Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

545 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbest daken verwijderen en renoveren, asbest dak vervangen door dakplaten met zonnepanelen, daken schoonmaken en impregneren, nieuw zadeldak aanleggen, mansarde daken isoleren en voorzien van Tuille du Nord pannen, dakisolatie van buitenaf op het dakbeschot onder de pannen, pannen vervangen en zonnepanelen plaatsen, rieten dak vervangen door dakpannen, isoleren van een dak, dak met asbest vervangen, pannendak met dakramen aanbrengen, dak bedekken met EPDM, dak renoveren, dakpannen dak vervangen, bourgondische tegelpannen aanbrengen op dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

zondag 15 april 2018

Afschot van het dak aanpassen

Kunststof dak afschot loopt verkeerd af, dit moet worden aangepast. Oppervlakte is lastig te zeggen, maar minimaal 20 m2.
vrijdag 30 maart 2018

Dakbedekking vervangen en isoleren

84 m2 dakoppervlak. Bestaande dakbedekking verwijderen, isolatielaag 80 mm aanbrengen en dampremmende laag aanbrengen. 23 m1 zinken bakgoot vakwerk. Graag ontvang ik vrijblijvend advies en een prijsopgave. Bij voorbaat dank!
maandag 26 maart 2018

Kilgoot repareren of vervangen

Ik wil ongeveer 3,5 meter goot vervangen (of repareren). Ik denk dat het een goot van lood is.
maandag 26 maart 2018

Schuurdak bekleden met bitumen

Wij willen graag een prijsopgave over het bekleden (bitumen) van het dak van onze schuur. De maten zijn 2 bij 3 meter.
maandag 26 maart 2018

Platte dak bedekken

Het platte dak van mijn garage (bitumen) is toe aan vervanging. Ook de houten platen moeten worden vervangen. Bij voorkeur laat ik er een groendak van maken. Het gaat over een rechthoekig plat dak van ongeveer 40-45 m2. Inclusief 2 hemelwaterafvoeren. Ook de boeidelen van drie zijden(ongeveer 20 m) moeten worden vervangen. Aan één zijde sluit het dak aan op de zijgevel van de woning.
zondag 25 maart 2018

Pannendak isolatie

Bestaand dak heeft oude dakpannen die we zelf kunnen verwijderen. Verder heeft het huis aan beide kanten een dakkapel en nog een rookafvoer voor de houtkachel. De oude schoorsteen op het dak moet er nog af gehaald worden en dichtgemaakt. Het weghalen van de oude pannen en de schoorsteen doe ik zelf. Isoleren en leggen van een nieuw pannendak, laat ik graag aan de vakman over. Het hele dak is ongeveer 100 m2 aan oppervlakte. De nieuwe pannen bestel ik zelf.
dinsdag 20 maart 2018

Compleet nieuw dak monteren

Wij hebben een compleet nieuw dak nodig! Liefst Dakelementen die voldoen aan R3,5 waarden (zodat ze binnen de regelementen vallen van de energiebespaar lening. Schuindak/Dakoppervlakte 211m2, Dakpannen grotendeels nog goed op enkele na.
maandag 19 maart 2018

Golfplaten aanleggen

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Golfplaten Wat is de huidige situatie? Nog geen dak aanwezig. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om de montage van 2100 m2 golfplaten, inclusief het aanbrengen van 15 ck glas wol. Het materiaal is aanwezig.
maandag 19 maart 2018

Pannen vervangen

Ik wil de pannen vervangen en nieuwe panlatten plaatsen en eventueel direct aan buitenzijde isoleren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2.
vrijdag 16 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Leien. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Oppervlakte dak 220 m2. Kleine dakkapel aan vier zijden knik in dak.
dinsdag 13 maart 2018

Lood rondom dakraam vervangen en dakgoot inspecteren

Aan de achterzijde van de woning dient het lood van het dakraam rondom vervangen worden in verband met lekkage. De achterzijde is makkelijk met ladder te bereiken. Ik zou dan graag de dakgoot rondom het huis ook willen laten controleren.
dinsdag 6 maart 2018

