Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

545 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dakpannen op vakantiewoningen aanbrengen, woningen nieuw daken geven, bestaand dakpannen dak renoveren, hellend dak renoveren en isoleren, dak renovatie oude woning, isolatie rieten dak, dak van een boerderij renoveren, asbesthoudende golfplaten door geïsoleerde golfplaten vervangen, nieuw zinken felsdak aanbrengen, vervangen van het dak, bitumen op een plat dak vervangen, oud dak vervangen en renoveren, nieuw dak aanbrengen en isoleren, dakpannen dak repareren/vernieuwen, hellend Sarkingdak renoveren en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

zaterdag 10 februari 2018

Bitumen op een plat dak vervangen

Het vervangen van bitummen plat dak uit 1990 op garage/bijkeuken door bitumen bedekking (38m2) inclusief daktrim (23m) en lood herstel (6,3m) inclusief eventueel afvoeren afval inclusief ontluchting 150mm inclusief 2x uitloop door muur op hwa 80mm
maandag 22 januari 2018

Dakherstel aan een pannendak

Het gaat om 190 m2 dak. Bestaande keramiek dakpannen hergebruiken. Plaatsen damp remmende laag spinvlies en nieuwe tengels en panlatten aanbrengen. Exclusief steigerkosten.
maandag 15 januari 2018

Daklekkage opsporen en repareren

Het betreft het opsporen en herstellen van een daklekkage. Het gaat om het platte dak van de bijkeuken die vorig jaar een nieuwe laag heeft gekregen. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Je hoort het water druppelen als het regent aan 1 zijde.
zondag 14 januari 2018

Golfplaten op de schuur vervangen

Vervangen asbesthoudende golfplaten door vezelcement golfplaten. Afmetingen schuur/garage: 836 x 434 cm. Op het dak liggen 16 golfplaten van 244 x 105 cm, waarvan twee lichtdoorlatend, plus nok. Dit vervangen door 12 vezelcement golfplaten en 4 lichtdoorlatende golfplaten, plus nok, plus schuimprofielen. Op het dak liggen nu zonnepanelen. Die zal ik zelf verwijderen en weer terug plaatsen.
zaterdag 13 januari 2018

Daklekkage aan de randen oplossen

lekkage randen van de schuur in totaal ongeveer 4 m2 ligt grind op wat eerst verwijdert moet worden kan ik eventueel zelf doen prijs graag inclusief materiaal.
woensdag 10 januari 2018

Dak met pannen en isolatie renoveren

Nieuwe pannen en isolatie, totaal 145 m2. 2 onder 1 kap met wolfs kap. Dak is nu niet geïsoleerd. Buren doen niet mee.
zondag 7 januari 2018

Dakisolatie in de aanbouw aanbrengen

Plat dak op aanbouw aan huis van ca. 28,5 m2. Isolatie als ´warm plat dak´ of ´omgekeerd plat dak´, afhankelijk van de prijs.
zaterdag 6 januari 2018

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage opsporen en eventueel repareren. Het gaat om een plat dak, balkon van ongeveer 4 m3.
donderdag 4 januari 2018

Daklekkage repareren

Wij hebben op 1 punt in de slaapkamer lekkage aangetroffen. Waarschijnlijk ligt het probleem bij het bituum op het platte dak.
woensdag 3 januari 2018

Dakpannen vervangen inclusief isoleren vanaf buiten

Betreft een zadeldak symmetrisch van ongeveer 78 m2, goed bereikbaar vanaf beide kanten
donderdag 21 december 2017

Vervangen dak garage

Ik wil graag het dak van mijn garage laten vervangen. Het dak bevat waarschijnlijk asbest en betreft zo'n 60 vierkante meter. Indien asbest verwijderd ook een nieuw dak leggen.
dinsdag 12 december 2017

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe dakbedekking

Op ons erf staan 2 grote schuren, elk met een vloeroppervlak van 1000 m². Die schuren zijn gebouwd met asbesthoudende golfplaten op een flauw zadeldak. 5 jaar geleden is na stormschade op 1 schuur de helft van die golfplaten vervangen. We willen graag uw offerte ontvangen voor de sanering van de resterende dakplaten op 1,5 schuurdak. De schuren worden gebruikt voor opslag, er staat geen levende have in. Het asbestinventarisatierapport is 5 jaar oud en zal vernieuwd moeten worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de sanering en ook voor het plaatsen van nieuwe golfplaten.
dinsdag 5 december 2017

