Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

541 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking, asbest verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, nieuwe rieten kap maken, verbouwing van een bijgebouw, inclusief asbestsanering van het dak, rieten dak laten vernieuwen, asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen, pannendak aanbrengen op een schoolgebouw, asbesthoudend leidak vervangen, pannendak vernieuwen, betonnen dakpannen vervangen, asbest verwijderen van daken, dakinspectie en eventueel -vervanging, dak totaal vernieuwen inclusief dakkapellen, dak van boerderij vervangen, dakrenovatie van pannendak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

dinsdag 12 december 2017

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.
dinsdag 5 december 2017

Lekkage via een ventilatieschacht verhelpen

Ik heb momenteel lekkage via een ventilatieopening in mijn toiletruimte. Bij regenval drupt het zo af en toe. Die ventilatieopening is met een pijp van ongeveer 6 meter lang via de bovenwoning verbonden met een pijp op het dak. De bovenburen hebben die pijp bekeken en gezien dat de kap er nog goed op zit. Kennelijk is er lekkage via de aansluiting van die pijp op het dak. We zoeken een vakman die de lekkage kan verhelpen. Ik woon in een jaren '30 woning met 3 woonlagen.
maandag 4 december 2017

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.
donderdag 30 november 2017

Dak vernieuwen en isoleren

Wij hebben een oude geschakelde woning uit bouwjaar 1910 gekocht en gaan deze helemaal opknappen. We zoeken een aannemer voor het vernieuwen en isoleren van het dak. De oude dakpannen zijn kapot en er is veel lekkage geweest op het dakhout. Hierdoor moeten vermoedelijk de dakplaten vervangen worden. We denken dat de balken en gordingen nog in goede staat zijn. We willen er nieuw dakhout op en het dak dan ook direct laten isoleren. Daarna moet het worden afgewerkt met nieuwe dakpannen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij willen een afspraak maken om het dak te beoordelen en de klus op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
woensdag 29 november 2017

Dakgoten repareren

Ik wil de dakgoten repareren omdat deze zijn verwaarloosd. Ze zijn lek en overstromen.
donderdag 23 november 2017

Dakpannen schoonmaken en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten schoonmaken. Deze zijn van beton en het dakoppervlak is ongeveer 260 m2. Na het schoonmaken had ik ze graag geïmpregneerd hebben. Ik wil daarna zonnepanelen erop leggen, dus de pannen moeten niet vast komen te zitten.
maandag 20 november 2017

Onderhoud aan het dak

Ik wil graag mijn dak onderhouden. Er is ons geen staat van het dak bekend, hetgeen reden is dat wij ons graag laten adviseren. Graag een advies, zodat wij een onderhoudsplan alsmede vervanging, eventueel in combinatie met zonnepanelen en isolatie, in ons MJOP kunnen opnemen inclusief de tijd wanneer een en ander moet worden uitgevoerd. Voor een inspectie kan een afspraak worden gemaakt. Het dak is ongeveer 30 m2.
zondag 12 november 2017

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.
woensdag 8 november 2017

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen, bestaande goten demonteren

Het vervangen van bestaande dakgoten en leveren en monteren van, nieuwe in nog te bepalen uitvoering na advies van deskundige. Lengte 31 meter 4 hoekstukken, 7 stuks hemelwater afvoer 70 meter inclusief aansluiten op bestaande riool. Werkhoogte van de dakgoten ongeveer 3 meter. , vrije doorgang rondom het vrijstaande huis. Tekening van bevestigingswijze na overleg. Betaling na goedkeuring oplevering.
donderdag 2 november 2017

Dak renovatie met panplaten

Gehele dak renoveren met dakpanplaten. Het liefst geïsoleerde platen. Het is ongeveer 800 m2 van een vrijstaande boerderij. Het is vrij toegankelijk om er met een hoogwerker te komen.
maandag 30 oktober 2017

