Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Limburg.

708 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak renovatie/asbest saneren/dakkapellen en dakramen, groendak realiseren op bedrijfspand van 3000 m2, dak vernieuwen, deel van plat dak bedrijfspand vernieuwen, dakpannen vervangen, dakkapel realiseren en dak vervangen door kunstriet, rieten dak vervangen door dakpannen, een puntdak renoveren, dakinspectie Franse kap, platte daken en terrassen vernieuwen, het controleren renoveren en van een dak, dakpannen vervangen en isoleren van dak, dak op schuurtjes vervangen VVE, dakpannen vervangen, dakisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Limburg:

zondag 16 februari 2020

asbest dak verwijderen

Ik zoek een asbestsaneerder die het beschadigde dak van een caravanstalling kan verwijderen. Het gaat om asbesthoudende platen. Na het verwijderen dient het dak (6 bij 4 meter) van nieuwe golfplaten te worden voorzien. Het gaat om 21 platen (7 x 3).
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe dakpannen en isoleren met unidek

Mijn 2-onder-1-kapwoning zou ik graag willen isoleren en eventueel nieuwe pannen laten leggen. Ik ga met mijn buurman overleggen of hij het direct ook wil doen. Het is een woning uit 1972, de pannen zijn niet stuk. Het dak is niet zo groot, ongeveer 2 x 40 m2.
zondag 9 februari 2020

Keramische dakpannen vervangen

Dakpannen en panlatten vervangen van zadeldak ~67m²
maandag 3 februari 2020

Lekkage dak verhelpen

Ik heb een lekkage aan de binnenkant van mijn dak en ik wil het graag laten verhelpen. Ik heb een pannendak en het stuk waar de lekkage zit is ongeveer 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 31 januari 2020

2 dakramen plaatsen

Wij willen 2 kunststof dakramen 80 cm x 120 cm (uitzettuimel) laten plaatsen. De dakhelling is meer dan 55 graden. Gipsplaten en isolering zijn al verwijderd. Het huis is van 1938.
vrijdag 31 januari 2020

Platte daken en terrassen vernieuwen

Offerte aanvraag voor vernieuwen plat dak + terras (waar ook dakleer op ligt, en daarbovenop tegels). Het gaat om een dak van 3 aaneensluitende woningen, afmeting totaal dak =+- 5.74 m bij 8.77 m, terrassen 3.20 m bij 877 m.
woensdag 29 januari 2020

Groen dak en lichtkoepels realiseren op garage

Behalve een groendak zou ik ook graag twee lichtkoepels laten installeren. Het gaat om het dak van mijn garage, hier ligt momenteel bituum op. De garage is 3m breedt en 8m lang. Graag zal ik ook regenpijp aan de andere kant van het dak laten plaatsen. Het dak ligt tussen houten balken van 5-6cm dik en 12 cm breed. Onderhouds vrij
woensdag 29 januari 2020

Boeiboorden en dakgoten renoveren

Ik zoek een bedrijf dat ervaring heeft in het “bekleden” van de houten boeiboorden en onderkant van de dakgoot met gecoate aluminium profielen kan voorzien. Het betreft een jaren 30 vrijstaande woning met aan de voor- en achterkant een dakkapel. Hoeveel strekkende meter het exact is, bespreek ik graag met de vakman.
dinsdag 28 januari 2020

Vervang / herstel bitumen dak

Vervangen/herstel bitumen dakbedekking, dit willen wij laten inspecteren. Het zijn meerdere daken, maar het deel dat aan vervanging toe is is het bovenste gedeelte. Dit heeft een afmeting van 9 x 4.5 meter. Dit is boven op de tweede verdieping.
maandag 27 januari 2020

Asbest houdend dak vervangen

2 x hellend dak +/- 3 meter lengte.Totale dakoppervlak +/- 180 m2. Er liggen nu asbest golfplaten op en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Ik heb nog geen rapport aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 27 januari 2020

Plat dak isoleren aan de buitenkant

Bestaand plat dak (aanbouw/uitbouw) aanbrengen isolatie buiten (OP bestaand) verbeteren afschot en WITTE bedekking i.v.m. te plaatsen zonnepanelen. Het dak is tussen de 35 en 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 23 januari 2020

Dak isoleren en nieuwe pannen erop

Huidige dak dateert uit 1982. Dakisolatie moet vervangen worden voor min 14 cm nieuwe isolatieplaten. Er zit momenteel een soort tempex piepschuim van ongeveer 8 cm in het dak. Wat mijn idee is om een soort deken (isolatiemateriaal) over bestaande isolatie te plaatsen. De huidige isolatie blijft dus. Nieuwe keramische pannen moeten op het dak, nieuwe boeiboorden en nieuwe hemelwater afvoer(goot en buis). Woonhuis betreft 86 m2. Aanbouw betreft 54 m2. Graag een inclusief prijs. In mei/ juni wil ik beginnen.
donderdag 23 januari 2020

Dakleer vernieuwen, isoleren en realiseren van lichtkoepel

Dak isolatie en nieuw dak realiseren 3.5 x 6.5 meter. Het grind moet eraf, nieuw dakleer en het isoleren. Ik wil ook een glazen lichtkoepel van een zadelmodel.
woensdag 22 januari 2020

