
vrijdag 1 december 2017

Daklekkage repareren of dak vernieuwen

Heb een lekkage en wil twee offerte aanvragen. Een voor het repareren van de lekkage. En een voor het vernieuwen van het hele dak. lekkage zolder meerdere plekken plafond zichtbaar Het betreft een hoekwoning.
donderdag 30 november 2017

Dak renoveren

Wij wonen in een hoekwoning die is gebouwd in de jaren '70. We willen het pannendak laten inspecteren en indien nodig laten vervangen. Het gaat om ongeveer 60 m² en we willen er dan betonpannen of keramische dakpannen op. Verder moet er een zinken goot en een dakraam worden vervangen. We willen een afspraak maken zodat u de klus kunt beoordelen en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave. We willen het werk in het voorjaar laten uitvoeren.
donderdag 30 november 2017

Regenpijp vervangen

Ik heb lekkage in de kelder en een gaatje in de regenpijp, vermoedelijk moet de gehele pijp vervangen worden. Dit wil ik gerepareerd hebben. De onderkant is kunststof en de bovenkant is van zink.
dinsdag 28 november 2017

Geheel dak vernieuwen

Dakpannen dak jaren 20 woning +/-80 m2.
maandag 27 november 2017

Dakpannen vervangen

De oude pannen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er dampwerende folie moeten worden aangebracht, nieuwe panlatten en nieuwe betonnen pannen. Het dakdeel aan de voorzijde dient zeker gedaan te worden, dit is 25 m2. Het dakdeel aan de achterzijde moet gecontroleerd te worden en eventueel ook vervangen.
maandag 27 november 2017

Schoorsteenlood vervangen of schoorsteen verwijderen

Wij willen graag in verband met een lekkage in de badkamer (deze bevindt zich onder het dak en de schoorsteen) de schoorsteen laten nakijken, lood vervangen, en wellicht schoorsteen laten verwijderen, omdat wij denken dat lekkage daar vandaan komt
zaterdag 25 november 2017

Gehele dak reinigen en eventueel coaten

Ik wil het gehele dak laten reinigen en eventueel een coating laag. Het dak is niet overdreven goed onderhouden. Het huis is gebouwd in 1970.
vrijdag 24 november 2017

Dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen

Ik wil een 81 m2 dak vernieuwen. Er moet unideck erop komen en het asbest eraf. Ook wil ik een dakkapel voor en achter van 7 strekkende meters.
donderdag 23 november 2017

Golfplaten dak verwijderen en eventueel vervangen door cementvezelplaten

Ik wil ongeveer 30 m2 golfplaten dak verwijderen en eventueel vervangen door cementvezelplaten. Ook eventueel het afvoeren van het puin.
maandag 20 november 2017

Lichtkoepel laten monteren

Het leveren en monteren van een lichtkoepel, vierkant bol, 100 bij 100 binnenmaat, Polycarbonaat, dubbelwandig.
zondag 19 november 2017

Dak vervangen

Het complete puntdak vervangen met nieuwe pannen en isolatie: de huidige pannen en panlatten verwijderen en dan alles weer opbouwen, inclusief het aanbrengen van isolatie. Aan de voor- en achterzijde zijn kleine dakkapellen. Het dak is niet groot, circa 20 m2 in totaal. Is het mogelijk een onderhoudsplan af te spreken?
zondag 19 november 2017

Asbesthoudend dak vervangen

Wij wonen in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1964 met ongeveer 175 m² asbesthoudende eterniet platen op het dak. Wij willen dat dak volgend jaar laten saneren. We beschikken nog niet over een asbestinventarisatierapport. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Ik ontvang graag uw plan van aanpak en een offerte.
zaterdag 18 november 2017

Onderhoud aan het dak uitvoeren

Divers onderhoud aan het dak: 1. Vervangen circa 6 m zinken dakgoot 2. Montage bladroosters 3. Nakijken en eventueel repareren/vervangen overige dakgoten 4. Reparatie schoorsteen Dak is goed bereikbaar en alle materialen zijn voor de vakman.
maandag 13 november 2017

Dakgoot schoonmaken en repareren

De klant wil graag zijn dakgoot laten schoonmaken en repareren. De lengte van de dakgoot bedraagt ongeveer 14 meter. De klant zegt spleten te zien in zijn dakgoot.
zaterdag 11 november 2017

Pannendak vernieuwen op een woonboerderij

Het betreft een pannendak van een oude woonboerderij uit 1890. Het dak is in de jaren 80 nog wel vernieuwd, geschoten en geïsoleerd. Echter zit de isolatie aan de binnenkant en alleen gedaan met isolatiedeken. Er is een kans op de aanwezigheid van asbest. Daarnaast helt het dak naar binnen. Wat zijn de kosten voor een renovatie? Of het totaal vernieuwen van het dak. De zoldergrootte is circa 8.90 x 10.95 meter waarbij de nok over de lange kant loopt.
zaterdag 11 november 2017

Dakgoten met mos laten reinigen

Er zit mos in onze dakgoten en dat willen wij graag laten verwijderen. De lengte van de dakgoten bedraagt ongeveer 20 meter.
donderdag 9 november 2017

Nieuw hellend dak maken

ToeIk ben op zoek naar dakbedekking voor een nog te bouwen tuinhuis. Denk daarbij aan dakpanplaten. De afmetingen van het dak wordt 6 bij 7 meter en ga het zelf monteren wel graag leveren in Kerkrade Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 42 m2 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten
woensdag 8 november 2017

Dakpannen vervangen

Versleten keramische dakpannen vervangen. Het dak is ca 114 m2

Partners

Partners van Casius