Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen of directe omgeving.

3012 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dubbele nokverhoging realiseren, spaanplaat dakbeschot en dakpannen vervangen, dak vervangen, golfplaten op de schuur vervangen, dakpannen vervangen, renovatie, daklicht plaatsen, schuurdak vervangen, asbest golfplaten laten verwijderen, pannendak vernieuwen / renovatie, dakpannen van mijn hellend dak vervangen, schuine dak isoleren, isolatie en dakbedekking, dakpannen vervangen, kunstleien plaatsen, asbest sanering en plaatsing zonnepanelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

Golfplaten op de schuur vervangen

Ik wil graag van 18 garage boxen de golfplaten vervangen (circa 270 m2). De garage boxen zijn gekoppeld en bestaan uit 2 gebouwen. Het gaat niet om de windveren. Het gaat alleen om het platte gedeelte.

Dak isoleren en EPDM leggen

Wij zijn geïnteresseerd in het kopen van een ruime bungalow. Het dak zal geïsoleerd moeten worden en daarna zal er EPDM gelegd moeten worden. De totale oppervlakte is 125 m2. Kunt u ons een telefonische indicatie geven van de kosten?

Dakkapel realiseren

Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 2,30 meter breed. Het gaat om een houten dakkapel. De afwerking mag met trespa, en verder de ramen en alles in overleg. De vergunning heb ik al en ook heb ik een tekening.

Afdichting van de lichtkoepel vervangen

De lichtkoepel lekt heel soms, de afdichting is niet meer goed. De afdichting moet vervangen worden.

Leien verwijderen en pannen leggen

Ik wil mijn ongeveer 160 m2 leien dak vervangen voor pannen. Externe isolatie aanbrengen en panlatten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 100 m2 plat dak. Dakgoten en zinkwerk zijn nog in orde dus dat hoeft niet vervangen te worden. Van origine lagen er ook al dakpannen op.

Verschoven dakpannen recht leggen

Ik wil graag enkele dakpannen die verschoven zijn weer laten rechtleggen. Ook de zinken loodrand is wat omhoog komen staan. Ik zoek een partij die dit kan maken.

Verschoven dakpannen recht leggen

Dakpannen rechtleggen

PVC dakbedekking vervangen

Schuurdak bekleden met bitumen

Wij willen graag een prijsopgave over het bekleden (bitumen) van het dak van onze schuur. De maten zijn 2 bij 3 meter.

Daklekkage opsporen en repareren

Het betreft het opsporen en herstellen van een daklekkage. Het gaat om het platte dak van de bijkeuken die vorig jaar een nieuwe laag heeft gekregen. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Je hoort het water druppelen als het regent aan 1 zijde.

Lekkage via een ventilatieschacht verhelpen

Ik heb momenteel lekkage via een ventilatieopening in mijn toiletruimte. Bij regenval drupt het zo af en toe. Die ventilatieopening is met een pijp van ongeveer 6 meter lang via de bovenwoning verbonden met een pijp op het dak. De bovenburen hebben die pijp bekeken en gezien dat de kap er nog goed op zit. Kennelijk is er lekkage via de aansluiting van die pijp op het dak. We zoeken een vakman die de lekkage kan verhelpen. Ik woon in een jaren '30 woning met 3 woonlagen.

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Dakgoten repareren

Ik wil de dakgoten repareren omdat deze zijn verwaarloosd. Ze zijn lek en overstromen.

Onderhoud aan het dak

Ik wil graag mijn dak onderhouden. Er is ons geen staat van het dak bekend, hetgeen reden is dat wij ons graag laten adviseren. Graag een advies, zodat wij een onderhoudsplan alsmede vervanging, eventueel in combinatie met zonnepanelen en isolatie, in ons MJOP kunnen opnemen inclusief de tijd wanneer een en ander moet worden uitgevoerd. Voor een inspectie kan een afspraak worden gemaakt. Het dak is ongeveer 30 m2.

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft en plat dak van 15 m2.

