Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakleer herstellen:

Dakleer herstellen

Het gaat om een plat dak van 6 x 5 meter van 1 verdieping hoog. Dit zou ik graag willen herstellen. Het gaat om een bitumen dak.
Onze klant uit Scheemda (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakleer herstellen uit heel Nederland:

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2,5 x 5 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Verwijderen bestaande balustrade en vloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag bestaande balustrade verwijderen. Bestaande vloer (houten vlonders) verwijderen. En dakleer checken en eventueel herstellen. Eventueel ook plaatsen van een nieuw balustrade (hout & wit).

Lekkage bij de dakkapel laten opsporen en verhelpen

Dakkapel lekkage opsporen en herstellen. Dakleer 26 m2 , 13 meter lood zijkanten dakkapel, 5 meter lood voorzijde dakkapel.

Lekkage plat dak uitbouw herstellen

Wij hebben een uitbouw aan de voorzijde van het huis. Tijdens het schilderen van het buitenhout zijn we erachter gekomen dat de houten dakplaten onder het dakleer verrot zijn. Waarschijnlijk is het dakleer niet goed sluitend geweest. Het is een dak van ongeveer 1.50 bij 3 meter. Er is nog geen lekkage aan de binnenkant. Betreft de oorzaak opsporen en vervolgens het dak repareren of vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Dakleer herstellen bij woonunits

Herstellen dakleer van woonunits, 12 x 6 meter, waarschijnlijk alleen de dakranden en 1 klein gaatje.

Lekkage op een plat dak herstellen

We hebben vorige week aan het plat dak op onze bijkeuken een kleine lekkage gehad, nadat het ijs op het dak weer gesmolten is. We zouden toch graag even iemand naar het dakleer laten kijken, om het in de toekomst te voorkomen. Graag een indicatieve offerte.

Dakleer herstellen

Volledig dakherstel inclusief leer, underlayment en trim op een schuurtje van 3 x 4 m. Het betreft een plat dak. Het dak loopt door in de schuur van de buren welke er tegenaan is gebouwd, het dak is dus gedeeld. Alléén het dak aan mijn kant is zo lek als een zeef. Note: de trim is 2x 3m en 1x 4m omdat het dak zogezegd doorloopt in het dak van de buren.

Tegelen badkamer en schoorsteen herstellen

De tegels in badkamer, oppervlakte ongeveer 4 meter bij 2 meter, vervangen. Standaard tegels van 15 x 15 cm. Nieuwe tegels zijn nog niet aangeschaft. En lekkage via voegen van de schoorsteen (buitenkant) herstellen. Tevens zal het dak beoordeeld moeten worden in hoeverre dit ook vervangen moet worden, gedeeltelijk. Plat dak dat met dakleer bedekt is, ongeveer een jaar of 12 a 14 oud.

Dakdekking plat dak

Het gaat om het plat dak, aan de voorkant van het huis. Het dakleer hiervan moet vervangen worden. Afmeting ongerveer 3,60 bij 2,00 meter. Eventueel ook het herstellen van de nokpannen. Het oude cement onder deze pannen laat los. Dit gaat om ongeveer 3.60 meter.

renovatie dakleer

Kelderdak (~8x4-m) zit onder dakterras (10-15 cm zandbed met 80x80-cm leisteen terrastegels). Terras en zandbed verwijderen, oud dakleer verwijderen en afvoeren. Nieuw dakleer inclusief 50-mm PIR isloatieplaten (met afschot) aanbrengen en opstand inslijpen over ca. 10-m in gemetseld muurtje. Dakterras herstellen en alles weer terugbrengen in oorspronkelijke staat.

Herstellen afdak boven voordeur

Bij de voorbereiding voor schilderwerk kwam ik er achter dat door een geblokkeerde afvoer water in het afdak is gekomen waardoor het hout in de hoek linksvoor is gaan rotten. Dit betekent dat de boeiboorden en onderkant vervangen moeten worden. - Vervangen van het boeiboord door onderhouds-arm materiaal - Vervangen onderzijde afdak - Aanbrengen nieuw dakleer - Vervangen van het lood indien nodig Bij voorkeur per email contact opnemen. Per email zijn ook foto's beschikbaar om tot een goed inschatting te kunnen komen.