Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Bellingwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Bellingwolde heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Bellingwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Bellingwolde of directe omgeving.

35 klanten uit Bellingwolde bevelen een bij Casius in Bellingwolde aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Bellingwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: pVC dakbedekking voor koelcellen complex, dak vervangen van boerderij, vervanging dak 140m2 inclusief dakgoten, velux ramen en pannen, het renoveren van een dak en plaatsen van dakramen, een schuin pannendak van een tussenwoning renoveren, rieten dak vervangen door een pannendak, schuin dak isoleren, plat dak renovatie, nieuw dak plaatsen, dakpannen en kap vervangen van 4 garages, het renoveren van een groot pannendak, dakpannen en platen vervangen, dakpannen vervangen en isoleren met PIR platen, dakconstructie verstevigen, het repareren van het dak van een uitbouw met lichtstraat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Bellingwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Bellingwolde:

Ontluchtingspannen plaatsen

Het gaat om het aanbrengen van ontluchtingspannen in verband met rammelende dakpannen bij sterke wind. Tevens moeten er ook ontluchtingspannen geleverd worden. Ik weet niet om hoeveel dakpannen het zal gaan. Ik heb een puntdak vanaf de 1e verdieping en het huis is 8 meter hoog. De woning zelf is ongeveer 8 bij 10 meter.

Dakbedekking vervangen en isoleren

84 m2 dakoppervlak. Bestaande dakbedekking verwijderen, isolatielaag 80 mm aanbrengen en dampremmende laag aanbrengen. 23 m1 zinken bakgoot vakwerk. Graag ontvang ik vrijblijvend advies en een prijsopgave. Bij voorbaat dank!

Dakpannen vervangen

Op onze oude landbouwschuur liggen nu vlakke mulden dakpannen op regels. Er zijn circa 40/50 dakpannen zijn stuk. Het dak is circa 300 m2. We hebben nog oude dakpannen. Wat kost het om de dakpannen te laten vervangen? En wat kost het om de dakpannen allemaal opnieuw er op te laten leggen?

Dak van het tuinhuisje vervangen

1 dakvlak=250*510 cm heb dus 2 dakvlakken

Dakbeplating en -bedekking vervangen

Het gaat om 2 dakvlakken van ongeveer 13 meter lang, inclusief 2 x overstek van 40 cm, lengte schild + overstek ongeveer 5.75 meter met een 40 graden kap. De RC-waarde dient minimaal 2,5 te worden en een bekleding met keramische pannen. De windveren en dergelijke wil ik graag van kunststof. Graag wil ik de beplating en de bedekking hiervan vervangen. De woning is vrijstaand en goed te bereiken.

Nokvorsten en goten vervangen

Vernieuwing nokvorst van een woonboerderij; controle en waar nodig herstel/goed leggen van pannendak; aanbrengen van een kunststof dakgoot aan één kant. Momenteel is er sprake van lekkage op 2 plekken. Het dak is ongeveer 20 meter lang en loopt licht af; in de breedte is er sprake van een knik aan beide zijden van de woning. Er zitten oud Hollandsche pannen.

Vervangen kunststof dakgoten

Het betreft het vervangen van 40 meter kunststof dakgoot op een stolpwoning. De werkzaamheden dienen inclusief de afwerking te zijn van de ruimte tussen de muur en nieuwe dakgoot.

Nokvorsten en panlatten vernieuwen

Het dak is in 1970 vernieuwd. Dit is helaas slecht gelegd waardoor de bovenste pannen niet onder de nokvorst liggen maar er tegen aan, dus ooit slecht uitgemeten. Het is wel dicht gesmeerd maar moet verbeterd worden dus willen we de pannen en nokvorsten beter gelegd hebben. Met de storm van twee weken terug is er verstopping ontstaan in de kilgoten. De pannen zijn niet goed afgewerkt, bijwerken is noodzakelijk. Het huis is meer dan 100 jaar oud. Nokvorsten van circa 12 meter lengte oppakken, indien nodig de panlatten vervangen en alles op juiste wijze leggen. Of voor de winter alleen een noodreparatie. Graag even per mail het eerste contact.

Dak van stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan. En nou wil ik me dak laten vernieuwen, en als het kan zo een randje er overheen laten steken. De caravan is ongeveer 9 meter lang.

HET GAAT OM HET ISOLEREN VAN EEN DAk dat ...

HET GAAT OM HET ISOLEREN VAN EEN DAk dat bestaat uit spanten ,bedekt met gaas en asfaltpapier.......... Hierover zitten de panlaten met de pannen. Er ontbreekt dus een dakbeschot. Er wordt gekozen voor isolatie van buitenaf i.v.m. sterkte en het aanzicht van binnenuit (dakconstructie blijft in het zicht. Gedacht wordt aan underlayment en isoplaten met een gez. dikte van max. 8-10 cm in v. m. het gootwerk.