Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plat dak isoleren en opnieuw bekleden:

Plat dak isoleren en opnieuw bekleden

Ik wil mijn platte dak op de 1e verdieping die nu belegd is met bitumen en grint van 60 m2, opnieuw laten bekleden met bitumen en laten isoleren (5 cm).
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak isoleren en opnieuw bekleden uit heel Nederland:

Plat dak vervangen (bitumen) ca. 50-60 m2

Vervangen bitumen dakbedekking op de aanbouw, de garage en de carport. In totaal circa 50 a 60 m2. Er ligt geen grind op.

Dak opbouw op plat dak realiseren aan de hand van bouwtekeningen

Wij willen graag een dakopbouw, velen in de straat hebben het al. Hier zijn bouwtekening voor gemaakt en de omgevingsvergunning is al aangevraagd. Het betreft: Een opbouw van 20-25 m2, gemetselde constructie, casco opleveren, houten dak huidige woning en het betreft een toekomstig 2e verdieping woning.

Dakbedekking laten leggen

Ik wil graag zonnepanelen laten leggen, maar het platte dak is 34 jaar geleden aangelegd. Vandaar dat ik de dakbedekking wil laten vervangen. Betreft een plat dak met verhoogde buitenrand, ca. 20 m2. Ligt nu een bitumen dakbedekking op, en betreft omgekeerd dak dus van buitenaf geïsoleerd. Graag ook isolatiemateriaal weer van buitenaf opleggen. De hoogte tot het dak is 3 meter en rondom is goed bereikbaar.

Dak(bedekking) vernieuwen incl.isolatie

Plat dak. 12x12 m Conditie dakplaten nog niet bekend

Dakopbouw plat dak

Het gaat hier om een dakopbouw op een woon- winkelpand in Hilversum. Het pand is voorzien van een plat dak. De vergunning hiervoor is reeds afgegeven. Het werk is gelegen in een winkelstraat waar betaald parkeren aan de orde is. Het object is aan de voorzijde bereikbaar. De ketel heeft voldoende vermogen voor de nieuwe situatie. Graag bij dit werk het verplaatsen van de keuken van de oude naar de nieuwe situatie buiten beschouwing laten. Graag ontvang ik voor dit werk (zie tevens bijgevoegde vergunde tekeningen) een vrijblijvende offerte voor de casco dakopbouw, bij voorbaat dank.

Aansluiting van de regenpijp aanpassen/afwatering plat dak verbeteren

Ik heb een garage met een bitumen dak. Daar blijft veel water op staan. Ik zou dat graag beter afgevoerd willen hebben. Het mooiste zou zijn als die afvoer aangesloten zou kunnen worden op een regenton. Dat zou ik graag willen laten doen. Alle hulp dus welkom!

Bouwen van veranda

Wij willen graag een veranda laten bouwen in de tuin, in het verlengde van de garage. Aan de kopsekant van de garage zou het open moeten De afmeting is: 3 x 6 meter. In onze straat kan deze veranda vergunning vrij worden gebouwd. We willen graag een plat dak en de gehele veranda van eikenhout, of douglashout.

Multi split airco; installatie, afpersen, vacumeren en in bedrijfstellen

Graag een offerte voor het uitvoeren van installatie van een Daikin multi split airco. M.a.w. binnen en buiten installatie (incl. betonboring door plat dak), stikstof druktest (afpersen), vacumeren en in bedrijfstellen. STEK en/of F gassen gecertificeerd s.v.p.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van buiten uit. Dak heeft geen onderdak en matige (piepschuimplaten) van binnenuit. Dak is geschat 40-50 m2 bedekt met dakpannen en 2 dakkapellen waarop plat dak zit. Graag een offerte voor het aanbrengen van een onderdak, en de mogelijkheid voor een groen dak op de dakkapellen. Ook een offerte voor het volledig isoleren van buiten af. Liefst compleet isoleren van het dak. Betreft een twee onder een kap woning.

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius