Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

527 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: rieten kap plaatsen op onze nieuwe woning, dak vernieuwen van appartementencomplexen, inclusief isolatie en sedumdak, gehele dak verhoging 2 onder 1 kap buren ook, het realiseren van een nieuw dak op een woning, vervangen Rieten dak naar dakpannen leisteen, kantoordak isoleren en bitumen vervangen 220 m2, puntdak met asbest vervangen, inclusief isolatie en zonnepanelen, dakpannen vervangen, isoleren en extra dakkapel aanbrengen, plat dak vervangen van woning met isolatie, asbest golfplaten verwijderen en nieuw dak plaatsen, plat en puntdak inspecteren en renoveren, dakbedekking vervangen van een garagedak, dak renovatie, dakpannen vervangen, het vervangen van een daklaag van bitumen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

woensdag 11 maart 2020

Lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken

We hebben lekkage in onze bijkeuken. het betreft een plat dak van 300*250. de bijkeuken is gezamenlijk met de buren. Eventueel vervanging van het geheel (600*500). Het dak is bedekt met grind. Het dak ligt er al langer dan 20 jaar, graag laat ik een vakman langskomen om te kijken of dit gerepareerd kan worden of toch vervangen moet worden. natuurlijk dient u dit ook uit te voeren.
vrijdag 6 maart 2020

Rookkanalen verwijderen, schoorsteen vervangen door lichtgewicht schoorsteen

Het verwijderen van de schoorsteen op het dak, vervangen door een lichtgewicht schoorsteen + 1 rookkanaal op zolder en eerste verdieping ( beneden is alles al verwijderd) verwijderen + 1 rookkanaal op zolder, eerste verdieping en begane grond verwijderen.
woensdag 4 maart 2020

Het vervangen van 50m2 aan bitumen dak

Het gaat om vervangen bitumen dak, 50 m2. Met warm dak isolatie. Graag indicatie via mail.
dinsdag 3 maart 2020

4 Schoorstenen verwijderen en vervangen door dakpannen

Graag zou ik 4 schoorstenen van het dak willen laten halen. Hier moeten dakpannen voor in de plaats komen en 2 keer een afvoer per schoorsteen. Schoorsteen zijn ongeveer 1 bij 1 meter en 11 lagen hoog. Geen asbest aanwezig. Zie foto van 1 van de schoorstenen in de bijlage. Offerte voor renovatie ook welkom.
maandag 24 februari 2020

Bitumen dak lekkage repareren en isoleren van buitenaf

Ons dak is bekleed met bitumen en lekt, deze is ongeveer 30 m2. Wij zouden deze dan gelijk van buitenaf willen isoleren (isolatie 7 cm) en boeidelen laten plaatsen/vervangen. We willen of EPDM of bitumen, graag op advies wat het beste is. Ik vermoed dat we nu geen isolatie hebben. Dak is goed bereikbaar. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? EPDM, roofing (bitumen)
zondag 23 februari 2020

Dak van tuinhuis vervangen

Dakleer tuinhuisje vervangen, maat ongeveer 2.5 bij 1.5 meter, puntdakje. Voorkeur voor bitumen op het dak.
vrijdag 21 februari 2020

Dakkoepel vervangen (dakbetreding dakterras)

Ik wil een dakkoepel laten vervangen. De huidige koepel is kapot. De afmetingen zijn als volgt. Dagmaat: 90x90 cm, buitenmaat koepel: 105x105 cm, daksparing 115 bij 115 cm. We willen de huidige koepel eruit laten halen en een nieuwe laten plaatsen. Ook de oude dakopstand moet verwijderd worden en een nieuwe geplaatst, inclusief inwerken in het platte dak. Het gaat om de toegang naar een dakterras. De dakkoepel dient dus ook als dakbetreding en moet gasveren hebben en minimaal 80 graden open kunnen. Het dak waar de koepel geplaatst moet worden is op de tweede verdieping. Graag ook afvoeren.
woensdag 19 februari 2020

Bitumen dak

Beste dhr/mevrouw, Graag zouden wij ons dak opnieuw willen laten bedekken met bitumen dakbedekking. Informatie woning - Oppervlakte: 52 m2 (ongeveer) - Grind aanwezig: Ja - Afwerking dakranden: Aluminium afwerklijsten (denk ik) - Verder afwerking: Lood rondom het huis moet vervangen worden (of alternatief) deze zit in de voeg gemetseld. - Dakterras: Aanwezig Aanvang werkzaamheden: - Zo spoedig mogelijk, voorjaar/zomer i.v.m. lekkage op dit moment Graag ontvangen wij het volgende: - Wat de totale kosten zijn: - Wanneer start werkzaamheden plaats kan vinden: Graag zou ik de communicatie per email willen aanhouden.
dinsdag 18 februari 2020

Het vervangen van een wolfdak 600m2 pannendak isolatie en lichtstraten

Oude boerderij,1 zijdig wolfdak, van voor- tot achtergevel 30m, dakgoot tot nok circa 11m, totaal +600m2 Nu enkel pannen. Gewenst: isolatie en nieuwe pannen of platen met licht op nieuwe plekken (in overleg) en extra overhang met nieuwe dakgoten. (huidige dakgoten staan OP de buitenmuren, willen die ernaast)
maandag 17 februari 2020

