Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Groningen.

525 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, lekherstel dakterras (vermoedelijk bitumen), plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie, dakreparatie, vernieuwen rieten dak, puntdak en vloer van de zolder vervangen, dakpannen van hoek-zadeldak vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Groningen:

donderdag 9 juli 2020

Plat dak opnieuw bedekken en isoleren

Plat dak plm. 65 m2. Bitumen. Bedoeling is opnieuw bitumen (over oude laag) en toevoegen isolatielaag PIR platen met RD 3,5. Er zitten nu zonnepanelen op he dak. Deze tijdelijk weghalen / terugplaatsen in overleg (willen we zelf doen). Moet voldoen aan criteria subsidieregeling. Uitvoering afgerond in december 2020.
donderdag 18 juni 2020

Renovatie plat dak

Het platte dak van onze garage is aan vervanging/renovatie toe. Het dak heeft een oppervlakte van 41 m2. Heeft aan de randen een betimmering waaraan shingles zijn gespijkerd voor de afwerking. Op het dak ligt een isolatielaag van 6 cm dik. Er ligt nu een laag grind op en de huidige dakleer/bitumen ligt er dus los op. Het object staat in Bunde, Duitsland. Vlak over de grens bij bad Nieuweschans.
woensdag 17 juni 2020

Sporendak isoleren, dakgoten en aanpassen van pannen

Sporendak boerderij 1921. Totaal dakoppervlak 250 m2 inclusief wolfskap. Huidige dak bevat 10 cm unidek voor sporendak. Erg geluidsgevoelig. We willen dunne laag geluidsisolerende platen plus dampdoorlatende folie over het bestaande unidek plaatsen. Daarna de huidige mulden ttr pannen weer plaatsen. Afwerking aan zijkanten dak moeten worden aangepast. De Ubbink dakgoten moeten worden aangepast aan dikte nieuwe dak dit eventueel worden vervangen, als u hier een aantal opties voor kan vinden De afmetingen van de goten zijn door de structuur van de boerderij ongeveer 16 meter, 2 meter, 3 meter, 1 meter, 3 meter, 16 meter, 2 meter en 4 meter langs de wolfskap. 3 velux dakramen moeten worden aangepast aan nieuwe hoogte dakisolatie. Dat geld ook voor nokruiter en wolfskap.
maandag 15 juni 2020

Dakpannen vervangen

Vanwege een bij reiniging beschadigd dak met keramische pannen willen we deze laten vervangen. We willen zwarte edel engobe keramische pannen of gegelazuurde pannen en de panlatten vervangen. Het dak is reeds aan de binnenzijde geïsoleerd. Er is ondertussen een grote dakkapel opgeplaatst (met plat dak), waardoor het netto schuine dakoppervlakte 268m2 bedraagd.
woensdag 10 juni 2020

Dakpannen vervangen en dak tevens opnieuw isoleren

Ik zou graag mijn dakpannen willen laten vervangen en het dak aan de buitenkant willen laten isoleren. Het gaat om het dak van de woning en de bijkeuken, de oppervlakte daarvan is samen circa 45 a 50 M2. Schoorstenen moeten we in overleg even kijken of die eventueel weg kunnen. Er zit momenteel 1 dakraam in het dak. Zijkanten van het dak ook graag afwerken.
donderdag 4 juni 2020

Kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet")

Wij willen een nieuw dak van zogenaamd "nep-riet", dus een kunststof rieten dak. Hiervoor dienen de huidige oude betonnen dakpannen verwijderd en afgevoerd te worden. De nok van het dak ligt dwars ten opzicht van straat. Het huis meet circa 16 meter lang en circa 8,50 meter breed.
vrijdag 29 mei 2020

Dak van uitbouw isoleren

Het gaat om een in 1969 gebouwde uitbouw van 18m2 met plat dak, dat ook een dakterras is. We willen dit van buitenaf laten isoleren. Er liggen nu tegels op. Welke bedekking(en) overweeg je voor het plat dak? Ik laat mij adviseren door de vakman
donderdag 28 mei 2020

Dak van een VVE renoveren

Ik zoek een dakdekker die het dak van onze VVE kan renoveren. Het betreft een plat dak met bitumen dakbedekking, grind, 2 lichtkoepels, schoorsteen en diverse ventilatiepijpjes. Betreft jaren 30 woning. Graag dak isoleren eventueel in combinatie met zonnepanelen. Het is een houten dak van ongeveer 80 m2.
vrijdag 22 mei 2020

Kilgoten vervangen

2 kilgoten vervangen en aansluiting op de muur herstellen
dinsdag 19 mei 2020

Groen dak aanleggen op plat dak

Groen dak aanleggen, 48 m2 met worteldoek eronder en voorziening om waterslang aan te sluiten voor water geven
maandag 18 mei 2020

Plat dak isoleren en opnieuw bekleden

Ik wil mijn platte dak op de 1e verdieping die nu belegd is met bitumen en grint van 60 m2, opnieuw laten bekleden met bitumen en laten isoleren (5 cm).
zaterdag 16 mei 2020

Lekkende regenpijp laten repareren

Ik wil graag een stuk regenpijp laten vervangen aan de achterkant van onze woning. Het betreft een koppelstuk van ca. 1 meter lang met daarin twee knikken van 30-40°.
woensdag 13 mei 2020

Bitumen dak bedrijfspand vervangen

Ik ben op zoek naar een specialist die het dak van ons bedrijfspand kan vervangen. Het gaat om 3500 vierkante meter, er zijn geen lichtkoepels enz. Het dak is 6 m hoog, er is een hoogwerker nodig. Graag zou ik 2 prijzen ontvangen: 1 voor overlagen en 1 voor het bitumen verwijderen en nieuwe bitumen aan brengen.
woensdag 13 mei 2020

Bitumen plat dak huis vervangen

Graag laat ik mijn platte dak bitumen 47 m2, vervangen door nieuwe bitumen. Op dit moment zitten er zonnepanelen op het dak, die kunnen bij de buren geplaatst worden, maar deze zouden wel eerst losgekoppeld moeten worden en aan de kant worden gezet. Ik kan een foto doorsturen.
zaterdag 9 mei 2020

Plat dak opnieuw laten bedekken

Plat dak opnieuw bekleden +afvoer
dinsdag 5 mei 2020

Sedumdak aanleggen op de bijkeuken en mogelijk ook de schuur

Op het dak van de bijkeuken wil ik graag een sedumdak. Oppervlakte circa 20 m2. Zit dakleer (bitumen) op. Wil ook graag advies voor mogelijkheden op de schuur van circa 24 m2. Geen idee of de daken sterk genoeg zijn, daar zou ik graag advies over willen krijgen.
vrijdag 1 mei 2020

Dakbedekking vervangen

Bitumen dakbedekking van platdak uitbouw woonkamer is aan vervanging toe. Betreft in totaal 28 m2. Graag prijsopgaaf zonder isolatie en met isolatie
woensdag 29 april 2020

Dakgoot ombouw vervangen van 2 woningen

Houten ombouw van dakgoot vervangen door kunstof. En dakgoten repareren /vervangen.(zink) Voorkant totaal van mij en de buren 14 m +_ Achterkant totaal van mij en en buren 14 m +_ 2 regen pijpen kunstof met beugels Afvoeren sloopmateriaal eventueel met de buren.
woensdag 22 april 2020

Een dak van buiten af isoleren

Ik zoek een dakdekker die het schuine pannendak van mijn woning kan isoleren. Het gaat om een dak van 40 m2. De dakpannen et cetera kunnen hergebruikt worden. Het betreft een vrijstaande woning.
woensdag 8 april 2020

Dakterras verniewen

Ik wil graag mijn dakterras laten vervangen. Het zit op de 3e etage. 5 bij 5 meter. Hoeveel tijd gaat er inzitten om dit te laten vervangen? Hoe snel is het mogelijk om het dakterras te laten opmeten, oude dakterras verwijderen en een nieuwe te plaatsen? Ik hoor het graag.
woensdag 8 april 2020

Het dak van een vrijstaande woning renoveren en isoleren

Ik zoek een dakspecialist die mijn dak kan renoveren en isoleren. Het betreft een vrijstaande woning met een geschat dakoppervlak van 138m². Het is een woning uit 1913 met wolfseind en stenen schoorsteen. Ons doel is om uit te vinden hoe hoog de kosten zijn om een isolatie van het dak langs buiten te laten uitvoeren. Liefst PIR met min. Rc3,5. Het huidige dak heeft betonnen sneldekkers die vervangen worden en drie dakramen. Om aan ons budget te komen bespreek ik graag met de specialist wat wij zelf kunnen doen.
woensdag 11 maart 2020

Lekkage verhelpen aan het dak van onze bijkeuken

We hebben lekkage in onze bijkeuken. het betreft een plat dak van 300*250. de bijkeuken is gezamenlijk met de buren. Eventueel vervanging van het geheel (600*500). Het dak is bedekt met grind. Het dak ligt er al langer dan 20 jaar, graag laat ik een vakman langskomen om te kijken of dit gerepareerd kan worden of toch vervangen moet worden. natuurlijk dient u dit ook uit te voeren.
vrijdag 6 maart 2020

Rookkanalen verwijderen, schoorsteen vervangen door lichtgewicht schoorsteen

Het verwijderen van de schoorsteen op het dak, vervangen door een lichtgewicht schoorsteen + 1 rookkanaal op zolder en eerste verdieping ( beneden is alles al verwijderd) verwijderen + 1 rookkanaal op zolder, eerste verdieping en begane grond verwijderen.
woensdag 4 maart 2020

Het vervangen van 50m2 aan bitumen dak

Het gaat om vervangen bitumen dak, 50 m2. Met warm dak isolatie. Graag indicatie via mail.
dinsdag 3 maart 2020

4 Schoorstenen verwijderen en vervangen door dakpannen

Graag zou ik 4 schoorstenen van het dak willen laten halen. Hier moeten dakpannen voor in de plaats komen en 2 keer een afvoer per schoorsteen. Schoorsteen zijn ongeveer 1 bij 1 meter en 11 lagen hoog. Geen asbest aanwezig. Zie foto van 1 van de schoorstenen in de bijlage. Offerte voor renovatie ook welkom.

Partners

Partners van Casius