Vloeibare dakbedekking aanbrengen na lekkage

Daklekkage 2 m2 dan Graag vloeibare dakbedekking offerte
zondag 29 oktober 2017

Zinken dakgoot repareren

Op 3 plaatsen lekkage zinken dakgoot verhelpen
dinsdag 24 oktober 2017

Regenpijp deels vervangen

Regenpijp lekt aan boven kant. Wellicht dat stukje vervangen
dinsdag 24 oktober 2017

Nieuwe dakpannen aanbrengen

Hebben nu sneldekkers, maar wij willen graag een glazuur dakpan. Het dak is zo'n 125 m2 en is vrij laag, dus makkelijk toegankelijk. Inclusief het afvoeren van de oude pannen.
maandag 23 oktober 2017

Daklekkage repareren

Het betreft het opsporen en repareren van een daklekkage. Het gaat om een schuin dak. Het huis is 10 jaar oud, zou dus eigenlijk nog lang niet mogen lekken, en heeft 2 verdiepingen. De lekkage is zichtbaar bij de tussenmuur met de buren, maar zij hebben geen lekkage. Mogelijk komt het van de dakkapel.
zondag 15 oktober 2017

Schuin dak renoveren

Het dak van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten renoveren. De oude pannen moeten worden verwijderd en folie geplaatst. Hierna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. Het schuine dak heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Ik zou separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude pannen.
woensdag 11 oktober 2017

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

Graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van onze dakgoten. Betreft een oudere vrijstaande woning en op dit moment hebben we ongeveer 30 meter aan dakgoten in houten bekisting. Dit willen we graag inclusief bekisting laten verwijderen en vervolgens soortgelijke kunststoffen goten laten plaatsen.
zondag 1 oktober 2017

Renovatie van een schuurdak

Wij hebben een gemetseld schuurtje dat is voorzien van een zadeldak met dakpannen. Het dakbeschot van dat schuurtje moet worden vervangen en daarna moeten de bestaande dakpannen er weer op. Ik weet de maat van het dak niet, dat laat ik hier graag even opmeten. Ik ontvang daarna graag uw offerte.
zaterdag 30 september 2017

Dakgoot van rijtje huizen vervangen

We willen in ons rijtje van 4 allemaal een nieuwe goot voor en achter. Betreft zo'n 6-7 meter per huis, dus 48-56 meter. We zouden graag prijzen ontvangen per huis en voor het totaal.
donderdag 21 september 2017

Nieuw geïsoleerd hellend dak maken

Wat kost een nieuw isolerend, hellend dak.
zaterdag 9 september 2017

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft en plat dak van 15 m2.
donderdag 7 september 2017

Zinken dakgoot vervangen

Ik heb boven de 1e verdieping van mijn hoekwoning een zinken dakgoot op beugels hangen van 568 cm lang. Er is een geringe lekkage (niet binnen) en ik wil de dakgoot laten vervangen. Aan 1 zijde moet een eindstuk komen, aan de andere kant een lasnaad voor aansluiting op de goot van de buren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 31 augustus 2017

Dakrenovatie bij een bedrijfspand

Voor een bedrijfspand ben ik opzoek naar iemand die een vloeibare dakbedekking kan realiseren. Het gaat om een oppervlakte van 5000 m2. Niet alle huidige bitumen is slecht. Graag een prijs voor de totale oppervlakte. En een prijs per m2 (rekening houdend dat het alsnog minimaal 1500 m2 is)
dinsdag 29 augustus 2017

Dakgoot vervangen

Ik zou graag willen weten wat 9 meter kunststof dakgoot inclusief montage en BTW kost (oude Pekela).
maandag 21 augustus 2017

Asbest golfplaten laten vervangen

Vervangen van dak van boerderij/schuur (asbest/metaal) door pannen, inclusief isolatie. Totaal oppervlak 41 x 15 m2. Zadeldak. Inclusief afvoeren van materialen. Nieuw materiaal in overleg.

Partners

Partners van Casius