Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor hemelwaterafvoer repareren:

Hemelwaterafvoer repareren

Namens de VvE van onze appartementen moeten er herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het gaat om de hemelwaterafvoer en de balkons moeten worden aangepakt. Het balkon lekt water naar de berging en de tinnen randen zijn los. Mogelijk moet er nog licht metselwerk worden gedaan.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakgoot en regenpijp te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hemelwaterafvoer repareren uit heel Nederland:

Hemelwaterafvoer repareren

Door grondverzakking is de regenpijp niet meer aangesloten op het riool/hemelwaterafvoer. De werkzaamheden die voor 29 april uitgevoerd moeten worden zijn als volgt: - 2 tegels verwijderen - Afgraven zand - Misschien nodig om leiding naar riool met hoge druk door te spuiten - Reparatie hemelwaterafvoer afvoer, toekomst bestendig, bijvoorbeeld met S bocht - Zand terug, eventueel extra zand erbij - Tegels terugplaatsen

Hemelwaterafvoer repareren of vervangen

De afvoerput lekt en stinkt, zie foto's. Graag reparatie of nieuwe afvoer. Regenpijp gaat door balkon naar afvoerput. Door het gat komt rommel mee van het balkon. Graag een nette afvoer maken, van roestvrij staal of iets dergelijks.

Daklekkage repareren op een plat dak

Wij hebben een daklekkage bij het platte dak. De problemen komen waarschijnlijk uit de buurt van het hemelwaterafvoer vandaan. Aan de binnenzijde is 1 plek zichtbaar.

Hemelwaterafvoer repareren vanaf garagedak

Drie aansluitingen van de dakafvoer repareren. Deze lekken momenteel.

Overgang van dakgoot naar HWA herstellen

Ik wil namens mijn dochter een offerte aanvragen. Zij heeft een zinken dakgoot en een PVC hemelwaterafvoer. Bij de overgang naar de pijp is er lekkage. We willen dat laten repareren en horen graag vooraf wat daarvoor de kosten zijn.

Zinken dakgoot repareren

Mijn zinken dakgoot lekt bij de hemelwaterafvoer en waarschijnlijk ook bij een soldeernaad. Die plekken zitten op ongeveer 1 meter van elkaar af. Ik wil die dakgoot laten repareren en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Lekkage bij de hemelwaterafvoer repareren

Er is sinds enige tijd sprake van lekkage als er sprake is van hevige regenval. Er zijn verschillende reparaties geweest, maar dat heeft niet geholpen. Nu denk ik dat het probleem ligt bij de afwatering - de regenpijp heeft te weinig capaciteit. Dus graag een offerte voor vervanging van regenpijp met een grotere capaciteit. Of capaciteit van bestaande vergroten. De lengte is ongeveer 12 meter (schatting).

Nieuwe dakbedekking op de dakkapel aanbrengen

De dakkapel aan de voorzijde van onze woning heeft lekkage omdat het al zo'n 20 jaar oud is, lijkt het ons beter om een nieuwe laag er overheen te monteren dan de oude laag te repareren, misschien heeft u een ander oordeel. De dakkapel is 275 cm cm breed en 215 cm diep, aan de binnenkant gemeten. Ook zouden wij graag aan beide zijden een hemelwaterafvoer krijgen, opdat bladeren aan een enkele zijde de afvoer niet kunnen verstoppen. Verder graag de dakbedekking flink omhoog laten lopen onder de aansluitende dakpannen, om overlopen te voorkomen

Dak van polyester dakkapel repareren

Het dak van de polyester dakkapel heeft bij de hemelwaterafvoer een scheur van ongeveer 15 cm, wat leidt tot lekkage. Hoeveel kost reparatie (all-in) en wanneer zou u kunnen? De HWA is prima in orde, het gaat dus alleen om de scheur in het dak.

Terras herstellen bij de hemelwaterafvoer

Het terras is ter plekke verzakt. Waarschijnlijk door lekkage van de hemelwaterafvoer. De woning is ongeveer ongeveer 15 jaar oud. Onder de HWA zit een rooster, rond deze plek verzakt het terras. Ik denk dat de afvoer lekt. Ik wil graag de HWA wil laten repareren, alsook het terras alten herstellen. Het terras is bestraat met hele kleine tegeltjes, 1-2 vierkante meter zal uitgebroken moeten worden.

Partners

Partners van Casius