Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

718 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest verwijderen en dak vernieuwen, grasdak aanleggen, asbestplaten verwijderen en cementvezelplaten plaatsen, groendak aanleggen, thermocomfort schuim vervangen, dak renoveren, complete dakpannen dak vernieuwen, dak isoleren en pannen vervangen, geheel dakpannen dak vervangen, mansarde dak vervangen, dakpannen vervangen, ePDM leggen, boeiboorden bekleden met aluminium, dak renoveren, replace roof tiles en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

zondag 22 juli 2018

Schuin dak isoleren

250 vierkantemeter. Isolatie pirplaten 10cm. Unilin. Nokpannen vervangen. Overige pannen zijn goed. Boeiboorden verhogen en voorzien van gecoat metaal. 3 dakramen uitbouwen en in bouwen. 2 schoorstenen nieuw lood aanbrengen.
maandag 16 juli 2018

EPDM dakbedekking vervangen

Ons dak circa 6 bij 5 meter. is waarschijnlijk aan vervanging toe. Er zijn geen lichtkoepels aanwezig alleen een dankdoorvoer wasemkap. Er ligt nu perelli dakbedekking met kiezel en er zijn geen lekkages. I.v.m. het leggen van zonnepanelen op dit dak vragen wij ons af of het verstandig is het dak te vernieuwen. Leeftijd dak ca. 20 jaar
vrijdag 29 juni 2018

Boeiboorden bekleden met aluminium

Hierbij de vraag voor het offreren van 140 meter aluminium boeiboord (géén plastisol), breedte 40 cm in de kleur Ral9010. Ik hoor graag van je.
woensdag 27 juni 2018

Platen op de terrasoverkapping vervangen

Best ik wil mijn afdakplaten laten vervangen lang 3010 breed 1000 kleur melk 5 platen dikte 16 mm en 4 spotjes met travo en dimmer in Roermond afdak is 5000 breed oude platen afvoeren
woensdag 27 juni 2018

Daklekkage op een plat dak laten repareren

Ik wil de lekkage van mijn platdak laten repareren. Tevens staan er 2 zonnepanelen op het dak die er af moeten.
donderdag 14 juni 2018

Muren bekleden met zink

Ik wil de muurtjes van boven bekleden met zink, zodat ze geen vocht doorlaten. Tussen deze muren ligt het dak van het huis. Het gaat om ongeveer 3 stukken van 2 meter ieder bij 30 cm breed.
dinsdag 12 juni 2018

EPDM aanbrengen

Het platte dak van de garage dient een nieuwe dakbedekking te krijgen. De voorkeur gaat naar EPDM. De oppervlakte is 45 m2 en het materiaal is aanwezig.
zondag 10 juni 2018

Kunststof dakbedekking aanbrengen op platte daken

Nieuwe laag aanbrengen en boeiboorden vervangen -liefst door kunststof. Plat dak van 50m2 en schuurtje van ongeveer 4 m2.
woensdag 6 juni 2018

Dakpannen en goten vervangen

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft helft van een 2 onder 1-kap. Bestaande pannen dienen vervangen te worden. Inclusief zinken goten.
dinsdag 5 juni 2018

Dakgoten reinigen

Graag de dakgoten reinigen. Het betreft een vrijstaande woning waarvan beide kanten (25 meter) gereinigd moeten worden.
zondag 3 juni 2018

Plat dak laten renoveren

Bestaand plat dak renovatie. Circa 22 m2.
zaterdag 2 juni 2018

Golfplaten leggen en leveren

Bij deze vraag ik een offerte aan voor het leveren en leggen van golfplaten. Het dak is 14 meter breed, 21 meter lang en nok hoogte 6 meter. Hierbij 6 polycarbonaat lichtplaten en de rest vezelcement golfplaten. De schuur is rondom goed bereikbaar. Er hoeft niets afgevoerd te worden.
vrijdag 1 juni 2018

Bitumen dak vernieuwen

Het is voor een bestaande traditionele vrijstaande garage waarbij het huidige niet geïsoleerd dak vernieuwd moet worden. Afmetingen buitenkant muur 4,60 x 8,75 meter. Nieuw dak moet voorzien worden van twee belichtingen van diameter 150 mm en een afvoer. Het gaat om een plat bitumen dak.
woensdag 30 mei 2018

