Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor zwarte dakpannen leveren en leggen:

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.
Onze klant uit Den Horn (Groningen) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwarte dakpannen leveren en leggen uit heel Nederland:

Dakpannen reinigen

Alleen wat groene aanslag verwijderen. Vrijstaande woning boerderij model dak met grijs zwarte pannen. Het is een vrij nieuw huis (19 jaar oud).

Pannendak vervangen

Voor ons huis willen wij wellicht de huidige dakpannen vervangen voor zwarte, glimmende keramische dakpannen. Dak is ongeveer 10 x 12 m. Offerte inclusief materialen. Huis is te zien op: https://www.funda.nl/koop/verkocht/uitgeest/huis-49838392-middelweg-100/

Asbest golfplaten vervangen door dakpannen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van ongeveer 180 m2 vermoedelijk asbest golfplaten dak van een woonhuis en paardenstalletje en het terug plaatsen van zwarte geglazuurde dakpannetjes. Kan er iemand langskomen? Er is nog geen onderzoek gedaan.

Daklekkage repareren

Er is lichte lekkage geconstateerd, ook is duidelijk waar het mogelijk vandaan komt. De lekkage is zichtbaar op zo'n 60 cm nat de rand van het dakkapel. De houtenplank moet vervangen worden en 1 of paar dakpannen vervangen/recht leggen. De dakpannen hebben wij liggen bij de woning. Tevens moet de zwarte houten plank vervangen door een lood plaat. Wij hebben recent de woning gekocht en dat de plank vervangen moet worden kwam ook uit technisch bouwrapport.

Dakpannen reinigen en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten reinigen en impregneren. Het dak heeft een oppervlakte van 220 m2 en bevat op sommige delen zwarte algen en mos.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de dakpannen, 2 onder 1 kap. Het gaat om circa 3500-4000 pannen, 45 kantpannen links en 45 rechts en de nokhoogte is 12 meter. Wij willen graag keramische zwarte pannen, mat geglazuurd. De daklatten dienen eventueel aangepast te worden.

Alle dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van de dakpannen. Het gaat om ongeveer 150 m2, oude dakpannen en deze vernieuwde oudhollandse pannen dienen ook afgevoerd te worden. Indien mogelijk willen wij aan de achterkant een overstek laten maken van ongeveer 30 cm. De nieuwe pan dient eenvoudig te zijn in een zwarte kleur.

Betonnen door keramische dakpannen vervangen

De oude betonnen dakpannen op onze vrijstaande woning willen wij laten vervangen door zwarte keramische dakpannen met glazuur. De oppervlakte is ongeveer 80 m2 en de woning is rondom goed bereikbaar.

Geglazuurde dakpannen aanbrengen

Op huis/ schuur ligt nu golfplaat willen we vervangen voor geglazuurde zwarte pan

Dakpannen vervangen

Er liggen sinds vorige week zwarte zonnepanelen op de rode dakpannen van mijn woning en dat levert een lelijk contrast op. Ik wil graag rondom de panelen zwarte dakpannen laten aanbrengen. Het gaat om het dak aan de voorzijde van mijn woning. Ik laat graag even bekijken of dit mogelijk is en wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius