Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

530 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken, scharnier kap plaatsen, rieten dak vervangen door leiendak, dakisolatie en vergroening voor VVE gebouw, dak renovatie, het vervangen van de gehele dakconstructie, een dak renoveren door middel van isolatie en vervangen dakpannen, dakbeschot en zinken dakgoot vervangen, vervangen dakpannen door riet, plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam op nieuwe garage, sedum dak aanbrengen, sporenkap van de schuur vervangen, dakpannen vervangen, van buitenaf isoleren en plat dak bitumenlaag vervangen, hellend dak van buitenaf isoleren en dakpannen vervangen, pannendak of zinken dak realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

donderdag 16 januari 2020

Duivenpinnen plaatsen op het dak

Wij hebben een metalen constructie op het (plat)dak. Hier zitten constant meeuwen op die ons balkon onder schijten. Nu wil ik duivenpinnen laten plaatsen om zo te voorkomen dat de meeuwen op de constructie kunnen zitten. Constructie is vanaf het dak tot aan de top van de constructie +- 3 meter.
dinsdag 14 januari 2020

Plat dak van buitenaf isoleren

Ik wil graag mijn platte dak isoleren van buitenaf op een bestaand bitumen dak van ongeveer 35 vierkante meter. Ik den zelf aan Pir isolatieplaten, maar ik ontvang daar graag advies over, net als het soort dakbedekking. Ik ben bezig met de gemeente of een vergunning nodig zal zijn. Het dak begint op een hoogte van ongeveer 5-6 meter en is bereikbaar via een dakterras. Graag ontvang ik advies en een offerte.
maandag 30 december 2019

Vernieuwen van (asbest) dakconstructie en isoleren boerderij

Betreft het vernieuwen van de constructie, verwijderen van asbest en rietlaag, aanbrengen isolatie en dakpannen op schuurdeel. Daarnaast aanbrengen isolatie en vernieuwen dakpannen op woondeel. We willen ook de mogelijkheid onderzoeken om een klein gedeelte als glaswand/dak uit te voeren.
donderdag 12 december 2019

Dak vernieuwen

25,7 m2 plat dak. 11,63 m daktrim of zink, 1 uitloop 40 x 60, 1 plakplaat rookgasbuis 125 mm, 1 plakplaat ontluchting 40 mm, dak is 2,4 m hoog in L-vorm, van 2 zijden goed toegankelijk, dak bestaat uit dakplaten met isolatie, en is nu gedekt met mec met leislag (30 jr oud)
woensdag 11 december 2019

Dak isoleren

Mijn pannendak dak van mijn hoekhuis is circa 50 m². Het huis is uit 1864 en met vezelplaten en pur geïsoleerd, maar ik zou graag het dak goed isoleren, ook in het kader van duurzaamheid. Mijn voorkeur gaat uit naar een duurzaam materiaal. Graag aan de buitenkant isoleren, ik denk zelf aan iets als BestWood Multitherm 110 R. De dakpannen en de dakplaten moeten er eerst afgehaald worden, dan kan het isolatie materiaal geplaatst worden. Mijn dakpannen kunnen hergebruikt worden, maar als dit niet goed blijkt te zijn, kunnen ze als het goed is nog bijbesteld worden.
dinsdag 10 december 2019

De dakpannen, panlatten en isolatie vervangen van mijn zadeldak

Betreft een semiebungalow met zadeldak noklengte 14 mtr totaal oppervlakte 175m2 lengte van de windveren is 6,7 mtr. Dakpannen en panlatten vervangen. En het isoleren van de pannen. Vlakke pan is mijn wens. Graag ga ik met een partij in gesprek om deze plannen te bespreken.
maandag 4 november 2019

Dakpannen vervangen door platen

Ik wil graag 250 m2 dakpannen vervangen (oude verwijderen en afvoeren) door platen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 1 november 2019

Dak vernieuwen

Er is onderhoud nodig aan ons dak. Op sommige plaatsen dakbeschot, pannen en versteviging van de constructie. Het dak is ongeveer 25 x 20 meter.
donderdag 31 oktober 2019

Offerte groen dak

Hallo, het dak van onze uitbouw is aan vervanging toe en we willen misschien een groen dak aanleggen. Kan u ons een vrijblijvende en kosteloze offerte doen wat dit mag kosten? Een schets met afmetingen is bijgevoegd.
maandag 21 oktober 2019

Sedumdak aanleggen

Op de uitbouw 23 m2 en naastgelegen garage 23 m2 een groen dak aanleggen. Beide platte daken hebben een bitumen dakbedekking. Beide daken zitten op de begane grond.
dinsdag 15 oktober 2019

Daklekage in verband met gebroken pannen

Ik heb een Groothuiswoning en heb lekkage op zolder vanwege een kapotte pan (type betonsneldekker). De pan bevindt zich vlak bij de nokpan. Vanwege mijn leeftijd durf ik zelf het dak niet meer op. Ik heb geen reservepannen bij het huis. Er moet een nieuwe pan geplaatst worden. De woning is ongeveer 8 meter hoog, de nok zou bereikbaar moeten zijn via de aanbouw. De pannen zijn ongeveer 42cm, ik wil graag dat de vakman even komt kijken of dit de oorzaak en dit ook kan herstellen.
donderdag 3 oktober 2019

Dak isoleren

Ik heb op moment een dak met pannen, graag isoleren van buiten. Het dak is 62 m2.
donderdag 26 september 2019

Lekkage dak erker verhelpen

Er is lekkage aan zijkant erker, vooral bij harde regen. Het gaat dus om opsporen en verhelpen van de lekkage.
dinsdag 24 september 2019