Dakbedekking aanbrengen op nieuwe aanbouw

Dakbedekking van een nieuwe aanbouw van circa 40 m2.
woensdag 30 mei 2018

Werkzaamheden aan het dak

Het is een platte bungalow met daarop een zadeldak met betonpannen. De afmeting van het dak is 11 m lang bij 2 dak vlaktes van 3,5 m met een totale oppervlakte van 80 m2. De hellingshoek van het dak is 45 graden. De naar mijns inzicht uit te voeren werkzaamheden zijn de volgende: - Dak schoonspuiten - Hier en daar de losgeraakte specie van de nok pannen bijwerken. - Dakpannen impregneren - Dakpannen coaten op kleur die er nu op zit
woensdag 30 mei 2018

Dak isoleren

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande pannen, indien mogelijk hergebruiken. Graag het dak isoleren. Gaat om een twee-onder-één-kapwoning. Zal rond de 40-50 m2 zijn. Zal het nog opmeten.
maandag 28 mei 2018

Dakbedekking op de luifel vervangen

Het dakleer heeft losgelaten en er lekt regenwater waardoor de houtbekleding nat wordt. Een paar vierkante meter dus slechts.
zondag 27 mei 2018

Kleurencoating aanbrengen

Welke reinigingswerken wil je laten uitvoeren? Kleurencoating aanbrengen Om welke dakbedekking gaat het? Vezelcement golfplaten eternit (geplaatst NA 1997) Wat is de oppervlakte van uw dak? Minder dan 10 m² De golfplaten zijn wit uitgeslagen, willen deze weer zwart hebben.
donderdag 24 mei 2018

Pannendak aanbrengen inclusief isolatie

Huidige dak is een leien dak met asbest (ongeveer 250 m2) wij willen dit willen laten vervangen voor een pannendak inclusief nieuwe isolatie. Goed bereikbaar, inclusief voorwerk.
woensdag 23 mei 2018

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Ik wil graag op de nokpannen, de kantpannen en op de schoorsteen (schuin pannendak) duivenpinnen te laten plaatsen. Ik schat de totale lengte op zo'n 18 tot 20 meter. het betreft een 2-onder-1 kap woning.
zaterdag 19 mei 2018

Asbest golfplaten verwijderen

Het gaat om een half hellende dak en half plat met hout aan de zijkant. Er zitten asbest golfplaten op. Het hout en de golfplaten moeten worden verwijderd, er moet worden geïsoleerd en vervolgens met dakgoten en al vernieuwen. Het dak is ongeveer 80 m2 en de dakgoten zijn 12 meter lang.
donderdag 17 mei 2018

Golfplaten afdak vervangen

Door hagelschade zijn er golfplaten kapot van een overkapping. Ik wil deze platen laten vervangen van de overkapping welke ca. 5x2 meter is. Het betreft vervangbaar materiaal (verzekeringstechnisch). De golfplaten dienen ongeveer dus hetzelfde te zijn als op de foto. Dus zeker geen 16mm polycarbonaat of iets dergelijks. Graag wil ik een offerte voor de totale klus. Dus voor het vervangen van de platen inclusief materiaal. (ik heb zelf geen golfplaten). Voor meer vragen hoor ik het graag via de mail.
donderdag 17 mei 2018

Lekkende dakgoot bij de VvE repareren

Onze dakgoot lekt. Er zit vervuiling in de goot van 10 jaren vuil maar ook enkele soldeerplekken zijn vermoedelijk kapot gegaan. Graag uw expertise en een offerte zodat wij weten waar we aan toe zijn. Deze zal ongeveer 30 meter zijn. Het gaat om een volledig appartementencomplex.
woensdag 16 mei 2018

Zinken plaatwerk overkapping bouwen

Het betreft een nieuw te bouwen zinken plaatwerk overkapping in de maat 7.50 x 4.00 meter.
dinsdag 15 mei 2018

Dakpannen leggen

Nieuwe tengellatten en nieuwe dakpannen monteren.