Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Haren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Haren heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Haren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Haren of directe omgeving.

261 klanten uit Haren bevelen een bij Casius in Haren aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Haren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: nieuw dak en evt vloer, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren, nieuw dak en dakkapel plaatsen, renovatie dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Haren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Haren:

Groen dak aanleggen op plat dak

Groen dak aanleggen, 48 m2 met worteldoek eronder en voorziening om waterslang aan te sluiten voor water geven

Dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking van platdak uitbouw woonkamer is aan vervanging toe. Betreft in totaal 28 m2. Graag prijsopgaaf zonder isolatie en met isolatie

Dakgoot ombouw vervangen van 2 woningen

Houten ombouw van dakgoot vervangen door kunstof. En dakgoten repareren /vervangen.(zink) Voorkant totaal van mij en de buren 14 m +_ Achterkant totaal van mij en en buren 14 m +_ 2 regen pijpen kunstof met beugels Afvoeren sloopmateriaal eventueel met de buren.

Offerte groen dak

Hallo, het dak van onze uitbouw is aan vervanging toe en we willen misschien een groen dak aanleggen. Kan u ons een vrijblijvende en kosteloze offerte doen wat dit mag kosten? Een schets met afmetingen is bijgevoegd.

Sedumdak aanleggen

Op de uitbouw 23 m2 en naastgelegen garage 23 m2 een groen dak aanleggen. Beide platte daken hebben een bitumen dakbedekking. Beide daken zitten op de begane grond.

Dakpannen vervangen en dak isoleren

Ivm leggen van zonnepanelen wordt mij geadviseerd nieuwe pannen te laten leggen wegens ouderdom huidige pannen. Het betreft een jaren 60 huis. Ook wil ik het dak laten isoleren, en mij hierover laten informeren. Het pand heeft een oppervlakte van 90m² en een perceeloppervlakte van 134m²

Dakpannen vervangen vrijstaande woning

Ik zoek een partij die de dakpannen van mijn woning kan vervangen. Het gaat om een dak op de eerste verdieping. De totale oppervlakte van het dat bedraagt 80 m2. Het gaat om een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Dakpannen vervangen

Ik zoek een partij die de dakpannen van mijn woning kan vervangen. Het gaat om ongeveer 80 m2. Daarnaast wil (advies) dat mijn dak geïsoleerd word. Het betreft een vrijstaande woning welke goed bereikbaar is.

Dak isoleren en nieuw pannen erop leggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonnen sneldakpannen. Bouwjaar 1976. Sterk vervuild. Niet (goed) geïsoleerd, moet ook gebeuren. Vrijstaande villa. Te bekijken via Google. De woning heeft 280 m2 aan woonoppervlak. Het zal dus tussen de 300 en 350 m2 aan dak zijn.

Platte dak bedekken

Het platte dak van mijn garage (bitumen) is toe aan vervanging. Ook de houten platen moeten worden vervangen. Bij voorkeur laat ik er een groendak van maken. Het gaat over een rechthoekig plat dak van ongeveer 40-45 m2. Inclusief 2 hemelwaterafvoeren. Ook de boeidelen van drie zijden(ongeveer 20 m) moeten worden vervangen. Aan één zijde sluit het dak aan op de zijgevel van de woning.

Dakrenovatie van een pannendak

De oude panlatten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet het dakbeschot schoongemaakt worden. De folie, tengels en panlatten moeten worden geplaatst en de dakpannen gelegd inclusief het slijpen. Het zal dan gaan om de dakpan : Narvik vhv rustiek verglaasd. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Wijziging type dakvorm

Wij hebben een huis gekocht met een samengesteld dak. Aan de voorzijde een zadeldak dwars op de woning en aan de achterkant een zadeldak ik de lengte van de woning. Nu overwegen wij of in het achtsterste deel van het dak te laten vervangen voor een dakvorm die meer ruimte bied, of het plaatsen van dakkapellen. Graag zouden wij de verschillende opties willen bespreken. Stralende groet,

Dakgoot met EPDM bekleden

Ik wil mijn zinken dakgoot (25 jaar oud) laten bekleden met EPDM. Het gaat om 50 tot 60 meter goot. Het is een vrijstaand huis, dus volledig rondom. De huidige goot is een bakgoot van ongeveer 20 cm. breed. Ik ben op zoek naar een totaalprijs voor deze klus.