Lekkage via een ventilatieschacht verhelpen

Ik heb momenteel lekkage via een ventilatieopening in mijn toiletruimte. Bij regenval drupt het zo af en toe. Die ventilatieopening is met een pijp van ongeveer 6 meter lang via de bovenwoning verbonden met een pijp op het dak. De bovenburen hebben die pijp bekeken en gezien dat de kap er nog goed op zit. Kennelijk is er lekkage via de aansluiting van die pijp op het dak. We zoeken een vakman die de lekkage kan verhelpen. Ik woon in een jaren '30 woning met 3 woonlagen.
maandag 4 december 2017

Daklekkage repareren aan een pannendak

Ik wil graag dakpannen laten verleggen op het dak van onze bovenwoning. Wij hebben lekkage en er is op een stuk van 15 m² sprake van verschoven dakpannen door de wind. Dit dak is goed bereikbaar via een dakterras. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.
donderdag 30 november 2017

Dak vernieuwen en isoleren

Wij hebben een oude geschakelde woning uit bouwjaar 1910 gekocht en gaan deze helemaal opknappen. We zoeken een aannemer voor het vernieuwen en isoleren van het dak. De oude dakpannen zijn kapot en er is veel lekkage geweest op het dakhout. Hierdoor moeten vermoedelijk de dakplaten vervangen worden. We denken dat de balken en gordingen nog in goede staat zijn. We willen er nieuw dakhout op en het dak dan ook direct laten isoleren. Daarna moet het worden afgewerkt met nieuwe dakpannen. Er staan foto's van de woning op Funda. Wij willen een afspraak maken om het dak te beoordelen en de klus op te meten. Daarna ontvangen wij graag uw advies en een offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
woensdag 29 november 2017

Dakgoten repareren

Ik wil de dakgoten repareren omdat deze zijn verwaarloosd. Ze zijn lek en overstromen.
donderdag 23 november 2017

Dakpannen schoonmaken en impregneren

Ik wil mijn dakpannen laten schoonmaken. Deze zijn van beton en het dakoppervlak is ongeveer 260 m2. Na het schoonmaken had ik ze graag geïmpregneerd hebben. Ik wil daarna zonnepanelen erop leggen, dus de pannen moeten niet vast komen te zitten.
maandag 20 november 2017

Onderhoud aan het dak

Ik wil graag mijn dak onderhouden. Er is ons geen staat van het dak bekend, hetgeen reden is dat wij ons graag laten adviseren. Graag een advies, zodat wij een onderhoudsplan alsmede vervanging, eventueel in combinatie met zonnepanelen en isolatie, in ons MJOP kunnen opnemen inclusief de tijd wanneer een en ander moet worden uitgevoerd. Voor een inspectie kan een afspraak worden gemaakt. Het dak is ongeveer 30 m2.
zondag 12 november 2017

Zwarte dakpannen leveren en leggen

Wij hebben een kluswoning gekocht en mijn man heeft daar inmiddels een nieuw dak op gezet. We willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van 117 m² dakpannen. We willen zwart verglaasde dakpannen, mat of geglazuurd. Het mogen eventueel tweedehands pannen zijn.
woensdag 8 november 2017

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen, bestaande goten demonteren

Het vervangen van bestaande dakgoten en leveren en monteren van, nieuwe in nog te bepalen uitvoering na advies van deskundige. Lengte 31 meter 4 hoekstukken, 7 stuks hemelwater afvoer 70 meter inclusief aansluiten op bestaande riool. Werkhoogte van de dakgoten ongeveer 3 meter. , vrije doorgang rondom het vrijstaande huis. Tekening van bevestigingswijze na overleg. Betaling na goedkeuring oplevering.
donderdag 2 november 2017

Dak renovatie met panplaten

Gehele dak renoveren met dakpanplaten. Het liefst geïsoleerde platen. Het is ongeveer 800 m2 van een vrijstaande boerderij. Het is vrij toegankelijk om er met een hoogwerker te komen.
maandag 30 oktober 2017

Vloeibare dakbedekking aanbrengen na lekkage

Daklekkage 2 m2 dan Graag vloeibare dakbedekking offerte
zondag 29 oktober 2017

Zinken dakgoot repareren

Op 3 plaatsen lekkage zinken dakgoot verhelpen
dinsdag 24 oktober 2017

Regenpijp deels vervangen

Regenpijp lekt aan boven kant. Wellicht dat stukje vervangen
dinsdag 24 oktober 2017

Nieuwe dakpannen aanbrengen

Hebben nu sneldekkers, maar wij willen graag een glazuur dakpan. Het dak is zo'n 125 m2 en is vrij laag, dus makkelijk toegankelijk. Inclusief het afvoeren van de oude pannen.

Partners

Partners van Casius