Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nieuwe dakgoten aan laten brengen:

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

Graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van onze dakgoten. Betreft een oudere vrijstaande woning en op dit moment hebben we ongeveer 30 meter aan dakgoten in houten bekisting. Dit willen we graag inclusief bekisting laten verwijderen en vervolgens soortgelijke kunststoffen goten laten plaatsen.
Onze klant uit Harkstede (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe dakgoten aan laten brengen uit heel Nederland:

Meerdere klussen in en om het huis

Op het gebied van onderhoud zijn er drie dingen die we graag willen laten doen: - Dakgoten moeten worden leeggehaald rondom het huis. - Kit werk in badkamer vervangen en mogelijk nog iets anders ter behoeve van het omlaag brengen vochtgehalte. - Roestwerk op afgiftebronnen/leidingwerk vervangen. Zie bijlages voor foto's/beschrijvingen uit een bouwtechnische keuring. Indien langskomen noodzakelijk is voor het maken van een goede offerte is dit mogelijk.

Onderhoudsvrije gevelbekleding aanbrengen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag gevelbeplating aan laten brengen, graag nu onderhoudsvrij materiaal. De gevel is al geïsoleerd. Het werk bevat ongeveer 50 vierkante meter topgevel ( 4 stuks) en ongeveer 20 vierkante meter omkisting van de dakgoten. Het werk omvat tevens het verwijderen van de houten gevels en dakgoten. Ook graag nog 20 m2 van de boeiboorden aan de gevels.

Reinigen en ontmossen van het dak en dakgoten

Dak en dakgoten reinigen. Het dak graag ontmossen, ook laat ik mij graag adviseren over de mogelijkheden een behandeling of een coating mogelijkheden een behandeling of coating aan te brengen mos tegen te gaan. Het dak oppervlak is circa 100 m2. Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 2004.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

2 stuks nieuwe dakgoten aanbrengen van ongeveer 8.50 meter. Per goot 2 hwa uitlopen. Gootbeugels b44 reeds aanwezig.

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

De goten aan de zijkant van mijn vrijstaande woning geven lekkage en dienen te worden vervangen. De lengte van de goten zijn 12 meter en ik zou graag zinken goten willen laten plaatsen.

Dak laten moderniseren

Ik wil mijn dak gaan renoveren en probeer erachter te komen of het zinnig is om het dak helemaal te moderniseren of dat het slimmer is zoveel mogelijk te hergebruiken. Daartoe heb ik twee opties opgeschreven: optie 1: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakfolie aanbrengen panlatten vernieuwen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen optie 2: dakpannen afhalen schoorsteen afbreken andere schoorsteen opnieuw voegen dakbeschot verwijderen isolatieplaten aanbrengen (rc6 of hoger) panlatten aanbrengen dakpannen terugplaatsen nok vernieuwen dakgoot vervangen dakranden vervangen verdere informatie: - dakoppervlakte +/- 120m2, 11x5. 5m - te verwijderen schoorsteen +/- 100x50cm bij 3. 5m hoogte ( hoogte boven dak +/- 50cm ) - te voegen schoorsteen +/- 60x40cm bij 3. 5m hoogte - beschadigde dakpannen kunnen vervangen worden aan zuidzijde waar ze onder (nog aan te brengen) zonnepanelen komen te liggen - dakgoten komen achter dakranden te liggen en hoeft dus niet mooi te zijn Voor extra informatie graag contact opnemen, alvast bedankt. - Arjan

Nokverhoging met dakkapellen laten plaatsen

Wij willen graag een nokverhoging met 2 dakkapellen laten plaatsen. De woning is 8 bij 8 meter groot en de nok is nu 1.50 meter hoog. Deze willen wij graag naar 3.50 meter hoog brengen. De vlizotrap zal moeten worden vervangen door een vaste trap en het nieuwe dak geïsoleerd. De kapellen zullen 4 meter breed worden en aan de voor- en achterzijde gemonteerd. Verder mag deze ruimte casco opgeleverd worden. De dakgoten moeten van zink worden en komen in een bekleding van 8 meter lang, 2 maal. Als laatste dienen de pannen vervangen te worden van de woning.

Dakinspectie laten doen

Ik wil graag een dak inspectie laten doen van een vlak dak van 145 à 150 m²; het pand heeft twee verdiepingen en de bedoeling is dat er controle wordt uitgevoerd om de eventuele zwakke punten in kaart te brengen. Ik krijg daarna graag een voorstel voor het benodigde onderhoudswerk. Verder moeten er twee kleine dakgoten worden schoongemaakt. Het is een plat dak, maar ik weet niet wat voor dakbedekking er op ligt.

Dakgoten vervangen

Voorzijde van de woning: vervanging oude regengoot inclusief de beugels, alles door vakman af te breken, afvoeren en de nieuwe aan te brengen. Lengte circa 11 meter, ik wil graag zinken goten.

Zinken dakgoten vervangen

Betreft vervanging van de dakgoten van een 2 onder een kap woning, zowel voor- als achterzijde. Het zijn doorlopende rechte bakgoten in een houten wit geverfde omlijsting. De houten lijst is aan de stalen beugels vastgeklonken. De lengte is circa 18 meter per dakgoot. De stalen beugels behoeven opgeschuurd, gelakt en opnieuw op afschot te brengen. De 4 PVC afvoergoten vervangen door zinken afvoergoten. Voor de werkzaamheden is steigerwerk noodzakelijk. Er is een foto beschikbaar.