Dakpannen en dakbeschot vervangen

Ons dak is ongeveer 300 m2. Een gedeelte van het dak heeft een dakbeschot van ethernitplaten. Dit is ongeveer 250 m2. De andere 50 m2 is kippengaas en folie. Wij willen graag normale oranje dakpannen, geen sneldekker of geglazuurde pan. Graag een offerte voor het verwijderen van de pannen en het dakbeschot, alsmede het aanbrengen van nieuwe platen en folie, panlatten en pannen. De vrijstaande woning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
dinsdag 6 maart 2018

Hellend dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Ongeveer 80 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Complete dak vernieuwing of renovatie plus isolatie. Betreft een oud huis (voor 1907). 1 kant heeft zelfs nog een honinggraad constructie. Sarkindak.
zondag 18 februari 2018

Schuin dak vervangen

Wij willen graag ons oude schuine dak vervangen. Daar er nu geen isolatie voor handen is, pannen oud en kapot zijn en het dak is niet meer recht. We hebben het hier over een schuin dak van 178 m2. Wij willen echt alleen een indicatie van wat we nodig hebben en hoeveel het kost.
zaterdag 10 februari 2018

Bitumen op een plat dak vervangen

Het vervangen van bitummen plat dak uit 1990 op garage/bijkeuken door bitumen bedekking (38m2) inclusief daktrim (23m) en lood herstel (6,3m) inclusief eventueel afvoeren afval inclusief ontluchting 150mm inclusief 2x uitloop door muur op hwa 80mm
maandag 22 januari 2018

Dakherstel aan een pannendak

Het gaat om 190 m2 dak. Bestaande keramiek dakpannen hergebruiken. Plaatsen damp remmende laag spinvlies en nieuwe tengels en panlatten aanbrengen. Exclusief steigerkosten.
maandag 15 januari 2018

Daklekkage opsporen en repareren

Het betreft het opsporen en herstellen van een daklekkage. Het gaat om het platte dak van de bijkeuken die vorig jaar een nieuwe laag heeft gekregen. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Je hoort het water druppelen als het regent aan 1 zijde.
zondag 14 januari 2018

Golfplaten op de schuur vervangen

Vervangen asbesthoudende golfplaten door vezelcement golfplaten. Afmetingen schuur/garage: 836 x 434 cm. Op het dak liggen 16 golfplaten van 244 x 105 cm, waarvan twee lichtdoorlatend, plus nok. Dit vervangen door 12 vezelcement golfplaten en 4 lichtdoorlatende golfplaten, plus nok, plus schuimprofielen. Op het dak liggen nu zonnepanelen. Die zal ik zelf verwijderen en weer terug plaatsen.
zaterdag 13 januari 2018

Daklekkage aan de randen oplossen

lekkage randen van de schuur in totaal ongeveer 4 m2 ligt grind op wat eerst verwijdert moet worden kan ik eventueel zelf doen prijs graag inclusief materiaal.
woensdag 10 januari 2018

Dak met pannen en isolatie renoveren

Nieuwe pannen en isolatie, totaal 145 m2. 2 onder 1 kap met wolfs kap. Dak is nu niet geïsoleerd. Buren doen niet mee.
zondag 7 januari 2018

Dakisolatie in de aanbouw aanbrengen

Plat dak op aanbouw aan huis van ca. 28,5 m2. Isolatie als ´warm plat dak´ of ´omgekeerd plat dak´, afhankelijk van de prijs.
zaterdag 6 januari 2018

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en eventueel repareren. Het gaat om een plat dak, balkon van ongeveer 4 m3.
donderdag 4 januari 2018

Daklekkage repareren

Wij hebben op 1 punt in de slaapkamer lekkage aangetroffen. Waarschijnlijk ligt het probleem bij het bituum op het platte dak.
woensdag 3 januari 2018

Dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten

Betreft een zadeldak symmetrisch van ongeveer 78 m2, goed bereikbaar vanaf beide kanten
donderdag 21 december 2017

Vervangen dak garage

Ik wil graag het dak van mijn garage laten vervangen. Het dak bevat waarschijnlijk asbest en betreft zo'n 60 vierkante meter. Indien asbest verwijderd ook een nieuw dak leggen.

Partners

Partners van Casius