Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor tuinhuisje voorzien van nieuwe dakbedekking:

Tuinhuisje voorzien van nieuwe dakbedekking

Voor ons tuinhuis hebben we afgelopen zomer een dakbedekking laten uitvoeren via een klusjesman die vaker tuinhuisjes monteert. Het is een tuinhuis van 2,5 bij 3 meter. De kwaliteit van het materiaal en de montagewerkzaamheden is ons erg tegengevallen. Graag zouden we van u een prijsopgave willen ontvangen om te inventariseren wat vervanging van het materiaal en de montagekosten gaat kosten. Daarnaast zouden we graag toegelicht krijgen hoe jullie te werk gaan. Welke materialen, welke vorm van bevestiging etc. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuisje voorzien van nieuwe dakbedekking uit heel Nederland:

Keter tuinhuis Breteuil 65 2,5m²

Product is afkomstig van de Praxis winkel pas geleden gekocht maar is voor mij moeilijk om in elkaar te zetten. Het betreft een kunststof tuinhuisje. Wat zijn de specificaties? Dit tuinhuis Breteuil van Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft twee breed openslaande deuren voor een gemakkelijke toegang. De moderne berging is voorzien van een ventilatierooster voor een aangenaam klimaat in de bering en twee ramen die zorgen voor natuurlijke lichtinval. De berging is afsluitbaar (hangslot niet bijgeleverd), onderhoudsvrij, weerbestendig en eenvoudig te monteren. Hieronder de afmetingen: Breedte 185 cm Oppervlakte 2 m² Diepte 152 cm Hoogte 226 cm Binnenruimte 2 m²

Dakshingles laten inspecteren

Wij zijn in het bezit van een tuinhuisje, type Roodborst, afmeting vloeroppervlakte 2 x 2 m2, voorzien van een piramidedak zonder goot. Op sommige plekken vind lekkage plaats, waarschijnlijk door mosvorming. Mijn vraag aan de expert welke werkzaamheden u adviseert. Tevens in bezit van een uitbouw (plat dak), 2,50 x 5,00 m2, voorzien van dakleer. Plaatsing medio 2004. Ook hier zou ik graag een inspectie voor willen hebben. Goed toegankelijk allemaal.

Houten tuinhuisje opknappen

Ik heb een tuinhuis (4 x 3 meter, blokhut model met overkapping), waar op twee hoeken planken vervangen moeten worden. De achterwand van de aangrenzende overkapping moet ook worden vervangen. Deze planken van de achterwand wil ik graag hergebruiken om de hoeken van het tuinhuis te herstellen, omdat de planken van tuinhuis meer te krijgen zijn. De achterwand (6 x 2.40 meter) van de overkapping wil ik dan graag weer voorzien van nieuwe planken.

Stoppenkast plaatsen

Wij willen een tuinhuis van elektra voorzien, voor de elektriciteit voorziening van een tuinhuisje hebben wij al een 3-fasen kabel laten leggen vanuit de meterkast van ons woonhuis. Die kabel moet daar worden aangesloten en in het tuinhuisje moet een stoppenkast worden geplaatst. De leidingen in het tuinhuisje zijn al aangelegd. De afstand bedraagt 20 meter ongeveer maar de kabel ligt er dus al.

Rookkanaal door dak tuinhuisje voeren

De houtkachel voorzien van een afvoerpijp door het geïsoleerde licht aflopend dak met deels dubbel rookkanaal.

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Stenen tuinhuisje op een volkstuin vergroten

Wij willen graag ons niet geïsoleerde stenen tuinhuisje uitbreiden met 1,8 x 3 m binnenmaat. In de uitbouw komt een wc/douche combinatie (1,8 x 0,9 meter inclusief tegels, toilet, douche, fonteintje, klein enkelglas Buva klapraampje en 2 houten toegangsdeuren. Ook komt er een slaapvliering in van 1,8 x 2,5meter. Er moet een stuk plaatfundering worden aangestort, conform de regels van de Rotterdamse Volkstuinbond. De vliering zal worden uitgevoerd in hout en worden voorzien van een boven de nok uitstekende dakkapel (1,2 x 1,6 meter) met ramen en uitzetraampjes (enkelglas Buva, hardglas zonder frame). De nokhoogte wordt 315 cm, de bovenkant van de dakkapel 350 cm. Ook zal aan 2 zijden een houten lattenwerk als doorvalbeveiliging worden geïnstalleerd. Daarnaast willen wij het complete huisje voorzien van een donkere flagstone vloer van 18 m2. We willen de keuken verplaatsen en een Ikea keukenblokje van 180 cm breed installeren. Tot slot zal het complete huisje moeten worden geschilderd (muurverf op stuc), 3 x 6 x 3,15 meter. Ook zal een nieuwe voordeur moeten wordeg geplaatst. Optioneel willen wij ook openslaande deuren naar de tuin aanbrengen, 180 cm breed en een kleine houtkachel (gecertificeerd). De bouwvergunning moet nog worden aangevraagd.

Tuinhuisje herstellen en werkbank maken

Ik heb een Fins tuinhuisje, waarvan het dak lekt. Volgens mij moet er nieuw houtwerk langs en de binnenkant moet voorzien worden van nieuwe gipsplaten. Ook wil ik graag een werkbank boven de wasmachine in de hal.

Tuinhuisje voorzien van een rieten dak

Op een nieuw te bouwen houten tuinhuisje met een zeshoekig dak wil ik een rieten dak laten plaatsen. Het huisje wordt in het najaar gebouwd. Dak oppervlakte is ongeveer 17 m2.

Dakrenovatie bij een tuinhuisje

Het betreft het monteren van een kunststof dak op een tuinhuisje. Hierbij denk ik aan aluminium dakpanplaten. De lengte van het object is 7.42 meter. De breedte van het object is 2.43 meter per dakhelft, totale breedte van dak 4.86 meter. De randen van het huidige dak zijn slecht en moeten worden afgezaagd. Het dak is nu voorzien van shingles, hier zou het aluminium dak overheen geplaatst moeten worden.