Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor kunststof dakgoten leveren en plaatsen, bestaande goten demonteren :

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen, bestaande goten demonteren

Het vervangen van bestaande dakgoten en leveren en monteren van, nieuwe in nog te bepalen uitvoering na advies van deskundige. Lengte 31 meter 4 hoekstukken, 7 stuks hemelwater afvoer 70 meter inclusief aansluiten op bestaande riool. Werkhoogte van de dakgoten ongeveer 3 meter. , vrije doorgang rondom het vrijstaande huis. Tekening van bevestigingswijze na overleg. Betaling na goedkeuring oplevering.
Onze klant uit Zuidbroek (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof dakgoten leveren en plaatsen, bestaande goten demonteren uit heel Nederland:

Dakgoot inspectie en vervanging

Dakgoten (2) van (totaal) ongeveer 18m lang met houten omlijsting. Laten controleren en vervangen indien nodig. Nu kunststof maar mag zink worden. Fijne dag en tot horens

Dakgoten en boeidelen vervangen

Het vervangen van de dakgoten (bakgoten) aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Totaal gaat het om 13 meter. Het betreft een eindwoning.

Dakgoten vervangen

Dakgoot lekt. Het gaat om totaal ongeveer 10 meter lengte. Graag prijsopgave zowel kunststof als zink.

Nieuwe dakgoten plaatsen met kunststof boeidelen op kleur

Het vervangen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde en monteren van kunststof boeidelen. Het betreft een hoekwoning.

Dakgoten van huizenblok vervangen

Ons huizenblok, 4 woningen a 5 meter breed, willen we voorzien van een nieuwe dakgoot aan de achterkant. We hebben een aanbouw(alle 4) waar met een rolsteiger op gestaan kan worden waardoor de hoogte naar de dakgoot ca. 3 meter bedraagt. In de oude dakgoot zit 1 tussenschot waardoor er 2 delen zijn ontstaan. 1 deel heeft 1 afvoer, het andere deel heeft er 2. De afvoerpijpen zijn helemaal in orde. Oude dakgoot verwijderen en vervangen voor een nieuwe. Materiaal maakt niet veel uit, zink, pvc of andere kunststof. Huidige dakgoot is volgens mij van zink en geen bekisting. Graag vernemen wij wat dit voor deze 4 woningen ongeveer gaat kosten.

Boeidelen vervangen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor het vervangen van de huidige boeidelen voor onderhoudsarme boeidelen. Denkende aan trespa of kunststof. Ook de boeidelen bij de dakgoten dienen vervangen te worden. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning. Waarvan 1 kant vervangen dient te worden.

Zinken dakgoot en kunststof boeidelen aanbrengen

Het betreft het vervangen van de dakgoot, de boeidelen en de regenpijpen. Het gaat om ongeveer 20 meter dakgoot en boeideel. Er zijn 4 regenpijpen, 2 van ongeveer 7 meter lang en 2 van ongeveer 2.5 meter lang. De dakgoten en de regenpijpen wil ik graag van zink en de boeidelen van kunststof.

Nieuwe kunststof dakgoten maken aan een veldschuur

Wij willen graag nieuwe kunststof dakgoten laten plaatsen aan de voor- en achterzijde van een veldschuur. Beide goten zijn 15 meter lang. Ook moeten er hemelwaterafvoeren geplaatst worden. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakgoot vervangen door kunststof goot

Wij wonen in een tussenwoning en ik wil aan de voor- en achterzijde de dakgoten laten vervangen door kunststof goten. Die moeten goed aansluiten op de goten van de buren. Ik wil hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Dakgoten repareren/renoveren

Dakgoten repareren/ renoveren. Ongeveer 40 meter. De boeiborden bekleden met kunststof panelen.

Partners

Partners van Casius