Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage repareren aan een pannendak:

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage repareren aan een pannendak uit heel Nederland:

Daklekkage opsporen en herstelwerk

Daklekkage opsporen en repareren. Betreft 20 m² plat dak met bitumen dekking.

Daklekkage bij de dakkapel opsporen en repareren

DAKLEKKAGE OPS[OREN BIJ DAKKAPEL. LEKT ALLEEN BIJ BEPAALDE WINDRICHTING (HOEVEELHEID REGEN IS NET VAN BELANG).

Daklekkage opsporen en repareren

Wij hebben een daklekkage die wij graag laten opsporen en repareren. Het betreft een dak van een erker van een appartement op 3 hoog. De erker heeft een plat dak en is ongeveer 8 meter breed.

Daklekkage repareren

Het gaat op een lekkage aan een dakkapel van de zolderverdieping. Een rand van druppels maakt het dat de vloer gisteren blank stond en nu bedekt met handdoeken... helaas helpt het weer ook niet mee! Is het mogelijk om zsm (morgen) te komen kijken? Alvast super bedankt voor een antwoord.

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren, lekt rond de regenpijp verder geen lekkages. afvoerpijp lekt

Daklekkage repareren

Daklekkage repareren. Het gaat om een pannendak. De lokatie van de lekkage is bekend.

Sedumdak met een daklekkage repareren

Ik heb een lekkage ontdekt in huis via het dak van een uitbouwtje met een sedumdak. Het is een plat dak waar het sedum in een sort zwarte palntenbakken op staat. Ik laat hier graag snel een reparatie aan verzorgen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Dak lekkage repareren

Ik wil zo snel mogelijk een daklekkage van de schuur laten opsporen en repareren. Het gaat om een plat dak dat bedekt is met bitumen. Aan een zijde mist de metalen strook (daktrim).

Daklekkage repareren, dakgoten en regenpijp vervangen

Wij hebben voor en achter problemen met onze dakgoten. Ik wil graag een afspraak maken voor iemand die langs zou kunnen komen om de dakgoten, het hout erboven, en de regenpijpen te vervangen. De dakgoten zijn volgens mij van zink, het hout moet vervangen worden met keralit en de regenpijpen zijn plastic en daar wil ik wat duurzamer materiaal voor terug, zodat dit niet weer gebeurt. Ook mag de vakman eventueel het puin afvoeren. De afmetingen weet ik zo nu niet maar ik kan dat nog gaan opmeten.

Daklekkage repareren met vloeibare dakbedekking

Daklekkage repareren door een plat dak volledig met vloeibare dakbedekking te bedekken. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Partners

Partners van Casius