Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

537 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: asbestdak van loods slopen en vervangen, asbest golfplaten vervangen door nieuw pannendak, asbestdak van loods slopen en vervangen, vervangen bitumen dakbedekking op plat dak van bedrijfspand, rieten dak leggen, nieuw rieten dak aanbrengen, dak van een boerenschuur isoleren, eterniet leien vervangen, asbest golfplaten door nieuwe golfplaten vervangen, nieuwbouw voorzien van rieten dak, dak vernieuwen en dakkapel plaatsen, dak, dakspanten en dakkapellen vervangen, dakrenovatie van een monument, schuin pannendak vernieuwen, scharnierkap aanbrengen op de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

zondag 15 oktober 2017

Schuin dak renoveren

Het dak van mijn vrijstaande woning wil ik graag laten renoveren. De oude pannen moeten worden verwijderd en folie geplaatst. Hierna dienen er nieuwe pannen geplaatst te worden. Het schuine dak heeft een oppervlakte van ongeveer 150 m2. Ik zou separaat willen weten wat de kosten zijn voor het afvoeren van de oude pannen.
woensdag 11 oktober 2017

Nieuwe dakgoten aan laten brengen

Graag een indicatie van de kosten voor het vervangen van onze dakgoten. Betreft een oudere vrijstaande woning en op dit moment hebben we ongeveer 30 meter aan dakgoten in houten bekisting. Dit willen we graag inclusief bekisting laten verwijderen en vervolgens soortgelijke kunststoffen goten laten plaatsen.
zondag 1 oktober 2017

Renovatie van een schuurdak

Wij hebben een gemetseld schuurtje dat is voorzien van een zadeldak met dakpannen. Het dakbeschot van dat schuurtje moet worden vervangen en daarna moeten de bestaande dakpannen er weer op. Ik weet de maat van het dak niet, dat laat ik hier graag even opmeten. Ik ontvang daarna graag uw offerte.
zaterdag 30 september 2017

Dakgoot van rijtje huizen vervangen

We willen in ons rijtje van 4 allemaal een nieuwe goot voor en achter. Betreft zo'n 6-7 meter per huis, dus 48-56 meter. We zouden graag prijzen ontvangen per huis en voor het totaal.
donderdag 21 september 2017

Nieuw geïsoleerd hellend dak maken

Wat kost een nieuw isolerend, hellend dak.
zaterdag 9 september 2017

Daklekkage bij de dakkapel repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft en plat dak van 15 m2.
donderdag 7 september 2017

Zinken dakgoot vervangen

Ik heb boven de 1e verdieping van mijn hoekwoning een zinken dakgoot op beugels hangen van 568 cm lang. Er is een geringe lekkage (niet binnen) en ik wil de dakgoot laten vervangen. Aan 1 zijde moet een eindstuk komen, aan de andere kant een lasnaad voor aansluiting op de goot van de buren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
donderdag 31 augustus 2017

Dakrenovatie bij een bedrijfspand

Voor een bedrijfspand ben ik opzoek naar iemand die een vloeibare dakbedekking kan realiseren. Het gaat om een oppervlakte van 5000 m2. Niet alle huidige bitumen is slecht. Graag een prijs voor de totale oppervlakte. En een prijs per m2 (rekening houdend dat het alsnog minimaal 1500 m2 is)
dinsdag 29 augustus 2017

Dakgoot vervangen

Ik zou graag willen weten wat 9 meter kunststof dakgoot inclusief montage en BTW kost (oude Pekela).
maandag 21 augustus 2017

Asbest golfplaten laten vervangen

Vervangen van dak van boerderij/schuur (asbest/metaal) door pannen, inclusief isolatie. Totaal oppervlak 41 x 15 m2. Zadeldak. Inclusief afvoeren van materialen. Nieuw materiaal in overleg.
zondag 20 augustus 2017

Dakpannen, dakfolie en deel dakbeschot vernieuwen

Zwart pannendak (circa 94 m2, 35 vorsten, 52 gevelpannen en 1.482 pannen) vernieuwen met nieuwe pannen, 20% dakbeschot vernieuwen, dakvlak vrijmaken, opnieuw opbouwen met roofliner 2460, tengels/panlatten, onder vorsten en ruiter optivent zwart, windveren nog in redelijke staat. Alle sloopmaterialen en pannen door dakdekkersbedrijf afgevoerd. Vrijstaande woning.
maandag 7 augustus 2017

Asbest dak van schuur verwijderen

Op mijn schuurdak van ongeveer 150 m² liggen asbesthoudende golfplaten. Ik wil die graag laten verwijderen en er daarna zelf nieuwe platen op leggen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport beschikbaar. Ik ontvang graag uw vrijblijvende offerte voor de sanering.
donderdag 3 augustus 2017