Dak ontmossen en coating aanbrengen

Mosreiniging en dakcoating. Huis is van 1981. Dak slaapkamer voor. Dak garage voorzijde. Dak zolderkamer. Dak garage achterzijde. 2 Daken slaapkamers achterzijde (gedeelte bedekt met zonnepanelen). Het totale oppervlakte zal ongeveer 70m2 zijn denk ik, maar ik ben slecht in meten. Ik heb foto's voorhanden om dit te bekijken, mail of bel mij maar.
woensdag 22 januari 2020

Dak ontmossen en coaten

Ik heb Tule du Sud (rode pannen) pannen en ze liggen er al 20 jaar op. Nu is er mosvorming ontstaan en dit wil ik dus laten verwijderen en daarna indien mogelijk het dak laten coaten. Het gaat om 48 m2 in totaal. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 22 januari 2020

Eternietplaten dakbeschot verwijderen

Het gaat om het verwijderen van geverfde eterniet platen aan de onderkant van de (platte dak) balken van een schuur (ongeveer 6 x 3 meter). Ik wil graag advies over het afvoeren. Ik heb begrepen dat ik het zelf zou mogen afvoeren, maar zou het ingepakt moeten worden? De platen zijn makkelijk bereikbaar. Ik bevindt met nog aan het begin van het traject. Ik heb nog geen inventarisatierapport.
maandag 20 januari 2020

Carport dak dichtbranden

Het betreft een plat dak van een carport van 12 bij 6 meter met een totaal oppervlakte van 72 m² uit te voeren met daktrim van 36 meter en 2 stuks hemelwater afvoer. Het dak is afgewerkt met underlayment en behoeft geen isolatie. Als extra graag een prijsopgaaf voor hetzelfde dak maar dan van 54 m² en 30 meter daktrim.
zaterdag 18 januari 2020

Dak renovatie

60 m2 plat dak vervangen, isoleren en oude bitumen verwijderen. Zinken dak rand vervangen. 2e dak van 34 m2 na kijken of deze nog in orde is en oude schoorsteen verwijderen.
zaterdag 18 januari 2020

Glasplaten op het serredak vervangen

Het vervangen van 3 glas platen op de serre dak van 340 cm x 60 cm. Platen zijn geknapt door extreem hete weer.
vrijdag 17 januari 2020

Asbest dakbeschot weg, nieuwe dakpannen, isoleren en nieuwe dakkapellen

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.
donderdag 16 januari 2020

PVC dak vernieuwen

Het dak is in 1990 door een ervaren dakdekker gemaakt. Daar het in de maand december gemaakt is, is toen gekozen voor PVC dacht ik. We wilden voordat we zonnepanelen laten plaatsen het dak renoveren, het zijn 2 dakkapellen 1 van 9 m2 en een van 6 m2. Welke dakbedekking maakt mij niet uit, wat uw expertise is. Door de dakkapel kan het platte dak makkelijk bereikt worden. Ik ben de hele dag aanwezig dus ik kan u gerust helpen.
donderdag 16 januari 2020

Lichtkoepel laten monteren in een uitbouw

Ik zoek een kozijnenspecialist die een kunststof lichtkoepel kan plaatsen in het dak van mijn aanbouw. In mijn aanbouw met balkenplafond met dakleer bekleding wil ik graag een rechthoekig lichtkoepel plaatsen waarbij de maten eventueel aangepast mogen worden aan ligging balken( ongeveer 160/200 bij 80). De balken zie je in de woonkamer niet zitten omdat er een gipsplaten plafond tegen zit.
dinsdag 14 januari 2020

Daken opnieuw bekleden voor het plaatsen van zonnepanelen

Ik heb een plat dak van bitumen en wil zonnepanelen plaatsten. Ik ben bang dat dit eventueel lekkages veroorzaakt bij mijn 25 jaar oude dak. Dus plaatsing van EPDM lijkt mij een goede oplossing. Het dak lekt niet, dus ik denk dat de EPDM over de bitumen heen gelegd kan worden. Het dak is 6 x 10 meter, dit is bovenste dak en de garage is ongeveer 3,5 x 7 meter en een dak van een aanbouw 11 x 2 meter. Hier ligt grind op, dit kan hergebruikt worden. De daken zijn heel makkelijk bereikbaar. De garage is geschakeld.
dinsdag 7 januari 2020

Complete dakgoot vervanging

De goot is pas in 2008 vernieuwd maar is niet goed en ook het dak hout moet vervangen worden Achterkant is 5.80 m. Voorkant ca 7 m door hoekopstelling Wat zou het gaan kosten bij goed vakwerk afgewerkt met plastisol (heb me laten vertellen dat daar nooit meer iets aan komt)
maandag 6 januari 2020

Herstellen van polycarbonaat dak van de overkapping

Door het vuurwerk zit een gat in mijn overkapping. Afmetingen zijn ongeveer 2,80 bij 3,0 meter. Overkapping lijkt uit 3 polycarbonaat platen te bestaan, maar misschien is het ook 1 geheel. Zie bijgevoegde foto's. Graag de platen afvoeren.

Partners

Partners van Casius