Dakdoorvoer maken door een betonnen dak

Ik wil graag een dakdoorvoer rond 110 cm, tbv een toevoer van ventilatielucht. Dak is opgebouwd uit betonnen vloerplaat, dampremmer, isolatie en bitumen. Incl. doorvoer en afwerking.
maandag 23 september 2019

Dakrenovatie/ reparatie

Ik wil graag een offerte. Ik heb een garage met een plat dak en het lekt al langer dan een jaar. Kunt u een berekening maken inclusief het opnieuw renoveren van 5 m2 en verwijderen van het oude dakleer en dakdekken van 30 m2? Daarnaast heb ik een lekkage op de 3e verdieping. Hier gaat het om renoveren van 10 vierkante meter, verwijderen van oud dakleer bitumen en renoveren inclusief dakleer etc. Graag ook rekening houden met materiaal, voorrijkosten , zetten van stijger etc. Alvast bedankt.
dinsdag 17 september 2019

Dak isoleren

Zou graag willen weten hoe ons dak geïsoleerd kan worden tegen kou en warmte? Het is een plat dak met nu dakleer bedekt. Of er isolatie onder zit weten we niet, vorige bewoners kunnen het gedaan hebben maar is al wel 20 jaar geleden. Oppervlakte is ongeveer 85 m2 . Ik laat mij adviseren door de vakman of er van binnen of buiten moeten worden geïsoleerd.
maandag 16 september 2019

Nieuwbouw dak bekleden

Ik ben opzoek naar iemand die het dak kan bekleden. Het gaat om een hellend dak voor een nieuwbouw woning. Dakoppervlak is circa 208 m2. Dakhelling 45 graden. In het dak moeten 6 Velux dakramen van 94 x 140 cm komen. Op zuidkant circa 30 m2 zonnepanelen. De zonnepanelen laten we graag regelen en plaatsen. Zelf leveren wij kalk hennep platen. Het gaat echt specifiek om de bekleding. Graag ontvang ik advies over welk soort bekleding geschikt is. Is het mogelijk om een soort brochure te leveren met alle mogelijkheden en kleuren? Wij moeten naar de gemeente en hebben dit daarvoor nodig. De dakrand is op hoogte van 2,20 meter. Isolatie is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte en een brochure.
zondag 15 september 2019

Daglichtbuizen verzorgen en plaatsen

Ik wil graag 2x daglichtbuizen laten plaatsen in de hellende dak boven de hal / trappenhuis van ons huis. Er is een dak met dakpannen, dit hoeft niet afgevoerd te worden. De diameter van de (ronde) daglichtbuizen is 35 cm diameter.
woensdag 11 september 2019

Isoleren van het dak en wanden van een te bouwen loods

Wij bouwen binnenkort een loods, met spauplaten, de ruimte tussen dak/muren en buitenkant blijft ongeveer 15 cm, dit wil ik laten opspuiten met schuim in verband met de isolatie. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 1000-1100 m2. De loods zal waarschijnlijk rond december klaar zijn om de werkzaamheden te verrichten. Ik wil geen steenwol of korrel, ik wil het gewoon laten uitspuiten.
maandag 9 september 2019

Dakpannen vervangen en nieuwe zonnecellen erop plaatsen en aansluiten

Wij zijn opzoek naar iemand die de dakpannen kan vervangen. Het dak is 6 x 8 meter. Verder graag controleren of de isolatie goed is en de daklatten nog degelijk zijn. De daklatten moeten weer vastgemaakt worden. De nieuwe oranje pannen moeten erop. Afvoeren van oude dakpannen graag apart vermelden op de offerte. Er liggen nu oude zonnecellen op. Deze zouden ook verwijdert moeten worden en nieuwe er weer op. De zonnecellen kan ik zelf regelen, maar de installatie graag door de vakman. Dak hoogte van grond tot de rand is 9 meter. Er kan een steiger geplaatst worden. We hebben te maken met een VVE.
zondag 8 september 2019

Zinkgoot vervangen

Het vervangen van een zinkgoot, lengte 5,7 meter, aan de achter/tuinzijde van ons huis in Groningen
donderdag 5 september 2019

Dak isoleren

Het gaat in dit geval om spuitisolatie dmv PUR of Superfil Loft dakisolatie Knauf Supafil Loft 045 of HR Isowool. Het is een hellend dak.
maandag 19 augustus 2019

Bekleden van een carport 35m2

Plat dak van een carport, 35 m², zitten 2 daklichten in verwerkt (van 2m x 0,5m). Daarnaast verwerking tegen de muur van het huis, voorkeur knelprofiel, en de hemelwaterafvoer. Deze willen wij bedekken met EPDM.
maandag 12 augustus 2019

Vervangen dakpannen pand uit 1868, daarnaast kapconstructie inspecteren en vervangen balken

Bestaand dubbel pannendak met voor platte Friese pannen en achter oude hollandse op pand uit 1868. circa 150m2 dakoppervlak. Voor zover mogelijk oude pannen hergebruiken en aanvullen met vervangers (kunnen wij zelf in voorzien). Kapconstructie ook beoordelen en waar nodig balken vervangen (ook muurplaat op een enkele plek). Isoleren van buiten, liefst minimale impact op uiterlijk van het pand (zo dun mogelijk). Word eigenaar van het pand vanaf 1-12-2019. Het liefst laten wij dit ook meteen in december uitvoeren
woensdag 7 augustus 2019

Het realiseren van een sedum dak op een bitumen dak

Ik zoek een dakdekker die het platte dak van een uitbouw kan voorzien van een sedum dak. Het dak is 15 m2 groot en momenteel bedekt met bitumen. Het dak heeft een hoogte van 270 cm.

Partners

Partners van Casius