Dak opnieuw bedekken

In verband met lekkage platte dak/dakterras, opnieuw dak bedekken. Wij weten nog niet waar het lek zit. Ik weet niet wat er nu op het dak ligt. Wat er teruggeplaatst moet worden, daar ontvang ik graag advies over. Het dak is 16 x 7 meter.
zondag 30 juli 2017

Woningen voorzien van nieuwe daken

Recent aangekocht. Van 1 was vookrant dak reeds gerenoveerd de rest niet betreft
zondag 30 juli 2017

Daken vervangen van woningen

Rent aangekocht 2 woningen waarvan 1 voorkant gerenoveerd
donderdag 27 juli 2017

Dak van voormalige kerk isoleren en vervangen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van een pand en hebben dit inmiddels uitgebreid bezichtigd. Het is een voormalige kerk die ruim honderd jaar oud is. Wij willen voordat we een bod gaan doen eerst inzicht krijgen in diverse verbouwingskosten. Het dak is voorzien van de originele dakpannen uit 1902. Ik vermoed dat het hele dak van ongeveer 18 x 6 meter aan beide zijden vervangen moet worden en daarbij ook geïsoleerd. Ik wil hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen van een aannemer. Er staan foto's van het pand op Internet/Funda.
zaterdag 22 juli 2017

Golfplaten op schuren leggen

We willen op twee nieuw te bouwen schuren golfplaten laten leggen. Oppervlakte 1000 m2 leggen begin september en 2200 m2 leggen medio oktober. Alleen leggen golfplaten, golfplaten zijn al gekocht. Geen voorwerk nodig.
vrijdag 21 juli 2017

Trespa windveren plaatsen

De windveren verwijderen en nieuwe windveren plaatsen, van Trespa. Aan de zijkant van de woning. Het is een twee-onder-een-kap woning met puntdak. Alleen bij onze woning. Circa 20 meter. Het dak start op de tweede verdieping en loopt tot een meter of negen hoog (nok).
donderdag 20 juli 2017

Lekkende kilgoot vervangen

De kilgoot is van zink en lekt. Ongeveer 7 meter lang en moet in zijn geheel vervangen worden. Hoogte beneden ongeveer 3 meter tot een meter of 8 hoogte. Het hout rondom de goot is deels rot en moet vervangen/verstevigd. De goot mag wederom zink worden. Ik heb reeds een nieuwe goot liggen in de juiste hoek gebogen.
woensdag 19 juli 2017

Dak van ark bedekken met EPDM

Op de ark is nu een plat dak, daar moet op dak met een kleine helling op komen. Bedekken met EPDM LSFR. Er ligt nu een stalen damwandprofiel onder. Dat moet eraf en dan slagvast tempex of iets dergelijks aanbrengen, dat het wel beloopbaar blijft. Het dak is 42 m2.
dinsdag 18 juli 2017

Dak compleet vernieuwen

Het betreft een oud pand waar het dak + constructie compleet vernieuwd en geïsoleerd moet worden. Steensmuren ongeveer 13 x 13 meter. Er zit nu een dubbele puntdak op maar zou er graag 1 punt van maken met wolfskap.
maandag 17 juli 2017

Daklekkage bij lichtkoepel verhelpen

Wij hebben aan onze woning een uitbouw met een plat dak van ongeveer 25 m². In het midden van het platte dak staat een lichtkoepel en op die plek hebben wij lekkage. Er ligt bitumen dakbedekking op zonder grindballast. We laten de oorzaak van de lekkage graag opsporen en verhelpen. We willen een afspraak maken en horen dan ook graag wat de kosten zijn.
vrijdag 14 juli 2017

Vervangen van het oude dak

Het dak van een klein vrijstaande huisje dient te worden vervangen. De dakbalken lijken verschoven en vertoont hier en daar houtrot. De pannen zullen ook aangepakt moeten worden. De oppervlakte van het dak is ongeveer 34 m2. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.
dinsdag 11 juli 2017

Dakgoot vervangen

De dakgoot vervangen en dan graag een nieuwe onderhoudsvrije dakgoot, bijvoorbeeld kunststof of zink. Tevens de regenpijpen vervangen. Het gaat om plusminus 2x7 meter en om plusminus 2x 6 meter. Het gaat om een vrij staand huis uit de jaren 50. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 2 juli 2017

Dakrenovatie van een pannendak

De oude panlatten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet het dakbeschot schoongemaakt worden. De folie, tengels en panlatten moeten worden geplaatst en de dakpannen gelegd inclusief het slijpen. Het zal dan gaan om de dakpan : Narvik vhv rustiek verglaasd. De oppervlakte is ongeveer 200 m2.

Partners

Partners van Casius