Dak van ark bedekken met EPDM

Op de ark is nu een plat dak, daar moet op dak met een kleine helling op komen. Bedekken met EPDM LSFR. Er ligt nu een stalen damwandprofiel onder. Dat moet eraf en dan slagvast tempex of iets dergelijks aanbrengen, dat het wel beloopbaar blijft. Het dak is 42 m2.

Bedekking van een plat dak vervangen

Twee jaar geleden is een lekkage verholpen, maar nu blijkt bij een nieuwe lekkage dat toch de hele dakbedekking vervangen moet worden. Het gaat op 65 m2 dakbedekking. Ik zou graag willen dat de vakman eerst even een inspectie doet en even bespreekt wat er allemaal moet gebeuren. Ik denk zelf bitumen met isolatielaag en waterdichte onderlaag op het beton. Afgedekt met kiezelstenen. Ik weet alleen niet of dit op het hele dag gedaan moet worden.

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Ik wil graag ongeveer 6 meter duivenpinnen laten plaatsen op de dakrand boven mijn balkon. Het lijkt zacht materiaal te zijn. Het is donkergrijs van kleur. Ik kan er een foto van maken en aan u mailen. Tussen de 6 en 7 meter lengte. De rand is via een brandtrap van onder en via een raam van boven te bereiken. Graag zou ik weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten.

Lasnaad bij de regenpijp en dakgoot en houtwerk herstellen

De regenpijp die in de dakgoot uitkomt zit niet meer vast aan de dakgoot. De lasnaad is gebarsten zodat het regenwater langs de regenpijp het hout in kruipt. We willen dit graag weer dichthebben. Indien de waterschade het hout dusdanig heeft aangetast dan zal er waarschijnlijk ook houtherstel moeten plaatsvinden. De dakgoot zit bovenaan het dak van het huis. Het houtwerk moet ook weer geschilderd worden.

Vogelnesten onder dakpannen verwijderen

Wij hebben last van een vogelnestje onder de dakpannen aan de voorzijde van ons huis en deze wil ik graag laten verwijderen. Onze dochter heeft er last van de geluiden die slaapt op zolder en wij slapen op de eerste verdieping en ook wij ondervinden er hinder van vooral in de zomermaanden.

Renovatie van een pannendak

Ik wil het pannendak van 88 m² op onze woning graag laten renoveren. Er moeten panlatten en tengels en eventueel dakpannen worden vernieuwd. Er zit een zinken verhoging op het dak, een soort overlapping van 2 tot 3 m², die ook moet worden vernieuwd met 0,8 mm blank zink. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Asbest golfplaten laten vervangen

Samen met de buren willen we graag het dak van onze schuurtjes laten vervangen. Het lijkt erop dat het asbest golfplaten zijn, we weten het niet zeker. Het gaat om ongeveer 20 m2 per schuurtje.

Isolerende dakkoepels monteren

Ik wil 2 dakkoepels vervangen voor een meer isolerende koepel HR++. Nu komt er toch wel een koude vanaf. Op dit moment is het een dubbel laags acrylraat en is de buiten maat 100 x 100 cm en de binnen maat 80 x 80 cm. Er kan 1 koepel open door middel van een afneembare slingerhaak en 1 raam is vast. Tevens dienen er 2 a 3 kunststof deur bijgesteld te worden. Op dit moment zitten er kleine kiertjes in de linker boven hoek.

Lekke regenpijp laten vervangen

Wij hebben een lekkende regenpijp van de begane grond naar de eerste etage. Deze dient te worden gerepareerd. Daarnaast zou ik ook graag de andere regenpijpen willen laten controleren of deze nog juist zijn.

Dakinspectie en -reparatie

Wij hebben onlangs een jaren 30 bovenwoning in Groningen gekocht (zie foto in bijlage). Het pannendak ziet er niet zo goed meer uit. Ze liggen hier en daar wat scheef en zijn wat versleten. Het dak is 6 meter breed en circa 2,5 a 3 meter hoog, in twee delen (door een dakkapel over de gehele breedte). Aan de achterkant is het nagenoeg hetzelfde. Graag zou ik willen wat het kost om e.e.a. te laten repareren teneinde lekkages te voorkomen. Alvast hartelijk dank voor uw reactie.