Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage via een ventilatieschacht verhelpen:

Lekkage via een ventilatieschacht verhelpen

Ik heb momenteel lekkage via een ventilatieopening in mijn toiletruimte. Bij regenval drupt het zo af en toe. Die ventilatieopening is met een pijp van ongeveer 6 meter lang via de bovenwoning verbonden met een pijp op het dak. De bovenburen hebben die pijp bekeken en gezien dat de kap er nog goed op zit. Kennelijk is er lekkage via de aansluiting van die pijp op het dak. We zoeken een vakman die de lekkage kan verhelpen. Ik woon in een jaren '30 woning met 3 woonlagen.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage via een ventilatieschacht verhelpen uit heel Nederland:

Betreft reparatie cq. vervanging ...

Betreft reparatie cq. vervanging dakbedekking i.v.m. constatering lekkage op zo. 5 okt. 2008. Eengezinswoning uit 1987 met b.g. en 1e verd. Dak is niet van binnenuit bereikbaar, maar op +/- 5,5 meter hoog vanaf straat- of tuinzijde te bereiken (eigen ladder is NIET aanwezig). De lekkage komt volgens mij bij de ventilatieschacht vandaan. Ik ben echter zelf nog nooit het dak op geweest (i.v.m. longemfyseem). Ben vaak afwezig, maar van mijn vrouw gehoord dat buren rechts 2 weken geleden met het dak bezig waren en vorige week de buren links. Wil graag advies en offerte van specialist. Evt. ook m.b.t. "compartimenteren", zodat ik voortaan geen wateroverlast van de buren meer krijg. Uw eventuele bericht gaarne per telefoon of e-mail voor afspraak op (hopelijk) korte termijn. Bij voorbaat dank.