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij overwegen om van ons nieuw aan te kopen huis het rieten dak te vervangen door dakpannen incl. het aanbrengen van HWA. Het oppervlak betreft ca. 280 m² Indien nodig dient ook het dakbeschot + isolatie te worden vervangen. Type dakpan keramisch geglazuurd. Graag ontvang ik hiervan een offerte.
zondag 16 februari 2020

Herstel stormschade en inspectie

Door stormschade zijn een aantal nokpannen eraf gewaaid en is er lekkage ontstaan.Graag wil ik de kapotte nokpannen laten vervangen en de rest van het dak laten inspecteren. Gehele dak is 30 a 40 m2.
woensdag 12 februari 2020

Plat dak vervangen door groendak

Ik heb een plat dak van ongeveer 50 m2 waar nu een oud bitumen bedekking op zit. Ik wil dit graag laten vervangen door een groendak op EPDM.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe golfplaten leggen op een overkapping

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van dakplaten in polycarbonaat. De oppervlakte betreft 4.10 breed x 4.30 lengte (de lengte maat zou dan 4 platen van 4.30 m worden) Na de storm van 9 februari hebben wij schade opgelopen, en missen nu een groot deel van onze overkapping. graag zo spoedig mogelijk dus
dinsdag 11 februari 2020

Dakpannen vervangen

Wij willen graag alle dakpannen laten vervangen. Deze zijn oud en gescheurd. Bij voorkeur een zelfde soort kleur. Isolatie niet nodig. Woning is 8 x 8,5 meter. Tentdak. Zie foto.
dinsdag 11 februari 2020

Tuinhuisje dak

Wat kost nieuwe plaat werk voor dak van tuinhuisje van huisje van 3 bij 4 m Wil graag watervaste platen en oduline platen. Oud materiaal ook graag afvoeren.
maandag 10 februari 2020

Dakpannen en lood vervangen

Ik wil graag 50 m2 meter dakpannen vervangen. Liggen nu oude hollandse dakpannen en wil graag geglazuurde dakpannen. Heb een schuin dak maar geen puntdak.
dinsdag 21 januari 2020

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. We willen een dakraam van ongeveer 1 bij 1 m. Graag overleg ik met u over de mogelijkheden. Het kozijn van kunststof. Ik heb een plat dak van beton van ongeveer 20/ 25 cm.
donderdag 16 januari 2020

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Wij hebben een metalen constructie op het (plat)dak. Hier zitten constant meeuwen op die ons balkon onder schijten. Nu wil ik duivenpinnen laten plaatsen om zo te voorkomen dat de meeuwen op de constructie kunnen zitten. Constructie is vanaf het dak tot aan de top van de constructie +- 3 meter.
dinsdag 14 januari 2020

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil graag mijn platte dak isoleren van buitenaf op een bestaand bitumen dak van ongeveer 35 vierkante meter. Ik den zelf aan Pir isolatieplaten, maar ik ontvang daar graag advies over, net als het soort dakbedekking. Ik ben bezig met de gemeente of een vergunning nodig zal zijn. Het dak begint op een hoogte van ongeveer 5-6 meter en is bereikbaar via een dakterras. Graag ontvang ik advies en een offerte.
maandag 30 december 2019

Vernieuwen van (asbest) dakconstructie en isoleren boerderij

Betreft het vernieuwen van de constructie, verwijderen van asbest en rietlaag, aanbrengen isolatie en dakpannen op schuurdeel. Daarnaast aanbrengen isolatie en vernieuwen dakpannen op woondeel. We willen ook de mogelijkheid onderzoeken om een klein gedeelte als glaswand/dak uit te voeren.
donderdag 12 december 2019

Dak vernieuwen

25,7 m2 plat dak. 11,63 m daktrim of zink, 1 uitloop 40 x 60, 1 plakplaat rookgasbuis 125 mm, 1 plakplaat ontluchting 40 mm, dak is 2,4 m hoog in L-vorm, van 2 zijden goed toegankelijk, dak bestaat uit dakplaten met isolatie, en is nu gedekt met mec met leislag (30 jr oud)
woensdag 11 december 2019

Dak isoleren

Mijn pannendak dak van mijn hoekhuis is circa 50 m². Het huis is uit 1864 en met vezelplaten en pur geïsoleerd, maar ik zou graag het dak goed isoleren, ook in het kader van duurzaamheid. Mijn voorkeur gaat uit naar een duurzaam materiaal. Graag aan de buitenkant isoleren, ik denk zelf aan iets als BestWood Multitherm 110 R. De dakpannen en de dakplaten moeten er eerst afgehaald worden, dan kan het isolatie materiaal geplaatst worden. Mijn dakpannen kunnen hergebruikt worden, maar als dit niet goed blijkt te zijn, kunnen ze als het goed is nog bijbesteld worden.
dinsdag 10 december 2019

De dakpannen, panlatten en isolatie vervangen van mijn zadeldak

Betreft een semiebungalow met zadeldak noklengte 14 mtr totaal oppervlakte 175m2 lengte van de windveren is 6,7 mtr. Dakpannen en panlatten vervangen. En het isoleren van de pannen. Vlakke pan is mijn wens. Graag ga ik met een partij in gesprek om deze plannen te bespreken.
maandag 4 november 2019

Dakpannen vervangen door platen

Ik wil graag 250 m2 dakpannen vervangen (oude verwijderen en afvoeren) door platen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 1 november 2019

Dak vernieuwen

Er is onderhoud nodig aan ons dak. Op sommige plaatsen dakbeschot, pannen en versteviging van de constructie. Het dak is ongeveer 25 x 20 meter.

Partners

Partners van Casius