Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zinkgoot vervangen:

Zinkgoot vervangen

Het vervangen van een zinkgoot, lengte 5,7 meter, aan de achter/tuinzijde van ons huis in Groningen
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zinkgoot vervangen uit heel Nederland:

Dakgoot en regenpijp aansluiten

Vervangen zinken dakgoot. Circa 5-6 meter. Van rijtjeshuis, dus aansluiten op oude zinkgoot. Inclusief twee regenpijpen (2 x 2 meter).

PVC regenpijp herstellen of vervangen

Wij wonen in een tussenwoning en tussen ons voorraam en de voordeur van de buurman loopt een PVC regenpijp die ongeveer 4 tot 5 meter lang is. Sinds begin november dit jaar lekt het vanaf de bovenste aansluiting naar de zinken dakgoot vrij veel water langs de pijp. De muur is aan de buitenkant altijd nat. Het lijkt erop dat de aansluiting bovenin naar de zinkgoot niet meer op zijn plaats zit. Het kan ook zijn dat de pijp verstopt is en dat het daardoor lekt. Het is een tussenwoning met 2 verdiepingen zonder zolder met een plat dak. Om op het dak te komen is een lange trap vereist. Graag zouden wij dit probleem willen oplossen en zo snel mogelijk.

Vervanging zinken goot

Zinkgoot 3 m lang vervangen op 4m hoogte tussen 2 dakpunten. Horizontale ligging met aansluiting op afvoerpijp in spouwmuur. Voorzien van overstortpijpje.