Dak van een stellage vervangen

Het gaat om een schuin dakje boven een stellage met planken in de tuin, van circa 300 x 80 cm. Het huidige dakje van golfplaten is ingezakt en moet afgevoerd en vervangen worden. Het zou leuk zijn als er ook sedumcassettes op geplaatst kunnen worden. Is dat überhaupt mogelijk op golfplaat?

Lekkage bij het dakraam repareren

Ik heb een schuin dak met daarin een dakraam. Nu is er aan de linkerzijde hiervan het gootje, welke het water dient af te voeren via de dakpannen verrot/afwezig. Ik heb nu lekkage. Het is de bedoeling dat hier een nieuw gootje langs gemaakt wordt, zodat ik geen lekkage meer heb. Het dakraam is een meter breed. Het raam is op ongeveer 6 meter hoogte en eenvoudig te bereiken. Graag hoor ik van u wat dit gaat kosten om dit in orde te maken.

Tuinhuisje voorzien van een rieten dak

Op een nieuw te bouwen houten tuinhuisje met een zeshoekig dak wil ik een rieten dak laten plaatsen. Het huisje wordt in het najaar gebouwd. Dak oppervlakte is ongeveer 17 m2.

Pannendak vervangen door een rieten dak

Ik heb nu dakpannen en ik wil een nieuw rieten dak. Het gaat om een dak van 150 m2.

Dakgoot repareren / renoveren

Ik wil graag mijn dakgoot laten repareren. Hij is lek en de houten omlijsting is aan het rotten. De goot heeft een lengte van 12 meter en loopt door naar de buren (2 onder 1 kap). Dit wil ik graag voor 1-7 opgelost hebben. De houten bekisting en windveren wil ik ook opnieuw laten schilderen.

Dakgoten achter en voor repareren

Ik wil graag de dakgoot voor en achter laten repareren

Dakreparatie uitvoeren

Graag zouden wij een reparatie laten uitvoeren op ons dak. Een aantal dakpannen is verschoven en in de dakgoot ligt een kapotte dakpan. Zou u contact met ons kunnen opnemen?

Daklekkage bij de dakkapel

Het betreft een lekkage. Aan de binnenzijde drupt het vanuit het plafond van het dakkapel. Ik heb op het dak gekeken maar niet kunnen vinden. Wellicht dient de bekleding van het dakkapel vervangen te worden, deze is nu nog van teer. Aan de binnenzijde dienen de gipsplaten vervangen te worden en alles wat daarachter nat is.

Dakgoot van meerdere woningen vervangen

De zinken dakgoot van onze woning en enkele buren moet vervangen worden. Hoogte: 5,5 meter. Lengte: 6 meter per woning. Minimaal 2 woningen, maximaal 5 (hangt af wie er meedoet).Graag een offerte voor vervanging van de zinken goot (beugels zijn nog goed), én meer/minderprijs voor kunststof goot in plaats van zink. De oude zinken goot mag u meenemen voor de zink verkoop.

Dakpan vervangen

Zoeken een vakman/bedrijf, die onze kapotte dakpan kan vervangen. Dak is makkelijk bereikbaar. Oorzaak: schoorsteenveger (onervaren). Zie graag een offerte tegemoet.

Vervangen dakgoot

Het betreft het vervangen van 2 x 7 meter rechte zinken dakgoot van ongeveer 35 jaar oud. Model bakgoot. Hoogte gevelzijde x diepte x hoogte voorzijde = 8 x 27 x 6 cm.

Vervangen pannendak, twee onder 1 kap

Vervanging dakpannen geglazuurd zwart , Tuiles de Nord, panlatten, isolatie (is van binnen al geisoleerd. Totale breedte 70 pannen, hoogte 35 pannen. Valt af 2x dakuit: achter breedte 30 pannen x hoogte 15 pannen (plat dak), vóór breedte 26 x hoogte 7 pannen (plat dak). Schoorsteen (2x) ook belegd met pannen, hoogte 6 pannen, breedte 3 pannen. (zijgevel is flessenhals). Daarbij 1x een apart klein dak breedte 14 pannen x hoogte 11 pannen. Bovenop en aan zijkanten dak vorstpannen. Offerte graag vóór 20 juni, werkzaamheden zo snel mogelijk starten en zo snel mogelijk afronden (binnen een week?).